Prima!

Voor de eerste keer CV onderhoud laten uitvoeren. Monteur was mooi op tijd: om één uur, een uur na het begin van het afgesproken tijdsslot. Dat laatste is een klein min-puntje. Een tijdsslot van 12-17 uur vind ik te groot. Verder moet de toekomst het leren.... :-) De punten 'vakmanschap' en kwaliteit' laat nog onbeantwoord.

• Afspraken nakomen

Prima service, vriendelijk en snel

Monteur was op afgesproken tijdstip aanwezig en heeft het ketelonderhoud vakkundig uitgevoerd. Hij gaf ook direct inzicht in de kosten van het installatie materiaal, dus geen verassingen achteraf.

adequate service

snelle professionele afhandeling van de jaarlijkse onderhoudsbeurt

Deskundige en vriendelijke technici

Verwarming werkt beter door nauwkeurige afstelling. Nieuwe ventilatie unit snel en deskundig geInstalleerde.

Zeer snelle service

Aardige monteur die zeer vakbekwaam was. Legde ook uit wat hij ging doen en waarom.

• Afspraken nakomen

De ervaring is zonder meer goed te noemen.

De medewerker kwam op tijd, was zeer vriendelijk en, voor zover ik het kan beoordelen, zeer deskundig.

Prima bedrijf.

Sinds 2014 klant altijd nette monteurs en goede communicatie. Ik geef een 10. OPVALLEND het is of een 10 of een 1. Een 1 kan volgend mij niet want het kan nooit allemaal slecht zijn. De 1 wordt meestal gegeven door NIET native speakers …….. die kennelijk geld terug willen om wat voor reden dan ook.

• Afspraken nakomen

Kundige monteur, niet zo spraakzaam

Monteur is kundig (zover ik dat kan beoordelen) en legde goed uit wat gerepareerd moest worden. Hij kwam op tijd, afspraak was tussen 12 en 17 uur. Hij was er om 12.45 uur. Minpunt is dat hij niet zijn schoenen uit wilde doen bij het naar boven lopen. Dat had ik gevraagd omdat de trap naar zolder net was geverfd en de verf nog niet was uitgehard. Uiteindelijk heeft hij 1x zijn schoenen uitgedaan en 3x niet. Dat vond ik erg vervelend. Ik snap natuurlijk dat de schoenen wel aan moeten tijdens de reparatie zelf. De afspraakherinnering per mail vond ik prettig. Prijs/kwaliteit verhouding lijkt in orde.

• Afspraken nakomen

Een uiterst correcte medewerker....

Vakmanschap en kwaliteit kan ik biet beoordelen, maar ik ben prettig en goed geholpen.

• Afspraken nakomen

Goede communicatie, twijfels over benodigde werkzaamheden

Monteur komt netjes op tijd (sms 30 minuten vooraf), geeft een duidelijke omschrijving van de benodigde werkzaamheden en kosten hiervoor. Ik heb wel mijn twijfels over de geadviseerde werkzaamheden en hierbij genoemde kosten, daarom zelf besloten deze werkzaamheden niet te laten uitvoeren. Gevolg is wel dat er hierdoor geen onderhoudsabbonement aangeboden kan worden. Om op deze manier te werken is een keuze van het bedrijf, ik zou jullie adviseren om sommige onderdelen niet altijd preventief te laten vervangen, dit scheelt de klant kosten en hierdoor hadden jullie ons waarschijnlijk wel als klant kunnen houden!

• Afspraken nakomen

Op tijd, netjes, duidelijk in communicatie, vakkundig

Warmtegroep bv ervaar ik als prettig, zowel over de mail als tijdens afspraken zelf.

waardeloos

Warmtegroep ingeschakeld voor onderhoud aan mijn cv. Wat een waardeloos bedrijf is dit,zijn alleen maar bezig zoveel mogelijk gebreken te vinden. Zo werd er gemeld dat het expansievat kapot was,en een nieuwe mij 170 euro zou kosten,en er dan leidingen verlegd moesten worden omdat het expansievat wat de monteur bij zich had niet paste. Het verleggen van de leidingen zou nog eens 400 euro kosten. Heb het expansievat laten testen,en bleek in het geheel geen mankementen te vertonen.

Positive experience

All went well. Reasonable price. Man who serviced the heater was competent and nice.

zeer goed bedrijf

op tijd met afspraak en goede monteur

Net kundig bedrijf

Jaarlijks komt warmtegroep langs voor het onderhoud aan de CV ketel. Vriendelijke kundige monteurs, houden nu goed rekening met de corona maatregelen.

Terrible service. Zero customer care

Tried to get an maintenance service on a broken heating system. The first possible repair time was too long so I had it fixed with another company. But then their repairman showed up at my door even though I was not asking for it and I was charged 78 Euros for not cancelling an appointment that I did not ask for in the first place. Trying to explain the issue politely with the rude receptionist was impossible. No senses of understanding and missing a customer for a matter of 78 Euros is the best they could do over phone. I wonder if there is a customer care policy here. I am happily cancelling my annual maintenance contract with this company too, although did not officially start any, yet paying a penalty. If they can not tolerate 78 Euros, I will definitely have problem over bigger amounts with them in the future.

