goede service, goed behandeld

Alles ging duidelijk en soepel, dus tevreden. Het enige wat handig was geweest om van te voren weten welke onderdelen er gecheckt worden. Bij ons zit één van de te controleren onderdelen achter een gipsplaat die we met schroeven los moeten maken. Dus als we dat van te voren hadden geweten hadden we deze platen vast weg kunnen halen. Nu moet dat tijdens de volgende afspraak meegenomen worden

Goede monteur!

perfect, zeker aan te bevelen

Vriendelijke service met goede uitleg.

goede service, goed behandeld

Heldere afspraken, goede service, nette montage tegen een mooie prijs. Zeker aan te bevelen!

perfect, zeker aan te bevelen

Aardige man, rustig in uitleg, prima geholpen!

perfect, zeker aan te bevelen

Wij kregen vanochtend te maken met een ketel die was uitgevallen. Nadat wij net wakker werden van een lange dienst in het ziekenhuis, hadden wij te maken met alleen maar koud water. Ik heb vervolgens jullie gebeld en werd er door de vriendelijke dame geprobeerd om een afsprak te maken. Wij werken beide in de zorg ( AMC Amsterdam) en gezien de huidige situatie (corona) was het voor ons moeilijk om hier een planning in te maken, laat staan een afspraak te maken (wij zijn al de bijna de laatste twee weken meer dan 12 uur per dag aan het werk). Toen ik dit aan de vriendelijke mevrouw vertelde, vroeg zei mij of ik een ogenblikje aan de lijn wilde blijven. Enkele seconden later kon zei mij vertellen, dat er direct iemand aan kwam om ons te helpen. Dit gebeurde ook zoals was beloofd. Ik wil jullie (want wij krijgen dat al een aantal dagen te horen) enorm bedanken voor de inzet. Nadat wij de hele dag in beschermende kleding hebben gelopen (zijn net thuis), is het heerlijk om een warme douche te kunnen nemen. Ik weet niet of jullie ook onder het vitaal beroep vallen, maar dat zou wel moeten, als dat niet zo is. Ik moet eerlijk zeggen, dat toen wij wakker werden en bleek dat alles op koud stond, onze eerste gedachten waren “ohhhhhh dat kunnen wij er nu echt niet bij hebben, ik heb geen tijd om mij hier druk om te maken”. Een telefoontje naar jullie, nam dit snel weg. Ook de dame die daarna kwam, heeft alles keurig en snel opgelost. Ik bedoel met deze mail te zeggen, dat ik onwijs blij ben dat wij voor de komende dagen geen koud water hebben. Onwijs bedankt voor de snelle reactie en het wegnemen van een probleem, die wij er echt niet bij konden gebruiken. Blijf dit doorzetten (het goede werk).

goede service, goed behandeld

Duidelijk uitgelegd door vriendelijke monteur. Tips gekregen en ook nog een door ons onopgemerkt gebrek hersteld.

goede service, goed behandeld

Onze CV-ketel maakte een vreemd hoog resonerend geluid als deze gebrand had. Ze konden al snel langskomen, de ventilator leek eerst de oorzaak. Die werd vervangen maar het defect bleef. Zonder bezwaar kwamen ze enkele dagen later langs om het gasblok - dat was de oorzaak - te vervangen. De ketel houdt ons niet langer uit de slaap. We betaalden dankzij ons onderhoudsabonnement alleen de materiaalkosten. Bij het eerste bezoek kregen nog een deskundig advies over hoe lang onze ketel, ondanks de leeftijd nog mee zou moeten kunnen. Dit zijn de vakmensen die tijdens de Coronacrisis het toch aandurven.

goede service, goed behandeld

Ketel onderhoud en schoonmaak van ventilatie systeem laten doen. Netjes volgens afspraak. Onderdelen die preventief vervangen moesten worden werden toegelicht, keuze was aan ons zelf om ja of nee te zeggen. Wel wat sofresten blijven liggen na schoonmaak van ventilatie systeem.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Absurd hoge voorrij kosten van 96 euro. Bij aankomst constateert monteur dat pomp kapot is, wat bij de storingsmelding al eenvoudig had kunnen worden geconstateerd. Geen onderdelen beschikbaar. Nieuwe afspraak nodig met opnieuw voorrij kosten. Geen klantvriendelijke communicatie. Ik had een abonnement moeten nemen ipv eenmalig monteur laten komen.

