goede service, goed behandeld

Zeer vriendelijke monteur, netjes op tijd. Werkt netjes en gaat pas weg als alles klaar is en opgeruimd.

gewoon alles proma

goede service, goed behandeld

Je neemt met plezier afscheid van een monteur als alles weer is opgelost.

perfect, zeker aan te bevelen

Drukvat en twee kranen waren aan vervanging toe. Goed advies gekregen en snel en vakkundig uitgevoerd.

goede service, goed behandeld

Goed geholpen door een vriendelijke jongeman. Enige nadeel vond ik dat de planning zo ruim was, de monteur kan tussen 8:30 en 12:00 er zijn, dus ik moest een halve dag vanuit thuis werken.

slechter dan verwacht

Enkele honderden euro kosten gemaakt en uiteindelijk de mededeling dat de ketel vervangen moet worden.

goede service, goed behandeld

Monteur netjes op tijd. Hij was vakbekwaam en netjes in de omgang. Een aanrader!

goede service, goed behandeld

monteur was op tijd, vriendelijk, deskundig en efficiënt

goede service, goed behandeld

Keurig op tijd, snel en netjes gewerkt. Prima kortom.

goede service, goed behandeld

Wel prijzig maar zeer tevreden

perfect, zeker aan te bevelen

Hele goede service en twee hele vakkundige, vriendelijke monteurs.

perfect, zeker aan te bevelen

Hele goede service en een hele vakkundige, vriendelijke monteur.

goede service, goed behandeld

Ketel is afgekeurd om een goede reden duidelijk en verantwoord, uiteraard een betaling moeten doen dat is logisch, vervolgens een offerte laten maken voor plaatsen nieuwe ketel met de bedoeling deze ook te laten plaatsen door Warmtegroep. Binnen het uur kwam er al een offerte ( schrok wel van de prijs) maar dat was na uitleg ook wel te verantwoorden, ik ga akkoord met de vraag of ik de al betaalde rekening zou kunnen verrekenen met de aanschaf en plaatsing van de nieuwe ketel .. Helaas hierop geen antwoord gekregen dus ik ben bang dat Warmtegroep hieraan niet meewerkt ( zou wel zo netjes zijn toch ??)

goede service, goed behandeld

Ben al jaren een zeer tevreden klant en hoop dat nog lang te blijven. Vriendelijke keurig werkende monteurs die altijd op tijd de afspraken nakomen. Nooit technische problemen.

goede service, goed behandeld

Een medewerker die op de juiste wijze communiceert met de klant en het werk netjes doet. Hij geeft mogelijkheden maar niet met de achterliggende gedachte omzet te willen draaien. Wij zijn al jaren klant en dat blijft zo.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Annuleren afspraak 48 werkuren van te voren. Onvriendelijk personeel. Ik had 24 uur van te voren geannuleerd, ze hadden geen begrip voor de situatie. Toch voorrijkosten rekenen terwijl ze niet zijn geweest.

goede service, goed behandeld

De onderhoudsbeurt wordt mijn inziens redelijk uitgevoerd. Wat mij echter steekt is dat jullie elke keer onderdelen proberen te vervangen en dat de prijs van het onderdeel ruim 2,2 keer de prijs is van de leverancier. Het is verdacht opvallend, dat de monteur het onderdeel reeds bij zich had.

goede service, goed behandeld

Goeie firma waar geldt: afspraak is afspraak. We hebben de cv-ketel laten vervangen en twee radiatoren. Het werk is prima en op tijd uitgevoerd. Dit maakt de keuze om deze in onderhoud te geven ook bijzonder eenvoudig 😀 Warmte Groep, ik vind jullie TOP 👍

goede service, goed behandeld

Ik heb al jaren zeer goede ervaringen met warmtegroep. Duidelijke communicatie, altijd afspraken nakomen en goede spoedservice. Van harte aanbevolen!

goede service, goed behandeld

Warmtegroep is een fijn bedrijf om mee te werken, ze komen hun afspraken na, helpen je herinneren, denken mee, werken heel schoon, alleen een dingetje was niet goed doorgekomen, gelukkig n hele alerte monteur waardoor kosten bespaard.

perfect, zeker aan te bevelen

De onderhoudsmonteur was op tijd, vakkundig en opgeruimd. Hij was duidelijk in het vervangingsadvies, en gaf goed aan wat de verschillen waren tussen een eenmalige beurt e nn een abonnement. Prima!

perfect, zeker aan te bevelen

Very professional service including the technician and the communication. The service procedure went fluent. The technician found the heater problem quickly and exactly. The operator is friendly and efficient. I very recommend it.

goede service, goed behandeld

Mijn ketel hangt onhandig voor het uitvoeren van preventief onderhoud. Gelukkig liet de monteur zich hierdoor niet uit het veld slaan en wist een volledige onderhoudsbeurt uit te voeren. Klasse.

goede service, goed behandeld

Keurig op afgesproken tijd, vakbekwaam, duidelijke toelichting waarom een onderdeel vervangen moest worden. prijs-kwaliteit verhouding is goed.

Peppelkade 36 A

3992AK Houten