professioneel

1 jaar nieuwe ketel, van tevoren verzoek onderhoud geaccepteerd keurig op tijd, monteur heeft antwoords op alle vragen, duidt aan en legt uit. Professioneel.

Kundige en nette service

Kundige en nette service, met duidelijke afspraken en herinneringen. De service ter plaatse was ook zeer netjes. Goed geholpen!

• Afspraken nakomen

Ik heb zeer goede ervaring de monteur is kundig en vriendelijk.

Prima ervaring

Vriendelijke, beleefde monteur. Overlegde keurig. Advies expansievat te vervangen, maar ook eerlijk over werkelijke noodzaak om dit nu te doen of het een jaar uit te kunnen stellen. Het daadwerkelijke onderhoud duurde wat langer dan normaal omdat het volgens de monteur zijn tweede dag alleen op pad was, maar ook daar excuseerde hij zich voor.

• Afspraken nakomen

Ervaren monteur maar zeer geschrokken van de onverwacht hoge kosten

afgelopen maandag 31-8 had ik een afspraak voor jaarlijks onderhoud van mijn cv. Ik verwachtte mijn jaarlijkse kosten te moeten betalen (CV is van 2015; ik heb een comfort abonnement), echter ik kreeg bij aankomst de mededeling dat er regulier pakkingen vervangen moesten worden en dat ook mijn expansievat vervangen (van 2008) moest worden. Dit zou inclusief verlenging abonnement rond de 340€ gaan kosten. Ik schrok daar nogal van. Ik zou in het vervolg graag eerder op de hoogte van zo'n uitgave worden gesteld. Ook als ik de prijs van een expansievat bekijk op internet, dan vind ik de door mij betaalde prijs fors. Het lijkt mij dat er arbeidskosten mee verrekend zijn. Mijn totale rekening was €376,50 incl. BTW, waarvan €80 euro abonnement, expansievatpakket €174, OH set Intergas €70, Afdichting Voorplaat 30/36/48 viton €33,28, Isolatie voordeksel €15. Ik heb geen probleem om marktconforme prijzen te betalen, maar zou graag willen zien dat als er hoge kosten te verwachten zijn ivm onderhoud, dat dit vooraf wordt gemeld en niet als verrassing als men al op de stoep staat en eigenlijk geen keus meer heeft. Ten tweede heb ik de prijs van het expansievat gegoogled en kom dan tot veel lagere prijzen dan €174. Het is gewoon zo'n rood ding; geen diamanten erop of zo. De monteur was duidelijk zeer ervaren en werkte zeer hard door. Respect daarvoor! Ok, hij was alleen vergeten om de losgekoppelde aanvoerslang van de wasmachine weer terug te doen. Op de factuur stond gechecked, maar heb dit zelf moeten doen, maar dat is een kleinigheid. Ik twijfel of ik op basis van de onverwachte hoge kosten aanbevelen op ja/nee moet zetten.

• Afspraken nakomen

De monteur was vriendelijk en vertelde duidelijk wat zijn bevindingen waren

Vorig jaar was ik wat negatief in mijn beoordeling, maar nu deed dezelfde persoon prima en correct zijn werk en vertelde goed wat hij deed en wat zijn bevindingen waren.

• Kwaliteit N.v.t.
  • Afspraken nakomen N.v.t.

Perfect zoals ieder jaar

Ook dit jaar weer van de uitstekende service van Warmte Groep BV mogen genieten.

professioneel

Ben gestopt bij mijn vorige leverancier Feenstra omdat ik voortdurend facturen kreeg en weinig controles. Nu een vriendelijke monteur die echt meedacht. Zo heeft hij een koolzuurmonoxidemeter aangeraden en meteen geinstalleerd, wat me een fijn gevoel geeft. Direct inzicht in de kosten ook.

Prima zoals altijd

Al jaren bij Warmtegroep en altijd naar tevredenheid. Lekker accuraat, goed advies en snelle service. Bellen dat ze misschien wat later komen, maar komen dan alsnog op tijd, superfijn!

• Afspraken nakomen

Mijn eerste kennismaking met Warmte Groep was telefonisch nadat ik via de mail wat vragen had gesteld. Een dame heeft mijn vragen keurig en duidelijk beantwoord. Vervolgens een eerste afspraak gemaakt. Gisteren (dinsdag 1 september) is de monteur keurig op tijd gekomen. Vriendelijke man. Hij wilde niets drinken maar gelijk aan het werk. Oké ook goed. Er moesten wat dingen vernieuwd worden en daar was ik al op voorbereid dus wat moet dat moet. Het gaat tenslotte om mijn eigen veiligheid. De monteur gaf mij ook de tip om de koolmonoxide melder elders te hangen wat ik na zijn vertrek ook direct gedaan heb. De monteur heeft echt veel werk verzet dus ik ben wel tevreden. Kan weer met een gerust hart onder de douche gaan staan (ik deed altijd de balkondeur open voor alle zekerheid). Kortom, een nieuwe en tevreden klant.

Beetje slordig

Algemene ervaring is prima, was nu de 3e keer dat jullie onze ketel nagekeken hebben. De monteur had een leerling bij zich wat ik iets heel goeds vindt! Vooraf kreeg ik van de monteur te horen dat er allerlei pakkingen vervangen moesten worden, dit zou ik graag vooraf horen in de afspraakmail aangezien het algemeen bekend was volgens de monteur. Na de service bleek de thermostaat niet te werken, daarover kregen we een heel verhaal terwijl de monteur zelf de stekker was vergeten terug te plaatsen. En tijdens dit gesprek ging zijn telefoon heel hard over en dat liet hij gewoon gaan. Dat soort details kunnen beter in mijn ogen, verder niks te melden.

