Filters

8

Prachtig resultaat van onze Perlato vloer

100% tevreden over de geleverde dienst! Vloer ziet er weer prachtig uit! Waar ik opmerkingen over heb zijn de kosten en dat wil ik graag even delen. Vooraf gesproken over 36m2. Wordt een prijs genoemd van €650 tot €850 excl. Dit was incl het bijwerken van voegen en stoppen van gaatjes. Uiteindelijk waren het 3 uurtjes werk, niets hoeven te herstellen en waren de kosten €800 Excl. Ik heb dit ook aan de medewerker kenbaar gemaakt. Reactie was dat dit incl. service en garantie was. Dit wilde ik toch even delen! Het blijft natuurlijk moeilijk om via de telefoon een indicatie van prijs te geven, maar maak de prijsstelling dan iets transparanter.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een mooi resultaat en dus heel tevreden

Onze marmer vloer ligt er al 17 jaar in en was sterk vervuild, met name de voegen. De mannen zijn begonnen met een proefstuk. Dit zag er schitterend uit. Er werd eerlijk verteld dat de voegen als nieuw maken niet mogelijk was, maar ze hebben er wel een hoop vuil af kunnen halen. Er werd secuur en prettig gewerkt. Grote complimenten voor Jesse en zijn broer Axel. Hele prettige mensen om binnen te hebben. Groet Maarten en Germa

 • Aanbevelen? Ja
8

Prima werk geleverd!

Werd duidelijk aangegeven wat wel en niet kon. Er werden geen verwachtingen geschapen die niet konden waargemaakt. Werd rustig gewerkt waardoor er ook secuur werk werd geleverd. Op- en aanmerkingen werden meteen zonder morren ter harte genomen en meteen verwerkt. Onze vloer ziet er weer keurig uit en zijn zeer tevreden. Jesse is een leuke man die een goede uitleg geeft en regelmatig aangeeft wat hij gaat doen. Kan hem aanbevelen evenals het bedrijf. Het is een flinke som geld maar wij vinden het dubbel en dwars waard, temeer er ook een stukje garantie wordt gegeven.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer tevreden

Op het afgesproken uur stond het team van Marmebehandelen.nl voor de deur. Het proefstuk overtuigde ons meteen! Onze travertinvloer werd volledig onder handen genomen en ziet er weer super uit. Ook een stuk in graniet werd behandeld en ook dat ziet er weer perfect uit. Zaken die in de weg staan worden verplaatst en weer terug gezet. Enkel een beetje stof blijft achter op de vloer, maar dat was het minste. Supertevreden van jullie werk, marmerbehandelen.nl !!

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer tevreden

Heel tevreden met mijn vloer! Ze hebben hun uiterste best gedaan om mijn vloer te herstellen Het enige min punt je zijn de voegen daar zal ik een voeg specialist voor moeten inschakelen

 • Aanbevelen? Ja
9

Uitstekend resultaat en goed service

Offerte en afspraak werden snel gemaakt. Na een overtuigend proefstukje is het werk door een vriendelijke, correcte medewerker naar alle tevredenheid uitgevoerd. Het was geen probleem om enkele zeer zware meubels te verplaatsen. Het eindresultaat is prachtig, ik had nooit gedacht dat de 15 jaar oude travertin vloer er zo van zou opknappen!

 • Aanbevelen? Ja
8

Goed eindresultaat

Onze Belgisch hardstenen vloer vertoonde na 25 jaar gebruik de nodige slijtage. Wij besloten om de vloer te laten opknappen door MarmerBehandelen.nl. In eerste instantie bleek de behandeling niet tot het gewenste resultaat te leiden. Er bleven nog te veel slijtsporen achter. Na overleg met de heer Gomez, werd het team opnieuw aan het werk gezet om het werk over te doen. Kosten nog moeite werden hierbij gespaard. Uiteindelijk zijn wij tevreden met het resultaat. Wij kunnen weer jaren verder met deze vloer.

 • Aanbevelen? Ja
8

Prettige mensen om zaken mee te doen.

