Het was heel prettig om met Carla alles te kunnen bespreken en ze gaf ons duidelijk en goed advies tijdens de begeleiding. De uitvaart liep door haar uitstekend.
Wij, als familie, hebben de uitvaartbegeleiding door Carla als perfect ervaren. Zeer respectvol, betrokken, duidelijke communicatie en goede begeleiding. Alles wordt tot op de kleinste details zeer deskundig geregeld door Carla. Kon niet beter.
Goed contact,veel geduld, duidelijke uitleg,alles netjes geregeld.
Op aanraden van een familielid, welke iemand kende die een eerder ervaring met Carla wilde delen, ook gekozen voor deze uitvaartonderneming: en daar geen spijt van gehad! Carla heeft zich voorbereid, plant gesprekken in overleg met nabestaanden, biedt vele mogelijkheden en laat je hierin keuzes maken. Laat je niet kiezen voor de duurste opties, maar je betaalt wat je afneemt en is hier erg transparant in. Is correct, duidelijk, heeft een tarief, wetende waar je aan toe bent. Alles wat erbij komt, rekent ze 1 op 1 door, zonder dat ze daar verder nog iets op zet. Hopende dat t nog lang duurt, voordat we een uitvaartonderneming nodig hebben, zou ik zo weer voor deze onderneming gaan!
Respectvol , netjes.
Carla begeleid je in duidelijke stappen vanaf het overlijden tot aan de crematie (en daarna). Alles wordt goed gecommuniceerd via de app, mail of telefoon. Met vragen kun je altijd terecht. Ze is duidelijk in het adviseren over bijvoorbeeld het opbaren en zegt ook eerlijk haar mening (in ons geval was het de vraag of opbaren nog mogelijk was). Ze heeft er al het mogelijke aan gedaan om dit toch voor elkaar te krijgen. Wat een fijn was. Dus alles bij elkaar veel lof. Ik raad Carla zeker aan!
Ze loodst je door de jungle van de dingen die geregeld moeten worden, en ontzorgd daarmee .
Mijn ervaring omschrijf ik als positief.
Carla Saris uitvaartbegeleiding, is een professioneel bedrijf met veel begrip en ondersteuning op het juiste moment.
In een woord geweldig
Er werd goed geluisterd naar onze wensen en ook heel fijn en goed uitgevoerd. Voelde vertrouwd!
Onze moeder lag opgebaard in Het Groethuis, wat fijn, dat wanneer je daar behoefte aan hebt, je daar 24/7 terecht kan. Het afscheid hebben we kleinschalig in De Huyskamer bij Carla gehouden. Wat een mooie locatie voor een klein, intiem afscheid. De begeleiding was professioneel, deskundig, warm, liefdevol, alles was super goed geregeld, er werd niets aan het toeval overgelaten, in één woord perfect! Ik kan Carla bij iedereen aanbevelen.
Professioneel, empatisch, bescheiden, heft in handen nemen, betrouwbaar, regeltante, lief, discreet, zaken op orde, nauwkeurig… Kortom: wat een lichtpunt is Carla geweest in donkere dagen. Zo ontzettend blij en dankbaar dat we haar hebben leren kennen en dat ze ons met raad en daad heeft bijgestaan. Een vakvrouw puur sang!
De uitvaart van mijn vrouw was geweldig geregeld. Veel werd ons uit handen genomen. Ik heb Carla Saris leren kennen als een fijn mens, deskundig maar wel op een warme manier.
Carla toonde oprechte betrokkenheid en door haar persoonlijke benadering voelde het meteen goed om haar erbij te hebben. Haar deskundigheid gaf haar van meet af aan een betrouwbare indruk. Ze hield goed overzicht en dat was precies wat we nodig hadden in deze tijd dat er veel geregeld moest worden. Ook verliep de communicatie heel soepel.
Gedegen en constructieve voorbereiding. Snel oproepbaar. Goed overzicht over de ceremonie. Levert sfeervolle bijdrage aan de afscheidsdienst. Vult aan wat de familie heeft open gelaten.
Carla was heel meedenkend,ze wist ook precies wat wij wilden. Een fijn mens om erbij te hebben om alles netjes te regelen. Bedankt Carla dat je er voor ons was!!
Van begin tot einde: alles klopte. De manier waarop we werden betrokken bij het proces rondom de uitvaart is als zeer plezierig ervaren. In deze moeilijke tijd werden we aan de hand genomen en liefdevol en met respect door alle te nemen stappen heen begeleid. Voor al onze wensen was ruimte en de gang van zaken werd zeer transparant gecommuniceerd. De begrafenis zelf is een heel mooie dag geworden waarbij we waardig afscheid hebben kunnen nemen van onze echtgenoot, vader en opa. Wij bevelen de diensten van Carla Saris daarom ook van harte aan.
Toen wij contact opnamen vertelde Carla dat alles mogelijk was. dat is ook gebleken. Wij hebben een geweldige begeleiding gehad bij het afscheid van mijn vrouw en moeder.
Carla is een betrokken deskundig meedenkend fijn persoon. Alles heeft ze perfect geregeld met oog voor de allerkleinste details. Ze is zeer persoonlijk . Komt afspraken na...etc Kortom ..gewoon een 10!
Bij binnenkomst van carla was er al meteen een goed gevoel en een klik en dat is gehele tijd zo gebleven. Alles werd meteen via app en mail doorgestuurd ,super hoe alles te werk ging.Echt een topper... Carla is zeer gedreven en professioneel bezig,hart voor der werk en zou der zeker bij vrienden ook aanbevelen.
Volledig ontzorgt met oog voor detail. Veel ruimte voor persoonlijke wensen en invulling in combinatie met de perfecte verzorging en toegankelijkheid van het Groethuis.
Op dit soort moeilijke dagen is het fijn als een uitvaartbegeleiding er voor zorgdraagt dat alle wensen worden vervult en deze periode vlekkeloos verloopt. En dat heeft Carla Saris heel goed en fijn voor ons gedaan. Nogmaals dank daarvoor!
Het was een hele mooie uitvaart precies zoals we het voor ogen hadden en hoe onze vader het had gewild. Carla is heel duidelijk, komt alle afspraken na en kijkt naar mogelijkheden zodat de uitvaart wordt zoals de familie dat voor ogen heeft.
Geweldig!
Smaldersestraat 2
5298NP Liempde
Verzorging en begeleiding van uitvaarten in het werk- en zorggebied, omgeving 's-Hertogenbosch en Eindhoven, het Groene Hart van De Meierij. Ook buiten deze regio mag u ons altijd bellen. Wij hanteren een transparante werkwijze en hebben geen vaste afspraken met leveranciers en/of producten, betrekking hebbende op de uitvaart. Een afscheid met persoonlijke aandacht voor u en uw naasten, uniek en bijzonder, dat is waar wij als Carla Saris Uitvaartbegeleiding voor staan.