Een prima partner voor aankoop, installaties en reparaties.
Prima service en communicatie. Eenvoudig digitaal een afspraak inplannen. Zijn op tijd, correct en beleefd. Betalen direct via iDeal, geen gedoe met pinpassen. Ketel onderhoud 2.0
Al sinds ik woon in mijn huidige huis (sinds 2 jaar) ben ik klant bij de Warmtegroep. Onlangs had ik een noodstoring, maar toen bleek dat ik, de vorige keer toch geen juist abonnement had afgesloten (die van 85,- ipv die van 70,-) waardoor ik meer dan 200,- euro moest betalen in dat weekend (95,-) doordeweeks. Ik heb toen met telefonische hulp van een heel aardige monteur het probleem tijdelijk en gedeeltelijk weten te verhelpen en moest vervolgens 3 weken wachten tot een 'reguliere' onderhoudsbeurt mogelijk was. Er kon niemand komen die week als ik niet die 95,- extra wilde betalen. Is allemaal niet erg coulant natuurlijk, maar de niet zo aardige vrouw van de klantenservice gaf aan dan bij deze echt wél een abonnement van 85,- aan te zetten en vanaf nu dus ook de bijbehorende service. Dit heeft ze alsnog NIET gedaan. Het is dat de wel heel aardige monteur het voor me heeft geregeld. Over de monteur, ook de vorige, niets dan lof. Kundige en sociaal vaardige mensen en ze zijn bereid iets meer te doen dan ze kennelijk mogen doen. Het zou mooi zijn als de Warmtegroep hen iets meer flexibiliteit had kunnen bieden, waardoor ze (uiteraard tegen meerprijs) ook even dingen als een verstopte sifon zouden kunnen fixen.
Op 7 januari 2019 zijn wij inderdaad bij u geweest voor een eenmalige beurt. Op 5 juni 2020 meldde u een storing bij onze storingsdienst. Daar u geen Comfort X abonnement bij ons heeft afgesloten, is het mogelijk om op korte termijn bij u langs te komen, echter worden daar wel de voorrijkosten en het arbeidsloon voor in rekening gebracht. Wel zijn wij op 24 juni 2020 (2,5 week na de melding van de storing) bij u langs geweest voor het onderhoud. De storing is toen opgelost zonder daar extra arbeidsloon voor in rekening te brengen. In uw werkbon stond inderdaad nog een enkele onderhoudsbeurt, gelukkig gaf u zelf aan dat u dit keer een Comfort X abonnement wilde en is dit zonder problemen gewijzigd. Met betrekking tot een verstopt sifon kan ik mededelen, dat wij een cv-onderhoudsbedrijf zijn, wij verrichten geen loodgieterswerkzaamheden.
Na jarenlange maandelijkse serviceabonnementen waarbij we zelf soms aan moesten geven “ wordt t geen tijd om eens te komen kijken “ nu tevreden over dit eerste bezoek na installatie nieuwe ketel 2 jr geleden .
na een paar jaar geen onderhoud door omstandigheden hebben ze mijn ketel grondig na gekeken en goed een min puntje is dat ze zeggen dat er zeker een nieuw pakking set in moet maar omdat ze die niet meer bij hadden en opweg waren om te gaan halen bericht kregen dat ze bij de groothandel ook niet waren het ineens niet meer nodig was als ze maar goed controleerde op lekken ?? op gevallen is dat er netjes en gestructereert werd gewerkt ook dat de leerling die er bij was erg geintresseerd was en goede uitleg kreeg van zijn collega die wel ervaren was
De monteur kwam netjes binnen het afgesproken tijdframe, was duidelijk over wat er moest gebeuren en de kosten en reageerde geduldig en met verstand van zaken op vragen.
Monteur was vakkundig. Onderhoud en reparatie gedaan aan cv. Kwam op tijd. Zou de cv ruimte alleen wel iets schoner kunnen achter laten. Op zich niet zo heel erg, maar ik ben gewend dat je de ruimte verlaat zoals je het hebt aangetroffen.
Monteur was keurig op tijd, was communicatief zeer vaardig en leverde prima service., Fijn en betrouwbaar bedrijf om zaken mee te doen. Duidelijke prijs zonder verborgen in xtrastjes.
Vooraf tijdens prettig telefonisch contact goede antwoorden gekregen op mijn vragen. De verwarmingsketel is geplaatst op kundige en professionele wijze. Ik ben zeer tevreden!
