Goed meedenken, vriendelijke en correcte monteur. Uitstekend op tijd.

Slecht

Er is niet teruggebeld en hierna niks meer vernomen

Heel goede service

Mijn cv ketel kreeg eerste beurt van warmte service Nou bleek er materiaal nodig was in verband met water in de bol Monteur gezorgt dat hij materiaal in dordrecht op kon halen en direct gemaakt Prima bedrijf beveel het dan voor de 100 procent aan gr nanneke de fouw

• Afspraken nakomen

Prima zelfs Fotos gemaakt voor nieuwe offerte

Prima planning, goed uitgevoerd, tip r volgende keer rekening op naam bedrijf Bed055 met factuur btw...2 ketels onderhoud ...niet 2 reviews. Nu nog maken cv plaat en offerte

• Afspraken nakomen

Professionele monteur aardig en behulpzaam

Heel goede service professionele monteur

• Afspraken nakomen

Deskundige en vertrouwen wekkende uitleg

We wisten dat er al een tijdje geen onderhoud was gedaan, dus logisch dat er wel wat moest gebeuren. Maar dat is allemaal snel en keurig gedaan.

Very professional service.

Service was very professional and all the jobs carried out was clearly explained.

• Afspraken nakomen

de monteur was professioneel maar de toeslag onterecht

De monteur kwam later dan afgesproken maar dat werd me ruim tevoren medegedeeld. De monteur was vriendelijk en wist duidelijk waar hij het over had. Een groot minpunt is echter de toeslag van 20 euro omdat mijn huis op een bungalowpark staat. Ik koos warmteservice vanwege de prijs maar met deze toeslag worden ze duurder dan andere bedrijven. Reden dus om mijn abonnement te cancellen.

Vriendelijk en professioneel

Jaarlijkse check niks vervangen

prima service

Tot nu toe alleen maar nodig gehad voor de service/onderhouds beurten. Ben 2 jaar klant nu en ik hoop dit nog vele jaren te mogen en willen blijven.

prima geregeld !

Alles loopt precies volgens afspraak, correct, op tijd, vakkundig, netjes en gelukkig altijd dezelfde monteur. Ook het contact met "kantoor" verloopt prima. ouderwets degelijk en goed , Ik hoop dat alles zo blijft !

Keurig en kundig geplaatst

De planning was twee dagen voor het plaatsen van een warmtepomp en cv, maar het werd kundig met drie man in één dag geplaatst. Alles ging in goed overleg met mij voor plaatsing van de buitenunit en de leidingen. Ze werkten zeer gestructureerd en ieder wist wat hij moest doen. Het uiteindelijke resultaat was een fraai gemonteerde cv met warmtepomp. Zeer tevreden over de montage. Ik miste alleen nog wat meer uitleg over de werking van de installatie.

• Afspraken nakomen

Komen op tijd maken goede afspraken maar vergeten onderstaande te melden

Beoordeeld is dat de rookgasafvoer niet aan de huidige eisen voldoet en dus aangepast dan wel vervangen zou moeten worden om te voldoen aan de huidige eisen. Dat kan zijn omdat er geen of niet voldoende beugels gebruikt zijn, of omdat er verkeerd materiaal gebruikt is zoals pvc voor de luchttoevoer.

Geweldig!

De monteur kwam binnen de aangegeven tijd. Heeft naast een goede cv controle/onderhoud van onze oude cv ketel (18 jr) nog veel extra uitleg en advies gegeven. Eerlijk advies. Heel blij mee. Nog nooit zo’n goede ervaring gehad met cv controle/monteur: hartelijk dank en we komen zeker terug!

Communicatie

De monteur kwam voor een onderhoudsbeurt. Ik was achter in de tuin bezig en hoorde de voordeurbel niet. Hij keek niet in de tuin en ik werd ook niet telefonisch op de hoogte gesteld dat de monteur aan de deur stond. Gevolg 95 euro voorrijkosten en een half uur arbeidsloon moeten betalen. Voorrijkosten kan ik begrijpen, maar geen half uur arbeidsloon omdat monteur binnen een kwartier (na invullen rapport) weer weg was. Service dus onvoldoende.

