Zeer vriendelijke monteur, netjes op tijd. Werkt netjes en gaat pas weg als alles klaar is en opgeruimd.
gewoon alles proma
Je neemt met plezier afscheid van een monteur als alles weer is opgelost.
Drukvat en twee kranen waren aan vervanging toe. Goed advies gekregen en snel en vakkundig uitgevoerd.
Goed geholpen door een vriendelijke jongeman. Enige nadeel vond ik dat de planning zo ruim was, de monteur kan tussen 8:30 en 12:00 er zijn, dus ik moest een halve dag vanuit thuis werken.
Enkele honderden euro kosten gemaakt en uiteindelijk de mededeling dat de ketel vervangen moet worden.
Geachte klant, Jammer van uw negatieve beoordeling. Wij hebben u onlangs voor de eerste keer bezocht. Waarbij bleek dat de ketel niet of slecht onderhouden was. Daarbij is voor €140,- noodzakelijk materiaal vervangen en voor €35,- materiaal besteld wat later geplaatst is. Omdat uw ketel 14 jaar oud is heeft de monteur u er op gewezen dat deze geen jaren meer meegaat. Met vriendelijke groet, Warmte Groep BV
Monteur netjes op tijd. Hij was vakbekwaam en netjes in de omgang. Een aanrader!
monteur was op tijd, vriendelijk, deskundig en efficiënt
Keurig op tijd, snel en netjes gewerkt. Prima kortom.
Wel prijzig maar zeer tevreden
Hele goede service en twee hele vakkundige, vriendelijke monteurs.
Hele goede service en een hele vakkundige, vriendelijke monteur.
Ketel is afgekeurd om een goede reden duidelijk en verantwoord, uiteraard een betaling moeten doen dat is logisch, vervolgens een offerte laten maken voor plaatsen nieuwe ketel met de bedoeling deze ook te laten plaatsen door Warmtegroep. Binnen het uur kwam er al een offerte ( schrok wel van de prijs) maar dat was na uitleg ook wel te verantwoorden, ik ga akkoord met de vraag of ik de al betaalde rekening zou kunnen verrekenen met de aanschaf en plaatsing van de nieuwe ketel .. Helaas hierop geen antwoord gekregen dus ik ben bang dat Warmtegroep hieraan niet meewerkt ( zou wel zo netjes zijn toch ??)
Ben al jaren een zeer tevreden klant en hoop dat nog lang te blijven. Vriendelijke keurig werkende monteurs die altijd op tijd de afspraken nakomen. Nooit technische problemen.
Een medewerker die op de juiste wijze communiceert met de klant en het werk netjes doet. Hij geeft mogelijkheden maar niet met de achterliggende gedachte omzet te willen draaien. Wij zijn al jaren klant en dat blijft zo.
Annuleren afspraak 48 werkuren van te voren. Onvriendelijk personeel. Ik had 24 uur van te voren geannuleerd, ze hadden geen begrip voor de situatie. Toch voorrijkosten rekenen terwijl ze niet zijn geweest.
U zegt op zondag avond per mail een afspraak voor maandag morgen af, waardoor onze monteur met een gat in de planning zit. Uw reden was dat u nog op uw vakantie adres zat. Geheel conform onze voorwaarden heeft u daar een rekening voor ontvangen.
De onderhoudsbeurt wordt mijn inziens redelijk uitgevoerd. Wat mij echter steekt is dat jullie elke keer onderdelen proberen te vervangen en dat de prijs van het onderdeel ruim 2,2 keer de prijs is van de leverancier. Het is verdacht opvallend, dat de monteur het onderdeel reeds bij zich had.
Geachte klant, Jammer dat u onze integriteit in twijfel trekt. In 2019 is de voorgeschreven service set vervangen. In 2020 is er niets vervangen, maar de monteur constateerde een scheur in het sifon, u vond dat dit nog wel een jaar kan zitten, u bent vrij in die keuze. Het is niet verdacht opvallend dat de monteur de onderdelen bij zicht heeft dat maakt namelijk deel uit van onze service om snel te kunnen handelen. Met vriendelijk groet, Warmte Groep BV
Goeie firma waar geldt: afspraak is afspraak. We hebben de cv-ketel laten vervangen en twee radiatoren. Het werk is prima en op tijd uitgevoerd. Dit maakt de keuze om deze in onderhoud te geven ook bijzonder eenvoudig 😀 Warmte Groep, ik vind jullie TOP 👍
Ik heb al jaren zeer goede ervaringen met warmtegroep. Duidelijke communicatie, altijd afspraken nakomen en goede spoedservice. Van harte aanbevolen!
Warmtegroep is een fijn bedrijf om mee te werken, ze komen hun afspraken na, helpen je herinneren, denken mee, werken heel schoon, alleen een dingetje was niet goed doorgekomen, gelukkig n hele alerte monteur waardoor kosten bespaard.
De onderhoudsmonteur was op tijd, vakkundig en opgeruimd. Hij was duidelijk in het vervangingsadvies, en gaf goed aan wat de verschillen waren tussen een eenmalige beurt e nn een abonnement. Prima!
Very professional service including the technician and the communication. The service procedure went fluent. The technician found the heater problem quickly and exactly. The operator is friendly and efficient. I very recommend it.
Mijn ketel hangt onhandig voor het uitvoeren van preventief onderhoud. Gelukkig liet de monteur zich hierdoor niet uit het veld slaan en wist een volledige onderhoudsbeurt uit te voeren. Klasse.
Keurig op afgesproken tijd, vakbekwaam, duidelijke toelichting waarom een onderdeel vervangen moest worden. prijs-kwaliteit verhouding is goed.