Goede jongens Duidelijke communicatie Goede service.
Nette monteur, goed advies gekregen, keurig op afgesproken tijd gearriveerd.
Monteurs zijn altijd vriendelijk en helpen kundig. Goede prijs voor een abonnement en ze doen altijd hun best je goed te helpen.
Gisteren is de twee-jaarlijkse controle beurt weer uitgevoerd. De monteur was erg netjes en duidelijk over hetgeen hij moest vervangen. Van te voren kreeg ik dus door wat de kosten waren voordat hij de filters in de CV zette. De jaren hiervoor ook prima ervaring met monteurs van Warmtegroep gehad!
Vorige week een onderhoudsbeurt laten uitvoeren aan mijn CV-ketel (2 jaar oud). Tijdens het onderhoud constateerde de monteur dat het gasblok defect was. Dat leek mij wel erg toevallig, want voor aanvang van het onderhoud deed alles het perfect en de ketel is pas 2 jaar oud. Kosten: een paar honderd euro. Na een hoop gesteggel met de monteur en een niet al te vriendelijke kantoormedewerkster aan de telefoon, heb ik de monteur weggestuurd en zat ik met een niet werkende CV-ketel. 's Avonds heb ik een monteur van een ander bedrijf laten komen en wat bleek: het gasblok was helemaal niet defect. Binnen enkele minuten had deze monteur de ketel weer aan de praat. En als klap op de vuurpijl bleek dat de monteur van Warmte Groep de gasregelaar open had laten staan, met als gevolg dat er gas uit de ketel lekte! Kortom: een zeer teleurstellende ervaring. Ik zou Warmte Groep aan niemand aanbevelen. Overigens heb ik Warmte Groep gemaild over de bevindingen van de andere monteur, maar daar heeft men niet op gereageerd. Dat is natuurlijk ook wel tekenend voor de service van dit bedrijf. Niet doen dus!
Onze monteur constateert een defect in uw gasblok. Als dit niet het geval zou zijn dan had hij dit na het plaatsen van een nieuw gasblok direct ontdekt, maar die kans heeft hij niet gekregen. U heeft na een niet al te vriendelijke reactie naar de monteur toe en dreiging de politie te bellen hem weggestuurd. Op uw mail hebben wij nog niet kunnen reageren, maar is gezien uw reactie niet meer nodig.
Werd goed en netjes geholpen. Zowel aan de telefoon als door de monteurs.
Nadat er ten gevolge van lekkage een belangrijk onderdeel (de elektronische besturing) van onze ketel stuk ging is de monteur en behoorlijk lang mee bezig geweest omdat het nieuwe onderdeel niet meteen goed functioneerde. Hij is net zolang doorgegaan totdat het weer goed werkte. Alle lof.
De cv is weer, zoals gewoonlijk, super nagekeken. Alleen had de monteur voor 220 euro aan onderdelen bij zich welke noodzakelijk waren voor de cv. Dit kwam voor mij als complete verrassing, omdat het bij het vorige onderhoud en eerder nooit verteld was. Dus maar even snel de spaarrekening aangesproken. Ik snap dat deze onderdelen noodzakelijk zijn voor het goed functioneren van de cv, maar had het graag van te voren geweten..
Nette medewerker. Heb er vertrouwen in gehad.