• Vakmanschap N.v.t.
  • Kwaliteit
  • Afspraken nakomen N.v.t.

Teleurgesteld

Monteur komt te laat. Neemt niet zijn eigen spullen mee om de service uit te voeren waar hij wel betaald voor wordt. Tot slot, gooit hij de deur open waardoor het slotgat zichtbaar is in de deur. Het huis is pas opgeleverd. Klantenservice hierover gemaild en geven doodleuk aan dat ze niks kunnen betekenen hierin.

GEWOON GOED

MONTEUR NETJES , GOED, EN AARDIG

Professionele service

De service monteur kwam op het afgesproken tijdstip en heeft de warmtepomp ( zowel de unit binnen als buiten) keurig van een servicebeurt voorzien. Mijn vragen ook goed beantwoord. Het feit, dat de buitenunit op het dak stond was ook geen probleem.

prima maar een verrassing

Eigenlijk zoals alle jaren ws alles prima, monteur kwam op tijd deed snel en goed zijn werk, was vriendelijk kortom, PRIMA maar enkele dagen daarna kwam er een mail dat er een foto was gemaakt van het afzuigsysteem van de ketel, opdat specialisten daar nog even naar konden kijken. (toen we later op de bon keken stond het er ook wel op; heel klein en onderaan) een beetje vreemd over. als je iets wil verkopen doe dat dan eerlijk en zeg/vertel/vraag aan ons dat het afvoer systeem ( dat er al net zolang zit als de ketel) beter kan en dat jullie dat wel willen doen. dat is mijn enige opmerking

Heel goed bedrijf

Goede monteurs weten waar ze mee bezig zijn. Geven je ook goed advies.

Netjes en professioneel

De monteur onderzocht nog of ik een lekkage had gehad. Stelde extra vragen Tip de marge van de afspraak als het kan iets korter.

Heel slecht

Al jaren hebben we een abonnement voor de onderhoud van onze ketel,nu hadden we lekkage op de dak (her water stroomde via de ketel naar binnen)dus die was niet meer te repareren,een oferte van hun gehad (voor een nieuwe ketel), we hebben het gelijk geaccepteerd, met de mededeling dat we niet konden douchen, en de hele huis is heel vochtige, dus de verwarming aan zou misschien een beetje kunnen helpen Aub spoed ,ook gebeld s.morgens om 8.30 vrijdag 28-7-2023, Aub spoedig, kregen we antwoord dat de snelste datum was 17-8-2023,we hebben alweer gebeld, geen medelijden met ons ,geen mensen ,geen spoed...niets en 17-8..ook niet echt zeker ...waar moet je douchen??afijn de vrouw aan de telefoon helemaal niet aardig, en alles gelijk gecancel ,nu moeten we snel naar iemand zoeken dat ons met SPOED een ketel wil plaatsen, ook gelijk de abonnement gestopt, in de nood situaties zou je op hun kunnen rekenen, maar dus niet ...triest, heel triest, ik ben nog bedust van dat zo moest ,zielig bedrijf dat hun klanten niet waarderd, zijn toch genoeg, voor ons een bittere pil,

Reactie van het bedrijf

Vervelend dat u niet tevreden bent, maar een reparatie had binnen 1 dag mogelijk geweest. U koos voor vervanging van de hele ketel wat niet eerder dan na 14 dagen mogelijk was.

Vriendelijk, vakkundig en communicatief

Ja, ik kan deze firma aanbevelen, betrouwbaar !

• Kwaliteit
  • Afspraken nakomen N.v.t.

Top!

Duidelijke website met keuze voor diverse onderhoudsabonnementen. Online makkelijk aan te vragen, duidelijke berichtgeving via email(s). Afspraak ruim van te vore gemaakt, de monteur kwam in het aangegeven tijdsblok. De monteur was ook correct en vriendelijk. Kortom: een top ervaring! zeker na 12 afspraken met een zonnepaneelinstallateur!)

• Afspraken nakomen

vriendelijk personeel en goed werk afgeleverd

monteur komt op tijd en is zeer vriendelijk, geeft vooraf aan wat die gaat doen en welke kosten er extra zijn, werkt netjes en levert goed werk af