Een vriendelijke zeer correcte monteur. Die ervaring uitstraalde!
Wat een geweldige ervaring en een vakmanschap. Zo blij dat we bij Warmte Groep een abonnement hebben. We waren vorig jaar al superblij en dit jaar weer!!
Vriendelijk, punctueel en vakkundig! Ik ben zeer tevreden.
Prima service,Het onderhoud is correct afgehandeld en ik ben tevreden over de monteur,hij is vriendelijk en is al voor het 2e jaar bij ons geweest.
Heerlijk dat er bedrijven zijn die hun werk perfect doen: ik werd telefonisch vriendelijk en correct te woord gestaan, bevestiging per mail nagestuurd, de monteur kwam prima op tijd en die bleek ook nog eens heel vriendelijk en professioneel te werk te gaan! Mijn oprechte complimenten aan het hele bedrijf!
Zoals afgesproken mooi op tijd en was zeer tevreden.
Monteur kwam bekwaam over en werkte netjes. Prettige persoon en was duidelijk over wat er aan de ketel moest worden gedaan. We zijn als nieuwe klant zeer tevreden over de eerste cv controle.
Hele aardige monteur uitleg wat hij gedaan heedt en duidelijke antwoorden op mijn vragen.
Prima ervaring met deze organisatie
UITSTEKENDE SERVICE, PRETTIGE EN DESKUNDIGE VAKMAN
Monteur vriendelijk en efficiënt. Op tijd aanwezig.
Perfect ,,
Wij zijn zeer tevreden over de warmtegroup. Bij de eerste keer hebben wij al een dikke TIEN gegeven. Nu moest er nog iets vervangen worden en weer was het super Aanrader voor nieuwe klanten
Hele goede en kundige vakmensen
ik ben zeer tevreden over het werkzaam van monteur. hij was mooi op tijd.
Afspraken werden mooi nagekomen en correct gecommuniceerd. Vakkundige en correcte monteur. Werkte heel netjes en terzakekundig.
Netjes op tijd, half uurtje van te voren een sms’je. Goede communicatie en vakkundige monteur.
Voor 4 jaar ben ik met warmte groep en ben ik tevreden over onderhoud van mijn CV kettle en bereikbaarheid. Door goed jaarlijkse onderhoud is er geen storing geweest. Super mooie toch.
Afspraak gemaakt voor een onderhoudsbeurt van e70,- die uiteindelijk e150,- kost. De tekst was dat er onderdelen vervangen zijn "die altijd worden vervangen bij een dergelijke beurt". Als dat zo is, zeg dan niet vooraf dat het e70,- kost
Wij zijn zeer tevreden over de Warmtegroep. Vanaf het eerste contact tot en met plaatsing van de ketel is de communicatie goed, het vakmanschap duidelijk en komt men de afspraken goed na. Vragen worden adequaat beantwoord en toegelicht. Monteurs werken hard en laten de boel netjes achter zoals dat ook afgesproken is. De kwaliteit van de apparatuur zal moeten blijken, maar we hebben er alle vertrouwen in.
Zeer tevreden over de service en de monteur.
De monteur heeft mij voor de tweede keer opgelicht. De eerste keer (servicebeurt in 2018)heeft hij achteraf arbeidskosten opgenoemd die we niet van tevoren hadden afgesproken. Ik heb er toen niets van gezegd. De laatste servicebeurt in 2019 heeft hij een uur arbeidskosten berekend terwijl dat een half uur moest zijn. Over de laatste heb ik wel een melding van gemaakt en zijn de arbeidskosten gecorrigeerd. Verder had ik afgesproken dat ik de laaste servicebeurt en wnog wat extra kostenin 2 termijnen zou betalen. Maar ik krijg na 1,5 week een herinnering dat ik het restant zo spoedig mogelijk moet voldoen. Ik voel me belazerd. De communicatie met de klantenservice vindt ik goed. Maar de rest niet.