De geleverde service was correct en voldoende, echter ik heb een probleem met de gehanteerde prijs van de te plaatsen onderdelen. In dit geval moest de pakking set (0020025929 Vailliant) gewisseld worden, waarbij een prijs van Euro:35,00 (incl. Btw) is gehanteerd. Dit onderdeel is te verkrijgen bij Warmte Service voor Euro 15,00 (incl. Btw). Dit zet mij toch wel even aan het denken of ik bij een volgende nog wel gebruik wil maken van deze service.
Aardige monteur, kon vragen goed beantwoorden
Goed. Vakkundig. Snel en service gericht
Deze week het jaarlijkse onderhoud gedaan aan de ventilatie en ketel. Dezelfde avond waren bij apparaten defect met een storing. Geen ventilatie of verwarming meer. Een aantal dagen later is dezelfde monteur opnieuw komen kijken, maar heeft niets gedaan. Alleen gekeken en de conclusie getrokken dat het de brander moet zijn en dat het heel toevallig is dat beide apparaten direct na t onderhoud stuk zijn. Ik geloof niet in toeval en mijn klachten zijn verder afgedaan als pech gehad. Zeer onprofessionele reacties van de klantenservice, mijn klachten worden niet serieus genomen. Tenzij ik 350 wil bijbetalen voor een nieuwe brander.
Geachte, Uw recensie klopt op meerder punten niet. Uw klacht is wel degelijk serieus genomen, wij wilde dezelfde dag nog een monteur sturen. Echter u gaf op vooraf aan niets te willen betalen en na meerdere contacten bleef u op dat stand punt staan. Met vriendelijke groet, Warmte groep BV
Eerste ontmoeting en goede duidelijke uitleg over wat monteur gaat doen wat er vervangen moet worden en waarom en ook tips gegeven over cv
prima service, heldere afstemming over moment van service en over de noodzakelijk werkzaamheden en kosten.
Telefonisch een afspraak maken ging vlot en correct. Monteur was keurig op tijd op het afgesproken tijdstip. Hij maakt een deskundige indruk en heeft voor zover ik dat als leek kan beoordelen de onderhoudsbeurt correct uitgevoerd.
Keurig op tijd, vakbekwaam, goede uitleg waarom een onderdeel vervangen moest worden. Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.
Correcte vakbekwame monteurs, zowel bij installatie als bij 1e onderhoudsbeurt. Voordelige prijs.
Vakkundig,vriendelijk,correct.
Daags voor de controle een wel ERG duidelijke herinneringen, dreigende met kosten indien de klant niet aanwezig zou zijn. Op zich begrijpelijk,maar de toon waarop?? Dan n monteur over de vloer die eerst concludeerde dat het expansie vat op de verkeerde leiding zou zijn gemonteerd,daar bij nader inzien toch op terug kwam? Vervolgens wist deze niet hoe n moderne thermostaat te bedienen. Mijn indruk,was dit zijn eerste controle van een CV installatie? Goed, iedereen maakt fouten en moet de kans krijgen iets te leren, maar stuur monteurs pas zelfstandig de baan op als hij/zij hiervoor capabel is dunkt mij.
Geachte klant, Jammer dat u zo negatief bent, wij denken er goed aan te doen u aan de afspraak te herinneren. Ook de monteur is geen beginner maar een jonge veelbelovende monteur met 2 jaar ervaring. Zijn conclusie over het expansie vat hersteld hij binnen 5 minuten. Dat hij niet bekend was met uw thermostaat is ook niet vreemd gezien het aantal verschillende merken thermostaten. Met vriendelijke groet, Warmte Groep BV
Even doorgeven dat wij zeer tevreden zijn met de service van jullie.Altijd zeer vriendelijke monteurs.
Helemaal goed. Geen kritiek op de uitvoering! Enig puntje van kritiek is de dreigende toon van de (standaard) mails, bijvoorbeeld mocht ik willen annuleren. Ander puntje is de vraag of er naast onderhoud nog andere zaken spelen op CV gebied. was ik zelf vergeten door te geven, moet nu nieuwe afspraak maken. Da's niet handig van mij, maar ook niet proactief van jullie.
Netjes op tijd goed advies en net werk geleverd dus toppie
Vandaag is Johnny een monteur uit Leusden langs geweest om een onderdeel te vervangen. Toen hij dit onderdeel wilde vervangen bleek er toch meer aan de hand te zijn met de cv ketel! Hij heeft dit zeer vakkundig en netjes allemaal opgelost en nam er ook echt rustig de tijd voor. Iets wat tegenwoordig niet meer zo vanzelfsprekend is als je een monteur krijgt! Kortom heel tevreden! Echt top! Dank voor deze goede service!
Zeer tevreden over monteur M dit is een zeer vakkundige monteur die weet waar hij heeft over heeft. Voor mij alles een 10 vanaf de aanmelding per web en het telefonisch wijzigen van de afspraak.
Mooi op tijd binnen de aangegeven periode. Cv geheel nagekeken en advies gegeven dat de gasdruk iets te hoog was. Dit dezelfde dag - op aanraden monteur - laten aanpassen. Kortom heel tevreden.
Prima ervaringen. Duidelijke communicatie en afspraken, gewoon goed.
Ongevraagd continue over prive leven praten, nieuwsgierig, negatief over de ketel,deze werd terecht afgekeurd maar ging op een stellige wijze en nare manier.
De monteur die de kanalen kwam schoonmaken was heel correct en vriendelijk. Hij gaf bij vertrek ook nog diverse extra tips. Volgens mij heeft hij ook alles goed gedaan, maar ik heb er zelf geen verstand van. Over hem ben ik alleen maar positief. Maar toen we vandaag de Warmtegroep belden met een vraag, kregen wij Simon aan de lijn. Pas na 2x vragen wilde hij zijn naam zeggen. Hij kwam heel geïrriteerd over, reageerde alsof hij werd aangevallen, terwijl we alleen een vraag hadden. Niet bepaald klantvriendelijk dus. Heel vervelend, de manier waarop hij eerst mijn man en daarna mij te woord stond. Liet me ook niet uitpraten. Ben ik niet van gediend.
Geachte klant, Onze excuses als u zich onheus bejegend voelt door onze medewerker. Met vriendelijk groet, Warmte Groep BV
bot te woord gestaan zowel telefonisch als tijdens uitvoering van de werkzaamheden. werkzaamheden zijn wel goed uitgevoerd.
Prima service, vriendelijk geholpen. Jammer dat de prijs van de onderdelen zoveel hoger is dan gemiddeld op internet. € 115 i.p.v. € 70 is een nogal royale extra marge.
Goed werk verricht, alles ook uitgelegd nam er de tijd voor. Mag volgend jaar weer komen