Netjes prettig gewerkt

Vloer naar 30 jaar enorm op geknapt dank aan Henk

Mooie opfrissing van onze hardstenen vloer

Onze vloer was nog moeilijk schoon te krijgen. Het blijft natuurlijk een oudere vloer en dat zie je nog steeds maar na de behandeling ziet hij er weer een stuk beter uit.

Zeer vakkundig

Aanrechtblad en vloer behandeld. Alles ziet er weer als nieuw uit. Henk gaf goede onderhoudstips. Heel erg blij mee!

Ontzettend blij met met dit resultaat En prima geholpen zeer vriendelijk

Alles is perfect gegaan, onze vloer blinkt weer dankzij Aquiles

Het resultaat is prachtig. Aquiles heeft duidelijk passie voor zijn vak en heeft ons veel nuttige ips gegeven.

Prachtig!

Onze vloer is enorm opgeknapt en straalt weer. Via een gesponsord bericht kwam ik Marmerbehandelen tegen. De reviews waren heel positief en dat klopt echt. Onze granieten vloer was na 15 jaar intensief gebruik dof, vlekkerig en had plekken met veel krassen. Door de behandelingen zijn de krassen bijna niet meer zichtbaar en de vlekken verdwenen. De heren waren vriendelijk en hebben hun werk heel goed gedaan. Prijs was vooraf bekend en dus geen verrassingen. Nu hopen we natuurlijk dat dit resultaat nog lang zo mag blijven. Wij zijn goed geadviseerd over hoe de vloer in de toekomst schoon te houden en onderhouden. Daarvoor adviseerden zij ons een speciaal onderhoudsmiddel. Het krassen van de stoelpoten lijkt niet te voorkomen dus we overwegen een vloerkleed onder de tafel. Speciale stoelnoppen bleken geen oplossing,

Mooi

Prachtig resultaat, alleen 2 tips! Vertel dat er kleine staal splintertjes van de borstel komen. In ons gezin hadden wij allemaal splinters in onze voeten na het lopen op sokken. En voorzichtig met de muurhoeken. Meerdere stukjes verf eraf en stuc.

Super netjes gedaan keurig

Alles prima geregeld !

Uitstekend werk geleverd

Na per omgaande een offerte te hebben ontvangen werd ik dezelfde dag gebeld om een afspraak te maken voor een proefstuk. Dit kon al een paar dagen later. Proefstuk zag er perfect uit en de medewerker Richard heeft gelijk de gehele oppervlakte behandeld. Door hem is uitstekend werk geleverd, alles keurig netjes en schoon achtergelaten, onze marmerenvloer is weer als nieuw. Dank je wel Richard. Daarna ook nog nagebeld door bedrijf of ik tevreden ben en ja dat ben ik zeer zeker.

Al het natuursteen weer compleet hersteld

Onze natuurstenen badkamer begon te barsten, te scheuren en zat binnen no time vol vlekken. De fabrikant wilde niet helpen maar Henk en zijn mannen kwamen eerst voor een inspectie, daarna een goed plan van aanpak en in een halve dag is de hele badkamer weer hersteld. Wat een vakkennis en wat een kwaliteit! Henk was top

Aanrecht en vloer zijn prachtig opgeknapt

Henk en Fifel hebben de vloer, wasbak en het aanrecht prachtig opgeknapt. Wij zijn erg tevreden!

Glanzend mooi eindresultaat

Tevreden met de service, netjes opgeleverd en vriendelijk geholpen.

Komen afspraken na en leveren goed werk af.

Netjes op tijd beginnen en goed werk afleveren.

Goed en mooi geregeld

Prima werk afgeleverd

Uitstekend resultaat

Goed geholpen aan de telefoon. Konden binnen 2 weken afspreken en de vloer is prachtig geworden. Vorige week maandag is de vloer gedaan door een ontzettend vriendelijke man! Wij bevelen dit bedrijf zeker aan.

Uitstekend werk en vriendelijke mensen

Het werk is volledig volgens afspraak uitgevoerd en het resultaat is prachtig.

