Netjes, voordelig en snel

Via internet een container besteld. Op tijd een nette chauffeur aan huis die meedenkt over de plaatsing van de container. Na de melding om op te halen was deze ook zo weer opgehaald. Super!

Snel, behulpzaam en goede prijs

Vriendelijke chauffeur, hielp nog mee met de laatste stenen te vullen in de zak (ik dacht dat hij mogelijk al te vol zat..) Topservice en goede prijs!

Prima ervaring en goede prijs kwaliteit verhouding

top

Goede en correcte service

Snelle levering, snelle afvoer/ruil. Zeer betaalbaar in vergelijk met anderen, zeker in grote steden.

Goede en snelle service

Containers werden steeds binnen 1 dag na bellen netjes verwisseld. Erg tevreden .

Geweldige service en vriendelijk personeel

Super Service

Snelle en flexibele dienstverlening

Snelle en flexibele dienstverlening

Top service

Makkelijk on line te regelen, het laten plaatsen maar ook het ophalen. Alles op de afgesproken momenten dus prima!

Snel, flexibel

Snel en flexibel. Goed in de omgang

Afleveren en ophalen conform afspraak

Correcte behandeling bij vragen en/of reserveren.

Goede en snelle service

Conform afspraak gebracht en gehaald

Perfect geregeld

Aardige mensen, houden zich aan afspraken, gewoon netjes!

Niks mis mee

Duidelijk en helder afspraken

Uitstekende dienstverlening.

Wat kan er misgaan met leveren van een container? Niet zoveel inderdaad. Waar het verschil in zit bij jullie is het menselijke contact. Super vriendelijke chauffeurs!

Uitstekende service voor een markt conform tarief.

Uitstekende service gekregen via mail contact naar aanleiding van vragen over onze afvalstroom. Hier snel en duidelijk antwoord op gekregen. Prijs is marktconform en levering was al binnen 24uur.

Voldoet volkomen aan de verwachtingen

Bestellen van een container is simpel, Wordt geleverd en opgehaald zonder dat je dat omkijken naar hebt. Top!

Correcte en snelle service

Correcte en snelleservice

professioneel geregeld allemaal en snel.

professioneel geregeld allemaal en snel.

Fijn bedrijf, aan te bevelen.

Ik heb goede ervaringen met Theo Heijmans. Snel een container geregeld, vriendelijke personeel en denken mee. Aanrader!

Vriendelijk en meedenkend.

Prima bedrijf en de juiste prijs!

Snelle service

Het afhalen van de big-bags met grind en tegels was snel geregeld. De kosten vallen ook erg mee.

Snel een container neer gezet en toen hij hij vol was gebeld en werd snel weer opgehaald

Betrouwbaar

Netjes snel geleverd en ook weer opgehaald volgens afspraak

Vinkenveld 2 E

5249JP Rosmalen

Over Theo Heijmans Afvalcontainers

Theo Heijmans Afvalcontainers correct, fatsoenlijke prijzen en snelle service...….