Komen afspraken na en werken netjes.
De monteur was beleefd, geduldig en behulpzaam. Ik had een probleem met mijn thermostaat en app maar met alle geduld belde hij ATAG. Alle onduidelijkheid werd opgelost. Ik ben zeer tevreden en ik kan dit bedrijf zeker aanraden!
Vriendelijke monteur,netjes gewerkt, mijn zoon gaat ze bellen voor,nakijken ketel.
Monteur was op tijd en vakkundig. Alles ging naar wens en tot volgend jaar weer.
Goede uitleg, goede supervisie aan de ' leerling'.
Telefonisch niet bereikbaar, communiceren zonder naam (ivm privacy zeggen ze), kan dus ook niet vragen naar een contactpersoon bij calamiteiten. Om een afspraak te maken moet je allemaal overbodige dingen invullen, die ze daarna niet gebruiken of bestuderen. Wel sturen ze dan een monteur, die vervolgens alleen een factuur met voorrijkosten achterlaat. Omdat de gegevens die ik had ingevuld niet waren gelezen door het bedrijf en de monteur dus verkeerd was geïnformeerd. De enige communicatie die daarna nog mogelijk is, is met het incassobureau. Meest klant onvriendelijke bedrijf wat ik ooit ben tegengekomen.
Hartelijk dank voor uw feedback. We vinden het jammer te lezen dat u een negatieve ervaring heeft gehad. Omdat deze review anoniem is geplaatst, kunnen we helaas niet inhoudelijk op uw situatie ingaan. We nodigen u uit om rechtstreeks contact met ons op te nemen, zodat we uw klacht kunnen onderzoeken en waar mogelijk tot een oplossing kunnen komen. We willen u er vriendelijk op wijzen dat we graag een open gesprek voeren, maar dat het gebruik van termen als "oplichters" niet gepast is en niet bijdraagt aan een constructieve dialoog. We streven ernaar al onze klanten professioneel en respectvol te helpen.
Bij aankomst de monteur gevraagd naar de leeftijd van mijn cv. Hij constateerde 15 jaar oud. Hij was verplicht om pakkingen te vervangen ter waarde van €85,00. Mijn opmerking dat gezien de leeftijd van de cv dit zonde van het geld was ben ik toch verplicht deze uitgave te doen omdat er anders geen servicebeurt aan de hand van een jaarcontract mocht worden uitgevoerd. Na een servicebeurt van meer dan 2 uur sloeg de cv niet meer aan na aansluiting op het lichtnet. Een tweede monteur kwam en stelde de diagnose dat de cv kapot was en de pakkingen niet meer terug konden. Ook werd het contract afgesloten en de activiteit als reparatie bestempeld. Wat resteerde was een nota van €210,00 en de mogelijkheid om een offerte te laten uitbrengen. Triest dat ik onnodig op kosten ben gejaagd.
Bedankt voor uw review. We begrijpen dat het vervelend kan zijn als er extra onderdelen nodig blijken te zijn. In dit geval willen we graag toelichten dat het vervangen of aanbrengen van de pakking verplicht is om de veiligheid van de ketel te waarborgen. Zonder deze pakking kan de ketel namelijk niet veilig functioneren, wat risico’s met zich meebrengt voor zowel de installatie als de gebruiker. Onze monteurs zijn verplicht om volgens de geldende veiligheidsvoorschriften te werken, en daarom kon deze stap niet worden overgeslagen. We hopen op uw begrip en staan uiteraard open voor verdere toelichting als u daar behoefte aan heeft.
Zoals gewoonlijk, aan de cv ketel is weer prima onderhoud gepleegd. Door de mannen van warmtegroep. Hij kan er weer een jaartje tegen.
Fijn om te horen dat u weer tevreden bent over het onderhoud aan uw cv-ketel. Onze monteurs doen altijd hun best om alles veilig en in topconditie achter te laten.
Monteur controleerde de cv ketel. Na inspectie heeft deze advies en info gegeven en onderhoud keurig uitgevoerd.
Fijn om te horen dat het onderhoud naar tevredenheid is uitgevoerd en dat onze monteur u goed heeft geïnformeerd. We vinden het belangrijk om niet alleen veilig en vakkundig te werken, maar ook duidelijk advies te geven over uw installatie. Dank voor uw vertrouwen in Warmtegroep – we staan de volgende keer graag weer voor u klaar!
Bijzonder prettig en zorgvuldig
Keurige mensen netjes gewerkt en ik neem aan deskundig.
Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze monteurs en hun werkwijze. We streven er altijd naar om netjes, klantgericht én vakkundig te werk te gaan.
Gelukkig de monteur die hier 3 jaar terug ook kwam. Deze meneer besteedt echt aandacht aan het werk en levert voor zover ik dat als amateur kan inschatten, vakkundig werk. De afgelopen 2 jaar was ik niet echt tevreden. Werk werd toen afgeraffeld en was een onvriendelijke monteur.
Hartelijk dank voor uw eerlijke en uitgebreide review. Wat fijn om te horen dat u weer tevreden bent over het onderhoud en dat u dezelfde monteur als drie jaar geleden heeft mogen ontvangen. We zijn blij dat hij zijn werk met aandacht en vakmanschap heeft uitgevoerd – daar staan we voor. Het spijt ons te horen dat uw ervaringen in de voorgaande jaren minder positief waren. We nemen uw feedback serieus en gebruiken dit soort signalen om onze service te blijven verbeteren. Dank voor uw vertrouwen in Warmtegroep.
Het onderhoud van mijn warmtepomp en CV-ketel worden door de warmtegroep gedaan. De communicatie is duidelijk. De monteurs zijn correct en werken erg netjes.