Super!

Heel fijn bedrijf. Goed advies. Snel met antwoorden. Geen vraag is te veel voor ze. Wil er ook even bijzeggen wat ik heel fijn vond dat de vriendelijke Meneer Aguiles precies zei wat hij allemaal ging doen, ook op al Mijn vragen gaf hij een goede uitleg.Hele fijne man die zich echt de moeite en tijd nam voor mijn vloer. Zie je op vandaag ook nergens meer. En dat mag ook eens gezegd worden. Ik beveel dit bedrijf voor 100% aan. Ik ben super te vreden met het resultaat.

Mijn marmeren vloer is erg opgeknapt

Alles vanaf het eerste contact tot en met het uiteindelijke resultaat klopte. Ondanks de sneeuw netjes op tijd. Vooraf netjes de kosten afgesproken, die netjes binnen de bandbreedte viel van de indicatie die was genoemd. Vloer is weer mooi. Kreeg ook onderhouds tips. Een volgende keer weet ik waar ik moet zijn.

Uitstekende Service en Resultaten!

Ik heb onlangs gebruik gemaakt van de diensten van Marmerbehandelen.nl om mijn marmeren vloer te laten polijsten, en ik ben ontzettend tevreden met het resultaat! Vanaf het eerste contact merkte ik dat ik met echte vakmensen te maken had. Ze namen de tijd om mijn vragen te beantwoorden en gaven me uitgebreid advies over welke behandeling het beste zou zijn voor mijn specifieke vloer. De afspraak was snel gemaakt, en de communicatie verliep soepel. Ze kwamen keurig op tijd en werkten zeer professioneel. Mijn vloer had na jaren gebruik wat doffe plekken en kleine krasjes, maar na de behandeling zag hij er weer uit als nieuw! De glans is prachtig hersteld, en ik kan niet geloven hoeveel frisser mijn woonkamer eruitziet. Wat ik vooral waardeer, is dat ze duidelijk en transparant zijn over de kosten. Geen verborgen verrassingen, gewoon eerlijk werk voor een eerlijke prijs. De service was vriendelijk en ze gaven ook nog handige tips mee om het marmer zelf beter te onderhouden. Kortom, ik kan Marmerbehandelen.nl van harte aanbevelen aan iedereen die zijn marmeren oppervlakken een opfrisbeurt wil geven. Ze leveren topkwaliteit werk en zijn hun prijs meer dan waard!

10/10

Ontzettend blij met de gang van zaken! Redelijk snel een afspraak kunnen maken, afspraken nagekomen en onze vloer ziet er weer als nieuw uit!

Zo goed als nieuw

Wat is het weer mooi geworden onze vloer Betrouwbare service en eerlijk advies als iets niet kan wordt dat ook gezegd. We kunnen het aanraden zeker als vlekken in de vloer een bron van irritatie geworden zijn

Travertin vloer prachtig geworden

Enorm blij met het behaalde resultaat bij onze vloer. Meerdere offertes opgevraagd waarvan dit bedrijf een erg goede prijs/kwaliteit verhouding heeft. Onze vloer is 17 jaar oud maar ziet er weer als nieuw uit.

Vader en zoon kwamen bij ons de vloer doen , ze waren gezellig aanwezig en hebben een prachtige vloer achter gelaten , alleen zagen we doffe plekken in de keuken , hiervoor gebeld en er werd snel een nieuwe afspraak gemaakt, gisteren hebben ze dat stukje vloer gedaan nu is alles prachtig , we zijn er superblij mee , ook voor de goede service en tips die we meegekregen hebben , echt top

Goede service!

Nadat we gebeld hadden, stond er binnen een uur al iemand voor de deur die net in de buurt was. Hij heeft een proefstukje van de behandeling laten zien en kon vervolgens direct het hele aanrechtblad behandelen. Wat een geweldige, snelle en bijzonder vriendelinke service!

Jan van Duivenvoordestraat 31

1067MT Amsterdam