Filters

9

snelle service, prima resultaat!

de telefoon werd zonder tussenkomst van apparaat meteen opgenomen de gevraagde werkzaamheden werden binnen een week naar volle tevredenheid verricht

 • Aanbevelen? Ja
10

Verbluffend resultaat!

Enorm tevreden met onze vloer na de behandeling, 100% aan te raden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed geholpen

Onze antieke vloer laten behandelen door Henk, Wat een vakman wij zijn dik tevreden. Nu ook nog de gang vloer laten doen, Wij zijn erg blij met het resultaat!

 • Aanbevelen? Ja
9

Geweldig gedaan

Onze vloer is mooi opgeknapt en glanst weer prachtig. De zware meubels worden door de medewerkers verplaatst. Ben er erg blij mee.

 • Aanbevelen? Ja
10

Enorm tevreden

Bij ons thuis zat de vloer vol met vlekken en krassen. Na een proefstuk met schuren vonden wij het resultaat niet mooi genoeg. Er is toen in overleg een proefstuk gedaan met het afslijpen van de vloer. Door het afslijpen is de vloer eigenlijk weer nieuw en zijn wij enorm tevreden met de genomen moeite, geduld en deskundigheid.

 • Aanbevelen? Ja
10

10!

Super blij met de behandeling van onze vloer en aanrechtblad. De behandeling gaat boven onze verwachtingen uit. Onze vloer en aanrechtblad zijn nog nooit zo mooi geweest!

 • Aanbevelen? Ja
6

Mogelijk om veel vlekken te verwijderen, maar gaat niet perfect worden.

Langsgekomen voor 3m2 aanrechtblad, als proefstuk meteen een lastige plek laten behandelen. Niet helemaal weg, maar echt veel beter geworden in ongeveer 20 minuten. Prijsopgaaf voor hele blad: bijna 750 euro. Erg duur, maar als het hele blad zo goed behandeld wordt leek het me wel een eerlijke prijs. Helaas toch niet zo goed uitgepakt als verwacht. Veel vlekken wel weggekregen (sommigen pas in 2e instantie), maar ook nog wel wat vlekken rondom de kraan zijn gebleven. In 1e instantie ook "impregneerlaag" aangebracht, maar dit leverde vooral nieuwe strepen op die niet meer wegkwamen. Dit dus in 2e instantie maar weer laten verwijderen. Uiteindelijk ziet het er OK uit, maar voor een aanrechtblad niet aan te raden: erg duur en je houdt toch een paar vlekken hier en daar die in het oog springen. Ik kan me wel goed voorstellen dat het voor vloeren wel een goede behandeling is.

 • Aanbevelen? Nee
10

Goede uitleg, snel klaar, glanzend resultaat

Zie bovenstaande

 • Aanbevelen? Nee
10

Maximaal resultaat! .

Johan kwam bij ons en heeft onze oude travertin vloer bekeken en verteld wat de mogelijkheden en onmogelijkheden waren. We wisten dat er barsten in zaten die te diep waren om weg te werken. Onze serre had ook schade. Eerst werd een proefstukje gedaan. Daarna heeft Johan het werk verder afgemaakt. Toch was het resultaat boven verwachting. Wat gaatjes zijn op ons verzoek gedicht en wat voegen en grotere scheuren ook zoveel mogelijk bijgewerkt. Het was een flinke klus voor hem maar hij heeft vriendelijk uitleg gegeven als we vragen hadden. De vloer heeft een stuk meer glans gekregen en kan weer zeker vijf jaar mee. Het maximale is er uitgehaald. Dankjewel Johan!

 • Aanbevelen? Ja
9

Oke

Fijne medewerker, proef uitgevoerd en besloten om de gehele vloer te laten doen, het is wel vreemd dat je meteen aan de hoogste prijs zit. Verder zeer tevreden met het resultaat

 • Aanbevelen? Ja
8

Kwaliteit en goede service

Kwaliteit en goede service; vriendelijk en klantgericht.

 • Aanbevelen? Ja
9

Resultaat is geheel naar tevredenheid

Mooi resultaat en de tips voor het onderhoud waren een eyeopener

 • Aanbevelen? Ja
10

geweldig

Het lijkt wel alsof de vloer weer tot leven is gekomen. De dofheid is volledig verdwenen en de originele kleur van de natuursteen is helemaal terug. Ontzettend tevreden en erg goede service.

