Aanrechtblad is weer als nieuw

Onze hardstenen aanrechtblad had veel vlekken van de vorige eigenaar. Fijn dat dit bedrijf het blad weer als nieuw heeft kunnen maken. Bedankt voor de goede service en het meedenken.

Uitstekend werk geleverd

Als voorzitter van de VvE is het van groot belang om de juiste partij te selecteren. Gelukkig is zowel het contact als de vloerbehandeling uitstekend verlopen. We zijn ontzettend tevreden met het resultaat en blij met de samenwerking.

Uitstekend werk bij marmeren vloer

Onze marmeren vloer in huiskamer, keuken, bijkeuken en toilet was aan een opknap beurt toe. Dat is met Marmer Behandelen uitstekend gelukt: snel en het ziet er weer prachtig glimmend uit.

Top service

Granitovloer ziet er weer prachtig uit .

Een professioneel bedrijf met heel goede vakmensen.

In juni was ik al heel tevreden over de werkzaamheden van dit bedrijf. Vlotte reactie en afhandeling. Helaas was 4 weken later de vloer opnieuw beschadigd door wateroverlast. Ik heb meteen een mail gestuurd. Medewerkers leefden met mij mee. Alles werd snel opgepakt en vandaag kan ik weer genieten van het zeer mooie resultaat. Aquiles Kemmel is een zeer goede en ervaren vakman. Jullie mogen trots zijn op jullie bedrijf en medewerkers.

Enorm tevreden met het resultaat

Onze marmeren vloer is weer nieuw! Fantastisch werk en alle afspraken nagekomen.

Vloer is weer schoon en als nieuw .

Vloer is weer schoon en als nieuw .

Professioneel

Van begin tot eind professioneel

Keurige uitvoering

Voor het behandelen en het schoonmaken van onze terrazzovloer hebben wij Marmer Behandelen benaderd. Na het zien van de prijs hebben wij over een verdere samenwerking nagedacht. Gezien de uitvoering was dit het zeker waard. We zijn erg tevreden met het resultaat.

Vakwerk met prima service en communicatie!

Vandaag Richard over de vloer gehad. Een vriendelijke man met verstand van zaken. Deze organisatie zegt in de communicatie precies wat is uitgevoerd. Erg tevreden!

Vloer is weer prachtig geworden.vriendelijke man alles weer op zijn plaats gezet.

Was precies op afgesproken tijd hard gewerkt ben zeer tevreden over het resultaat

Weer een nieuwe vloer !

We zijn ontzettend blij dat het team van Marmer behandelen snel heeft gehandeld. We hadden het voornemen om onze oude natuursteen vloer eruit te halen.. Na het afwegen vloer eruit of oude poetsen en het een nieuwe leven geven, waren we hoopvol. We deden een proef, maar omdat we gingen verbouwen enkele weken later ingepland. We hadden een strakke planning en in goed overleg, kwam Aquiles. Vakman met goed advies over het onderhoud en behoud van je vloer. Hij blinkt weer en daar zijn we blij mee. Zeer enthousiast over het vakmanschap, handelen en meedenken. Nu genieten van de vloer .

Alles heel correct en goed advies

Zeer vriendelijke en correcte man die langskomt en vloer is echt veel verbeterd. Alleen heel jammer dat hij ook niet gelijk even de wasbakken in de badkamer mee wilde doen (alleen doucheplaten), desnoods tegen iets meer betaling. Dit was het enige jammere. Verder alles prima gedaan.

Lof!

Bij het uitzoeken van een bedrijf wat onze Travertin vloer weer mooi zou kunnen maken, kwam ik uit bij de marmerbehandelen.nl. Na het opvragen van een prijsindicatie kreeg ik een uitgebreid -maar duidelijk- antwoord terug waardoor ik meteen wist waar ik aantoe was. Mijn vragen werden netjes beantwoord, en er was op redelijk korte termijn tijd. Tijdens de werkdag was er ook fijn contact, afspraken werden nagekomen en het resultaat is meer dan we verwacht hadden. Ik zou oprecht niet weten waar ik een punt van aandacht zou hebben, alleen maar lof!

