Heerlijk rustige omgeving! Veel mooie natuur, prachtige vergezichten, fijn om daar te verblijven. Leuke restaurants. Supermarkt en andere winkels wat verder uit de buurt, daar wen je wel aan. In combinatie met het huis je op Begijnhof, en het terrein daar, hebben we een heerlijke week gehad.
Beste familie Bos, Bedankt voor uw beoordeling. Goed om te lezen dat de natuur, de omgeving en de vakantiewoning ervoor hebben gezorgd dat u een heerlijke week hebt gehad. Met vriendelijke groet, Landgoed van Ulvend | team Begijnhof
Beste familie Ebbers, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, Landgoed van Ulvend | Team Ten Hof
Toplocatie, gezellig, goed verzorgd, mooie accomodatie, alles klopt gewoon.
Beste familie Blokdijk, Bedankt voor deze mooie beoordeling. Fijn dat jullie deze super ervaring hebben gehad! Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Landgoed van Ulvend | team Eyserhof
Jullie hebben een heel mooi stuk land. Wat er nog mist is een zwembad. Wat perfekt zou kunnen. En meer dingen om kleine kindjes bezig te houden. Anders super vakantie gehad.
Beste familie van Autreve, Bedankt voor jullie beoordeling. Wij vinden het fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn. Wij kunnen ons voorstellen dat jullie graag gebruik hadden gemaakt van een zwembad met deze tropische temperaturen. Wij hebben helaas geen zwembad. Er is wel een buitenzwembad in de gemeente Gulpen. Er is op loopafstand een uitgebreider speeltuintje op domein Molen van Medael, hier mag je op domein Ten Hof ook gebruik van maken. Wellicht een idee voor een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Landgoed van Ulvend | domein Ten Hof
Het enige min punt was gebrek aan een zwembad
Beste familie Bizimana, Bedankt voor jullie beoordeling. Goed om te lezen dat jullie zo tevreden zijn. Wij kunnen ons voorstellen dat jullie graag gebruik hadden gemaakt van een zwembad met deze tropische temperaturen. Wij hebben helaas geen zwembad. Er is wel een buiten zwembad in de gemeente Gulpen. Met vriendelijke groet, Team Landgoed van Ulvend | domein Ten Hof
Prima huisje in fantastische omgeving.
Beste familie Janssen, Fijn om te lezen dat jullie tevreden zijn. Bedankt voor de beoordeling. Met vriendelijke groet, Team Landgoed van Ulvend / domein Begijnhof
vriendelijke eigenaar, op loopafstand van prachtige natuur, goede inrichting en uitrusting
Beste familie Hummelen, Bedankt voor jullie mooie beoordeling. Leuk om te lezen dat jullie een fijne ervaring hebben gehad op domein Eyserhof. Met vriendelijke groet, Team Landgoed van Ulvend / domein Eyserhof
Mooie omgeving bij het beekje, gastvrij ontvangen en mooie oude treinen nabij het voormalige station dat er dicht in de buurt ligt. Nieuwe speeltuin voor de kinderen nabij het modern ingerichte huisje.
Beste familie Brandhof, Bedankt voor uw beoordeling. Goed om te lezen dat u tevreden bent over de gastvrije ontvangst en de omgeving op en buiten het domein. Met vriendelijke groet, Team Landgoed van Ulvend / Molen van Medael
Super weekend gehad in het Landhuis. Zowel binnen als buiten is meer dan voldoende ruimte (wij waren met 16). Het huis geeft een heel lichte en nette indruk. Wij misten enkel een Bqq. Die zou standaard aanwezig moeten zijn. Omgeving is geweldig. Voor herhaling vatbaar!
Beste familie Soontjens, Bedankt voor uw beoordeling. Goed om te lezen dat u een fijn weekend hebt gehad in het Landhuis. We hebben grote (groeps)barbecues die we voor een kleine vergoeding + schoonmaakkosten verhuren. Op deze manier zorgen we dat deze bij alle gasten weer netjes schoon zijn. Wellicht is dat de volgende keer een optie voor jullie. Met vriendelijke groet, Team Landgoed van Ulvend
wij vonden het huis, de badkamer en vooral de keuken niet naar behoren schoon. Het serviesgoed, de pannen , de koelkasten en de keukenkastjes waren vies.
Beste familie den Ridder, We hebben uw beoordeling intern besproken en helaas hebben we moeten concluderen dat we door een last-minute wijziging in de planning uw woning niet gecontroleerd is voordat u erin kwam. Wij begrijpen uw reactie en bieden onze excuses aan voor het ongemak! Wij hebben u ook een privé mail gestuurd. Hopelijk heeft u desondanks een leuk weekend gehad. Met vriendelijke groet, Team Landgoed van Ulvend / locatie Ten Hof
Suggestie: een vliegendeur-(raam)terraskant. Voor de rest alles prima,geschikt voor alle leeftijden,Eupen(chocolade Jaques),stuwdammen Vesder,Gilleppe vlakbij. Val Dieu,Aubel en de Ravel. Groeten.
Beste familie van Hoof, Bedankt voor uw beoordeling. Leuk om te lezen dat u een fijne vakantie hebt gehad. Bedankt voor de suggestie! Met vriendelijke groet, Team Landgoed van Ulvend / domein Ten Hof