Wij komen reeds 10 jaar naar het Begijnhof omdat er het goed vertoeven is. De huisbazin vriendelijk en behulpzaam is. Van service zeker niet te klagen. De woningen worden goed onderhouden en werden in de loop van de jaren regelmatig opgefrist. Nu was het een nieuwe badkamer. De andere keer een nieuwe keuken. En weer werden d kamers opgefrist. Dit is de reden waarom wij jaarlijks een midweek uittrekken in Begijnenhof.
Beste familie Dox, Bedankt voor uw super fijne beoordeling. Leuk om te lezen dat u al 10 jaar naar het Begijnhof komt en er steeds zo tevreden bent. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Landgoed van Ulvend | domein Begijnhof
We hebben een mooi en gezellig verblijf gehad, waarvoor dank! Enkele opmerkingen: de sauna was in verbouwing, dit was niet vooraf gecommuniceerd. Dat vonden we best jammer. Op niet alle deuren zat een deurdranger, deze klapten daardoor best hard dicht. Zeker met kinderen geeft dit veel lawaai. In het huis was WiFi maar dit was niet berekend op groot verbruik. Als iedereen thuis was en gebruik maakte van het internet dan was het erg traag. Het schuiven van de stoelen in de woonkamer was lawaaierig, wellicht is het een idee om er viltjes onder te plaatsen. De bestekla zat onder de kookplaat. Dit was onhandig als je de tafel wou dekken tijdens het koken.
Beste familie de Bruine, Bedankt voor uw beoordeling! Fijn om te lezen dat jullie een mooi en gezellig verblijf hebben gehad. Bedankt voor de tips. Deze winter zullen we nieuwe vloeren in de woning plaatsen waardoor geluiden van stoelen niet meer hinderlijk zijn. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Landgoed van Ulvend | domein Hof van Ulvend
Beste heer Rootlieb, Bedankt voor uw super beoordeling en graag tot volgend jaar. Met vriendelijke groet, Team Landgoed van Ulvend | domein Ten Hof
Mooie locatie in het Limburgse landschap. Vriendelijke mensen die hun best doen het de gasten naar de zin te maken. Je komt binnen en je bent 'thuis'. Prima en voor herhaling vatbaar.
Beste familie van Putten, Bedankt voor uw super beoordeling. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Landgoed van Ulvend | domein Eyserhof
Beste familie Wissink, Bedankt voor uw beoordeling. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Landgoed van Ulvend | domein Eyserhof
Beste familie van Middendorp, Bedankt voor uw beoordeling. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Landgoed van Ulvend | domein Eyserhof
Zeer prachtige locatie. De kamers op de tweede verdieping nogal aan de krappe kant. Een meer krachtige buitenlamp zou handig zijn ( om bv. barbecue te verlichten ) De bewegwijzering van sommige wandelwegen zijn niet up-to-date.
Beste familie Verhavert, Bedankt voor uw mooie beoordeling en bedankt voor de tip. We staan altijd open voor goede ideeën om de Vakwerkschuur te verbeteren. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Landgoed van Ulvend | domein Ten Hof
Mooie en zeer comfortabele vakantiewoning, we waren er voor de 2e keer op bezoek en opnieuw was het een voltreffer.
Beste familie Delaere, Bedankt voor uw super beoordeling! We vinden het heel leuk om te lezen dat jullie al voor de tweede keer zo tevreden zijn over het Landhuis. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Landgoed van Ulvend | domein Hof van Ulvend
Het was voor onze familie een super geslaagd weekend in een prachtige verblijf, super omgeving en schitterend weer!
Beste Els Thienpondt, Bedankt voor uw super beoordeling en graag tot een volgende keer. Goed om te lezen dat het weekend in de Residentie geslaagd was. Met vriendelijke groet, Team Landgoed van Ulvend | domein Ten Hof
Beste familie Mans, Bedankt voor uw beoordeling. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Landgoed van Ulvend | domein Begijnhof
Onze familie was blij met de mooie locatie !toch hebben wij een nota gemaakt en in huis 6 gelegd: er stond een gebroken glas in de kast: de thermos kan was lek: de siffon in een van de kamers lekt: gelieve dit te checken aub. Waren de slaapkamers gepoetst? Wij zagen stofwolken onder de bedden, en een hoopje chips naast een nachtkastje, dit was een beetje"oei" dat zou niet mogen eh, we hebben de plaats netjes verlaten, enkel een diepvriesijsblok laten liggen in de grijze diepvries, is die te recupereren? groeten
Beste familie Peperstraete, Bedankt voor uw beoordeling. Allereerst fijn om te lezen dat jullie blij waren met de mooie locatie. We begrijpen dat de hygiëne niet aan uw verwachtingen voldeed. We vinden dit heel jammer en dit is niet hoe het hoort. Achteraf was er door de gewenste vroege check-in niet voldoende tijd tussen het schoonmaken van de woning en de check-in, om de woning nogmaals goed te controleren. Ons streven om u met een extra vroege check-in een nog mooiere vakantie te bezorgen, heeft hierdoor niet het beoogde resultaat gehad. Wij leren hier ook van en vinden het vervelend dat u hier hinder van heeft ondervonden. Onze welgemeende excuses hiervoor. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Landgoed van Ulvend | domein Ten Hof
ons weekend was supergeslaagd, dankzij jullie . Prachtige locatie, mooi ingericht, heel comfortabel ! Ook alles wat wij geregeld hadden met Hombourgois, zowel de activiteiten als de catering, was super in orde !!
