perfect, zeker aan te bevelen

Ben dik tevreden... Komen op tijd en wat ook heel fijn is dat ze zelf na een jaar weer contact opnemen om een servicebeurt te plannen. Personeel is vriendelijk en beleefd. 👍

goede service, goed behandeld

Warmte Groep heeft tamelijk snel een nieuwe CV-ketel bij kunnen plaatsen. Goed advies gekregen en alle communicatie verliep prettig. Binnen twee weken had ik een kleine storing en is de volgende dag verholpen. Top service!

perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben zeer tevreden over de Warmtegroep omdat het werk goed gedaan wordt, voor zover ik dat kan beoordelen. De medewerkers zijn op tijd, netjes en aardig. Het maken van een afspraak was een beetje moeizaam want Warmtegroep plande zelf een afspraak midden in de zomervakantie en verzetten kostte wat tijd.

perfect, zeker aan te bevelen

Al een paar jaar controleert warmtegroep mijn ketel, komen altijd hun afspraken na en leveren goed werk voor een redelijke prijs.

perfect, zeker aan te bevelen

Als nieuwe klant wil ik iedereen aan raden om klant te worden van deze firma. Ik kan niet hoger geven als een TIEN anders had ik dit zeker gedaan. Ze steken met kop en schouders boven andere CV firma s uit Zowel telefoon, communicatie, werkzaamheden echt alles is super goed.

goede service, goed behandeld

Kwaliteit en vakmanschap voor een vriendelijke prijs

perfect, zeker aan te bevelen

Perfecte service, monteur weet heel goed waar hij het over heeft. No nonsens bedrijf.👍

goede service, goed behandeld

Hoge vakbekwaamheid en zeer efficiënt. Zeer aantebevelen.

perfect, zeker aan te bevelen

De vriendelijke monteur nam de tijd om uitleg te geven. Hij kwam zeer vakkundig over. Graag volgende keer weer deze monteur.

Prima service en vakmanschap

voldoende, een redelijke ervaring

De jonge monteur was heel vriendelijke maar erg "popie jopie, op het brutale af. Voerde tijdens de werkzaamheden 2 telefoon-gesprekken, die niets met het werk te maken hadden. Hij had een "onderhouds setje" meegenomen dat 1 x per 4 jaar de oude moest vervangen, maar mijn ketel was nog maar 3 jaar oud. Hij heeft (de bestelde) Honeywell XC70 CO melder op borsthoogte geplakt, aan de zijkant van de ketel, op 17 cm van de achterwand en 27 cm van de zijwand (dus in een soort nis) en zodanig dat ik de controle / waarschuwings lampjes niet kan zien. Dit is volledig in strijd met wat in de installatie instructie staat vermeld (o.a. 1 tot 3 meter verwijderd van de CO bron, dicht bij het plafond, niet in een besloten ruimte enz. Kortom, ik ben redelijk ontevreden!

goede service, goed behandeld

Zeer professioneel monteurs en vriendelijk. Werken netjes. Afspraak is makkelijk te maken. Een nadeel is de belerende tekst in de email die gestuurd wordt 1 dag voor afspraak. Ben al een tijd klant en snap hoe het werk met de afspraak.

goede service, goed behandeld

Nieuwe CV ketel laten installeren door vriendelijke monteurs. Prima montage, maar bij oplevering weinig aandacht voor (kennis van?) de slimme thermostaat, die volledig op zwart ging nadat de monteurs waren verdwenen. Telefonisch gevraagde hulp liet op zich wachten, maar uiteindelijk konden we dit met hulp van internet gelukkig zelf oplossen. Toen de monteur na uren aankwam werkte alles net weer, maar vond hij het wel nodig om extra arbeidsloon in rekening te brengen. Al met al een mooi resultaat, maar van de vakkennis en de service was ik niet onder de indruk.

goede service, goed behandeld

erg tevreden. alleen de inhoud van het serviceabonnement vind ik misleidend. er staat dat arbeidskosten voor storingen onder het abonnement vallen. dit betreft echter alleen de ketel, en niet externe noodzakelijke onderdelen zoals een drukvat. ik zie het als 1 systeem en vind dit dus flauw. puur kijkend naar wat er staat (aan de CV-ketel), staat de warmtegroep in zijn recht, maar naar de geest van hoe een dergelijk systeem beleefd wordt vind ik dit niet juist.

goede service, goed behandeld

Alles was goed. Vragen werden ook goed beantwoord

perfect, zeker aan te bevelen

Zeer goed,vriendelijke monteur. Zoals in oordeel beschreven,zal warmtegroep zeer zeker aanbevelen.

goede service, goed behandeld

Ondanks dat ik was vergeten de afspraak te bevestigen stonden ze gelukkig voor deur. De monteur heeft naast gebruikelijke controle veel waardevol advies gegeven over kleine boiler in de keuken, waarvoor veel dank.

goede service, goed behandeld

Zelfs tijdens de servicebeurt zat ik er warm bij. De monteur legde precies uit wat hij ging doen en wat het ging kosten. Hij ging netjes aan het werk en wilde pas na zijn werkzaamheden worden beloond met koffie. De rommel werd keurig opgeruimd incl. het stofzuigen. Tijdens de koffie werd de factuur opgemaakt en ik kon met Ideal betalen. De monteur had mooie verhalen over zijn vakantie en was benieuwd naar mijn vakantie ervaringen. We zwaaiden elkaar goedgemutst uit.

goede service, goed behandeld

Duidelijk advies doet niets onnodig.

goede service, goed behandeld

Keurig op tijd en een hele vriendelijke monteur die ea goed uitlegde

goede service, goed behandeld

CV+WTW van Ferroli strak vervangen, ziet er allemaal goed uit. Een klein puntje betreffend schakelaar in de keuken qua oplossing maar deze fout was al ontstaan door vorige installateur. Wim en Remco zijn een heel goed team. Als dit weer een voorbode voor de levensduur zit het wel goed.

Peppelkade 36 A

3992AK Houten