Afspraak voor onderhoud op korte termijn kunnen maken. Monteur was vriendelijk en vakkundig.

• Afspraken nakomen

Zo prettig en kundig als hij weer langs komt voor onderhoud aan de CV

Altijd beleefd en behulpzaam. Fijn contact die je jaarlijks verlengd. Ik ben super blij met jullie !

Goed gewerkt

Goede uit leg wat er moet gebeuren. Wat het ging kosten.en van te voren. En of ik het gelijk. Wilde uit voeren.

Uitstekende service.

Ervaren monteur. Vriendelijk. Snel en effectief, zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Fijn en betrouwbaar bedrijf.

• Afspraken nakomen

Komen op tijd voor jaarlijks onderhoud en zijn vriendelijk en geven goed uitleg Zijn snel en vakkundig

Komen afspraken na

• Afspraken nakomen

Fijne ervaring, net bedrijf, goed geholpen

Overgestapt op warmtegroep. Nette monteur kwam volgens afspraak. Heeft alles schoongemaakt en enkele onderdelen vervangen. Liet keurig even eeten eat de kosten waren. Naderhand alles financieel meteen afgehandeld, ook heel prettig. Kortom dik tevreden.

Slecht

Duur bedrijf, met onvriendelijke monteurs, met name naar vrouwen toe. Wij hebben besloten over te stappen naar een ander bedrijf. NB negatieve recensies worden overigens door het bedrijf óf niet geplaatst óf direct verwijderd. Vandaar wschl de hoge score!

• Afspraken nakomen

We hadden een tijdsslot tussen 12.00 en 17.00 uur en de monteur kwam keurig op tijd. Er waren enkele onderdelen die noodzakelijk en optioneel waren om te vervangen. Monteur dacht goed mee wat wel/niet te doen en welke opties ik had. Hij heeft hard gewerkt. Zeker aan te raden! Als ik dan toch iets moet noemen ter verbetering dan dat het enkele tijd duurde voordat we een afspraak konden krijgen (een maand). Maar goed het is ook een drukke periode tegen de koude maanden aan dus ook weer begrijpelijk.

Onderhoud van de CV ketel - professioneel en kundig gedaan

Zowel het klantcontact en de monteur komen op mij zeer professioneel en kundig over. Meer dan goede ervaring en is dit bedrijf echt een aanrader.

• Afspraken nakomen

Mijn vorig onderhoudsbedrijf was opgehouden met het bedrijf en ben abonnee geworden bij Warmte Groep. Alles is precies volgens afspraak gegaan, de monteur kwam op de afgesproken tijd en was uiterst beleefd en heeft zijn werk uitstekend gedaan. Na afsluiting van zijn werkzaamheden maakte hij ook de vloer nog netjes schoon. Ik ben uiterst tevreden over Warmte Groep en beveel dit bedrijf dan ook aan.

• Afspraken nakomen

Prima vriendelijke monteur. Was op tijd duidelijk wat hij ging doen .

Wat een goede service

Ik geef een 10 omdat ik zeer tevreden ben over de service, vandaag gebeld, zelfde dag monteur op de stoep. Daarnaast zijn ze aan de telefoon zeer klantvriendelijk, denken mee en hebben alle tijd voor je probleem, in een woord geweldig.

• Afspraken nakomen

Fijne en vriendelijke monteurs en een bedrijf waarmee je duidelijke afspraken kunt maken.

Hele goeie ervaringen mee de afgelopen jaren. In de jaren ervoor steeds wisselende ervaringen gehad met andere bedrijven. Daardoor ook vaak overgestapt. Maar dat is nu gelukkig niet meer nodig. Dit is een fijn bedrijf met vooral fijne monteurs en dat vind ik heel erg belangrijk.

• Afspraken nakomen

prima service, werken netjes en komen afspraken s

goede communicatie, heldere afspraken over tarieven. Duidelijk over extra kosten als parkeren en wat er van je verwacht wordt als klant. Scherp op wat er mis was met de ketel, no nonsense

Uitstekende service.

Monteur was deskundig.

Zeer positief

De monteur was zeer vriendelijk, deskundig en snel.

Niet zo best

Volgens de monteur van de Warmte groep moest ik zsm een nieuwe CV ketel. Hij zei gelijk oh dat is een oudje en toen somde hij op wat er allemaal volgens hem moest, en nee hoor hij mocht er zelfs niet meer aan verder werken, het werd minimaal 700/800 euro, dus dat had geen zin meer volgens hem, hij was al bezig een offerte te maken. Ik had niet het gevoel hier nog enige inspraak in te hebben, de manier van communiceren was ook niet zo prettig, dus ik heb een second opinion laten doen, en het bleek helemaal niet nodig! voor 150 euro was ik klaar. Laat je er dus niet zomaar in praten, is mijn advies. Een oude ketel kan ook nog prima werken, maar als leek sta je sowieso met je mond vol tanden. Hij was wel netjes op tijd.

• Vakmanschap N.v.t.
  • Kwaliteit N.v.t.

netjes gewerkt

Netjes de ketel nagekeken enonderdelen vervangen.

• Afspraken nakomen

Prima Sevice, zoals ik van Warmtegroep gewend ben.

Service monteur was op tijd en vlot weer klaar. Heeft goed advies gegeven na mijn klacht over af en toe koud water onder de douche.

• Afspraken nakomen

Als nieuwe klant super tevreden met het onderhoud

Ik ben overgestapt van een ander bedrijf mbt het onderhoud van de ketel. 1e service is uitgevoerd en een storing geconstateerd. Zonder problemen een storing opgelost! En valt waarschijnlijk onder de garantie. Zij gaan dat regelen. Super vriendelijke en professionele monteur. Ook het vrijwillig verlengen van het jaarlijkse onderhoud vind ik top!

Prima service goed geregeld

Duidelijke melding, nette monteur, goed gevoel over de technisch en administratie afhandeling.

Kundig vriendelijk en betrouwbaar

Sinds 2009 ben ik klant bij Warmtegroep. De monteurs van Warmtegroep zijn kundig en altijd vriendelijk. Ik raad dit bedrijf aan.

Danny is TOP-monteur, echte Vakman

Lekker tempo , goed all/round en ook nog assistent opleiden. TOP

Prima!

Voor de eerste keer CV onderhoud laten uitvoeren. Monteur was mooi op tijd: om één uur, een uur na het begin van het afgesproken tijdsslot. Dat laatste is een klein min-puntje. Een tijdsslot van 12-17 uur vind ik te groot. Verder moet de toekomst het leren.... :-) De punten 'vakmanschap' en kwaliteit' laat nog onbeantwoord.

• Vakmanschap N.v.t.
  • Kwaliteit N.v.t.