Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Gert helpt ons altijd prima voort en heeft een integere werkwijze. Dat past in onze filosofie. Fijn kontakt en goede service
25 December 2021
Michel van Dijk EntingBV
Zwartsluis
Vitex heeft mijn schadetaxatie van enkele auto's verzorgd. Het opnemen en verzorgen van de schade incl. rapport voor bpm aangifte heeft mij veel bpm voordeel opgeleverd. Ook nooit problemen met de taxatie bij aangifte gehad. zeer tevreden met Vitex. snelle afhandeling.
5 August 2020
herman
weiteveen
Ik had in Duitsland een mooie auto gezien. De mensen van Vitex Raalte hebben me goed geholpen (informatie en advies) voor dat ik de auto heb gekocht. Na aanschaf van de auto heeft Vitex Raalte de BPM aangifte voor mij gemaakt. Super tevreden over de wijze waarop ik ben geholpen. Ik kan u Vitexx zeker aanraden als u overweegt een auto in het buitenland wilt kopen ( of als u al een auto hebt gekocht).
10 February 2020
Frank
Zwolle
Vier dagen geleden (dinsdag) een aanvraag gedaan voor een taxatie BPM van een Audi uit Duitsland. Via Whatsapp alle gegevens doorgegeven en daarbij hebben we aangegeven dat we diezelfde zaterdag graag naar die auto wilde gaan kijken. Tot op de dag van vandaag (vrijdagavond) geen reactie ontvangen, terwijl het bericht wel gelezen is en daarbij krijgen we ook geen gehoor meer aan de telefoon. Nu zal het bezoekje aan Duitsland ook niet meer doorgaan mede door deze super slechte en lakse service. We hadden op zn minst een reactie verwacht wat hiervan de redenen zouden kunnen zijn. We zijn diep teleurgesteld.
Beveelt niet aan
super service snelle afhandeling
28 September 2018
michel
zwolle
zeer correcte en snelle afhandeling. Altijd bereikbaar.
25 September 2018
Harold
Dalfsen
Accuraat, snel en meedenkend. Een ideale samenwerking voor Pouw!
24 September 2018
Lars
Pouw Zwolle
Tim
Raalte
Professionele / deskundige werkwijze en goede resultaten.
Ronald
Wierden
thijs
Nijverdal
Prima !
Willem
Harderwijk
Goede ervaringen met Vitex. Behulpzaam, snel en deskundig advies op maat.
Marijn
Tubbergen
top, meedenkend, snel en correct en leuk zo af en toe te horen hoe t in de markt gaat
chiel
dedemsvaart
anoniem
Positieve ervaring nette en correcte afhandeling
Dick
De Lutte
Onlangs voor het eerst een auto geïmporteerd. Snelle service en korte lijnen.
Peter
Heino
Al diverse auto's ingevoerd met behulp van Vitex Raalte. Alles goed verlopen en allemaal geaccepteerd door de belastingdienst.
Jan
Nieuw Heeten
Dank je wel voor de positieve review, graag tot de volgende auto !
BPM specialist
Vitex Raalte is de BPM specialist voor uw BPM aangifte bij het importeren van voertuigen. Wij beoordelen / taxeren het te importeren voertuig, verzorgen een taxatierapport en stellen voor u de meest gunstige BPM aangifte op.
Als u een voertuig wilt invoeren vanuit het buitenland moet u BPM (Belasting Personenauto’s en Motorrijwielen) betalen. Vitex regelt alles rond de BPM en maakt zo het importeren van uw droomauto, motor of camper nog aantrekkelijker.
Vitex Raalte is dé BPM specialist voor uw BPM-aangifte bij het importeren van voertuigen. Wij beoordelen / taxeren het te importeren voertuig, verzorgen een taxatierapport en stellen voor u de meest gunstige BPM aangifte op.
Sinds 2007 levert Vitex maatwerk op het gebied van voertuigtaxatie, importadvies, BPM-aangifte en BPM-berekeningen, zowel voor particulieren als voor officiële merkdealers, autobedrijven en autohandelaren.
BPM aangiftes worden opgesteld op basis van:
- Forfaitaire tabel (leeftijdskorting)
- Koerslijst (voornamelijk bij jonge / schadevrije voertuigen)
- Taxatierapport (voertuigen met beschadigingen / schade)
Per voertuig wordt bekeken welke vorm van BPM-berekening het voordeligst is. De BPM-berekeningen worden door onze erkende taxateurs uitgevoerd.
Kerssemakersstraat 32 b
8101AN Raalte