Ik ben zeer tevreden en erg blij

De erg vriendelijke installateurs hebben me heel goed geholpen. Ze denken echt met je mee, leggen alles duidelijk uit en voeren het werk erg netjes uit. Ik kan niet anders dan zeer tevreden zijn.

• Afspraken nakomen

Goede service, duidelijke communicatie en eerlijke prijs.

Afgelopen week is de servicebeurt weer uitgevoerd door een van de vriendelijke medewerkers. Ik heb hier inmiddels voor het tweede jaar een abonnement en daar heb ik absoluut geen spijt van! Het bedrijf communiceert vooraf, tijdens en achteraf duidelijk over de gang van zaken. De monteurs die ik tot nu toe heb meegemaakt, waren netjes, beleefd en zorgvuldig. Dit alles gebeurt tegen een eerlijke prijs. Er is volledige transparantie over de jaarlijkse controle, de gebruikte onderdelen en het te verwachten toekomstige onderhoud. Ik ben zeer tevreden en heb Warmte Groep inmiddels meermaals met succes aanbevolen.

parkeerkosten

Parkeerkosten worden per minuut betaald. Waarom de Warmtegroep daar minimaal 6 euro en daaropvolgend veelvouden van 6 uren berekend is op z'n zachts gezegd onvriendelijk. Technisch is dit makkelijk realiseerbaar, dus waarom maakt de `warmtegroep dit voor zijn klanten niet mogelijk?

• Afspraken nakomen

Diep teleurgesteld in de vakbekwaamheid van warmteservice

Op dinsdag 7 oktober had ik een onderhoudsafspraak voor mijn cv-ketel (bouwjaar 2019) bij Warmteservice. Tijdens het onderhoud moest de monteur volgens voorschrift twee pakkingen vervangen. De monteur beschikte echter niet over het juiste gereedschap en beschadigde daardoor de schroeven van de deksel van de warmtewisselaar. Ondanks meerdere pogingen, waaronder het slaan op de schroeven met een metalen gereedschap, lukte het hem niet om deze los te krijgen. Na telefonisch overleg werd de conclusie getrokken dat de voorplaat vervangen moest worden, waarvoor een bedrag van ruim €400 werd genoemd. Ik ging hier niet mee akkoord, maar na het terugplaatsen van de beschadigde onderdelen ontstond een gaslek. Hierdoor was ik genoodzaakt de nieuwe voorplaat alsnog te laten plaatsen, met een totale rekening van €555 inclusief

Goede service!

Netjes en snel geholpen. Goede uitleg gehad ook wat hij allemaal ging doen. Zeer tevreden.

• Afspraken nakomen

Ook dit jaar weer een fijne monteur met kennis van zakan, geduld, goeie uitleg en bruikbare tips.

• Afspraken nakomen

Prima service: snel en deskundig!

Prima service: snel en deskundig!

Altijd afspraak nakomen

Netjes gewerkt alleen deze keer thermostaat vergeten in te stellen.

Top!!

Altijd zeer vriendelijke monteurs en snelle service.

• Afspraken nakomen

Keurig, op tijd, deskundig personneel

Keurig, op tijd, deskundig personeel

• Afspraken nakomen

Afspraak en onderhoud tot volle tevredenheid

Enkele dagen vóór de afspraak nog een herinnering ontvangen. De medewerker van de Warmte Groep was keurig op tijd en heeft zijn werkzaamheden grondig en secuur uitgevoerd. Hij gaf een advies en uitleg wat hij gedaan had. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik zeer tevreden ben, zowel over de medewerker als over zijn werk.

2 jarig CV ketel door monteur omzeep geholpen

Doordat een monteur van Warmtegroep die onderhoud heeft gepleegd bij onze 2 jaar oude CV ketel zitten wij nu met een kapotte sensorplaat en printplaat. De monteur was bij het onderhoud plegen vergeten een sifon vast te draaien in de CV ketel waardoor het water is gaan lekken. De kosten die moeten we zelf betalen. Slechte klantenservice en bij storing kan je alleen mailen en bellen ze je op maar komen niet langs.

