Alles is prettig verlopen. Van start tot eind. Fijne en duidelijke communicatie. Goed meegedacht. Er is netjes en professioneel te werk gegaan. Zeer klant vriendelijk. Zo ook de monteur en andere collega’s.
Afgelopen week in onze keuken geheel opgeleverd en we zijn enorm blij met het resultaat. In de winkel zijn we heel netjes geholpen door Lara. Ze heeft goed geluisterd en erg goed advies gegeven. We zijn nog elke dag blij met de keuzes die we hebben gemaakt. Ook het contact met de service afdeling hebben we als zeer prettig ervaren. Iemms is een bedrijf waar je gewoon rustig kan kijken en waar wij een erg fijn gevoel hadden. We komen zeker nog eens terug!
Tijdens het verkoopproces zijn we goed geholpen met advies en alternatieve ideeën. Bij het plaasten ging de monteur snel, vakkundig en opgeruimd te werk. Helaas door de tekorten in apparatuur was niet alles tijdens het plaatsen beschikbaar en hebben we samen gezocht naar een oplossing. De communicatie liep vlot en er werd snel gereageerd op vragen.
Voor onze nieuwbouwwoning hebben we bij Iemms een keuken gekocht. We kregen via via de tip om naar iemms te gaan vanwege de goede service. Nou daar was niets van gelogen want wat zijn we goed geholpen.. Ik weet niet hoe vaak we daar wel niet naartoe zijn gegaan..dan wilde we weer zus en dan weer zo om het vervolgens weer compleet om te gooien! Nooit was het teveel om met veel geduld en zorg samen te kijken naar hoe we het helemaal naar ons zin konden krijgen. Nu hij eenmaal geplaatst is, gaat deze service en aandacht onverminderd door. Iedere vraag die we stellen wordt met aandacht en deskundigheid beantwoord en mochten ze het zelf niet weten vragen ze advies in bij de leveranciers. We zijn super blij me de keuken en de geweldige service! Dank je wel en nog bedankt voor de mooie bos bloemen!
Wij zijn met onze nieuwe keuken super goed geholpen bij Iemms. Bij het ontwerp van de keuken werd goed meegedacht en ook werden onze ideeën goed gevisualiseerd. We zijn snel geholpen en altijd goede en duidelijke communicatie. Alle afspraken zijn nagekomen en op de afgesproken tijd is een volledige keuken geplaatst, zonder na leveringen. Kortom, super tevreden!
Vanaf de eerste kennismaking in de showroom tot de aftersales na het plaatsen van de keuken, zeer tevreden. Wat ons betreft het schoolvoorbeeld van hoe service verleend dient te worden. Hier kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen. Maar het allerbelangrijkste is onze prachtige keuken die precies zo is geworden zoals we samen hebben bedacht. Ga zo door zou ik zeggen......
Vorig jaar hebben wij een keuken gekocht bij Iemms. Ondanks de Corona zijn wij super geholpen en begeleidt bij het aanschaffen van onze keuken. Helaas lieten sommige apparaten lang op zich wachten. Iemms heeft ons goed op te hoogte gehouden van de leveringen. De monteurs zijn echte vakmensen. Nadat de keuken geplaatst was waren wij opzoek naar een kast voor in de woonkamer. Omdat we deze met dezelfde deurtjes wilden hebben gingen wij langs voor een staal, toen kregen we te horen dat zij ook kasten kunnen laten maken op wens van de klant. Dit ook weer in samenspraak zijn wij tot een mooi ontwerp gekomen waarbij ze goed luisteren naar de wensen van de klant. Kortom wij zijn super tevreden en als we ooit een andere keuken nodig hebben gaan we weer hier naar toe. Onze speciale dank gaat uit naar Suzan voor haar engelen geduld en goede adviezen
Goed geholpen door Susanne. We vonden t fijn dat er meteen in de showroom een beeld was bij keuzes die je kon maken aan keukens, lades,indeling enz. Jammer was dat de apparatuur niet voorradig is/was.
