Filters

10

Netje en goed afgewerkt!

De heren van Marmerbehandelen hebben een prima job uitgevoerd in onze woonkamer (100m2) marmer. In 1 dag de vloer weer als nieuw. Er is netjes gewerkt, met voortreffelijke machines waardoor er eigenlijk geen extra stof o.i.d. in huis te vinden was. Wat ook heel fijn is dat het meubilair niet naar de tuin hoeft.

 • Aanbevelen? Ja
7

Goed

Behandeld zoals gezegd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vloer bijna als nieuw!

Goede Service! Netjes te woord gestaan, persoonlijk als aan de telefoon.

 • Aanbevelen? Ja
9

Prima medewerkers, prima werk

Wij hadden begrepen dat u zelf de vloerbehandeling zou komen uitvoeren, maar dat bleek niet het geval meneer Gomez. Misschien moet u dat toch vooraf aan uw klanten vermelden. Overigens geen enkele klacht over uw beide medewerkers, zij hebben prima werk geleverd en waren ontzettend vriendelijk. Het resultaat van de behandeling is geheel naar wens, met uitzondering van een strookje, dicht bij een kast dat waarschijnlijk nog even gecorrigeerd moet worden. Morgen komt een van hen nog de behandelvloeistof brengen en wij zullen het dan met hem overleggen.

 • Aanbevelen? Ja
8

heel tevreden

op 8/10/2020 heeft Johan mijn travertin vloer tot volle tevredenheid behandeld. Hij ziet er erg mooi uit. Het is nu aan mij om hem zo te houden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer tevreden

Doen wat ze beloven . Van afspraak tm uitvoering uitstekend !

 • Aanbevelen? Ja
7

Mooi maar kan mooier

Johan werkt netjes goed en is zeer beleefd . Vloer glimt weer . Jammer dat 20 % van de voegen niet schoon zijn .maar dat komt volgens Johan door het niet goed schoonhouden van de vorige bewoners . . .

 • Aanbevelen? Ja
10

In een woord top

Afgelopen woensdag kwamen Tomas en hulp bij ons in Oirschot om de vloeren te behandelen deze waren zeker in de keuken nogal vlekkerig maar dat was voor hun geen enkel probleem. Onze vloer ziet drasland nieuw uit met mooie glans ben er super blij mee. Ik kan marmerbehandeling zeker aanraden. Anita de Croon, .

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch mooi!

Vriendelijke mensen die weten waar ze mee bezig zijn. Ondanks onderbreking van de werkzaamheden door Covid 19 toch alles netjes afgemaakt. We hebben nu weer een hele mooie vloer in onze woning.

 • Aanbevelen? Ja
10

Helemaal zoals we het graag gehad zouden hebben!

Prettige kennismaking. Vlotte afspraak.en ook datum en tijd nagekomen! Normaal geef ik nooit een 10, maar de hele behandeling was uitstekend. We hopen nog lang van het mooie resultaat te genieten!

 • Aanbevelen? Ja
9

Super ervaring en geweldige service

Voor 2e keer geweest voor een extra nabehandeling.

 • Aanbevelen? Ja
9

Mooi resultaat

Mijn vloer is weer als nieuw

 • Aanbevelen? Ja
7

Goed resultaat, maar details(voegen) wat minder

De vloer als geheel ( een flinke oppervlakte van ruim 100 vierkante meter) is echt flink verbeterd. Er is nu weer glans zichtbaar. We zijn wel teleurgesteld over behandeling van kapotte voegen. Dat is niet gebeurd, terwijl tijdens telefonisch overleg vooraf aangegeven was dat het herstel van voegen meegenomen zou worden. Wellicht was er verwarring omtrent schoonmaken van de voegen. Dat gebeurt, in all eerlijkheid, wel met zorg. We gaan ervan uit dat er nog contact zal zijn over het alsnog herstellen van voegen...., alsmede over een kleine schade als gevolg van het knoeien met de kristalvloeistof buiten.

 • Aanbevelen? Ja
9

Klantvriendelijk met ook nog goed resultaat

zeer klantvriendelijk gedrag, leggen alles goed uit nemen daarvoor de tijd, vragen worden goed beantwoord en niet geheel onbelangrijk het resultaat is mooi. Ze ruimen ook nog netjes alles op.

