Vriendelijke en bekwam monteur

Deskundig, informatief en vertrouwen

Adequate monteur met veel ervaring en kennis waardoor je vertrouwen hebt in zijn werk.

• Afspraken nakomen

Mijn ketel is top onderhouden!

En is niet alleen top onderhouden maar bij verschillende vragen van mij mijn kant is er correct op gereageerd. Kortom ik ben zeer tevreden over de onderhoud monteur die mij werd toegewezen en ik hoop hem een volgen keer weer te ontmoeten bij mijn verwarming ketel. nogmaals vriendelijk dank.

• Afspraken nakomen

Goede communicatie en uitleg over de werkzaamheden

Ik vond het prettig dat ik gedurende de werkzaamheden, telkens op de hoogte gebracht werd van de voortgang. Uitleg kreeg over het hoe en waarom. En mijn vragen kon stellen.

Gewoon goed

Geen ingewikkelde verhaal gewoon doen waarvoor ze komen. Als het niet nodig is dan is enkel controle en handtekening. Geen onzin vervangingen enz.

• Afspraken nakomen

Goede surfers komen op tijd Leveren goed werk En de prijs is ook goed.

Vriendelijke, servicegerichte monteur

Vriendelijke, servicegerichte monteur

Prettig

Prettig contact, deskundige uitstraling, kennis van zaken

• Afspraken nakomen

Een nette monteur die na inspectie een duidelijk beeld had omtrent de CV. Een paar onderdelen vervangen voor een betrouwbare werking. Prima en goede service.

• Afspraken nakomen

Zeer tevreden over het personeel.

Ik heb zoals eerder de ervaring met het personeel zeer goed gevonden.Ook de samenwerking bij het water bijvullen na het plaatsen van een nieuw expansie vat was zeer goed .Ik heb later bij ontvangst van de digitale factuur altijd problemen met het uitprinten. Ik vind de telefoniste ook altijd goed te verstaan en behulpzaam.

• Afspraken nakomen

Goede service geleverd en de monteur heeft alles duidelijk en stap voor stap uitgelegd voordat hij iets ging doen. Hij liet weten wat er vervangen moest worden en welke kosten daaraan verbinden waren.

Goede dienstverlening

De monteur deed zijn werk en was na een half uur weer vertrokken. Ja

Correct

Wordt ieder jaar gecontroleerd, zonder dat je dat zelf moet regelen met de afspraak

Aardige, kundige service

Keurig op tijd, vakkundig geholpen en grondige controle & onderhoud.

Een deskundige monteur

De monteur vertelde dat ik het expansievat moest vervangen na 6 jaar. Dit had ik nog nooit gehoord. Hij heeft alles keurig nagekeken en het var vervangen.

Prima geholpen.

Alles gecheckd. Alles netjes achtergelaten.

• Afspraken nakomen

Mis de service van dit bedrijf.

Ik gaf aan dat een verwarming erg kou bleef. Die moest wat ontlucht worden. Hij zei...dat wil ik wel maar dat kost 50 euro.

• Vakmanschap N.v.t.
  • Kwaliteit N.v.t.
  • Afspraken nakomen N.v.t.

Volgens afspraak: op tijd, vriendelijk en goed verzorgd onderhoud.

Volgens afspraak: op tijd, vriendelijk en goed verzorgd onderhoud.

• Afspraken nakomen

Prima service met heldere uitleg over wat gedaan werd bij de jaarlijkse onderhoudsbeurt

Zeer professioneel en duidelijk

De Warmte Groep komt bij mij zeer professioneel over. Jaarlijkse onderhoudsbeurt en onlangs nieuw expansievat en beugels voor de buizen. De communicatie is duidelijk vooraf, de prijs wordt vooraf besproken, het personeel is zeer netjes en opgeruimd. Afrekenen gaat eenvoudig aan het eind. Ik kan de Warmte Groep aan iedereen aanbevelen

Zeer klantonvriendelijk

Zeer klantonvriendelijk bedrijf: - onderdelen enorm duur - voorbeeld: Remeha Tzerra onderhoudset C voor € 130 (waar € 70 tot € 80 gangbaar is en de goedkoopste op internet € 40) - voorbeeld: beugel om pijp vast te zetten € 20 (kost elders overal minder dan € 5) - onderdelen verplicht bij hen afnemen, je mag niet zelf een onderhoudset aanschaffen - als je dure onderdelen weigert moet je ruim € 100 voorrijkosten betalen (onredelijk en feitelijk afpersing) - monteur laat meetnippel open staan, moet ondanks hard bewijs echter naar de rechter om de schade van € 75 extra gasverbruik vergoed te krijgen, zelfs de rechter sprak er schande van - wordt vervolgens zonder bericht als klant uit hun systeem gegooid, ondanks dat ik nog voor een jaar service heb betaald Kortom, in plaats van uitspraak rechter te accepteren en excuses aan te bieden, wordt je nog eens bedonderd.

• Afspraken nakomen

Uitstekende en correcte service gekregen.

Uitstekende service en advies met een prijsopgave vooraf. Plus de vraag om het warm water aan te kunnen passen. Dat was geen probleem en werd gewoon uitgevoerd. Service is helemaal top!!

• Afspraken nakomen

Goede professionele service iedere keer

Ik ben zeer te spreken over het personeel, vriendelijk en vakkundig, en bovendien wordt er altijd precies uitgelegd welke werkzaamheden er zijn verricht.

Betrouwbaar en vriendelijk

Komen afspraken na en werken netjes.

• Afspraken nakomen

Een hele prettige ervaring; uitstekende service!

De monteur was beleefd, geduldig en behulpzaam. Ik had een probleem met mijn thermostaat en app maar met alle geduld belde hij ATAG. Alle onduidelijkheid werd opgelost. Ik ben zeer tevreden en ik kan dit bedrijf zeker aanraden!

Peppelkade 36 A

3992AK Houten