Onze vloer ziet er weer glanzend en als één geheel uit. Binnen één dag klaar en je hebt er (bijna) geen stof van! Johan bedankt.beetje jammer dat je niets wou voor de inwendige mens..-:)

 • Aanbevelen? Ja
10

Passie voor het vak

Dhr Gomez was vandaag bij ons thuis voor in eerste instantie een proefstuk. Na het verschil te hebben gezien waren wij meteen verkocht en is de hele vloer in een dag behandeld. Het meubilair werdt verschoven en erna meteen terug gezet. Hele fijne ervaring en ook heel praktisch. Nogmaals hartelijk dank van Amanda en Hans.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Amanda, Bedankt voor het delen van uw ervaring. Fijn dat je ons zo goed beoordeeld hebt. Een heel fijnd weekend en groetjes van ons.

9

Snelle service, goed resultaat

Via een advertentie op Instagram bij dit bedrijf uitgekomen. Heldere uitleg via telefoon en ter plekke. Het resultaat mag er zijn, vloer is, ondanks dat deze al decennia oud is, weer als nieuw.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Bibian, Harstikke bedankt voor het delen van uw ervaring. Fijn om te horen dat de vloer weer als nieuw is. Fijn weekend en groetjes van ons.

10

Onze vloer is 100% opgeknapt

Onze vloer is 100 % opgeknapt door de behandeling die Johan de vloer heeft gegeven. We zijn super tevreden. Johan gaf ook tips hoe de vloer nu te behandelen. Schoonmaakmiddel gelijk aangeschaft. Marmer behandelen.nl heeft het op het moment erg druk begrepen we. Dus even geduld hebben hoor. Komt goed. Enne geen HG gebruiken op je natuurstenen vloer..... Bedankt 🤗

 • Aanbevelen? Ja
9

Spiegeltje spiegeltje op de vloer

Van een doffe vloer met kringen, vlekken en looppaden is de vloer na de behandeling naar een spiegelende gladde mooie vloer gegaan. Weg alle vlekken en looppaden. Wat een genot.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Henk, Bedankt voor het delen van uw ervaring! Fijn weekend en groetjes van ons.

6

Matig tevreden

Onze marmeren vloer ziet er na de behandeling goed uit. Wij zijn niet helemaal tevreden omdat de hoeken en drempels helaas niet zijn mee behandeld.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste Arno, Bedankt voor het delen van uw ervaring. Excuus voor het ongemak, uiteraard moeten de hoeken en drempels ook behandeld worden. Ik neem contact op om een collega langs te sturen om dit op te lossen. Alvat een fijn weekend. Met vriendelijke groet, Marmerbehandelen.nl

10

Top service

Snelle reactie, ‘s middags een mail gestuurd en dezelfde dag an gebeld worden. Aardig gesprek en goede info. De volgende week kwam Henk al langs, keurig op tijd en eerst een proefstukje gedaan, zag er prima uit en daarna de hele vloer gedaan . Aardige man en prima werk geleverd. Aan te bevelen!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Ad, Vriendelijk bedankt voor uw reactie. Altijd leuk! Fijn weekend alvast, Groetjes Marmerbehandelen.nl

10

Prima werk geleverd.

Keurig werk geleverd door Henk de Bruin. Onvoorstelbaar dat hij dit in zijn eentje regelt met al het meubilair aanwezig ( en wij hebben niet te weinig staan.....).

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Dick, Bedankt voor het delen van uw ervaring altijd leuk om zulke beoordelingen terug te lezen. Wij doen ons werk met veel passie en plezier. Alvast een fijn weekend, Groetjes Marmerbehandelen.nl

10

Superrrr

Je wordt duidelijk uitgelegd wat er gaat gebeuren, geduldig, vind ik fijn, omdat wij geen verstand hebben van vloeren, dus tijdens de behandeling kreeg je ook nog tips wat je het beste kan doen als nazorg. Bij vragen direkt duidelijke antwoordt, top!!!! Ik weet niet of namen is toegestaan, maar de collega die bij me kwam..... Super professioneel, hij nam zijn tijd, hij had liefde voor het vak........ Bedankt..!!!!!!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Liu, Bedankt voor het delen van uw ervaring. Namen zijn zeker toegestaan, u bent geholpen door Jesse. Mocht u in de toekomst nog tegen iets aanlopen dan weet u ons te vinden. Groetjes van Marmerbehandelen.nl

10

Geweldig

Ik had me aangemeld via fb ze hebben me netjes terug gebel! We hebben een afspraak gemaakt. Op de afgesproken dag werd ik een uur van tevoren gebeld dat ze er op de afgesproken tijd waren. Keurige mannen. Snel gewerkt en super strak werk!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Magriet, Bedankt voor het delen van uw ervaring. Fijn om te lezen dat alles naar tevredenheid is gedaan. Groetjes Marmerbehandelen.nl

9

De Rosalia vloer is nu mooier dan 15 jaar geleden bij oplevering!

