Onze ervaring met Carla is zeer positief. Van A tot Z begeleid zij het hele traject en neemt veel zorgen uit handen. Regelt alles tot in de puntjes.
De begeleiding die ik heb mogen ervaren voor en bij de uitvaart van mijn man, was in een woord, Top.
Carla heeft ons op een fantastische manier begeleid in deze bizarre tijd. Met veel respect en vakkundigheid.
Alles was keurig netjes verzorgt. fijne samenwerking met Carla en ondanks de corona tijd heeft het ons een fijn gevoel gegeven om een mooi afscheid te geven.
Alles was perfect geregeld.
Carla is een super lieve vrouw. Die alles met haar hart doet. Ook is ze super eerlijk. Wat zij allemaal voor ons heeft gedaan is in 1 woord geweldig nogmaals bedankt Carla. Xxx
Helaas is onze man/vader in het ziekenhuis in Duitsland overleden. Carla heeft er alles aan gedaan om hem zo snel mogelijk naar huis te halen. Vanwege de Corona maatregelen is de crematie anders verlopen als je van te voren ooit kunt bedeken maar dankzij Carla hebben we een prachtig afscheid gehad.
ruimte voor zelf invulling, meedenkend en erg persoonlijk. Rustig en de tijd nemend. Accuraat en snel. Ongedwongen en met respect. Een stabiele factor in een roerige tijd. Zeker aan te bevelen. Erg persoonlijk en intiem Groethuis.
Carla heeft ons goed gesteund in een proces, wat ik denk, dat moeilijk is voor iedereen. Er is zoveel dat geregeld moet worden en Carla begeleidt je in dat proces in een warme en open manier. Alles wat je moet organiseren voelt bij haar als een stap in je verwerking. Verder heeft ze alle zorg ontnomen tijdens de dienst zodat wij ons volledig konden richten op de uitvaart zelf, alles verliep volgens planning.
Carla heeft ons bijgestaan in enorme verdrietige tijden. Ze is above & beyond gegaan voor onze familie, waarbij ze een zachte en vriendelijke benadering heeft naar ons toe, maar op de achter grond het een en ander straks en tot in de puntjes heeft geregeld. Ik had geen betere begeleiding kunnen wensen voor het laatste eerbetoon aan m’n moeder.
Carla heeft veel aandacht voor details maar zeker ook voor de begeleiding van de nabestaanden. Niets is te veel.
De uivaart en alles wat er bij kwam liep op rolletjes.Goed verzorgd van het begin tot het einde.
Vanaf het moment dat Carla bij ons binnenstapte voelde ik dat het goed zat. Samen hebben we er voor gezorgd dat we liefdevol afscheid hebben kunnen nemen van mijn man. Carla luisterde goed naar wat onze wensen waren en vulde aan of deed suggesties daar waar dat nodig was. Ik kijk met een super goed gevoel terug op die week waarin er veel gebeurd en geregeld moet worden. Bij Carla waren we in goede handen, zij heeft ons ontzorgd. Het is een afscheid geworden, zoals ik gewenst had. Heel persoonlijk en helemaal in de geest van mijn man. Verder kan ik iedereen de opbaring in Hét Groethuis aanraden. Nog zelden gezien, zo een huiselijke en prettige omgeving waarin je afscheid kunt nemen op elk moment van de dag.
Carla luistert erg goed naar de wensen van de familie / overledene. Ze is niet opdringerig, maar wel erg betrokken en regelt de zaken erg goed en met respect. Ze is op de juiste momenten aanwezig met advies en/of luisterend oor. Bovendien is ze vriendelijk en denkt ze in oplossingen. Mede dank zij Carla kunnen we terugkijken op een waardig afscheid van mijn vader.
Carla zorgt voor een warm en liefdevol afscheid! Waar je fijn naar terugkijkt.
Alles wat je verwacht van een uitvaartbegeleiding maar dan net dat beetje meer biedt CarlaSarisuitvaartbegeleiding.