goede service, goed behandeld

Alles goed verlopen, alleen was de badkamer nat na de werkzaamheden.

perfect, zeker aan te bevelen

een onderdeel moest vervangen worden, vond het prettig dat ik daarvan op de hoogte werd gesteld en ook wat de kosten daarvan waren.

goede service, goed behandeld

Ik ben altijd blij met Maarten, een zeer goede monteur die weet wat hij doet. Ging deze keer gelukkig erg snel dinsdag gebeld, woensdag kwam hij al langs.

perfect, zeker aan te bevelen

In de ochtend storing gemeld, 's middags verholpen. Top!

goede service, goed behandeld

Blij met mijn abonnement. Last van geluid. WG langs geweest. Geen kosten.

perfect, zeker aan te bevelen

TOP service, goed meegedacht om snel tot een oplossing te komen omdat ik lastig thuis kon zijn ivm werk in het ziekenhuis tijdens deze crisis.

perfect, zeker aan te bevelen

Hele goede service. De onderhoudsman attendeerde mij nog op een kleine lekkage die ik anders nooit had ontdekt. Ben dus dik tevreden.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Deze onderneming zou je beslist geen zaken mee moeten doen. Zij hebben bij mij 8 ketels die 2,5 jaar oud zijn onderhouden. Na een week begonnen de problemen al. Monteurs komen 45 minuten te laat en doen een servicebeurt voor 8 ketels in 2 uur tijd. 1 van de ketels begon te lekken met als gevolg geen warm water. Ik heb contact opgenomen en mij is toen verteld dat het of een lekkage is in de leiding of een defect aan het expansievat. De dame aan de telefoon beweerde met grote stelligheid dat er geen andere mogelijkheid was. Met haar kwam ik er niet uit omdat ik had aangegeven dat de problemen begonnen na de servicebeurt. Zij heeft mij doorverbonden met een heer die mij vertelde dat zij achter het standpunt van haar collega stond, namelijk een defect aan het expansievat of een lek in de leiding. Ik zou eerst €95,- voorrijkosten en €50,- arbeidsloon moeten betalen. Dit wilde ik alleen doen als zou blijken dat de monteurs niet de oorzaak van het lek waren. Vervolgens verbreekt deze mijnheer het gesprek door de telefoon erop te gooien. Naar nu blijkt dat de lekkage is veroorzaak doordat de vuldop van de ketel niet goed was dichtgedraaid zodat er druppelsgewijs water lekte. Zo onbeschoft en ondeskundig heb ik het nooit meegemaakt. Deze gasten komen er bij mij er nooit meer in. Zal mijn slechte ervaringen ook op andere websites publiceren over deze ondeskundige cowboys die in minder dan 2 uur 8 ketels onderhouden. Weg ermee!!

perfect, zeker aan te bevelen

Goede service en vakmanschap. Zeker aan te bevelen

goede service, goed behandeld

Ik ervaar al lange tijd een zeer betrokken en klantvriendelijke communicatie per telefoon. Bereidheid om mee te denken en te adviseren is groot en met echte betrokkenheid. De monteurs maken op mij een zeer deskundige indruk, werken efficiënt en geven goed en duidelijk uitleg over een eventueel defect aan de ketel. Zij zijn tevens heel correct in omgang en communicatie, geven ook extra advies bv tbv het aanschaffen van een koolmonoxidemeter. Ik ervaar dit bedrijf al jaren heel positief zowel in klantvriendelijkheid als in deskundigheid.

Alles prima

goede service, goed behandeld

De monteur legde duidelijk uit wat er moest gebeuren aan de ketel en liet dat ook zien. Vooraf gaf hij aan wat het ging kosten zodat ik niet voor verrassingen kwam te staan. Op communicatie een wat lager cijfer omdat ik de planning niet zo handig vind. Ik moest een halve dag thuis blijven omdat de monteur kon komen tussen 8.30 en 12.00 uur.

goede service, goed behandeld

Op tijd en zeer correct verteld goed wat hij gaat doen en wat de kosten zijn. Zeer duidelijk ,goed .

Top , punctueel

Peppelkade 36 A