Hartelijk dank voor uw mooie woorden! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over het onderhoud van uw warmtepomp en cv-ketel. We vinden heldere communicatie en zorgvuldig werk erg belangrijk, en het is mooi om te zien dat dit wordt gewaardeerd.
Professioneel en onderhoud zeer goed uitgevoerd!!
Dank u voor uw review, we doen ons best om iedere keer weer kwaliteit te leveren.
Warmtegroep heeft d.m.v. een buffervat en nog andere toevoegingen gezorgd, dat allerlei zoem- en bromgeluiden zijn verdwenen. Ik ben geen techneut, en kan andere technische verbeteringen niet beoordelen, maar al die hinderlijke bijgeluiden zijn voor 99% verdwenen!!
Hartelijk dank voor uw uitgebreide en positieve review! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met de aanvulling op uw hybride warmtepomp en dat de geluidsoverlast vrijwel volledig is verdwenen. Door het plaatsen van onder andere een buffervat hebben we het systeem beter in balans gebracht – en dat merkt u meteen in comfort én geluidsniveau.
Fijn om te horen dat onze monteur snel en goed werk heeft geleverd. We staan de volgende keer weer graag voor u klaar!
Een goede servicebeurt aan de cv. Monteur kwam op tijd. Hij vond een paar dingen die vernieuwd moesten worden waar je niet op hoopt bij een servicebeurt. De ketel is 9 jaar oud en het expansievat moest vervangen worden. De monteur was duidelijk in de kosten en de prijsopgave klopte met de factuur.
Goed om te horen dat u tevreden bent met de servicebeurt en de duidelijke communicatie van onze monteur. We begrijpen dat onverwachte vervangingen zoals het expansievat soms een verrassing kunnen zijn, maar we zijn blij dat alles helder is uitgelegd en de prijsopgave is nagekomen.
De monteur was mooi op tijd, stelde zich voor en ging aan het werk. Nadat hij de situatie bekeken had kwam hij vertellen wat er moest gebeuren en liet dat ook aan ons zien. Werk keurig uitgevoerd en alles netjes achter gelaten. Wij zijn dik tevreden.
Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn blij om te horen dat onze monteur op tijd was, duidelijk uitleg gaf over het werk en alles naar wens heeft uitgevoerd. We vinden het belangrijk om transparant te zijn en het werk netjes en zorgvuldig te doen.
Monteur was vriendelijk en deed zijn werk goed. Fijne service!
Fijn contact met warmte groep BV. komen afspraak na , hadden een afspraak in de ochtend van 0.800 tot 12.00 uur en de monteur stond om 8.10uur voor de deur. (Geweldig). Prettig gesprek met de monteur gehad en zal Warmte Groep BV zeker in kennissen kring aanbevelen.
Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over het contact en de stiptheid van onze monteur. We streven er altijd naar om afspraken na te komen en onze klanten goed te informeren. We waarderen het enorm dat u Warmtegroep BV ook in uw kennissenkring zult aanbevelen! Dank voor uw vertrouwen – we staan graag weer voor u klaar!
De monteurs waren prima op tijd en hebben heel netjes gewerkt. Ook snel. Duidelijke uitleg gegeven, ruimte voor vragen. Kortom, niet alleen de ketel maar ook de monteurs maken het werk te waarderen. Rookgasafvoer plaatsen ook zonder probleem,
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Altijd fijn om te horen dat de monteurs op tijd waren, netjes werk hebben geleverd en duidelijk uitleg gaven. We vinden het belangrijk dat u niet alleen tevreden bent met de ketel, maar ook met onze monteurs en de service die ze bieden. Het is fijn om te weten dat de rookgasafvoer zonder problemen is geplaatst. Dank voor uw vertrouwen in Warmtegroep
Prettig
We zijn blij om te horen dat u tevreden bent over het onderhoud en de technische uitvoering door onze beleefde monteurs. We streven altijd naar een prettige ervaring voor onze klanten!
Perfecte service
Dank u.
Zeer tevreden over de werkzaamheden en communicatie
Hartelijk dank voor uw beoordeling en uw vertrouwen
Een slechte planning, onlogisch werkwijze, niet systematisch van afhandeling van klanten. Geen empathie voor de klanten. Monteur komt van onze buurvrouw en als ik de desbetreffende monteur aanspreek en vraag ” goedemorgen komt u nu bij ons langs?” Word er ongeïnteresseerd gereageerd en naar de werktelefoon gekeken, Vervolgens verteld de monteur ik moet naar een andere huis nummer, welke vijf woningen naast ons is gelegen? “ Er zal wel een andere komen er zijn nog meer monteurs! “ Niet tussen de afgesproken tijden langs gekomen. We hebben hiervoor de zaak moeten bellen, wanneer en of de monteur nog langs kwam. Overigens heeft de collega monteur goed onderhoud verricht aan de CV en netjes gewerkt, vertelde duidelijk wie hij was wat hij ging doen, en ook tijdens zijn werkzaamheden. Hiervoor krijgt het bedrijf een ster ⭐️
Bedankt voor uw eerlijke feedback. We vinden het erg jammer om te horen dat uw ervaring niet naar wens was en begrijpen de frustratie die dit heeft veroorzaakt. Dit is absoluut niet de service die we willen bieden, en we nemen uw opmerkingen over de planning en communicatie zeer serieus. We zullen dit intern bespreken om ervoor te zorgen dat dit in de toekomst beter verloopt. Het is fijn om te horen dat de tweede monteur wel naar tevredenheid heeft gewerkt en dat hij duidelijk in zijn communicatie was. We streven er altijd naar om zowel vakkundig als klantgericht te werken, en we waarderen het dat u dit heeft opgemerkt. Nogmaals dank voor uw feedback. We zullen ons best doen om de punten die u heeft aangekaart te verbeteren.