In verbijstering achtergelaten

Al enkele jaren klant, ondanks een twijfelachtige vervangen van expansievat 3 jr geleden. Ketel (8jr oud) gaf op een zaterdag een foutmelding over rookgasblokkade en deed het niet meer. Noodnummer gebeld. Nooit reactie op gehad. Maandag opnieuw gebeld. Kregen we te horen dat we niet bereikbaar waren. Terwijl ik die dag geen enkele oproep heb gehad en ik dat kon bewijzen. Uiteindelijk konden zie die woensdag langs komen. Waardoor we 5 dagen zonder warm water zaten. Toen de monteur langskwam zei hij dat er iets miswas met het rookgaskanaal, zonder de ketel langs te lopen en uit elkaar te halen. Vervolgens zij hij dat ze sowieso deze ketels niet meer zouden reparen. Nooit eerder iets over gehoord. Ook zei hij dat het rookgaskanaal qua aansluiting niet goed zou zijn. Ook nooit eerder iets over gehoord, terwijl ze al 5 jaar komen en er nooit iets mis was met de ketel. Toen ik dat zei, reageerde hij er niet meer op. Toen ik vroeg wat ik moest doen, werd ik naar de vve verwezen en daarna zou ik het zelf moeten uitzoeken. Zij zouden niet meer komen. Toen ik aan hem vroeg waarom ze het niet gemeld hadden dat ze een dergelijke ketel niet meer zouden reparen, en dat vooraf of bij het maken van de afspraak hadden kunnen melden. Zei hij dat dat geen doen was. Toen ik daarop doorvroeg of hij dat niet heel vreemd vond. Weigerde hij nog te reageren. Uiteindelijk werd ketel afgesloten, moest ik wel betalen en werd ik in verbijstering achtergelaten zonder werkende ketel. Gelukkig een andere partij gevonden die mij wel heeft geholpen! aar jaar geleden al een dubieus verhaal over dat iets vervangen moest worden na drie jaar. Nooit van mijn leven meer naar Warmtegroep!

Perfecte service

Erg netjes geholpen. Krijg vooraf een mailtje met een mogelijk datumvoorstel waarin je meteen kan accepteren. Half uur van te voren een sms'je dat de monteur eraan kwam. Monteur erg netjes en goed geholpen.

Zeer goed geholpen

Goed geholpen en goede uitleg gekregen over de vervangen onderdelen.

• Afspraken nakomen

goede service werken netjes voor 2e jaar dezelfde monteur ervaar ik ook als heel prettig.

Excellent

I just started using the service of this company and it has been great so far. On time, they would explain what needs to be done and the cost of it.

• Afspraken nakomen

Vulslang is niet los gehaald en condens afvoer ook niet maar staat op de rekening dat dat wel gedaan is. Was niet nodig zei de monteur. Oké maar zet het er dan niet op zou ik zeggen. Ketel was erg schoon dus hoefde ook geen stofzuiger bij aan te pas te komen. Verder prima onderhoud.

• Afspraken nakomen

John is een geweldige monteur die écht de tijd neemt voor jou en je cv.

Er zijn door de jaren heen verschillende monteurs geweest van Warmte groep en allemaal zijn ze aardig en kundig maar John steekt daar met kop en schouders bovenuit. Zeer prettige monteur die echt de tijd neemt om je machine goed te reinigen en te onderhouden. Hij gaf ook nog goede tips!

Op tijd en deskundig

Keurig op tijd binnen aangegeven tijdsbestek en deskundig bij het uitvoeren van de controlebeurt aan de CV-installatie. Afwikkeling van de betaling ook geheel digitaal en gemakkelijk. Professioneel bedrijf.

• Afspraken nakomen

Leuke monteur met kennis van zaken

Tijdens de werkzaamheden heeft de monteur mij allerlei bespaartips gegeven en deze tips gelijk ingesteld bij mijn ketel.

Goede servicebeurt

De monteur kwam netjes op tijd.

• Afspraken nakomen

goed werk geleverd en een betrouwbare indruk achtergelaten .

Afspraak precies nagekomen, net en degelijk werk geleverd, een verbeterpunt : eigen stofzuiger meenemen om de ventilatie unit te reinigen. al met al ....een tevreden klant !

• Afspraken nakomen

Goed geholpen, wel eigen stofzuiger meenemen.

Mijn twee jaar oude ketel werkt nog prima dus een servicebeurt is gauw gedaan. Gelijke tijd heb ik ook de ventilatie unit laten reinigen wat een hele tijd was geleden. De monteur had geen stofzuiger meegenomen en vroeg om onze stofzuiger? Laten bleek dat bij het gebruik van de stofzuiger de zak gescheurd was door het vuil van de ventilator een gedeelte was al richting motor gegaan. Ik leen dus geen stofzuiger meer uit aan de monteur. Voor de rest geen opmerkingen

• Afspraken nakomen

Bedroevend slechte ervaring met deze monteur

Vriendelijkheid was ver te zoeken over de deskundigheid maar te zwijgen

prettig en goed geholpen

monteur was prima op tijd en deed z'n werk vakkundig. Complimenten

Peppelkade 36 A

3992AK Houten