Zeer klantonvriendelijk

Zeer klantonvriendelijk bedrijf: - onderdelen enorm duur - voorbeeld: Remeha Tzerra onderhoudset C voor € 130 (waar € 70 tot € 80 gangbaar is en de goedkoopste op internet € 40) - voorbeeld: beugel om pijp vast te zetten € 20 (kost elders overal minder dan € 5) - onderdelen verplicht bij hen afnemen, je mag niet zelf een onderhoudset aanschaffen - als je dure onderdelen weigert moet je ruim € 100 voorrijkosten betalen (onredelijk en feitelijk afpersing) - monteur laat meetnippel open staan, moet ondanks hard bewijs echter naar de rechter om de schade van € 75 extra gasverbruik vergoed te krijgen, zelfs de rechter sprak er schande van - wordt vervolgens zonder bericht als klant uit hun systeem gegooid, ondanks dat ik nog voor een jaar service heb betaald Kortom, in plaats van uitspraak rechter te accepteren en excuses aan te bieden, wordt je nog eens bedonderd.

• Afspraken nakomen

Uitstekende en correcte service gekregen.

Uitstekende service en advies met een prijsopgave vooraf. Plus de vraag om het warm water aan te kunnen passen. Dat was geen probleem en werd gewoon uitgevoerd. Service is helemaal top!!

• Afspraken nakomen

Goede professionele service iedere keer

Ik ben zeer te spreken over het personeel, vriendelijk en vakkundig, en bovendien wordt er altijd precies uitgelegd welke werkzaamheden er zijn verricht.

Betrouwbaar en vriendelijk

Komen afspraken na en werken netjes.

• Afspraken nakomen

Een hele prettige ervaring; uitstekende service!

De monteur was beleefd, geduldig en behulpzaam. Ik had een probleem met mijn thermostaat en app maar met alle geduld belde hij ATAG. Alle onduidelijkheid werd opgelost. Ik ben zeer tevreden en ik kan dit bedrijf zeker aanraden!

Top service

Vriendelijke monteur,netjes gewerkt, mijn zoon gaat ze bellen voor,nakijken ketel.

• Afspraken nakomen

Monteur was op tijd en vakkundig. Alles ging naar wens en tot volgend jaar weer.

Prima en volledig

Goede uitleg, goede supervisie aan de ' leerling'.

Xxxxxxxxxx

Telefonisch niet bereikbaar, communiceren zonder naam (ivm privacy zeggen ze), kan dus ook niet vragen naar een contactpersoon bij calamiteiten. Om een afspraak te maken moet je allemaal overbodige dingen invullen, die ze daarna niet gebruiken of bestuderen. Wel sturen ze dan een monteur, die vervolgens alleen een factuur met voorrijkosten achterlaat. Omdat de gegevens die ik had ingevuld niet waren gelezen door het bedrijf en de monteur dus verkeerd was geïnformeerd. De enige communicatie die daarna nog mogelijk is, is met het incassobureau. Meest klant onvriendelijke bedrijf wat ik ooit ben tegengekomen.

Verplicht pakkingen installeren terwijl cv 15 jaar oud is bij een servicebeurt.

Bij aankomst de monteur gevraagd naar de leeftijd van mijn cv. Hij constateerde 15 jaar oud. Hij was verplicht om pakkingen te vervangen ter waarde van €85,00. Mijn opmerking dat gezien de leeftijd van de cv dit zonde van het geld was ben ik toch verplicht deze uitgave te doen omdat er anders geen servicebeurt aan de hand van een jaarcontract mocht worden uitgevoerd. Na een servicebeurt van meer dan 2 uur sloeg de cv niet meer aan na aansluiting op het lichtnet. Een tweede monteur kwam en stelde de diagnose dat de cv kapot was en de pakkingen niet meer terug konden. Ook werd het contract afgesloten en de activiteit als reparatie bestempeld. Wat resteerde was een nota van €210,00 en de mogelijkheid om een offerte te laten uitbrengen. Triest dat ik onnodig op kosten ben gejaagd.

Prima onderhoud!

Zoals gewoonlijk, aan de cv ketel is weer prima onderhoud gepleegd. Door de mannen van warmtegroep. Hij kan er weer een jaartje tegen.

• Afspraken nakomen

Deskundige monteur die onderhoud keurig heeft uitgevoerd

Monteur controleerde de cv ketel. Na inspectie heeft deze advies en info gegeven en onderhoud keurig uitgevoerd.

• Afspraken nakomen

Zeer professioneel en service gericht

Bijzonder prettig en zorgvuldig

• Afspraken nakomen

Keurige mensen netjes gewerkt en ik neem aan deskundig.

• Afspraken nakomen

Gelukkig de monteur die hier 3 jaar terug ook kwam. Deze meneer besteedt echt aandacht aan het werk en levert voor zover ik dat als amateur kan inschatten, vakkundig werk. De afgelopen 2 jaar was ik niet echt tevreden. Werk werd toen afgeraffeld en was een onvriendelijke monteur.

• Afspraken nakomen

Ik ben heel tevreden over de installatie van de warmtegroep.

Het onderhoud van mijn warmtepomp en CV-ketel worden door de warmtegroep gedaan. De communicatie is duidelijk. De monteurs zijn correct en werken erg netjes.

• Afspraken nakomen

Professioneel en onderhoud zeer goed uitgevoerd!!

• Afspraken nakomen

uitstekend werkende aanvulling op mijn hybride warmtepomp

Warmtegroep heeft d.m.v. een buffervat en nog andere toevoegingen gezorgd, dat allerlei zoem- en bromgeluiden zijn verdwenen. Ik ben geen techneut, en kan andere technische verbeteringen niet beoordelen, maar al die hinderlijke bijgeluiden zijn voor 99% verdwenen!!

• Afspraken nakomen

Prima monteur snl en goed

• Afspraken nakomen

Goed en ervaren cv service

Een goede servicebeurt aan de cv. Monteur kwam op tijd. Hij vond een paar dingen die vernieuwd moesten worden waar je niet op hoopt bij een servicebeurt. De ketel is 9 jaar oud en het expansievat moest vervangen worden. De monteur was duidelijk in de kosten en de prijsopgave klopte met de factuur.

Heel goed

De monteur was mooi op tijd, stelde zich voor en ging aan het werk. Nadat hij de situatie bekeken had kwam hij vertellen wat er moest gebeuren en liet dat ook aan ons zien. Werk keurig uitgevoerd en alles netjes achter gelaten. Wij zijn dik tevreden.

• Kwaliteit
  • Afspraken nakomen N.v.t.

Goede snelle service

Monteur was vriendelijk en deed zijn werk goed. Fijne service!

• Afspraken nakomen

Fijn contact met warmte groep BV. komen afspraak na , hadden een afspraak in de ochtend van 0.800 tot 12.00 uur en de monteur stond om 8.10uur voor de deur. (Geweldig). Prettig gesprek met de monteur gehad en zal Warmte Groep BV zeker in kennissen kring aanbevelen.

Geleverd wat beloofd is

De monteurs waren prima op tijd en hebben heel netjes gewerkt. Ook snel. Duidelijke uitleg gegeven, ruimte voor vragen. Kortom, niet alleen de ketel maar ook de monteurs maken het werk te waarderen. Rookgasafvoer plaatsen ook zonder probleem,

• Afspraken nakomen

Beleefde monteurs, die het onderhoud goed en technisch hebben uitgevoerd

Prettig

Peppelkade 36 A