Goede ervaring

Het ziet prima uit.Mooi en netjes gewerkt

Super service

Goede service goeie mannen, ook de aftersales is prima. Kortom zeker aan te bevelen.

Snel en vakkundig

Afspraak maken en nakomen ging vlekkeloos. Het opschuren van de vloer ging nagenoeg geruisloos en zonder al teveel stof te veroorzaken. De vloer ziet na de behandeling prima uit.

Goed werk en goed resultaat

Goed werk en goed resultaat

Prima, nette service en zeer vriendelijke benadering

De heer die kwam is een uiterst nette en vriendelijke man, de zaken kundig en iemand die vertrouwen uitstraalt en het prima uitgelegd heeft

Geweldig mooi resultaat!

Na een goed en duidelijk telefonisch info gesprek was snel een afspraak gemaakt. Johan kwam volgens afspraak op tijd en legde ons eerst alles duidelijk uit wat hij zou gaan doen. Na een “proefstukje “ waren we meteen enthousiast en kon Johan onze hele vloer behandelen. Dit verliep heel netjes en het resultaat was geweldig mooi. Blij zijn we met onze “ nieuwe vloer” en zijn dan ook benieuwd naar de lange houdbaarheid hiervan, maar dat zal de toekomst uitwijzen. Johan verzekerde ons dat we gerust mochten bellen indien er zich in de toekomst doffe plekken zichtbaar waren door kleine ongelukjes? Dit geeft ons een gevoel van een bedrijf met een groot hart voor de zaak en voor hun klanten. Johan bevelen wij zeker aan voor iedereen in de toekomst. Wat ik al eerder las in de referenties dat het niet goedkoop was klopt, maar als de vloer weer jaren meekan dan is het de prijs zeker waard. Groetjes Thea Kremers.

Prima bedrijf

Vanaf het moment dat ik telefonisch contact heb gehad tot aan de uitvoering is het prima en vakkundig verlopen. De natuur stenen vloer ziet er weer top uit. Was dof en met vlekjes en krasjes. Nu weer mooi glanzend.

Enorm verrast hoe onze vloer geworden is na de behandeling.

Ik ben erg tevreden over de behandeling van onze vloer. Ik was in gedachten al bezig met een vloer die over onze vloer gelegd zou moeten worden ivm veel krasjes en een vlekkerige vloer. Alsof het zo moest zijn, zag ik de advertentie van marmerbehandelen.nl op instagram. Met een proefstuk wat gedaan zou worden kon er dus eigenlijk niets misgaan. Johan heeft eerst met het proefstuk laten zien hoe het allemaal in zijn werk ging en wat het resultaat ging worden op de allerergste plek die er in de vloer zat. Daar zaten heel veel krasjes en daar zag ik een enorme verbetering. Voor mij voldoende om de hele vloer te laten doen en we zijn super tevreden. Dit over zowel het resultaat, als over hoe Johan te werk ging. Zeer correct en vriendelijk. Groetjes, Wilma

mooie werk!

Mijn harde steen tegels waren na 20 jaar erg dof geworden. ze zijn nu als nieuw en ze glimmen in de zon! De offerte was heel snel gestuurd, afsprak maken kon op korte termijn en de werkzaamheden waren binnen 2 uur gedaan in mijn gang en keuken. Het is wel een duur ingreep. Jammer anders zou ik het ieder jaar laten doen.

Netjes en volgens afspraak uitgevoerd

Vloer is na behandeling weer prima in orde.

Prima, vakkundig en klantvriendelijk

Onze vloer is weer prachtig geworden. De service en vriendelijkheid was goed. Zeer behulpzaam en binnen een dag geregeld. Dank.

Duidelijk verbeterd maar niet wat ik verwachtte

Ons aanrechtblad zat vol kringen en vlekken: echt lelijk. Een nieuw aanrechtblad of keuken vonden we te ingrijpend, daarom deze behandeling. Het gaat snel en zonder stof, dat is fijn. Wel een dure oplossing voor een matig resultaat. Jos Bos

Vriendelijk, professioneel en een super resultaat

Wat een verschil!! Wij hebben een wit marmeren vloer, en hebben deze door marmerbehandelen,nl laten polijsten. Afspraak kon snel worden ingepland. De medewerker was keurig op tijd, uiterst vriendelijk, en werkte schoon en netjes. Vakwerk en een fantastisch resultaat!

Fantastisch werk geleverd!

Snelle afspraak gemaakt, maar door een zieke moest het verplaatst worden. Drie dagen later werd onze vloer al behandeld! Hele sneller service, klantvriendelijkheid staat bovenaan. En onze vloer.. zo mooi! We zijn er ontzettend blij mee!

Goed gedaan!

Davy heeft het super gedaan, vakman!

Alles top

Een jongen die die zijn vak verstaat. Hij was heel vriendelijk en behulpzaam . En keurig netjes zijn werk deed.