Deskundig

Nemen de tijd ,zijn deskundig en mijn cv werkt als nieuw

Service beurt cv

Chauffeur kwam netjes op tijd en heeft de service beurt netjes uitgevoerd. Ook de tijd ervoor genomen. Tevens verteld wat er de volgende beurt moest gebeuren en dat deze dan rond de 50 euro duurder zou gaan uitvallen. Duidelijk en helder en vele malen goedkoper dan Feenstra waar wij altijd hebben gezeten,

Excellent!

Dit is het 2e jaar dat ik gebruik maak van het Comfort X pakket. Afspraak inplannen ging vlot toen ik belde en ik kon een week later al terecht als ik dat zou wensen. Netjes nog een email ter herinnering 2 dagen van te voren. Vorig jaar groter (nalatig door de vorige eigenaar) onderhoud noodzakelijk, maar in overleg het drukvat naar dit jaar kunnen verschuiven om de kosten wat te drukken. Dat vond ik meedenkend, begripvol en professioneel. Dit jaar wel het drukvat vervangen i.c.m. een pakket van nog een paar onderdelen waardoor ik nu de komende jaren alleen nog lage kosten zal hebben. Dat is de investering waard voor mij. Maar alle begrip en goede uitleg ook door deze monteur om de juiste keuze te kunnen maken. Overzichtelijke kosten en inzicht hierin vóór de monteur aan het werk gaat! Ik blijf gráág klant!

Nette service

Monteur was vriendelijk, kundig en vlot en vond het geen probleem onze vragen te beantwoorden gezien wij in een nieuw huis zijn ingetrokken. Planning liep wat uit maar daar werd netjes over gecommuniceerd dus geen probleem uiteindelijk.

Eerst goed nu slecht.

Ik heb nu ruim een jaar een abonnement bij dit bedrijf. De eerste monteur zei dat alles goed was. Wat niet zo bleek te zijn. Volgens de tweede monteur was het expansievat niet goed maar had de monteur geen zin gehad het te vervangen. Daardoor wad er steeds te weinig water steeds te weinig water in de ketel. Een poos deed een radiator het niet. Ik belde. De vrouw aan de telefoon adviseerde mij alle radiatoren behalve de ene die het niet deed uit te zetten en de temperatuur op 26 graden te zetten. Er gebeurt niets. Ik krijg een storing. E2 staat er op het display. Meerdere malen op de resetkonop gedrukt. Er gebeurt niets. Ik bel en krijg een probleem met de persoon aan de telefoon. Ik komt een monteur. Hij weet nirt wanneer. Ik heb een afspraak die ik niet af kan zeggen op zo,n korte termijn. Hij wordt ook sarcastisch. Heel vervelend. Ik kom thuis en is er een monteur geweest. Nu krijg ik een rekening van 78 euro. Heel leuk allemaal. Ik zeg gelijk de boel op.

Fijne monteur

Erg goed bevallen! Voorheen zat ik bij Kemkens, maar daar was ik niet over te spreken. Er werd destijds een gasblok vervangen bij de ketel van 2 jaar oud, vervolgens had de Kemkens monteur hem ook nog eens niet goed afgesteld. De monteur van Warmte groep heeft de ketel netjes nagelopen en gasblok opnieuw afgesteld. Kon merken dat die verstand van zaken had, zeker aan te raden!

Tegenvaller

Voor het eerst deze Warmtegroep gecontracteerd voor onderhoud van de CVketel. De monteur kon pas na een maand komen. Hij kwam binnen de afgesproken tijd, even over 9u. En hij droeg een mondkapje. Vervolgens ging hij aan de slag. Hoewel we geen klachten hadden scheen er van alles aan onze verwarmingsketel te mankeren. Het vorige bedrijf had fouten gemaakt volgens hem, onderdelen klopten niet en moesten vervangen worden. De monteur legde wel alles netjes uit, maar wij als leek kunnen natuurlijk niet beoordelen of het wel klopt. Terwijl wij alleen een onderhoud van 90€ hadden afgesproken (meestal in een half uurtje gedaan) is de monteur 3 en een half uur bezig geweest. De rekening was dus vele malen hoger. Een lelijke tegenvaller dus, en een vraag of dat wel nodig was.

• Kwaliteit N.v.t.
  • Afspraken nakomen N.v.t.

Prima service, aardige en kundige monteur

Mooi op tijd en snelle service.

Eindelijk na 3 jaar een excellente monteur

Ik had altijd getik in na gebruik van de hete kraan en ook als de verwarming afsloeg. Ik moest altijd elke nacht devloerverwarming heel laag zetten anders werd ik wakker. Na één service beurt bij dit bedrijf geen last meer. Fijn!!!

Peppelkade 36 A

3992AK Houten