Je merkt het verschil al tijdens de afspraak in de winkel. Jullie hebben verstand van zaken en hebben echt maatwerk geleverd. Heel blij met onze mooie keuken!
Wat fijn dat er naast die grote keukenboeren nog echte vakkundige keukendealers bestaan. Wij hebben ons zeer breed georiënteerd en na het volledige offerte gesprek met zo`n 5 dealers te zijn aangegaan uiteindelijk met Iemms de finale deal gesloten. Dit kwam mede door de laagdrempeligheid en de enorme kennis waar Imrichs en zijn collega`s over beschikken. het team van Iemms begrijpt dat je met zo`n aanschaf niet over 1 nacht ijs wilt gaan, en handelt daar ook naar. Daarnaast was het prijstechnisch ook nog interessant. En het eindresultaat mag er zijn. Wat een prachtige keuken hebben we geleverd en geïnstalleerd gekregen, ontzettend fijne monteur die uitgebreid de tijd nam om alles toe te lichten. Dus mocht je nog twijfelen, maak sowieso een vrijblijvende afspraak bij Iemms, en laat je overtuigen.
Heel blij ben ik met mijn nieuwe keuken geplaatst door Iemms. Er was wel een dingetje wat anders liep als van tevoren gepland,maar dat is door Iemms heel goed opgelost en geregeld. Het fijne is ook dat het contact verloopt via korte lijntjes, meteen antwoord op je vraag. Kortom super!
Wij zijn zeer tevreden met onze keuken van IEMMS. Het is een prachtige keuken, goede kwaliteit en de communicatie verliep zeer prettig en soepel. Plaatsing vakkundig en klantvriendelijk gedaan. Super prijs-/kwaliteitverhouding Niks dan lof!
Onze ervaring is van advies tot levering geweldig. Door iedereen worden wij op de hoogte gehouden en op al onze vragen krijgen wij direct antwoord. De materiaal keuze is ruim, van zeer goede kwaliteit. Ben je op zoek naar iets unieks dan raden wij u Iemms keukens aan voor een eerlijk advies en zeer goede kwaliteit/prijsverhouding.
Wij zijn via mondeling advies bij Iemms terecht gekomen. Werden vriendelijk geholpen en een duidelijke offerte volgde. De keuken gekocht. Levering en montage waren perfect geregeld. Service zijn wij zeer positief over. Blij met onze maatwerk keuken. Groeten, Familie Goedknegt
We zijn zeer blij met onze keuken. We zijn erg goed geholpen en goed geadviseerd. Goede communicatie over het leidingwerk en ook de montage is erg goed verlopen.
Tijdens de aankoop bij Susanne zijn wij perfect geholpen. Planning en levering volgens afspraak. Montageteam Stefan en Maarten maakten het plaatje helemaal compleet. Dus als U zonder zorgen een keuken zoekt…..ga dan naar Iemms in Vlaardingen.
We zijn via-via bij Iemms terecht gekomen en erg goed geholpen door Susanne. Ze is heel enthousiast, denkt met je mee en heeft ons helemaal meegenomen in het gehele proces van het aankopen van een keuken en waar je op moet letten. Van het eerste gesprek tot de plaatsing zijn we erg goed geholpen. Alle vragen werden altijd beantwoord en als we nog twijfelden waren we altijd welkom in de showroom om nog eventjes te kijken en beslissen. En als er wat dingen minder goed liepen werd dit direct netjes opgelost door Iemms, wat ook heel belangrijk is. Ik zou ze zeker aanbevelen als je op zoek bent naar een persoonlijke zaak die erg veel keuze heeft en met zorg je nieuwe keuken plaatst. Wij zijn er erg blij mee.
Goed advies door vriendelijke mensen. Oprecht geinteresseerd! Geen gedoe met afdingen en "gladde" verkopers. Het was best wel een lastige keuken om te ontwerpen, met gekke hoeken erin maar alles is goed verlopen en keurig geïnstalleerd. Eén kleine "vergissing" met de verlichting maar ik heb er het volste vertrouwen in dat dit snel wordt opgelost! Super! Heel blij mee!