De begeleiding bij het overlijden rondom mijn moeder is ronduit tot in alle details goed en deskundig uitgevoerd door Carla. Zij is accuraat, zeer vriendelijk en regelt alles zoals afgesproken. Ze denkt mee en niets is teveel. Ook de prachtige memorybox is met zorg door haar uitgekozen en overhandigd, met een mooie portretfoto , een kaarsje en een hartje van rozenkwarts. Die kleine details zijn voor mij van grote waarde. Dank je wel Carla voor al je lieve betrokken zorg rondom mijn moeder, en de nabestaanden. Ria Lipman-Popelier.
Erg blij met de keuze voor Carla Saris, om de uitvaart van mijn tante samen te regelen.
Bijna niemand heeft ervaring in deze materie. Carla weet je het gevoel te geven dat je zelf alles rond de uitvaart geregeld hebt. Ze neemt op haar eigen wijze de gang van zaken op zich en geeft je het gevoel dat je volledig meedoet. Dit evenwicht is haar sterke punt. Daarnaast heeft ze een neiging naar perfectionisme die niet hinderlijk over komt. Alles is mogelijk en niets is haar te gek. Carla: chapeau.
Ik ( wij) hadden een hele fijne ervaring tijdens de uitvaart en het regelen daarvan. Niet opdringerig , maar meteen begrijpend wat we wilde en luisterde hier ook naar. Ook werd er op diverse dingen ingespeeld zoals een koffie dame tot een paraplu toe Complimenten ! Zo had mijn vader het gewild.
Wat hebben wij ons op ons gemak gevoeld,een super geweldige uitvaartbegeleiding gehad.
We hebben de totale begeleiding bij het overlijden van tante Annie als enorm betrokken gevoeld.
Het was zeer prettig dat Carla onze uitvaart regelde voor mijn schoonmoeder ondanks het verdriet. Na ons eerste telefoontje was Carla er meteen en op een zeer kundige manier kwam zij met de famile in gesprek over hoe en wat er ging en moest gebeuren. Alles wat zij regelde was eerst met de familie grondig doorgenomen. Zij was heel open en de kosten besprak zij vooraf en viel achteraf dus niet tegen. Ook het aanleveren van de teksten,foto's en muziek ging op een prettige manier. Zij nam de tijd en vooral de rust om goed afscheid te kunnen nemen. De uitvaart in het crematorium was tot in de puntjes geregeld zoals vooraf vele malen was doorgenomen. Carla nogmaals bedankt.
Het was de moeilijkste tijd voor mij om afscheid te nemen van mijn moeder. Het was onvermijdelijk maar kwam toch onverwachts. Wij zijn zeer dankbaar aan Carla dat zij alle zorgen uit onze handen heeft genomen en de uitvaart van mijn moeder perfect heeft begeleid, daar hebben wij veel steun aan gehad. Ik vond zeer prettig om nog een paar dagen naar mijn moeder te kunnen toen zij in het Groethuis lag opgebaard, echter heeft het mij geholpen om te kunnen accepteren dat mijn moeder niet meer leefde, maar ik had gevoel dat ik nog veel tegen haar kon zeggen en dat ze mij hoorde. Echter ben ik heel erg blij dat ik deze "extra" tijd nog had, het heeft mij heel erg goed gedaan. Tevens heeft Carla mij goed geholpen bij het uitzoeken van urn en heel veel andere kleine dingen, die zo belangrijk zijn. Bedankt Carla. Met vriendelijke groet, Irina, John, Maxim en Nienke.
Smaldersestraat 2
5298NP Liempde
Verzorging en begeleiding van uitvaarten in het werk- en zorggebied, omgeving 's-Hertogenbosch en Eindhoven, het Groene Hart van De Meierij. Ook buiten deze regio mag u ons altijd bellen. Wij hanteren een transparante werkwijze en hebben geen vaste afspraken met leveranciers en/of producten, betrekking hebbende op de uitvaart. Een afscheid met persoonlijke aandacht voor u en uw naasten, uniek en bijzonder, dat is waar wij als Carla Saris Uitvaartbegeleiding voor staan.