 • Aanbevelen? Ja
9

Professioneel

De vloer is weer als nieuw, genieten!

 • Aanbevelen? Ja
7

fantastische service, en ongelooflijk verbaasd over de kennis en kunde van alle mensen bij dit bedri

onze onbewerkte vloer die we met veel kritiek hebben laten leggen leek een drama te gaan worden, echter niet voor de mensen binnen marmer behandelen, want deze kenners beten zich vast in het mooi krijgen van de vloer. wij wilden de vloer niet al te glimmend en hebben passend advies gekregen bij het leggen en zijn blijverrast met het resultaat. De nieuwe eikenvloer is beschermd afgeplakt en we werden in alle stappen enorm betrokken. echt een aanrader

 • Aanbevelen? Ja
10

Ontzettend goede service

Wij hadden Davy, echt een fijne jongeman, goed luisterend oor, goede adviezen gevend, meedenkend, en niet onbelangrijk: een uitstekend opgeknapte marmeren vloer. Echt een aanbeveling!

 • Aanbevelen? Ja
10

Weer een super mooie vloer!

In eerste instantie niet helemaal tevreden, maar ze doen er alles aan om het weer goed te maken. Het ziet er nu geweldig uit! Een aanrader! Piet en Marianne

 • Aanbevelen? Ja
7

goed

Heb ons marmeren kookeiland laten behandelen middels kristalliseren. Het effect is mooi, meer glans en diepte. Ik was niet helemaal tevreden omdat diverse plekjes zichtbaar gebleven waren en een nieuwe plek ontstaan is nadat een nat doekje was blijven liggen. Marmer is kwetsbaar maar ik ben wel gewend dat je een nat doekje kunt laten liggen zonder een afdruk achter te laten. Ze hebben aangeboden het kosteloos te komen herstellen dus dat is een prima service. Mijn tip is wel van te voren wat duidelijker informatie te geven ofeen folder bijv. De info op website voorziet daar heden niet in.

 • Aanbevelen? Ja
8

Goed en betrouwbaar

Mijn vloer was vlekkerig en doffe plekken. Ze zijn langs geweest en hebben de vloer behandeld Zo goed als nieuw erg tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
10

top

Vanaf eerste moment prettig contact. Komen afspraken in optima forma na en onze vloer na behandeling als nieuw. Prettige mensen met leerzame tips inzake onderhoud. Klasse apart

 • Aanbevelen? Ja
10

Professioneel, eerlijk, snel!

We hadden meteen contact met het bedrijf en konden ook meteen op korte termijn een afspraak maken. Ze hebben keurig netjes eerst een proefstukje gedaan van 2 vierkante meters en toen we zeiden dat we tevreden waren, zijn ze meteen verder gegaan en hebben ze de hele begane grond in een dag gedaan!! De man die het werk deed, heeft alle meubels verschoven en terguggezet. Hij nam zijn werk ook heel serieus en heeft een aantal plekken meerdere keren gedaan totdat hij tevreden was met de resultaat. Ook kregen we goede adviezen over hoe de vloer verder te onderhouden. We zijn zeer tevreden!

 • Aanbevelen? Ja
10

Hele goede service. Professioneel

Heel mooi resultaat. En goede service. Aardig personeel.

 • Aanbevelen? Ja
9

High quality service with amazing results

The appointment was scheduled within a week. The service guy arrived on time. He clearly explained the process. The Belgian blue stone in our kitchen with an area of 37 square meters was serviced and restored with a beautiful finish. The furniture was moved to another room. He took a little more than 3 hours to do the job. He instructed us to not use the kitchen area for 24h and then mop it with water. The overall results were fantastic. We would hire the service again for other rooms in the Villa very soon.

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel mooi geworden.

Als ik dit resultaat eerder had geweten, dan hadden we dit al veel eerder laten doen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super netjes en vriendelijk

Keurig en netjes gewerkt. Super resultaat. Ik ben met de vloer weer heel blij. Netjes, snel en goed gedaan. En goed advies gekregen over het onderhoud van de vloer. En er zijn meerdere keuzes gegeven van wat mogelijk is. Jammer dat ik niet meer sterren kon geven. Henk is een aanrader en heel professioneel.

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd