4 sterren: goede service, goed behandeld

Fijn verblijf met veel speelruimte voor de kindjes! Enkel last van de buren die tot laat buiten lawaai maakten.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het was een prachtig en verzorgd weekend in een zeer rustige omgeving ! Het arrangement was gezellig en heel amusant waarvan iedereen heeft genoten.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prachtige vakantiewoning op een idyllische locatie. Het enige wat wij aan te merken hebben is dat één braadpan te weinig is als je met een groep in de woning verblijft.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Erg goed bevallen, mooie locatie in een mooie omgeving. Huis functioneel prima in orde: keukengerei, borden etc. allemaal ruim voldoende. Communicatie en service (extra handdoekenpakket, BBQ leen/huur) uitstekend. Verbeterpunten zijn wat mij betreft de inrichting van met name de woonkamer en de kwaliteit van de bedden en het beddengoed: beide zijn (te) kort. Een douche om onder te staan (ipv in het bad) zou een welkome aanvulling zijn.

4 sterren: goede service, goed behandeld

mooi en propere locatie - het enige tekort in de woning is het aantal potten en pannen - iets te weinig voor 12 personen- voor de rest geen opmerkingen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij waren heel tevreden, slechts enkele opmerkingen : - wij misten wel ergens een bergruimte, teveel moest in de grote zaal blijven staan - een extra ijskast voor grote gezelschappen is zeker geen overbodige luxe, voor 30 personen eten en drinken fris houden voor een heel weekend is nu niet zo makkelijk Verder alles prima in orde ! Dankjewel !

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Heel mooi huis, gezellig, maar voor rolstoelpatienten zijn de binnendeuren te zwaar, anders prima!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prachtig familieweekend gehad in Hombourg. Het melkhuisje is kraaknet en gerieflijk. Sanitair uitstekend. De kamers een beetje krap (zeker die met stapelbedden). Niet evident om een kinderbed bij te plaatsen in de 'grote' kamers. Het domein is kindvriendelijk (hele mooie speeltuigen, veel ruimte). Het huisje is dat niet echt: behalve kinderstoel en kinderbedje (zonder matras) is er niets voor de kinderen (boekjes, speelgoed...) Praktisch: voor een vakantiehuis dat voorzien is voor 12 personen is één kleine ovenschotel volstrekt onvoldoende, en ook het aantal messen is aan de lage kant. Het onthaal is functioneel, maar redelijk afstandelijk en onpersoonlijk.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het huis is eigenlijk te klein voor 20 personen. De inrichting komt daardoor heel vol over. Een aantal bedden beschikt in tegenstelling tot wat bij kenmerken op uw site staat niet over één maar over twee-persoons matrassen. De kwaliteit krijgt een 7 omdat theeglazen gemist werden en van het serviesgoed hier en daar hoekje af was. Daarnaast hadden we Senseo-pads ingekocht en was het Senseo apparaat afwezig. Ondanks voorgaande (opbouwend bedoelde kritische opmerkingen) hebben we genoten van een mooi weekend en hebben de fietsenstallingwerkzaamheden ons niet gestoord. Bedankt. Jan Waldijk en Trees Kuipers

4 sterren: goede service, goed behandeld

Voor één grote groep is het onhandig dat twee huiskamers onderverdeeld zijn en dat zoveel deuren in de gang het huis in twee delen. Dit werd natuurlijk wel vermeld op de website en wisten we op voorhand. In sommige kamers hing een onaangename geur van de afloop. De kamers waren zeer proper.

4 sterren: goede service, goed behandeld

de groep was zeer tevreden. We vonden het juist spijtig dat er geen barbecuestel aanwezig was.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij hebben er een superverblijf gehad met 10 volwassenen en 6 kinderen. Elke slaapkamer had een badkamer en de woning had alle voorzieningen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het verblijf was tip top in orde voor ons familieweekend. Ook de locatie en de activiteiten die we geboekt hadden, waren erg leuk.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het ganse gezin was uitermate tevreden met de vakantiewoning 1C. We hadden natuurlijk ook het weer mee, wat het genieten van de omgeving heel wat versterkt! We komen zeker terug.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Geweldige locatie, prima huis. We misten alleen een schaar en een traphekje. Geweldige activiteiten en prima verzorging van lunch en bbq.( vakwerkschuur 3)

4 sterren: goede service, goed behandeld

geweldig leuk weekend gehad, alles zeer goed verzorgd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De residentie is een heerlijke lokatie met een goed geoutilleerde keuken. De slaapkamers zijn ruim en de bedden prima.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De vrienden groep Soos "Marieke" waren vol lof over het verblijf . en omgeving we hebben ons uitstekend vermaakt. Betreft communicatie prettig als er een logboek of uitleg is betreft de elektrische apparaten.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima locatie en mooie omgeving zo dicht bij huis! Huisjes niet gehorig of hinder van buren. Top!!!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Schitterende woning (hebben al heel veel ervaring met vakantiewoningen) Perfecte service en vooral het arrangement was ideaal. Ook het feit dat de overschot van vlees en brood niet weg moest maar wordt opgehaald geeft ons toch een goed gevoel.

Ulvend 1

6255NA Noorbeek