Uitstekende service - onze vloeren zien er weer als nieuw uit!

Marmerbehandelen.nl heeft fantastisch werk geleverd met het onderhoud van onze marmeren en granito vloeren. De vloeren stralen weer als nieuw en de service was professioneel en vriendelijk. Ze werkten professioneel en efficiënt. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat. Een echte aanrader voor iedereen die zijn natuurstenen vloeren in topconditie wil houden!

Een uiterst correcte medewerker, goede service en ook het resultaat is boven verwachting. Zal bedrijf en in het bijzonder Davy de Haas iedereen aanbevelen.

Prima vakwerk.

Onze vloer ziet er weer schitterend uit

Verbluffend resultaat

Ik ben enorm tevreden met de recent uitgevoerde schuur- en kristalliseer behandeling van mijn travertin vloer door Marmerbehandelen. Vanaf het eerste contact was de communicatie helder en professioneel. Het team nam de tijd om mijn wensen en verwachtingen goed te begrijpen en stelde een duidelijk plan op voor de behandeling. De resultaten zijn werkelijk verbluffend. De vloer ziet er niet alleen als nieuw uit, maar heeft ook een prachtige glans die de natuurlijke schoonheid van het travertin benadrukt. Dankzij de zorgvuldige schuurbehandeling zijn bijna alle oneffenheden en krassen verdwenen. Wat ik vooral waardeer, is de vakmanschap en aandacht voor detail die het team van Marmerbehandelen heeft laten zien. Ze werkten efficiënt en lieten de ruimte na afloop schoon en netjes achter. Ik kan met volle overtuiging zeggen dat mijn travertin vloer er nog nooit zo mooi en goed verzorgd heeft uitgezien. Ik raad Marmerbehandelen dan ook ten zeerste aan aan iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige behandeling van hun stenen vloeren. Hun expertise en toewijding aan kwaliteit zijn ongeëvenaard. Een dikke tien voor hun fantastische werk!

Prachtige service

We hebben na twee jaar onze vloer een opfrisbeurt laten geven. De afspraak verliep wederom heelvlot en het resultaat is weer fantastisch. Dank je wel Mike voor je vriendelijke benadering en je zorgvuldigheid in de uitvoering.. We zijn heel tevreden en adviseren iedereen om dit bedrijf in te schakelen

Very good company

Friend of mine tipped me about this company for our marble floor. Amazing results and very friendly staff!

Perfecte service

Nadat wij aanvankelijk niet tevreden waren heeft de eigenaar ons gebeld en daarna alles in het werk gesteld om het probleem zo snel mogelijk op te lossen. Op zijn vrije zaterdag kwam Dustin en die heeft ervoor gezorgd dat er een strak en stralende terrasverwarmer tevoorschijn kwam. We kunnen nu oprecht zeggen dat we 100% tevreden zijn. Grote klasse!

Enorm blij met het resultaat van onze vloer

Vriendelijk bedankt voor de goede service en resultaat! Ik kan dit bedrijf aanraden.

Over het algemeen goed, maar dorpel vergeten te behandelen.

Over het algemeen goed, maar dorpel vergeten te behandelen. Laatste meters snel afgehandeld

Een tevreden klant.

Zou het wel weer goed komen met onze marmeren vloer ? zo dachten wij. Uw collegae/medewerkers waren er van overtuigd, het komt goed. En inderdaad ,na zorgvuldige reiniging en verder behandeling is het reultaat geweldig. De vloer glimt weer als een spiegel. Ook de manier van werkeng door uw medewerkers hebben wij zeer op prijs gesteld, vriendelijk en hulpvaardig. Bedankt.!!

compliment

Heel blij met onze behandelde belgisch hardstenen vloer! Dhr Gomez Valera heeft met groot vakmanschap onze vloer behandeld en wij zijn erg blij met het resultaat. Alle vlekken zijn verdwenen en de vloer ziet er weer als nieuw uit.

Jan van Duivenvoordestraat 31

1067MT Amsterdam