Je merkt pas wat betrokkenheid, kwaliteit en service is, als er wat mis gaat bij de aankoop en plaatsing. Iemms heeft dat in positieve zin laten zien! Wij hebben het enorm gewaardeerd dat jullie kwamen kijken tijdens en na de plaatsing, soepel inspeelden op de kleine restpuntjes; ook als het door ons kwam! Kortom: niet twijfelen, gewoon DOEN!
''Altijd bijzonder en passend binnen elk budget'' dat is waar Iemms voor staat. En terecht! Van de eerste kennismaking tot het moment van oplevering, onze complimenten! We genieten nu twee weken van onze schitterende keuken, dus nazorg en garantie kunnen we niet beoordelen, vandaar n.v.t.
Jullie hebben een persoonlijke benadering en hebben oog voor detail. Jullie staan voor 'zeggen wat je doet en doen wat je zegt'. Zo wordt een keuken ontwerpen, kopen en installeren echt leuk!
Gastvrij en denken met je mee naar de wensen die je heb... in 1 woord goed geholpen.. super blij met me keuken...
Prettig geholpen......wel erg goed op moeten letten dat de bestelling goed was....maar het was dan ook een beetje anders dan anders......aflevering goed.....een kast foute kleur, na enkele weken omgeruild......laatste service,de kast ruilen en de plinten plaatsen was niet zo leuk, maar is goed uitgepraat en tenslotte toch goed afgeleverd. Resultaat is heel leuk geworden.
Iemms gaat op een prettige en vakkundige wijze met hun klanten om en leveren daarbij een hoge kwaliteit.
Het was een heel gezellige en leuke workshop in een schitterende omgeving.
Ben heel goed geholpen echt perfect.
Keuken is top, service is top, nazorg is top. Kan niks bedenken waarom ik Iemms niet zou aanbevelen aan anderen.
Zeer pretigge samenwerking, van 1e gesprek tot aftersales een top ervaring. Betrokken, afspraak is afspraak, uitstekende service vatten deze vernieuwende Keuken specialist goed samen.
Goede service, denken goed en eerlijk mee met de klant. Prachtige keukens die net wat anders zijn. Het plaatsen werd snel en vakkundig gedaan. Heel tevreden met mijn keuken én de leverancier daarvan!
Creatief meedenken met doordachte oplossingen hebben geleid tot een prachtige keuken. De kwaliteit van de materialen en inbouw apparaten zijn van hoog niveau.Het plaatsen van de keuken ging perfect. Nu een jaar verder zijn wij nog steeds erg tevreden met onze keuken!
super service