Filters

10

Geweldig

Ik had me aangemeld via fb ze hebben me netjes terug gebel! We hebben een afspraak gemaakt. Op de afgesproken dag werd ik een uur van tevoren gebeld dat ze er op de afgesproken tijd waren. Keurige mannen. Snel gewerkt en super strak werk!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Magriet, Bedankt voor het delen van uw ervaring. Fijn om te lezen dat alles naar tevredenheid is gedaan. Groetjes Marmerbehandelen.nl

9

De Rosalia vloer is nu mooier dan 15 jaar geleden bij oplevering!

Onze Rosalia marmer vloer is zeer goed behandeld door de heer de Bruin van Marmer Behandelen. Hij heeft eerst een proefstuk gedaan en dat door ons laten beoordelen. Daarna de hele vloer van circa 60m2 gedaan. Hij heeft netjes en zorgvuldig gewerkt. Alles is schoon opgeleverd en onze vloer ziet er nu mooier uit dan 15 jaar geleden bij de oplevering.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Ed en Wilma, Harstikke bedankt voor het delen van uw ervaring. Hier doen we het uiteindelijk voor! Met vriendelijke groet, Marmerbehandelen.nl

8

Als nieuw

Vloer glanst weer als nieuw. Rustige, geduldige en keurige man die onze vloer weer zo mooi heeft gemaakt. Alle lof voor hem. Het enige wat niet helemaal klopt is, dat er in de advertentie staat dat er geen stof vrijkomt. Bij ons was dat wel het geval. Voor de rest blij dat we het na 10 jaar gebruik hebben gedaan.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Tinie, Bedankt voor het delen van uw ervaring. In enkele gevallen is er inderdaad wel geval van ‘’stof’’. Dit komt vaak van de voegen af maar vervelend dat het bij u gebeurd. In 9 van de 10 gevallen heb je geen last van stof vandaar de tekst in de advertentie. Alsnog excuus voor het ongemak, ik ben blij te lezen dat u verder erg tevreden bent. Met vriendelijke groet, Michael Gomez Varela

9

Meubilair kon in huis blijven staan

Via internet terecht gekomen bij deze website. Mijn vloer laten kristaliseren en de vloer straalt weer prachtig. Erg tevreden met dit bedrijf en mensen met kennis van zaken. Ze verplaatsen het meubilair een paar meter opzij en erna wordt netjes terug gezet op de behandelde vloer.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Isabella, Bedankt voor het delen van uw ervaring. Fijn om te lezen dat het allemaal goed is gegaan. Mocht er in de toekomst nog iets zijn dan horen wij het graag. Met vriendelijke groet, Michael Gomez Varela

10

Toppers

Na een tijdje zoeken terecht gekomen bij dit bedrijf, enorm blij met de goede service van de heren. Mijn vloer ziet er weer prachtig uit!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Sebastiaan, Harstikke bedankt voor het delen van uw ervaring. Fijn dat alles naar tevredenheid is. Met vriendelijke groet, Michael Gomez Varela

8

Ik heb weer een nieuwe vloer

Top, goede service , ook starten met een stuk vloer) no cure no pay). Verder alles netjes achtergelaten.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Marco, Bedankt voor uw reactie Fijn dat alles naar tevredenheid is. Groetjes Marmerbehandelen.nl

10

De vloer is geweldig mooi geworden

De marmervloer lag er dof bij. Na het proefstukje zag je een enorm verschil. Toen was de keuze snel gemaakt. De hele benedenverdieping is weer prachtig mooi geworden. Vakkundig en vriendelijk personeel. Het is echt een aanrader.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Gerda, Vriendelijk bedankt voor het delen van uw ervaring. Fijn dat alles naar tevredenheid is. Met vriendelijke groet, Marmerbehandelen.nl

10

Een geweldig goed bedrijf .Klasse .

Ja wat moet ik er verder van zeggen , telefonisch en per mail een afspraak gemaakt , en volgens afspraak kwamen ze stipt op tijd. En toen ze klaar waren was onze wit/beige marmeren vloer weer als nieuw, maar dan nog mooier . Een absolute aanrader dus . Henk Cremer Coevorden .

 • Aanbevelen? Ja
10

Vakkundig gedaan en goed uitgelegd

Vriendelijk persoon en snel en goed gewerkt en zeker behulpzaam

 • Aanbevelen? Ja
9

Nieuwe vloer laten behandelen

Onlangs hebben wij een hardstenen vloer laten leggen in ons huis. De vloer was matte afgeleverd en hebben er toch voor gekozen om deze te laten polijsten. De vloer ziet er prachtig uit!

 • Aanbevelen? Ja
10

super tevreden

afspraak dag en tijd nagekomen. uitleg over behandeling vloer gekregen. na proefstukje overgegaan tot behandeling gehele vloer. ondanks dat het al een hele oude vloer is (minstens 60jaar oud) , zijn we zeer tevreden met het resultaat. de prijs was wel n dingetje maar toch laten doen. de komende jaren hebben we hier geen omkijken meer naar dus is het m.i wel waard geweest.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prachtige vloer en goede service!