 • Aanbevelen? Ja
9

vloeren flink opgeknapt

de vloeren van ons VvE gebouw hebben helaas op het begin geen behandeling gehad waardoor er in de afgelopen 13 jaar op verschillende verdiepingen onverwijderbare vlekken zijn in gekomen. Na de reiniging en behandeling zijn de vloeren flink opgekapt. De vlekken vallen minder op doordat de vloer ook iets donkerder is geworden en er is nu bescherming tegen nieuwe vlekken.

 • Aanbevelen? Ja
10

Verbluffend resultaat geleverd!

Onze vloer was na 10 jaar erg dof geworden. De voegen waren ook best vuil.... na de behandeling van onze Belgisch hardstenen vloer door jullie waren we zo blij en verrast dat het weer zo mooi kon worden. Een mooie glans, en frisse look weer in onze keuken!! We genieten er enorm van!

 • Aanbevelen? Ja
8

Prettige mensen die meedenken.

Vloer behandeld bij een klant in Den Haag, goede samenwerking.

 • Aanbevelen? Ja
8

Prima, vriendelijke mensen, werken netjes

het resultaat ziet er goed uit.

 • Aanbevelen? Ja
8

prima

snelle afspraak, goede ervaring , marmer is mooi geworden na 30 jaar en nu voor t eerst kristalliseren. geen gedoe, na 3 uur klaar 50 vierkante meter, en prettige ervaring met Johan

 • Aanbevelen? Ja
9

Betrouwbaar, ervaren, deskundig

Na een zoektocht op Internet terecht gekomen bij “Marmer behandelen” en een verzoek gedaan me terug te bellen. Michael belde kort daarop en beschreef de werkzaamheden, die hij kon (laten) uitvoeren om mijn badkamer in Braziliaans leisteen er weer als nieuw te laten uitzien. Gesprek met Michael was meteen prettig en vertrouwd. Na een proefstukje kon ik alsnog besluiten af te zien van verdere werkzaamheden, zonder kosten. Op de afgesproken dag heeft Henk de klus geklaard. Hij bleek deskundig en voelde meteen als vertrouwd. Hij werkte op een prettige, kalme wijze, waardoor er geen onrust o.i.d. thuis ontstond. Het resultaat: een vloer, zoals we die ook bij het bewonen van ons huis (12 jaar geleden) hadden laten leggen, weer als toen, een goed gevoel. Blij met deze firma in zee te zijn gegaan en dank aan Henk, die op deskundige wijze ons de vloer teruggaf, die we een poosje hadden “gemist”. Hoe het uiterlijk van de vloer blijft, weten we nog niet (gisteren was Henk hier), maar we hebben er alle vertrouwen in. Bij tegenvallend resultaat mag ik bellen, is beloofd, en wordt de bewerking nogmaals gedaan zonder extra kosten. En die service beloven Michael en Henk, omdat ze weten hoe “goed” ze zijn...

 • Aanbevelen? Ja
10

Lastig project maar super tevreden met eindresultaat.

Marmeren vloer gelegd in 1991 door vorige eigenaar. Niets aan gedaan door hem en mij behalve schoonhouden. Dit jaar begonnen met zelf opknappen. Niet gelukt. Na wat omzwervingen bij marmerbehandeling.nl terecht gekomen. Vriendelijk en kundig geadviseerd door Jesse. Hij heeft ook de behandeling gedaan. Prachtig resultaat, zeer tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Ze doen wat ze beloven!

Fijne ervaring met dit bedrijf. Onze vloer zag er echt uitgeleefd uit. Wat een opknap beurt heeft deze gekregen. Blij dat we de stap gewaagd hebben!

 • Aanbevelen? Ja
9

het ziet er weer fantastisch uit onze vloer

Duidelijke informatie vooraf met proefstukje waardoor je echt het verschil al zag met het niet gedane gedeelte. Wij kozen voor kristalliseren op advies van Jesse. Hij was eerlijk dat niet de gehele kamer gedaan moest worden, maar voornamelijk de veel belopen stukken. De dag is stres loos verlopen en zijn blij met het behaalde resultaat. Met Dank aan Jesse!

 • Aanbevelen? Ja
9

Vriendelijk geholpen, professionele service en een heel mooi resultaat

Uitstekende service! Betrouwbaar en een heel mooi resultaat!

 • Aanbevelen? Ja
10

Alle verwachtingen overtroffen

Vlotte afspraak en ook datum en tijd nagekomen! Normaal geef ik nooit een 10 ,maar de hele behandeling was uitstekend. We hopen nog lang van het mooie resultaat te genieten!

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd