goede prijs en mooie op tijd

Prima geregeld allemaal.

Snel betrouwbaar en gewoon goed

Via de site zo geregeld en prima levering. Ook ophalen geen enkel issue. Prima!

Professioneel.

Zeer snel en netjes zowel met brengen als met halen.

Super geregeld

Containers volgens afspraak geleverd en opgehaald.

Makkelijk en snel geregeld

Makkelijk en snel geregeld.

Zeer snelle en prettige service!

'S avonds gebeld, volgende ochtend al een container.. Zo ook met omruilen van een volle container. Vriendelijke chauffeur

snelle service

snel en netjes geleverd

Uitstekend!

Goede service. Denken goed mee hoe de container het beste geplaatst kan worden. Snelle levering, perfect op tijd. Snelle ophaalservice.

Geen zorgen

Snelle en nette service

Snelle en goede service en netjes te woord gestaan.

Makkelijk een afspraak maken die gewoon wordt nagekomen. 1 Nadeel: volle container wordt afhalen wordt apart ingepland. Dat 'ie een paar dagen voor de deur stond was minder leuk voor de buren. Volgende keer vraag ik wanneer 'ie opgehaald wordt.

snelle en goede service

container snel geleverd en opgehaald

gewoon goed

brengen en halen van de container zoals afgesproken, zonder problemen, bij een nette prijs.... dat is wat we nodig hadden na een slechte ervaring elders

betrouwbaar en op tijd

Afvalcontainer op de afgesproken tijd op de juiste plek geplaatst en ook weer opgehaald. Aanrader.

Helemaal top!

Komen afspraken goed na. Communiceren goed en duidelijk en zijn flexibel. En hebben een goede chauffeur met humor!

Snelle levering

Goed systeem om iets te bestellen en op te laten halen

Snelle levering en ook snel opgehaald

Makkelijke service door middel van telefoon en online mogelijkheden

Makkelijke service door middel van telefoon en online mogelijkheden. snel geholpen en online makkelijk af kunnen spreken voor het ophalen.

Komt afspraken keurig na.

Goede ervaring met Theo Heijmans Afvalcontainers. Komt afspraken keurig na.

makkelijk via internet alles regelen

heb hem besteld en afgemeld via internet gaat super gemakkelijk

perfect

snel geholpen en professioneel

alles top en vriendelijk

kon geleverd worden binnen een uur. En dat wilde ik toen ook heel graag. echt super service. Vriendelijke chauffeurs bij brengen en ophalen.

Tja, de container is op tijd geleverd, en toen we gebeld hebben weer netjes opgehaald. Dit gecombineerd met een prima prijs. Close to perfect

Vinkenveld 2 E

5249JP Rosmalen

Over Theo Heijmans Afvalcontainers

Theo Heijmans Afvalcontainers correct, fatsoenlijke prijzen en snelle service...….