Beste Mourisse, Bedankt voor uw super mooie beoordeling. We vinden heel het leuk om te lezen dat jullie een super geslaagd weekend hebben gehad met leuke activiteiten en goede catering. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet! Team Landgoed van Ulvend | domein Molen van Medael
Een ideaal huisje voor 2 . Iets luidruchtige frigo en motertje in de badkamer . Vooral als men s'nachts moet opstaan . Een badmatje zou ook handig zijn .Maar dat zijn allemaal kleine dingen . Ondanks dat we een dag eerder vertrokken waren ( ik was ziek ) hebben we een heel leuk verblijf gehad . Ik zou het iedereen aanraden ! Dank u wel daarvoor ! We komen graag nog eens terug ! Groetjes Carine
Beste familie de Craemer, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Bedankt voor de tips en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Landgoed van Ulvend | domein Begijnhof
Beste Kai Monsuwe, Bedankt voor uw super beoordeling en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Landgoed van Ulvend | domein Ten Hof
Wij hebben een geweldige week gehad met de familie, wij komen zeker een keer terug.
Beste familie de Mol, Bedankt voor uw super beoordeling! We vinden het heel leuk om te lezen dat jullie een geweldige week hebben gehad. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Landgoed van Ulvend | domein Hof van Ulvend
Wij hebben en super weekend gehad zeer mooie locatie prachtig leuk terrein met /voor kinderen.
Beste Karin, Bedankt voor uw super beoordeling. We vinden het leuk om te lezen dat jullie een super weekend hebben gehad met de kinderen. Graag tot een volgende keer Met vriendelijke groet! Team Landgoed van Ulvend | domein Molen van Medael
Fijne voorziening op mooie locatie. Wifi is zeer matig en dan is, ondanks tel-nr op de router, niemand te bereiken om dit op te lossen. Tevoren altijd snel reactie op mails. Wij konden geen beschrijving van de apparatuur vinden, zoals afwasmachine en magnetron.
Beste familie Gondrie, Bedankt voor uw mooie beoordeling! We doen ons best om de Wifi optimaal te krijgen, maar dit signaal is inderdaad niet altijd sterk in dit grensgebied. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Landgoed van Ulvend | domein Hof van Ulvend
Wij waren uiterst tevreden over ons weekend . Wij hadden alleen een paar minpunten : - akoestiek in het hele huis was niet zo goed - geur van riolering in verschillende plaatsen was hinderlijk - keuken vonden we ook te klein als je wilt koken voor 26 mensen ( maar dat had ik al gemeld bij aankomst ) Ondanks de minpunten was ons weekend geslaagd !
Beste familie Goris, Bedankt voor uw mooie beoordeling en voor de tips! We zijn bezig met het vervangen van de vloeren waardoor de akoestiek zal verbeteren. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Landgoed van Ulvend | domein Hof van Ulvend
We vonden de bedden niet fijn. Het plastic van de hoes kraakt veel als je 's nachts omdraait. Ook zou een hoeslaken beter zijn, ipv een laken. De borden en het bestek waren niet altijd even schoon.
Beste familie Wolthuis, Bedankt voor uw beoordeling en voor de terugkoppeling. Excuses voor het ongemak. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Landgoed van Ulvend | domein Ten Hof
we hebben een zalig weekend gehad, het weer zat natuurlijk ook mee. We hebben zeker genoten, in de mate van het mogelijke. Spijtig genoeg hadden we ongewenste bezoekers bij, een buikvirusje.
Beste familie Dewilde, Bedankt voor uw super beoordeling! Jammer dat niet iedereen optimaal kon geniet door ziekte. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Landgoed van Ulvend | domein Ten Hof
We waren zeer tevreden met ons verblijf. Een houtkachel zou de sfeer in de leefruimte nog wat gezelliger maken. De slaapkamers net boven de woonkamer hadden wat last van geluidshinder. Buiten dat alles schitterend.
Beste familie Dierickx, Bedankt voor uw mooie beoordeling en voor de tips. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Landgoed van Ulvend | domein Eyserhof
Vooral het meedenken van het management en de flexibiliteit waren een compliment waard. Maar ook de inventaris van het huis, met name de keuken met alle mogelijke gerei was zeer aangenaam. (de goede messen en voldoende serviesgoed)
Beste familie Dingemans, Bedankt voor uw beoordeling en het compliment! Dat is erg leuk om te lezen. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Landgoed van Ulvend | domein Hof van Ulvend
Beste familie Cornelissen, Bedankt voor uw super mooie beoordeling. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Landgoed van Ulvend | domein Eyserhof
Prachtige omgeving,zeer verzorgd
Beste familie Fokke, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Landgoed van Ulvend | domein Ten Hof
Begijnhof ligt in een zeer mooie rustige omgeving. In het vakantiehuisje was alles wat je nodig hebt! Maar de hygiëne kon beter (kruimels op tafel, potten niet goed schoon gemaakt).
Beste familie Kerckhof, Bedankt voor uw beoordeling. Jammer dat de woning niet naar verwachting was schoongemaakt. Als we het geweten hadden, waren we u graag van dienst geweest om het alsnog schoon te maken. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Landgoed van Ulvend | domein Begijnhof