Toen wij voor het eerst bij Iemms kwamen wisten we niet wat we konden verwachten. Keukens zijn nou eenmaal duur en je kan het zo gek maken als je zelf wil. Suzanne heeft ons vanaf het begin geholpen en is altijd eerlijk geweest over alle opties en prijzen. Ook heeft ze ons heel goed geadviseerd over de mogelijkheden in ons huis qua ruimte en opstelling van de keuken. Heel fijn, want wij zagen soms door de bomen het bos niet meer. Uiteindelijk is de keuken helemaal geworden zoals wij wilde. Ook het meedenken in de lever/plaatsingsdatum was erg fijn. Ze hebben altijd geprobeerd rekening gehouden met onze situatie. De plaatsing door de monteur was meer dan netjes. Ook het contact met de rest van de medewerkers bij Iemms is altijd prettig verlopen. We gaan met heel veel plezier de nieuwe keuken gebruiken en raden iedereen aan bij Iemms voor de keuken te gaan kijken.
Zeer gevarieerd aanbod met onderscheidende keukens die ik elders niet snel tegen kwam en met name de prijs/kwaliteitverhouding die prima op orde is. Ben er enorm vriendelijk geholpen, ze nemen de tijd voor je wensen en in alle communicatie zeer duidelijk en ze doen precies wat er afgesproken is. Zowel voor mijn ouders als voor mijzelf nu al 2 keukens daar gekocht en enorm tevreden. Op basis van mijn ervaringen zeker een aanrader deze winkel!!!
Op basis van goede reviews bij Iemms terechtgekomen, en dat is niet onterecht. Het gehele proces, van advies tot het plaatsen van onze nieuwe keuken, is prima verlopen. Goede communicatie over de voortgang waarbij ook de aannemer in het gehele proces betrokken is geweest. lk dank Iemms voor de doorverwijzing naar Mentbouw. Zij hebben als hoofdaannemer de gehele verbouwing voor hun rekening genomen met een top eindresultaat!
Was op zoek geweest bij verschillende zaken voor een speciale afvoer, maar ze gaven me weinig kans. Kwam bij Iemms terecht en werd daar super geholpen. Ze gaven me ook weinig kans, maar gingen in de zaak toch op zoek. Meneer kwam met een exemplaar terug die ik kon proberen en als het paste mocht ik deze houden, maar bij niet passen moest ik hem terugbrengen. Super blij mee, ik was heel erg geholpen en alles paste. Dit vind ik nu een geweldige service.
Leuke (kleinere zaak) met goede service. Ze hebben een mooi design keuken op basis van onze wensen gemaakt. Een aantal malen hebben we onze wensen bijgesteld en dit was geen probleem. Zeer flexibel. Goede kwaliteit keuken en de prijs was aantrekkelijk (En transparant; geen spelletjes met nepkortingen van 50%, geen druk om te tekenen, etc. maar een nette open offerte). Plaatsing is ook goed gegaan en wat kleine restpuntjes worden prima opgelost. Ik kan IEMMS zeker aanbevelen. Wij zijn zeer tevreden.
Vanaf het moment, dat we de winkel binnenstapten zijn wij super leuk geholpen. Heel klantvriendelijk, maar vooral professioneel! Na een aantal gesprekken, zijn we overgaan tot het bestellen van een, hele mooie blauwe, Keuken. Deze beslissing vloeide voort uit de wijze, waarop naar ons geluisterd is en invulling aan gegeven is. Zelfs op het laatste moment iets aanpassen was geen probleem. De keuken is rond de afgesproken datum geleverd en het plaatsen is door een vakkundige monteur tot in puntjes uitgevoerd. Door corona hadden sommige onderdelen een wat langere levertijd maar daar konden ze natuurlijk niets aan doen. inmiddels is de keuken helemaal klaar, naar onze volle tevredenheid. Wij weten al waar we naar toe gaan, indien we weer toe zijn aan een andere keuken.