prima uitgevoerde vervanging van de CV-ketel

levering en montage al in één week gerealiseerd

Perfecte service

Vanaf moment afspraak reminders. Monteur binnen de afgesproken tijd aanwezig. Vakkundig. Toch iets fout gegaan met servicebeurt, kraan warm water niet helemaal open, 20.55 gebeld en binnen 10 minuten storingsdienst terplekke. Binnen 5 minuten opgelost.

• Afspraken nakomen

The service and quality were great, however it took a while to book the appointment.

I was happy with the overall experience, good customer service and friendly staff. Also the problem with the heating that we had got solved. Only thing I would want to change is how long it took us to be able to get the appointment.

• Would you recommend us? Yes

Ervaren Monteurs.

Over de Monteurs geen klachten, alleen het zou fijn zijn als we van te voren hadden geweten hoe laat een monteur kwam. Je krijg een tijdbestek van 4 uur en dan is het wachten geblazen. Bij andere bedrijven krijg je tegenwoordig een track tracé of telefoontje dat ze binnen een half uur bij je zijn. Bij navraag bij de Monteur vertelde hij mij dat je een smsje kan krijgen van het bedrijf??? waarom wordt dit niet bij afspraak bekend gemaakt?

• Afspraken nakomen

Niet te vreden deze keer

Monteur kwam op tijd. Begon gelijk over expansie vat hoe oud hij was. Over onderhoud heeft alleen een plastic vat geleegd. Begon over druk ventiel had gelekt moest vervangen worden. Verder niets meer aan ketel gedaan. Andere jaren veel meer uit elkaar gehaald en schoongemaakt

Geweldige service

Zeer deskundige, vriendelijke monteur.

• Afspraken nakomen

Proffesioneel, klantvriendelijk en service gericht

Snel en vakkundig het probleem verholpen. Meedenkend en oplossings gericht handelen.

Goed en professioneel

Afspraak gemaakt en de monteur was er op tijd. aan het werk gegaan en heeft duidelijk aangeven wat er kapot was en wat de kosten waren. Helaas zijn de kosten te hoog dus besloten om een nieuwe ketel aan te schaffen.

Prima service!

Ik heb bij Warmte Groep een onderhoudscontract afgesloten voor mijn CV ketel. Duidelijke correspondentie vooraf + herinneringsmail voor de afspraak. Verder prima service, keurig op tijd, complimenten voor monteur Jan. Werkt snel, oog voor detail, heldere uitleg.

Ruikt naar Fraude

Contract aangegaan en €15 aanbetaald. Monteur komt 1e keer langs. Ligt vulslang bij de cv en is lang genoeg om naar de vulkaan te gaan en bij te vullen. Deed ander bedrijf te slotte al 9 jaar, echter die stopten met particulier markt, zodoende overgegaan op dit bedrijf. Monteur zegt mijn eigen slang haalt het niet en de kraan moet dichterbij zitten. En weg was die. Krijg nu een mail om voorrij kosten te betalen. Te gek voor woorden. Gebeld met warmteservice en die zeggen zet op mail. Een ander gedaan. Nu 3 mails verder geen beweging in te krijgen. Zij geloven de monteur. Ik wil mijn aanbetaling van €15 terug of dat ze nog een x een monteur sturen met wel sociale skills en buiten zijn werk parameters kan mee denken. Want of de vul kraan op 4 meter zit of op 1 als de slang het maar haalt en dat doet die al 9 jaar!! Dit ruikt naar fraude… even langskomen en kijken en dan weggaan in geen 10 munten. Dag vrij voor niks voor een bedrijf vooralsnog van niks. Hoop dat ze nav deze review eens bellen met mij ipv mailen zonder ondergetekende naam ook?

Reactie van het bedrijf

Uw weergave klopt niet, er was geen vulmogelijkheid wat bevestigd is door uw huurster (zie werkbon). Hier is voorafgaand al communicatie over geweest en gaan hier dan ook niet verder meer op in.

Zeer prettig en professioneel

De monteur was zeer vriendelijk en heeft naast na de servicebeurt alles netjes achtergelaten.

• Afspraken nakomen

Alles volgens afspraak geleverd en geplaatst. Met monteur alles in overleg gemonteerd en instructies gegeven Voor ingebruikneming. Niets op aantemerken.

• Afspraken nakomen

Vriendelijk en ter zake kundig

Twee monteurs kwamen, eentje waarschijnlijk nog in opleiding. Aardig en beleefd. Ik kreeg goede uitleg van wat er moest gebeuren en waarom.