Nette en beleefde service. Mooi resultaat!

Medewerker was op tijd en was beleefd. Na een proefstukje, vervolgens de vloer in geheel gereinigd en behandeld. Vloer ziet er weer prima uit!

Buitengewoon!

Telefonische afspraak gemaakt, bevestiging per mail en een indicatie van de prijs. Henk en Ron waren ruim op tijd, verzetten zelf de meubels zoals beloofd en gingen toen aan de slag met de marmeren vloer. Ze waren in één dag klaar met toch wel een behoorlijke oppervlakte van de kamer. Werkten aan een stuk door, Nauwelijks stof. En het resultaat: prachtig! De vloer leefde weer! Henk legde uit dat als er eventueel na enkele jaren inloop plekken zouden ontstaan deze plekken afzonderlijk weer behandeld kunnen worden. Niet goedkoop, eerlijk is eerlijk, maar het resultaat is het waard.

Fantastische opknapbeurt voor mijn hardstenen vloer

Vanaf het moment dat ik informatie aanvroeg tot aan het moment dat Berry hier wegging liep het allemaal heel erg soepel. De service en informatie was top. Berry was bijzonder vriendelijk en beleefd en erg vakkundig. De vloer is in overleg toch gekristalliseerd. Het resultaat is fantastisch. De vloer kan er weer jaren tegen en wij kijken weer naar een prachtige vloer. Hij was in de loop van de 20 jaar dat hij ligt behoorlijk vlekkerig geworden, blijkbaar door de zeepresten. Wat je ook deed qua schoonmaak, niets hielp om hem weer dezelfde uitstraling te geven. Alle voetstappen zag je en hij was erg dof. Deze behandeling was precies wat de vloer nodig had. We zijn er heel erg blij mee en danken jullie hartelijk voor de professionaliteit!

Super!!

Vanaf eerste telefoontje tot oplevering heel goed geïnformeerd en geholpen. We hebben weer een hele mooie glimmende vloer. Ook de vensterbank is als service behandeld en weer mooi!

Zeer klantvriendelijk, netjes en een prachtig resultaat!

Onze 18 jaar oude badkamervloer zat vol lelijke plekken en is weer als nieuw! Geweldig!

Zeer deskundig en vriendelijk bedrijf, en komen ookHun afspraken na.

Deskundig en netjes gewerkt, en eerlijke adviezen

Verwachtingen overtroffen, mijn natuurstenen vloer heeft de originele glans terug!

Ik ben in Juli 2021 in dit huis komen wonen. In de keuken lag een zwarte natuurstenen vloer. Niet wat ik zelf zou uitkiezen maar te mooi (en kostbaar) om te vervangen. Na 1 week heb ik een flesje witte-wijn azijn (jaja, ik kook fancy) laten vallen op de vloer en dit is meteen uitgebeten. Ieder schoonmaakmiddel schoot te kort en maakte de vloer een grote, doffe (letterlijk) ellende. Enfin, hoop opgegeven na alle dure HG middeltjes en besloten nieuwe vloer te leggen. Hier zat ik al langer tegenaan te hikken, totdat ik opeens een advertentie filmpje op Facebook tegenkom (thank you Cookies ;-) van Marmerbehandelen.nl In het filmpje heb ik een vloer gezien die heel erg lijkt op de vloer die ik heb, dus ik heb een formulier ingevuld. Na 2 dagen ben ik gebeld en eigenlijk meteen overtuigd vanwege het gratis proefstuk. Ik wilde gewoon eerst weten of het zou lukken met die vlek. Op de afgesproken dag kwam Mike opdagen. Keurig beleefd (heb wel 20 keer gezegd dat hij geen 'u' hoefde te zeggen) en heel correct. Na 15 min was het duidelijk: de vlek ging eruit en dus de hele bups moest gebeuren. Ik heb boven gewerkt, en Mike is rustig zijn gang gegaan. Het resultaat is verbluffend. de orignele glans is terug, de vlekken zijn verdwenen! Kijk, ik ben natuurlijk enorm positief, ook omdat ik de vloer al had afgeschreven in mn hoofd, maar ga nou niet denken dat de vloer 'als-nieuw' wordt. Want dat kan natuurlijk niet. Deze lag er al 12 jaar in en had duidelijke gebruikssporen. Wat mij beviel was het feit dat de glansgraad en aanzien van de vloer weer doet overkomen als 'een geheel' Lang verhaal kort: ik ben positief verrast en blij met het resultaat

Mijn vloer is anderhalf jaar geleden behandeld. Er waren op mijn leistenen vloer vlekken ontstaan omdat er met brandspiritus op was geknoeid. Geheel kosteloos zijn deze witte vlekken bijgewerkt. Top.

Mooi resultaat!

De afspraak was snel gemaakt. Vriendelijk en beleefd personeel.!het resultaat is mooi.

Jan van Duivenvoordestraat 31

1067MT Amsterdam