Beste Han, Bedankt voor uw bericht. Fijn dat u zo tevreden bent met het resultaat en de service. Daar doen wij het voor! Met vriendelijke groet, Marmerbehandelen.nl
Beste Kees, Bedankt voor het delen van uw ervaring. Vervelend dat u niet helemaal tevreden bent. Ik zou graag kosteloos een collega willen inplannen om ook u helemaal tevreden te zien. Ik zal u vandaag even bellen en anders mailen om dit in te plannen. Het onderhoudsproduct heb ik vanochtend op de post gedaan. Deze waren helaas niet meer op voorraad. Met vriendelijke groet, Michael Gomez Varela
Beste Diana, Bedankt voor het delen van je ervaring. Uiteraard zijn wie enorm blij met uw 10! Nogmaals harstikke bedankt!
Beste Jolanda, Harstikke bedankt voor het delen van uw fantastische ervaring. Net zoals U zijn wij ook enorm tevreden over Johan. Uiteraard is de prijs afhankelijk van het aantal vierkante meter, als dit lager is als van te voren opgegeven gaat de prijs indicatie uiteraard ook omlaag. Fijn dat u zo tevreden bent, mochten wij u in de toekomst nog van dienst kunnen zijn dan horen wij dat graag. Met vriendelijke groet, Marmerbehandelen.nl
Beste Bert, Bedankt voor het delen van uw ervaring. Hier zijn wij enorm trots op! Groetjes, Marmerbehandelen.nl
Originele beoordeling