Wie heeft er vandaag de dag nog tijd om 4 uur(!) op een monteur te moeten wachten? Na het maken van de afspraak bij Warmte Groep werd aangegeven dat de monteur tussen 10:00 en 14:00 aanwezig zou zijn. Waarom kan dit niet nauwkeuriger? Weinig communicatie van de monteur na uitleg van een probleem aan de boiler. Na voltooing van de onderhoudsbeurt werd aangegeven dat alles in orde en dat er een offerte voor het lekkende onderdeel gemaakt moest worden. Waarom kan een onderhoudsmonteur niet meteen het onderdeel vervangen? Dit betekend nogmaals een afspraak met 4 uur wachttijd. De werkbon gaf als werkzaamheden voor de onderhoudsbeurt 1x Drukmeting verder niets. Ik kan me niet voorstellen dat dat het enige is voor een jaarlijkse onderhoudsbeurt twv €70,-? Ik was niet gevraagd om te tekenen voor de werkzaamheden en ipv mijn handtekening werd een 'kruis' geplaatst. Verder stonden er niet uitgevoerde werkzaamheden op de bon als uitgevoerd; Aanvoer van wasmachine (indien gebruikt) weer aangesloten: Ok (Niet correct) Afvoer van wasmachine (indien gebruikt) weer aangesloten: Ok (Niet correct) Condens-afvoer teruggeplaatst: Ok (Niet correct) Foto ketel en foto rookgasafvoer gemaakt en ge-upload: Ok (Niet correct)
Onze monteurs zitten de gehele dag op de weg. Zij voeren onderhoud en reparaties uit, maar nemen ook storingen op route mee. Onze monteur heeft de ene keer veel langer werk, dan de andere keer. Derhalve werken wij met tijdblokken. Echter hebben wij wel de optie onze klanten 30 minuten voor het bezoek van de monteur een sms bericht te sturen. Het onderdeel dat nog bij u vervangen moet worden, zit onder de ketel. Dit zijn werkzaamheden voor een installatie monteur en niet voor de onderhoud/service monteur. Bij uw merk en type cv-ketel wordt er altijd enkel een drukmeting gedaan en wordt de ketel afgesteld op brander druk. Dit is door de monteur gedaan. Onze monteurs zetten op dit moment zelf een kruis op de werkbon, ivm met onze corona maatregelen. U geeft aan werkzaamheden van de checklist niet te hebben uitgevoerd. De aanvoer en afvoer van de wasmachine weer aansluiten, gebeurd alleen als deze ook daadwerkelijk afgekoppeld is geweest. De condens afvoer is teruggeplaatst, anders had u nu een lekkage gehad en de foto’s zijn in ons eigen systeem geüpload.
De servicemonteur kwam binnen de gestelde tijd. Binnen 2 minuten was duidelijk dat er een nieuwe onderhoud set en een nieuw expansievat nodig waren. Hierop de prijs gevraagd ( de factuur geeft een ander bedrag weer dan aangegeven.) De onderhoudsbeurt én de vervanging van de onderhoud set én expansievat hebben nog geen 30 minuten geduurd. Dit terwijl in deze tijd ook het onderhoud is uitgevoerd..... Bij navraag, a.d.h.v. de ontvangen factuur wordt als antwoord gegeven: dat bedrag (het genoemde bedrag) kennen wij niet.... Daarnaast gekeken op de site waarbij reclame wordt gemaakt voor een warmtepomp installatie. Als reactie volgt het antwoordt: tot het voorjaar 2020 hebben wij geen tijd.... Inmiddels heb ik het servicecontract opgezegd. Als klant wil je graag serieus behandeld worden!
Zoals wij in reactie op uw e-mail aan aangegeven hebben is het door u genoemde bedrag bij ons onbekend. De monteur heeft u voorafgaand aan de werkzaamheden een prijs opgaaf gedaan incl. btw. Ook de tijd die u noemt is niet wat wij zien in het voertuig registratie systeem. In 2018 heeft u een offerte inzake een warmtepomp ontvangen waar u geen reactie op heeft gegeven. Nu is de situatie zo, dat er op korte termijn geen tijd is voor de montage. U stelt uw servicecontract te hebben opgezegd, ook dat klopt niet want u heeft een enkele onderhoudsbeurt laten uitvoeren.
Het inschrijven via een formulier ipv telefonisch is een beetje omslachtig, maar er stond wel binnen een paar dagen een monteur op de stoep die in 1 keer het probleem heeft verholpen.
Ik heb al enige jaren een abonnement en ik wordt altijd netjes van tevoren geïnformeerd over een te plannen afspraak. Voor de afspraak krijg ik altijd nog een herinnering met tijdstip en eventuele extra zaken. De werkzaamheden worden correct en goed uitgevoerd door een ter zaken kundige monteur.
Meedenkende en meewerkende werknemer van Warmte Groep BV over de vloer gehad voor onderhoud aan CV/Ventilatie. Prettig contact gehad. Geleverde dienst is naar wens en verwachting. Jaarabonnement afgesloten.
CV ketel onderhoud laten uitvoeren door een medewerker van Warmtegroep. Direct een jaarabonnement afgesloten voor onderhoud zodat onze cv ketel hopelijk lang meegaat. Eerste ervaring is zeer positief dus ben benieuwd!
Een prettige en ervaren medewerker ontvangen, die op al mijn vragen een helder antwoord gaf, onderwijl vlot doorwerkend. Wat kan er dan nog beter?