Geweldig goed

Mjjn nieuwe ketel is gisteren geïnstalleerd en de rookgasafvoer vervangen. De werkzaamheden werden uitgevoerd door twee enorm aardige nette monteurs. Ze hebben hard gewerkt en alles keurig opgeruimd. De uitleg omtrent de werkzaamheden en de bediening van de ketel was ook erg prettig en professioneel. Wij zijn zeer tevreden.

• Afspraken nakomen

Op Warmtegroep kun je rekenen, afspraken worden nagekomen

Na inplanning van het onderhoud stond de medewerker binnen de afgesproken tijdsplanning ook voor de deur. Vlot aan het werk gegaan en teruggekoppeld wat het resultaat van het onderhoud was. Ook eea verteld over wat er bij volgend onderhoudsmoment waarschijnlijk vervangen dient te worden. Kortom: een prettig gesprek en de verwarmingsketel kan er weer een jaar tegen.

Heel tevreden

Goed werk gedaan duidelijk uit leg

• Kwaliteit
  • Afspraken nakomen N.v.t.

Goede service en kundige monteur.

Ik ben op de hoogte gehouden omtrent de jaarlijkse onderhoud beurt van de cv ketels. De monteur (Marco) heeft alles uitgelegd en de ketels de beurt gegeven die nodig was. Ook heeft hij uitgelegd wat er de volgend keer moest gebeuren. In een woord prima.

• Afspraken nakomen

Keurig op tijd en een kundige service monteur

• Afspraken nakomen

Monteur was vriendelijk, beleefd en deskundig

Monteur Yannick was keurig op tijd, hij was rustig, vriendelijk en beleefd en ondanks zijn jonge leeftijd was hij uitermate deskundig. Wij gaan met een gerust gevoel de winter in.

• Afspraken nakomen

Afspraak is prima nagekomen. Keuring warmtepomp uitgevoerd en bijvullen systeem. Jammer dat de warmteoverdracht niet onder service valt. Wellicht binnenkort.

Prima onderhoudsbeurt

Vaardige monteur deed heel goed de jaarlijkse onderhouds beurt en had goede uitleg op onze vragen omtrent de installatie. Hier kunnen we echt een compliment geven aan de monteur, professioneel en ook nog persoonlijk prettig.

• Afspraken nakomen

Vakkundig, vriendelijk en netjes, ondanks vrijdag 5 uur!

Staat al in de regel hier boven!

• Kwaliteit N.v.t.
  • Afspraken nakomen

mijn cv installatie in handen van een vakman

Op afspraak vond de jaarlijkse onderhoudscontrole van mijn Nefit cv-installatie plaats. Tijdens de onderhoudsbeurt werd in mijn aanwezigheid het branderblok gereinigd en ook werd een nieuw pakking pakket geplaatst. Tijdens de werkzaamheden legde de monteur mij uit waarom hij welke werkzaamheden uitvoerde. Voor de eerste maal informeerde de monteur deze keer o.m. naar het aantal radiatoren dat in mijn huis aanwezig was. Na de telling wijzigde hij de installatie-instellingen, wat volgens hem de werking zou verbeteren. Kortom, een nette vriendelijke vakman die bij mij de volgende jaren welkom is.

Goed gedaan

De onderhoudsbeurt is goed uitgevoerd. Ik vind alleen dat er niet bij elke "nieuwe" monteur over het vervangen van het expansievat moet worden begonnen. Hij is heel en voldoet nog steeds aan de bedoeling ervan dus is vervangen in mijn ogen niet nodig.

Efficiënt

Keurig op afgesproken moment komt monteur, checkt wat er moet gebeuren, noemt prijs en vraagt akkoord, doet zijn werk zonder rotsooi te maken of achter te laten, vraagt of er nog vragen zijn, klaar. Uiterst efficiënt dus.

Topservice!

Onze wat oudere ketel gaf een storing en had onderhoud nodig, weinig bedrijven konden ons helpen behalve Warmte Groep..de dame aan de telefoon weet wat adequate service is en diezelfde middag stond er al een monteur! Een maand later hebben ze onderhoud gedaan, ook weer zo’n topmonteur! Ons oude keteltje doet het weer super!..en volgend jaar kopen we een nieuwe bij Warmte Groep!

Peppelkade 36 A

3992AK Houten