Jammer dat u voorwaarden accepteert en daar dan later een negatieve review over plaatst.
Vervelend dat u niet tevreden bent, maar op basis van deze kunnen wij niet reageren want wij weten niet wie u bent. Als u uw klacht met vermelding van uw naam en adres per email aan ons richt dan kunnen wij reageren.
Bedankt voor uw review. Wij zijn blij met uw positieve review, omdat voornamelijk klanten met een negatieve ervaring de moeite neemt een review te plaatsen.
Review die ver naast de werkelijke gang van zaken zit. U geeft opdracht voor een ketelvervanging op een bepaalde dag en doet daar zelfs de aanbetaling voor, u annuleert de opdracht enkele dagen daaraan voorafgaand.
U heeft wel degelijk een reactie gekregen alleen is deze niet naar uw zin.
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.