2 jaar geleden hebben wij ervoor gekozen om onze vloer te laten behandelen door dit bedrijf. Onze hond is afgelopen maand overleden, de hond heeft in de laatste maanden wat plekken achtergelaten van plas en braaksel. Marmerbehandelen heeft aangeboden om iemand kosteloos langs te sturen om deze plekken opnieuw te kristalliseren. Dit is gisteren gedaan en wij zijn er super blij mee.

 • Aanbevelen? Ja
8

Blij verrast

Mijn 30+ jaar oude marmeren vloer is weer prachtig. Schoonmaken met water, na de behandeling is ook heel fijn. Henk bedankt, top job!

 • Aanbevelen? Ja
8

Vriendelijke jongen(s)

Netjes op afgesproken tijdstip aanwezig. Werken netjes, en helpen met spullen verzetten. Vloer ziet er inderdaad een stuk beter uit. Wel al binnen 5 uur klaar... 50m2 Kleine beschadiging aan plint (maar dat geeft niet, moest deze toch schilderen). Alleen bij het uitrijden van de machine is de marmeren dorplel van de buitendeur beschadig. Contact opgenomen en ik heb echt het gevoel dat dit ook keurig wordt opgelost. Al met al... zijn wij tevreden over het resultaat

 • Aanbevelen? Ja
10

Nieuwe vloer

Door Johan is onze vloer weer als nieuw.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zo blij met dit bedrijf!!

Vanaf het moment dat wij voor het eerst contact hadden met Uw bedrijf hadden wij een goed gevoel. En nu onze bijna 30 jaar oude Travertinvloer er weer uitziet als nieuw kan ik maar 1 ding zeggen: een dikke 10 voor Marmer Behandelen!!

 • Aanbevelen? Ja
10

super ! great results and professional

the best an old floor with lots of stains and dirt looks like just a new marble floor ! you guy are great !

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijne goede ervaring

Wij zagen een beetje tegen het gehele gebeuren op.Na de proef hoe de vloer zou kunnen worden, werden wij alleen maar blij.Henk en Dustin hebben waar gemaakt wat zij beloofden.Het is een hele mooie vloer geworden en gaan daarvan zeker genieten.Bedankt kerels.

 • Aanbevelen? Ja
8

Goed

Na eerst het formulier op de website te hebben ingevuld, kreeg in geen contact. Toen maar de telefoon gebruikt en vanaf dat moment verliep alles vlekkeloos. De marmeren vloer ziet er weer fantastisch uit en ik heb in eerste instantie garantie gekregen (als er op korte termijn iets gebeurt, gratis reparatie) en voor de langere termijn is onderhoud toegezegd voor ca. 150 euro per jaar. Het is alleen jammer dat wij niet eerder bij deze firma ter rade zijn gegaan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Met liefde voor het vak

Onze hal is nu mooier dan 20 jaar geleden nieuw! Zeer vakkundig, komen afspraken na, alles netjes achtergelaten, bijzonder vriendelijk,. Dank heer Gomez

 • Aanbevelen? Ja
10

We hebben weer een prachtige vloer

We zijn weer heel blij met onze marmeren vloer. Hij glanst weer prachtig. Perfect gedaan de jongens!

 • Aanbevelen? Ja
10

40 jaar oude marmeren vloer

Onze 40 jaar oude marmeren vloer is 2 jaar geleden gepolijst door een bedrijf hier in Amsterdam. Weggegooid geld! Als ik eerder had geweten van de werkwijze en het resultaat van Marmerbehandelen had ik veel eerder voor hun gekozen! Wat is onze vloer weer prachtig mooi. Mijn man en ik zijn super enthousiast!

 • Aanbevelen? Ja
9

Goed werk en alles volgens afspraak.

Johan heeft onze vloer gisteren behandeld en opgeleverd. Hij deed dat professioneel en vakkundig. Zijn gedrevenheid en instelling verdient een complement! Onze vloer ziet er weer goed uit en wij zijn erg tevreden. In vertrouwen dat het lang zo blijft doen wij graag een aanbeveling.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Wim, Bedankt voor uw reactie en eerlijke mening. Met vriendelijke groet, Michael Gomez Varela

8

Onze vloer is keurig geworden

Onze vloer ziet er weer mooi uit.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Leonie, Bedankt voor het delen van uw reactie. Met vriendelijke groet, Michael Gomez Varela

10

Geweldig

Ben zo blij met mijn vloer ,hij glanst weer net zo als wij hem 18 jaar geleden hebben gekocht de voegen weer mooi schoon echt top aardige mensen een dikke 10

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Anja, Harstikke bedankt voor het delen van uw eerlijke reactie! Hier doen wij het uiteindelijk voor. Met vriendelijke groet, Michael Gomez Varela

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd