Alles volgens afspraak!

Men was volgens afspraak op juiste dag en tijd, en was erg beleefd, en werden de corona-regels goed gehanteerd. Erg fijn. De jaarlijkse onderhoudsbeurt werd weer grondig gedaan, er werd schoon en netjes gewerkt. Ofwel : alles volgens afspraak. Bedankt weer en tot volgend jaar!

Uitstekende service

De monteur kwam voor het eerste onderhoud aan CV ketel. Vertelde op duidelijke, vriendelijke wijze wat hij ging doen. Noodzakelijke reparaties werd duidelijk besproken. Heeft naderhand alles netjes opgeruimd.

Perfect geholpen

Controlebeurt uitgevoerd door zeer aardige en vriendelijke medewerker, die niet alleen tekst en uitleg gaf over de beurt en de te vervangen onderdelen, maar bovenal op een heel prettige wijze informeerde over verschillende systemen aanleg radiatoren en hoe de ruimte beter te verwarmen. Een aimabele man

Prima geholpen

Keurig op tijd, vriendelijk en goed geholpen!

Zeer goed!!!!

netjes en schoon

keurig gedaan, 2 minpuntjes, service melding niet terug gezet en schroeven van de kap niet aangedraaid

Gewoon perfect onderhoud

Monteur erg aardig en onderhoud gepleegd. Hij heeft de boel getest en netjes achtergelaten. Volgend jaar weer

Perfecte service

Monteur ( Reviliano) was keurig op tijd en vriendelijk, heeft de controlebeurt professioneel uitgevoerd en de ruimte rond de ketel schoon achtergelaten. Precies wat je verwacht vab een bedrijf waar je vertrouwen in hebt!

• Afspraken nakomen

Monteur was mooi op tijd, werkt netjes

Afspraak worden netjes op tijd ingepland, de kosten zijn in verhouding met andere ook zeer redelijk.

Fijne en duidelijke service

Hele fijne monteur die alles duidelijk kon uitleggen en mij ook de tijd gaf om eventjes na te denken of ik een reparatie wilde laten uitvoeren. Heel fijn!

goede service

correct op tijd, monteur heeft kennis van zaken, werkt schoon en is zeer behulpzaam, geeft uitleg over de werkzaamheden en eventuele prijs voor de vervangende onderdelen. Warmte groep is zeker aan te bevelen aan mijn vrienden cq kennissen Ik hoop op een storingsvrij stookseizoen

Vakmanschap,netjes, goede prijs

Meteen bij de servicebeurt bleek het expansievat niet goed meer te zijn.Is ook gelijk vervangen, dat scheelt weer een afspraak, plus de bijkomende kosten.De cv kast is ook netjes achtergelaten, zelfs een gebruikte emmer werd keurig op de plek terug gezet.

Heel tevreden!

Warmte groep komt al jaren bij mij en het is altijd efficient, snel en goede service geweest! Ik heb ze aan meerdere mensen al geadviseerd!

Aparte monteur

De monteur stond eerst ruim 20 minuten voor mijn deur letterlijk en figuurlijk uit zijn neus te eten In de auto. Hij raffelde het onderhoud bij mij af om vervolgens aan de eettafel, op eigen verzoek, nog rustig wat na te drinken. Hij was bang dat hij nog een klusje doorgebeld zou krijgen. Ondanks zijn “hangen” voor en na mijn onderhoudsbeurt kreeg hij alsnog een extra klus! Zijn uurloon voor “het hangen” wordt natuurlijk niet in zijn tarief doorberekend aan mij, maar aan zijn baas. Niet integer dus

• Afspraken nakomen

Door onzorgvuldig handelen moest de brander vervangen worden waar ik voor de kosten opdraai..

De jonge monteur kwam voor jaarlijks controle van de Ketel. Voor het eerst door jullie uitgevoerd. De exansiecat moest vervangen worden en een onderhousset geplaatst worden. Prima. Waarop ik vroeg of we dan niet beter de ketel konden vervangen. Nee die kon nog wel even mee. De kosten werden besproken. Prima. Vervolgens ontstaat er door her kloppen zoals de monteur dit aangeeft een storing in de brander.a16 Vervelend voor mij.. er komen nog meer kosten aan. In totaal bijna €500, waar ik bijna een nieuwe cv ketel voor heb.. erg vervelend.

Kundige monteur

Monteur kwam netjes op tijd en heeft zijn werk netjes en snel uitgevoerd. De monteur wist waar hij mee bezig was en legde goed uit.

Klantgerichte monteurs met vakkennis

Goede monteurs. Duidelijke uitleg en overleg

• Afspraken nakomen

lekkage nadat monteur voor een onderhoudsbeurt hier is geweest

Wij zijn verhuisd en hadden 2 jaren geen problemen met de cv-ketel. Dan is een monteur van de warmtegroep langs gekomen om een beurt te maken. Als het voorstel kwam een 5 jaren beurt te maken met name inclusief een afdichting van een voorplaat ben ik akkoord gegaan. De kosten daarvan inclusief abonnement waren 180 euro. Twee dagen later hadden wij een behoorlijke lekkage aan de cv-ketel. De lekkage moest ik met een monteur aan het telefoon zelfs oplossen omdat er niemand tijd had langs te komen. Een dag later is de monteur langs gekomen en ik heb reparatie kosten van 350 euro betaald omdat de waterpomp stuk is gegaan. Warmte Group beweerde dat het niet hun fout is geweest dus niets te maken heeft met de lekkage die ze hebben veroorzaakt. Inmiddels heb ik nieuwe fout meldingen van de cv ketel, maar na een restart werkte hij wel weer. Warmte Group is nog een keer langs gekomen voor een van deze fout meldingen. Hun voorstel was weer een reparatie van 150 euro kosten. Ik heb gezegd dat ik dat niet wil. Daarna wilde de monteur snel weg. Hij heeft bij het weer samenbouwen van de ketel eerst vergeten andere onderdelen weer in te zetten, maar gelukkig heeft hij dit zelfs gezien. Als ik dan even een verdieping hoger ben gegaan om te checken of alles weer werkt is hij nog onaardig geworden.

• Afspraken nakomen

Sales matig, Technicus goed, Aftersales teleurstellend.

Servicebeurt CV ketel netjes uitgevoerd incl. diverse pakkingen vervangen. Voorstel voor vervangen van expansievat was erg prijzig: €170,- Communicatie met sales niet erg klantvriendelijk. Communicatie met backoffice laat te wensen over.

• Afspraken nakomen

Vakkundig, snel en vriendelijk!

Al jaren een erg tevreden klant. Vriendelijke en kundige monteurs die eerlijke adviezen geven. Zo gaat mijn CV-ketel, een oudje, nog even mee dankzij de jaarlijks terug kerende 'behandeling' van de monteur.

• Afspraken nakomen

Alles netjes achtergelaten dus prima service.

Vriendelijkemonteur en optijd aan de deur.

• Afspraken nakomen

Goede service, kundige monteur en goede communicatie

Kundige monteur die ketel op verzoek anders heeft geprogrammeerd om de stookkosten te drukken.

• Afspraken nakomen

Vakkundige service met helder, goed onderbouwd, advies over koolmonoxidevergiftiging melder.

Deskundige service. Komst binnen het vooraf aangegeven tijdslot.

Vriendelijke en deskundige monteur

De monteur kwam op tijd. Deed keurig zijn werk en legde ook uit waarom er dingen vervangen moesten worden. Na de werkzaamheden alles keurig opgeruimd. Prima!

Prima service, alweer!

Goede service en vakmanschap.

Peppelkade 36 A

3992AK Houten