• Afspraken nakomen

Goede ervaring met een hobbel

Monteur vriendelijk en correct. Informeerde welke werkzaamheden gedaan moesten worden met prijsopgave en vroeg om akkoord. Na afloop direct afrekenen en hij vertrok. Volgende ochtend was er echter geen warm water en ook de verwarming was steenkoud. Via de app van de thermostaat kwamen we er achter dat de temperatuur was nu ingesteld op 12 gr. Na herstel nog geen warmte: bij controle van de CV-ketel zelf bleek deze uitgeschakeld te zijn. Na druk op de aan-knop deed alle het gelukkig weer. Een erg slordige eerste kennismaking met de Warmte Groep.

• Afspraken nakomen

Heel goed bedrijf. Vriendelijk personeel wat met de klant meedenkt. Ik had bijvoorbeeld het probleem dat mijn rookgas afvoer onder mijn verlaagde plafond door liep waardoor mogelijk het hele plafond eruit moest. Dankzij een kundige en eerlijke monteur was dit gelukkig niet nodig. Zeker aan te bevelen dit bedrijf. Gr Willem Westenbrink

goed personeel

correcte monteur prima werk verricht .

Vlot en vakkundig

Ketel vlot en vakkundig nagekeken. Duidelijke uitleg over werkzaamheden.

• Afspraken nakomen

Na vorig jaar eerste keer gebruik maken van de dienst, dit jaar weer op herhaling, prima gewoon

Nette vriendelijke monteur, die beide jaren de servicebeurt heeft uitgevoerd.

Netjes

Afgelopen week voor het er eerst mijn CV ketel laten controleren door Warmtegroep. De monteur was beleefd en werkte netjes en snel. Niks op aan te merken. Betaling was ook makkelijk. Klein minpuntje: ze gaven aan te komen tussen 12u en 17u...dat vind ik een groot tijdsblok Ze zeiden een half uur van tevoren een sms te sturen maar dat is niet gebeurd. Dat is jammer want dat is toch handiger voor mn eigen planning.

mooi op tijd

zeer correct

Zeer slecht

Het enige positieve is dat de servicemonteur op het afgesproken moment kwam. Verder heb ik geen goed woord over voor de vakbekwaamheid van deze monteur. Mijn kachel deed het prima, moest alleen een onderhoudsbeurt hebben. Na de service beurt deed de kachel het niet meer omdat er water over de printplaat gemorst was. Bovendien gaf hij verkeerde onderdelen aan ter reparatie (die waren niet stuk!). Nu moet ik een nieuwe ketel hebben en Warmtegroep wijst alle verantwoordelijkheid af. Warmtegroep BV eiste van mij dat ik desondanks de factuur meteen betaalde. Pas daarna zouden nieuwe (verkeerde!) onderdelen besteld worden en een nieuwe afspraak gemaakt worden. In die tussentijd liet hij zijn klant letterlijk in de kou staan (temperatuur rond het vriespunt). Ga niet met hen in zee.

• Kwaliteit
  • Afspraken nakomen N.v.t.

Reactie van het bedrijf

Deze weergave van zaken klopt totaal niet, hier is voorafgaand al communicatie over geweest en gaan hier dan ook niet meer op in.

Netjes en vakkundig

Twee leidingen van mijn cv ketel lekten. De monteur heeft het probleem heel netjes en vakkundig opgelost. Naderhand heeft hij helemaal uitgelegd wat hij heeft gedaan en waar ik op moet letten. Aardige en nette monteur die zijn werk heel serieus nam. Algeheel prettig verlopen en goed opgelost.

Tevreden

Ondanks het plaats vd verwarming ketel volgens de monteur ongunstig om te werken maar hij doet het wel. Verder is de onderhoud met een paar onderdelen zijn vervangen goed verlopen. Now alles is prima verlopen. Tot volgende jaar 2024 maart.

• Afspraken nakomen

snel en professionele service verlening.

Na telefonische melding van de storing aan de cv ketel werd adequaat door de service dienst gereageerd door een monteur die werkzaam in de directe omgeving was met een in te plannen .voor dezelfde dag.

• Vakmanschap N.v.t.
  • Kwaliteit N.v.t.
  • Afspraken nakomen N.v.t.

Goede service!

Een ervaren monteur die wist waar hij het over had. Goed advies gegeven over het gebruik van de CV en ook over besparingstips in huis. Bedankt!