top, afspraak = afspraak. ligt er keurig op.
Bozon heeft uitstekend werk geleverd met de zonnepanelen. Vakkundig, professioneel en persoonlijk.
Zeer tevreden over de installatie en vooral ook over de prettige mensen om mee te werken. Een aanrader!
14 panelen geinstalleerd in 2013 - nooit enig probleem mee gehad - werken gewoon goed en leveren een opbrengst als beloofd. Ook handig: de website waar je kan zien wat je geproduceerd hebt.
Zonnepanelen geïnstalleerd zoals afgesproken. Vriendelijk team, stipt op tijd, alles perfect geïnstalleerd en werkend gemaakt. Ook na installatie vriendelijk en goed bereikbaar voor vragen.
Deskundige inventarisatie tijdens eerste bezoek, gevolgd door een uitgebreide duidelijke offerte incl foto’s. Daarna snelle en professionele plaatsing. Serieus bedrijf waar je van op aan kunt.
Netjes gewerkt, alles opgeruimd, goede uitleg en tegen de afgesproken prijs: TOP!
Snel gelegd, alles in 1 dag klaar inclusief aansluiting op de meterkast. Veel aandacht voor esthetiek, alles ligt keurig recht en vlak. Goed advies. Ik heb de full-black LG-serie genomen. Een heel klein beetje duurder maar wel heel veel mooier dan bij de buren. Hoogrendement panelen zodat er van hetzelfde dak-oppervlak meer stroom komt. De opbrengst kan je makkelijk zien op een app op je telefoon. Vriendelijke installateurs, netjes gewerkt. TOP!!!!
Zeer tevreden, alle afspraken keurig nagekomen, en de zonnecellen liggen er perfect bij!
allles perfect
snelle service scherpe prijs vriendelijk personeel en de zaak netjes opgeruimd achter gelaten
Very positive. Professional and good communication.