Meneer was erg duidelijk, gaf goeie uitleg (maakte ook grapjes hihih) was erg blij met de service ! Ik kan er weer jaartje tegen aan! Super Bedankt :)
Vriendelijke beleefde monteur, , alle benodigdheden aanwezig. Ketel goed nagekeken, alleen later zelf moeten resetten ivm het ontbreken van warm water. Na telefonisch contact waarbij ik zeer vriendelijk en bekwaam geholpen ben was alles in orde
Knowledgeable, honest and friendly.
Keurig nette monteur met veel kennis en ervaring
Mijn HR-ketel werkte niet meer naar behoren. Ik belde rond 10.00 de warmtegroep en binnen 45 min. stond er een installateur op de stoep. Super snel afgehandelt en HR-ketel werkt weer naar behoren. Top service!
Netjes op tijd Keurige en vriendelijke monteur met kennis van zaken nette prijzen
Prima op tijd. Vraagt of er problemen zijn. Werkt netjes Legt goed uit Monteur was keurig en vriendelijk Staat voor zijn bedrijf.
Keurig binnen afgesproken tijd aanwezig. Keuring verliep vlot en gebrek wat werd geconstateerd werd goed hersteld.
Netjes op tijd nadat ik diverse tijden had gewijzigd. Bericht per mail ontvangen als bevestiging en daags tevoren een extra melding van komst op de afgesproken tijd.
Hallo, nog maar één dag nieuwe klant bij warmte groepmet een storing in CV ketel. s'avonds gemaild en volgende ochtend om 11.00uur al monteur die het probleem in driewegklep op een professionele manier heeft verholpen door de klep te vervangen. Zeer correcte monteur. Wij zijn heel blij met warmte groep!!!
Monteur ging netjes te werk. Ketel was vorig jaar helemaal onder handen genomen, dit jaar hoefde daardoor alleen het standaard onderhoud. Dame met wie ik telefonisch contact heb gehad over de afspraak had iets vriendelijker mogen zijn (afspraak was verder wel goed geregeld).
Monteur was keurig op tijd. Had zijn werkzaamheden netje verricht en alles netjes achtergelaten. Hij had netjes alles uitgelegd wat hij had gedaan en vervangen had. Hij had het huis verlaten zonder vraagtekens achter te laten. ZEKER EEN AANRADER!
Monteur keurig op tijd. In overleg alles weer vervangen wat noodzakelijk was. Prima gedaan en alles netjes achter gelaten
De monteur heeft de onderhoudsbeurt van de CV vakbekwaam uitgevoerd. Helaas werd ik geconfronteerd met niet verwachte materiaalkosten vanwege het noodzakelijk vervangen van pakkingen. De monteur legde mij uit dat dit iedere 4 jaar preventief dient te gebeuren. Deze uitleg was voor mij aannemelijk, echter mijn advies aan Warmte Groep is dit soort bijkomende preventieve kosten vooraf op te geven. Dit voorkomt verwarring en ergenis.
Was goed op tijd en was goed in zijn technische kennis over de unit ging vlekkeloos aan zijn werk heeft alles mooi schoon achtergelaten ben er blij me.
Ik wordt heel vriendelijk geholpen, er wordt de tijd voor je genomen en er wordt goed met je mee gedacht om tot een betaalbare oplossing te komen
Monteur was netjes op tijd in het tijdvak dat was afgesproken. Alles wordt netjes doorgesproken over wat er nog meer stuk is en je krijgt ook meteen de prijs wat het dan gaat kosten. Dus alles netjes in overleg. Al met al, dik tevreden dus.
Vriendelijk en vrolijke monteur. Alle gemelde punten mbt onderhoudsbeurt CV en ventilatiebox besproken en keurig uitgevoerd conform mijn verzoek en naar inzicht van de monteur.
Keurig op tijd volgens afspraak. Aardige monteur. Kortom Prima.
Al jaren klant bij warmtegroep en altijd netjes geholpen. Ze denken altijd met je mee en zijn super flexibel
"Warm" aanbevolen!