Onze Rosalia marmer vloer is zeer goed behandeld door de heer de Bruin van Marmer Behandelen. Hij heeft eerst een proefstuk gedaan en dat door ons laten beoordelen. Daarna de hele vloer van circa 60m2 gedaan. Hij heeft netjes en zorgvuldig gewerkt. Alles is schoon opgeleverd en onze vloer ziet er nu mooier uit dan 15 jaar geleden bij de oplevering.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Ed en Wilma, Harstikke bedankt voor het delen van uw ervaring. Hier doen we het uiteindelijk voor! Met vriendelijke groet, Marmerbehandelen.nl

8

Als nieuw

Vloer glanst weer als nieuw. Rustige, geduldige en keurige man die onze vloer weer zo mooi heeft gemaakt. Alle lof voor hem. Het enige wat niet helemaal klopt is, dat er in de advertentie staat dat er geen stof vrijkomt. Bij ons was dat wel het geval. Voor de rest blij dat we het na 10 jaar gebruik hebben gedaan.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Tinie, Bedankt voor het delen van uw ervaring. In enkele gevallen is er inderdaad wel geval van ‘’stof’’. Dit komt vaak van de voegen af maar vervelend dat het bij u gebeurd. In 9 van de 10 gevallen heb je geen last van stof vandaar de tekst in de advertentie. Alsnog excuus voor het ongemak, ik ben blij te lezen dat u verder erg tevreden bent. Met vriendelijke groet, Michael Gomez Varela

9

Meubilair kon in huis blijven staan

Via internet terecht gekomen bij deze website. Mijn vloer laten kristaliseren en de vloer straalt weer prachtig. Erg tevreden met dit bedrijf en mensen met kennis van zaken. Ze verplaatsen het meubilair een paar meter opzij en erna wordt netjes terug gezet op de behandelde vloer.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Isabella, Bedankt voor het delen van uw ervaring. Fijn om te lezen dat het allemaal goed is gegaan. Mocht er in de toekomst nog iets zijn dan horen wij het graag. Met vriendelijke groet, Michael Gomez Varela

10

Toppers

Na een tijdje zoeken terecht gekomen bij dit bedrijf, enorm blij met de goede service van de heren. Mijn vloer ziet er weer prachtig uit!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Sebastiaan, Harstikke bedankt voor het delen van uw ervaring. Fijn dat alles naar tevredenheid is. Met vriendelijke groet, Michael Gomez Varela

8

Ik heb weer een nieuwe vloer

Top, goede service , ook starten met een stuk vloer) no cure no pay). Verder alles netjes achtergelaten.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Marco, Bedankt voor uw reactie Fijn dat alles naar tevredenheid is. Groetjes Marmerbehandelen.nl

10

De vloer is geweldig mooi geworden

De marmervloer lag er dof bij. Na het proefstukje zag je een enorm verschil. Toen was de keuze snel gemaakt. De hele benedenverdieping is weer prachtig mooi geworden. Vakkundig en vriendelijk personeel. Het is echt een aanrader.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Gerda, Vriendelijk bedankt voor het delen van uw ervaring. Fijn dat alles naar tevredenheid is. Met vriendelijke groet, Marmerbehandelen.nl

10

Een geweldig goed bedrijf .Klasse .

Ja wat moet ik er verder van zeggen , telefonisch en per mail een afspraak gemaakt , en volgens afspraak kwamen ze stipt op tijd. En toen ze klaar waren was onze wit/beige marmeren vloer weer als nieuw, maar dan nog mooier . Een absolute aanrader dus . Henk Cremer Coevorden .

 • Aanbevelen? Ja
10

Vakkundig gedaan en goed uitgelegd

Vriendelijk persoon en snel en goed gewerkt en zeker behulpzaam

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd