Filters

10

Vriendelijk, professioneel en een super resultaat

Wat een verschil!! Wij hebben een wit marmeren vloer, en hebben deze door marmerbehandelen,nl laten polijsten. Afspraak kon snel worden ingepland. De medewerker was keurig op tijd, uiterst vriendelijk, en werkte schoon en netjes. Vakwerk en een fantastisch resultaat!

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch werk geleverd!

Snelle afspraak gemaakt, maar door een zieke moest het verplaatst worden. Drie dagen later werd onze vloer al behandeld! Hele sneller service, klantvriendelijkheid staat bovenaan. En onze vloer.. zo mooi! We zijn er ontzettend blij mee!

 • Aanbevelen? Ja
9

Goed gedaan!

Davy heeft het super gedaan, vakman!

 • Aanbevelen? Ja
10

Alles top

Een jongen die die zijn vak verstaat. Hij was heel vriendelijk en behulpzaam . En keurig netjes zijn werk deed.

 • Aanbevelen? Ja
8

Nette en beleefde service. Mooi resultaat!

Medewerker was op tijd en was beleefd. Na een proefstukje, vervolgens de vloer in geheel gereinigd en behandeld. Vloer ziet er weer prima uit!

 • Aanbevelen? Ja
10

Buitengewoon!

Telefonische afspraak gemaakt, bevestiging per mail en een indicatie van de prijs. Henk en Ron waren ruim op tijd, verzetten zelf de meubels zoals beloofd en gingen toen aan de slag met de marmeren vloer. Ze waren in één dag klaar met toch wel een behoorlijke oppervlakte van de kamer. Werkten aan een stuk door, Nauwelijks stof. En het resultaat: prachtig! De vloer leefde weer! Henk legde uit dat als er eventueel na enkele jaren inloop plekken zouden ontstaan deze plekken afzonderlijk weer behandeld kunnen worden. Niet goedkoop, eerlijk is eerlijk, maar het resultaat is het waard.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastische opknapbeurt voor mijn hardstenen vloer

Vanaf het moment dat ik informatie aanvroeg tot aan het moment dat Berry hier wegging liep het allemaal heel erg soepel. De service en informatie was top. Berry was bijzonder vriendelijk en beleefd en erg vakkundig. De vloer is in overleg toch gekristalliseerd. Het resultaat is fantastisch. De vloer kan er weer jaren tegen en wij kijken weer naar een prachtige vloer. Hij was in de loop van de 20 jaar dat hij ligt behoorlijk vlekkerig geworden, blijkbaar door de zeepresten. Wat je ook deed qua schoonmaak, niets hielp om hem weer dezelfde uitstraling te geven. Alle voetstappen zag je en hij was erg dof. Deze behandeling was precies wat de vloer nodig had. We zijn er heel erg blij mee en danken jullie hartelijk voor de professionaliteit!

 • Aanbevelen? Ja
10

Super!!

Vanaf eerste telefoontje tot oplevering heel goed geïnformeerd en geholpen. We hebben weer een hele mooie glimmende vloer. Ook de vensterbank is als service behandeld en weer mooi!

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer klantvriendelijk, netjes en een prachtig resultaat!

Onze 18 jaar oude badkamervloer zat vol lelijke plekken en is weer als nieuw! Geweldig!

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer deskundig en vriendelijk bedrijf, en komen ookHun afspraken na.

Deskundig en netjes gewerkt, en eerlijke adviezen

 • Aanbevelen? Ja
9

Verwachtingen overtroffen, mijn natuurstenen vloer heeft de originele glans terug!

Ik ben in Juli 2021 in dit huis komen wonen. In de keuken lag een zwarte natuurstenen vloer. Niet wat ik zelf zou uitkiezen maar te mooi (en kostbaar) om te vervangen. Na 1 week heb ik een flesje witte-wijn azijn (jaja, ik kook fancy) laten vallen op de vloer en dit is meteen uitgebeten. Ieder schoonmaakmiddel schoot te kort en maakte de vloer een grote, doffe (letterlijk) ellende. Enfin, hoop opgegeven na alle dure HG middeltjes en besloten nieuwe vloer te leggen. Hier zat ik al langer tegenaan te hikken, totdat ik opeens een advertentie filmpje op Facebook tegenkom (thank you Cookies ;-) van Marmerbehandelen.nl In het filmpje heb ik een vloer gezien die heel erg lijkt op de vloer die ik heb, dus ik heb een formulier ingevuld. Na 2 dagen ben ik gebeld en eigenlijk meteen overtuigd vanwege het gratis proefstuk. Ik wilde gewoon eerst weten of het zou lukken met die vlek. Op de afgesproken dag kwam Mike opdagen. Keurig beleefd (heb wel 20 keer gezegd dat hij geen 'u' hoefde te zeggen) en heel correct. Na 15 min was het duidelijk: de vlek ging eruit en dus de hele bups moest gebeuren. Ik heb boven gewerkt, en Mike is rustig zijn gang gegaan. Het resultaat is verbluffend. de orignele glans is terug, de vlekken zijn verdwenen! Kijk, ik ben natuurlijk enorm positief, ook omdat ik de vloer al had afgeschreven in mn hoofd, maar ga nou niet denken dat de vloer 'als-nieuw' wordt. Want dat kan natuurlijk niet. Deze lag er al 12 jaar in en had duidelijke gebruikssporen. Wat mij beviel was het feit dat de glansgraad en aanzien van de vloer weer doet overkomen als 'een geheel' Lang verhaal kort: ik ben positief verrast en blij met het resultaat

 • Aanbevelen? Ja
9

Prima

Mijn vloer is anderhalf jaar geleden behandeld. Er waren op mijn leistenen vloer vlekken ontstaan omdat er met brandspiritus op was geknoeid. Geheel kosteloos zijn deze witte vlekken bijgewerkt. Top.

 • Aanbevelen? Ja
10

Mooi resultaat!

De afspraak was snel gemaakt. Vriendelijk en beleefd personeel.!het resultaat is mooi.

 • Aanbevelen? Ja
10

5 sterren

Wij hadden Davy. Een absoluut visitekaartje voor uw bedrijf. Beschaafd, servicegevoelig, geduldig en zeer correct. Proficiat met zo'n werknemer. Paul Hoffman

 • Aanbevelen? Ja
8

Prachtig

Er wordt een na een prettig gesprek, een afspraak gemaakt. Dan komen er twee mannen een proefstuk polijsten. De hele vloer is weer mooi geworden. Niet goedkoop maar wel mooi.

 • Aanbevelen? Ja
9

prachtig resultaat

In 4 uren tijd onze marmeren vloer bijna weer als nieuw. Op een paar nare vlekken die helemaal in de vloer ingetrokken waren weer helemaal glimmend. Michael en collega werken vlot door. Namen zelfs geen pauze om te eten. Bakje koffie was genoeg. Verplaatsen zelf alle spullen in huis. Goede adviezen hoe de vloer goed te onderhouden. Redelijk hoge prijs maar goed werk geleverd. Wij zijn erg tevreden met het mooie resultaat en bevelen hun van harte aan

 • Aanbevelen? Ja
9

Topbedrijf!

De communicatie vooraf is goed! Het resultaat is boven verwachting! Wij zijn er heel blij mee!

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende service en voorwaarden

Wij hebben in december 2015 onze vloer laten behandelen door Marmerbehandelen. Sinds dien eigenlijk erg tevreden met onze vloer en de service aangeboden door hun. Bij vlekken komt er kosteloos iemand langs voor het verwijderen ervan. Na 7 jaar was het tijd voor een onderhoudsbeurt. Nu voor €250 de 75m2 vloer laten onderhouden. De vloer is weer als nieuw en gaat nu nog ongeveer 4 tot 6 jaar mee voordat wij weer groot onderhoud moeten doen. Ook de fantastische service blijft gelden.

 • Aanbevelen? Ja
8

Perfecte service

Mooi resultaat door vakkennis en duurzame materialen. Onze vloer is als nieuw.

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel erg tevreden!

Onze 25 jaar oude travertin vloer die onderhoud nodig had is door Marmerbehandelen prima behandeld en heeft de natuurlijke glans weer terug. Na eerst een proef stukje gedaan te hebben is door ons gekozen voor zijde glans. De mannen hebben prima werk geleverd en alles weer keurig schoon achtergelaten. Dat de meubels niet naar buiten hoeven is voor ons echt fantastisch!

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende service!

In 2018 onze marmeren vloer laten behandelen. Sindsdien geen ongevallen of vlekken in de steen gekomen. Vorige week tijdens een dinner met vrienden een fles wijn laten vallen in de keuken. Dit maakte een vlek wat ik er niet uit kreeg. Michael gesproken van Marmerbehandelen en die gaf aan dat er volgende week (vandaag) een collega in de buurt was om het op te lossen. Davy heeft een pad over de vloer gehaald met een beetje kristal en de vlek was weg! Enorm blij met de behandeling en de service!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Sander, Bedankt voor het delen van uw referentie. Een ongeluk zit in een klein hoekje en daarom vinden wij goede service enorm belangrijk! Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar. Met vriendelijke groet, Marmerbehandelen.nl

10

Prachtig resultaat!

Begin december gemaild vandaag zijn ze langs geweest. De vloer is weer als nieuw!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Petra, Bedankt voor het delen van uw referentie. Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar. Met vriendelijke groet, Marmerbehandelen.nl

10

Wat een prachtig resultaat!

Marmer behandelen. Een bedrijf dat klopt van a tot z. Vanaf het eerste telefonische contact om informatie in te winnen tot en met de oplevering van de werkzaamheden. Alles klopt! Gemaakte afspraken worden nagekomen, er is een check en een dubbelcheck, heel aardige en voorkomende medewerkers die ook helpen met het verplaatsen van de meubels. En, een fantastisch resultaat. Na elf jaar intensief gebruiken van onze vloer heeft Marmer Behandelen de oorspronkelijke glans weer boven gebracht. Kortom; een marmer vloer die onderhoud vraagt.....Bel Marmer behandelen en maak een afspraak.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Marcel, Harstikke bedankt voor het delen van uw mooie woorden. Fijn dat u zo tevreden bent. Namens ons team hele fijne feestdagen! Met vriendelijke groet, Marmerbehandelen.nl

9

Een mooie glanzende vloer

Wat een verschil! Alle doffe plekken op de natuurstenenvloer zijn verdwenen. En het aanrechtblad, bijna weer als nieuw. Ik ben zeer tevreden. Goede service en uitleg (mail, telefoon, bezoek). Bedankt Davy voor het prachtige resultaat

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Julia, Bedankt voor het delen van uw ervaring. Wij waarderen het enorm! Met vriendelijke groet, Marmerbehandelen.nl

10

snelle service en goed advies

De vriendelijk en behulpzame medewerker heeft ons goed uitgelegd wat de behandeling zou opleveren (en wat niet). Het resultaat mag er zijn, onze 20 jaar oude marmeren vloer in de keuken ziet er echt heel veel beter uit na reinigen schuren en kristalliseren.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Jan, Vriendelijk bedankt voor het delen van uw ervaring! Fijne feestdagen! Met vriendelijke groet, Marmerbehandelen.nl

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd