perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben, sinds, vorig jaar , klant bij Warmte Groep Techniek. Vorig jaar deden zij groot onderhoud en dit jaar jaarlijks onderhoud. Een zeer vakkundige monteur, die alle puntjes goed nakeek en een rapport opstelde en ter inzage gaf. Hij gaf deskundig advies en ik kan weer een jaartje, zonder zorgen, stoken.

voldoende, een redelijke ervaring

goede service, goed behandeld

Antwoord op al mijn vragen en geeft ook suggesties. Prima.

goede service, goed behandeld

Al een aantal jaren bij Warmte Groep BV en al vanaf het begin enthousiast over vakmanschap en service medewerkers.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Het was de eerste keer dat we gebruik maakten van dit bedrijf. We gaan ervan uit dat de werkzaamheden (onderhoud) goed zijn uitgevoerd (dat moet ervaring nog uitwijzen).De onderhoudsmonteur echter was erg onvriendelijk. Zo erg zelfs dat ik hem bijna het huis heb uitgezet. Mijn man was net op tijd thuis om dit te voorkomen (helaas)Het heeft er alle schijn van dat monteur het erg vervelend vindt om met vrouwen zaken te moeten doen.

goede service, goed behandeld

Zeer tevreden over uitgevoerd werk, vakmanschap! Minpuntje in communicatie : teveel nadruk op annuleringskosten in laatste herinnering aan de afspraak

perfect, zeker aan te bevelen

Duidelijke communicatie, aardige monteurs en totaal niet opdringerig. Fijn bedrijf en redelijke prijs.

slechter dan verwacht

Vandaag d.d. 16-12-2019 is er een monteur langs geweest om onderhoud te plegen aan de cv-ketel. Volgens de monteur moet er om de 2 jaar een pakking vervangen worden wat ongeveer 35 euro kost. Wat schetst mijn verbazing als ik deze pakking online opzoek; online kost deze pakking €14,65! Dat de pakking niet voor die prijs door de monteur wordt gerekend snap ik, maar 35 euro! Kom op zeg! Omdat ik het hier niet mee eens ben heb ik het hoofdkantoor gebeld. Ze begonnen erover dat het pand betaald moet worden, elektriciteit, de monteurs en noem maar op. Naast deze 35 euro heb ik normaal onderhoudskosten betaald van 85 euro, maar dat is schijnbaar niet genoeg. Nadat ik hierover mijn ongenoegen heb geuit besluit deze dame (van het hoofdkantoor) dat het beter is dat ik geen klant meer bij ze ben. Misschien is het inderdaad beter zo :-) Pas op! Warmte groep rekent woekerprijzen voor onderdelen!

• Vakmanschap N.v.t.
  • Kwaliteit N.v.t.

goede service, goed behandeld

Prima service, alleen jammer dat (omdat monteur jn de buurt woont) je als laatste aan de beurt bent. Dit had wel even gecommuniciteerd worden. Nu zaten we vanaf 1200 uur te wachten. Monteur kwam rond 1645 uur.

goede service, goed behandeld

precies op tijd advies over de install goed heel tevreden

goede service, goed behandeld

Vakkundige dame,heeft duidelijk uitgelegd wat er loos was,en gelijk in orde gemaakt. Hoop volgend jaar haar weer te zienvakbekwame dame.ook de herinnering mailing vind ik heel positief

perfect, zeker aan te bevelen

Er wordt heel netjes gewerkt en ik word gebeld als verhuurder door de monteur als er extra werk en kosten zijn.

perfect, zeker aan te bevelen

Geweldige service. Zeer goede uitleg en advies over mankement aan CV. Vakkundige reparatie. Netjes alles schoongemaakt. Zeer tevreden.

goede service, goed behandeld

CV ketel werkte niet meer na een stroomstoring. Snel ter plekke en vakkundig opgelost zonder al te gekke kosten.

goede service, goed behandeld

De dame op kantoor was incorrect op de vraag hoe laat de monteur hier kon zijn.Had het gesprek nog niet afgesloten (microfoon stond open) en had een zeer onvriendelijke opmerking over ons waarom wij informeerde hoe laat enz.

perfect, zeker aan te bevelen

Mevrouw die bij mij langskwam was heel vriendelijk, ga duidelijke uitleg en wees me bovendien op een te hoge gasdruk die daardoor ook gelijk kon worden opgelost

goede service, goed behandeld

Via internet gevonden. Aangemeld voor onderhoud en mededeling gegeven voor reparatie. Daarop werd niet gereageerd en moest ik zelf bellen naar WG. Dat is het enige aandachtspunt dat ik heb. Voor t overige nette communicatie met t bureau. De monteur vonden we geweldig! Vriendelijk realistisch behulpzaam netjes betrouwbaar en pro-actief met advies over een CO2 melder. Ik was zo blij eindelijk (na ervaringen met ‘grote’ concurrenten) weer eens Dienstverlening te ontvangen. En natuurlijk weer een warm huis. Dus letterlijk en figuurlijk warm aanbevolen.

goede service, goed behandeld

Meneer deed netjes zijn werk en gaf goed aan wat de kosten zouden zijn. Heeft ons ook advies gegeven over de nieuwe wetgeving ivm de co2 melder.

goede service, goed behandeld

Vriendelijke en beleefde monteur. Keurig op tijd en een reminder enkele dagen voor de afspraak. Al jaren een prettig bedrijf.

goede service, goed behandeld

Beetje verwend vanwege de vaste monteur die ik eerst had en zijn uitgebreide manier van werken. Maar op zich prima monteur verstand van zaken en kon mijn vragen beantwoorden. Had liever een wat kleinere tijdsblok van 2 uur ofzo met de afspraak maar kreeg op tijd een sms wanneer de monteur in de buurt was.

goede service, goed behandeld

Prima service volgens afspraak.

perfect, zeker aan te bevelen

Prima en snel geholpen na storing aan de cv. Na advies duidelijke afspraken gemaakt over de reparatie. Deskundige, klantvriendelijke monteur.

voldoende, een redelijke ervaring

Voor het derde jaar op rij een CV-onderhoudsbeurt bij Warmtegroep. Ervaringen met de monteurs zijn positief (vriendelijk, duidelijke uitleg); het contact met de planningsafdeling verloopt wat minder (niet zo klantvriendelijk).

Peppelkade 36 A

3992AK Houten