Betaalbare service en fijn contact

Prima service anonnement. Alles online duidelijk uitgelegd en makkelijk te regelen.

Goede onderhouds beurt

Prima gedaan deze keer vakman top.

Snel en vakkundig

Kreeg bericht dat het tijd was voor onderhoud, makkelijk zelf afspraak maken. Monteur op tijd, vriendelijk en vakkundig. Redelijke prijs

Uitstekende onderhoudsmonteur

De monteur maakt zich er niet met een jantje-van-leiden vanaf. Grondig onderhoud en dan moet de CV-ketel er weer een jaar tegenaan kunnen.

• Afspraken nakomen

Prima service, voldoet geheel aan de verwachtingen.

Niets op aan te merken. Prima monteur, op tijd, volgens afspraken.

Service was goed

Monteur heeft de jaarlijkse controle gedaan van onze Remeha. Daar was hij snel mee klaar. Verder vroeg ik hem om de koolmonoxidemeter te checken of deze nog steeds werkzaam was. Bleek niet zo te zijn. Raadde mij aan contact op te nemen met Warmte Groep. Die raadde mij aan de batterij te vervangen.

Service

Een monteur gehad met veel kennis van zaken

Erg tevreden

Zeer vakkundig. We zijn tevreden

• Afspraken nakomen

ook bij tijdig afzeggen van afspraak wordt voorschot niet terug gestort

Een tijd geleden een afspraak proberen te plannen. Dit kon pas na 2 maanden. Uiteindelijk heb ik een week voor de afspraak alsnog deze afgezegd ivm plannen om warmtepomp te laten plaatsen. Naar het voorschot kon ik fluiten (reden, ze moeten ruimte maken in planning). Met nog een ruime week voor de afspraak hadden ze dit prima kunnen vullen. Slechte service wat mij betreft

• Vakmanschap N.v.t.
  • Afspraken nakomen

Zeer goed en snel geholpen

Verborgen gebrek snel en goed geholpen. Duidelijke uitleg welke werkzaamheden zijn uitgevoerd en waarom. Transparante offerte.

• Afspraken nakomen

Al jaren een tevreden klant

Fijn bedrijf, hebben mij nog nooit teleurgesteld

• Afspraken nakomen

Elk jaar een goede service bij het onderhoud van mijn Cv ketel vriendelijke monteurs en makkelijke betaling via de bank app .

• Afspraken nakomen

Het maken van een afspraak (in Rijen) verloopt zeer moeizaam, voor de rest loopt alles goed

Altijd een goede service

Wij zijn al jaren de klant van Warmtegroep en zijn heel tevreden over. De onderhoud is altijd goed gedaan, wij krijgen netjes e-mails over afspraken.

• Afspraken nakomen

Nieuwe ketel erin oude ketel en zonneboiler eruit

Zeer tevreden, nieuwe combiketel erin en de oude en de zonneboiler die het niet meer deed eruit, hing allen maar in de weg, we hebben nu meer ruimte top gedaan

Wel goed hoop onzin

De werkzaamheden zijn goed uitgevoerd, maar ďe service pakketten abc kan na mijn inzicht beter geregeld worden nagebruik van de ketel. Voorbeeld ontstekingspen (vervangen) zat er nog geen 60 kuub in en de pakkiñgsrubbers waren bij vervanging bijna nieuw. Na inzicht van gebruik van de ketel servicepakket aanpassen.

• Afspraken nakomen

Makkelijk om een onderhoudsbeurt af te spreken. Beleefde monteur, netjes gewerkt.

• Afspraken nakomen

Tevreden over benadering en uitvoeren van afspraak.

Aangenaam en tevreden over uitgevoerde werk. Het was goed uitgevoerd werk en ook uitleg er over.

• Afspraken nakomen

Werkzaamheden uitgevoerd, maar werkplek slordig achtergelaten

Onze cv-ketel had een reguliere onderhoudsbeurt nodig. Ik ben er niet bij blijven staan. Na de werkzaamheden kwam de monteur voor handtekening en met de nota. Na het afrekenen is hij vertrokken en heb ik ontdekt dat de onderhoudskaart niet was ingevuld, het onderhoudsboekje niet opgeruimd en een natte handdoek als een prop op de vloer was achtergelaten. Slordig gewerkt dus. Jammer, want voorgaande keren met andere monteurs was alles netjes achtergelaten. Het is dus maar net welke monteur je krijgt, dus mijn advies is, blijf er maar bij staan voor een goed resultaat.

• Afspraken nakomen

Een super snelle goede service!

Bijna vijf jaar geleden een nieuwe ketel laten plaatsen, met de nieuwste snufjes erop. Geen dag spijt van gehad. Hij werkt goed, en ieder jaar voor de winter laat ik deze een “apk” keuring geven. Ik ben blij dat ik dat onderhoud steeds bij hun doe, verzekerd van een goed verwarmd huis. Top service!!

• Afspraken nakomen

Goede service, kwam op tijd.

Heel goed

Gebeld.. en ze konden gelijk komen Prima service.. ik ben blij

Zeer vakkundig

Vriendelijke monteur. Netjes gewerkt. Alles grondig nagekeken.

Goed,

Ik wil best parkeren betalen kost mij bijna niets. Maar 6.50 euro als het niet lukt vindt ik vreemd. 25 euro hoef ik niet te winnen. Liever 25 euro goedkoper. Iets uit voorzorg vervangen staat mij niet zo aan.

• Afspraken nakomen

Goed geholpen, vriendelijk monteur, keurig op tijd, netjes gewerkt. Top.

Peppelkade 36 A

3992AK Houten