Filters

10

Super blij!

65 meter Laperto natuursteen vloer weer als nieuw.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed werk!

Erg blij met de behandeling van onze vloer. Uitstekende klantenservice en uitvoerder die de tijd neemt en alle puntjes op de i zet.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch

Marmeren vloer van 15 jaar ziet er weer uit als nieuw. Ontzettend blij met het resultaat.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede ervaring met marmer behandeling

Via FB bij de firma marmerbehandelen terecht gekomen. Offerte opgevraagd en afspraak gemaakt voor het behandelen van een marmeren gang en trapje. Op de afgesproken tijd kwam er een medewerker van de firma en binnen een paar uur was er gang en trap weer als nieuw. Mooie zijdeglans. Erg tevreden over.

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer tevreden met het resultaat!

Onze Belgisch hardstenen vloer was dof en lelijk geworden. We vroegen een offerte op bij MarmerBehandelen. Na een vlot contact en een proefstukje is onze vloer behandeld. Het resultaat is erg mooi geworden, we zijn er blij mee. Het contact verliep prima en ik vind de prijs ook netjes.

 • Aanbevelen? Ja
10

Volledige aandacht en professioneel advies

Onze marmerenvloer was enorm vies, vol met krassen en dof en ziet er nu weer schitterend uit. Fijn ook dat wij het meubilair gewoon konden laten staan!

 • Aanbevelen? Ja
8

Prima behandeling van onze marmeren vloer.

Dustin heeft de vloer kundig gekristalliseerd, vooraf goede informatie gegeven. We zijn tevreden over het resultaat. We zullen het bedrijf zeker aanraden.

 • Aanbevelen? Ja
10

really easy to work with

really easy to work with and they did a great job with our counter top

 • Would you recommend us? Yes
10

Snelle service, duidelijke uitleg!

Toen ik belde voor een afspraak bij marmerbehandelen, werd ik gelijk vriendelijk te woord gestaan en werd me (na gezegd te hebben waarover het ging) gelijk uitlegt wat de mogelijkheden zijn + een prijsindicatie zodat je weet waar je aan toe bent. Communicatie vond ik erg prettig en als we nog is iets hebben omtrent natuursteen weten we wie we moeten hebben!!

 • Aanbevelen? Ja
7

Eerste indruk is prima

Ondanks het feit dat het hier om een 90 jaar oude Granitovloer gaat is er sprake van een zichtbare verbetering na de behandeling. De vakman in kwestie, Dustin, was duidelijk in wat (on)mogelijk was en werkte netjes.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een goede uitleg qua werkzaamheden. Mooi geworden!

De vloer is geweldig opgeknapt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima behandeling van oude marmeren vloer

Via Facebook deze firma leren kennen. In ons huis dat dateert van 1901 ligt een oude marmeren vloer in de vestibule en de gang van de bel etage. Deze is in de loop der jaren wat lelijk geworden dus tijd voor een opknapbeurt. Een afspraak was snel gemaakt. Vriendelijke medewerkers.

 • Aanbevelen? Ja
9

Geweldig

De vloer glanst weer mooi en is veel schoner Goed en prettig overleg ook tijdens de behandeling en goede uitleg voor onderhoud Zeer tevreden

 • Aanbevelen? Ja
10

Ontzettend tevreden!

Onze vloer van ongeveer 15 jaar oud is in Januari behandeld en de vloer ziet er weer als nieuw uit. Op mijn dochters verjaardag is er citroensap op de vloer gevallen en dit maakt vlekken. Ik heb vorige week dit bedrijf gemaild en ze hebben vandaag de vlekken kosteloos verwijderd! Super blij met de goede service en snel gehandeld door het bedrijf!

 • Aanbevelen? Ja
8

Goede en snelle behandeling van onze vloer.

Medewerker Dustin weet van aanpakken, is uitermate vriendelijk en voorkomend en heeft onze vloer weer doen laten glimmen.

 • Aanbevelen? Ja
7

Snelle en goede service, misschien net iets te snel

Na aanvraag van de offerte werden we erg snel teruggebeld en konden jullie ook snel komen. Het proefstuk zag er veelbelovend uit en daarom kon de hele benedenverdieping worden gedaan. De behandeling werd door een vriendelijke jongen gedaan. Het knapte de vloer flink op en dus zijn we blij dat we het hebben gedaan. Na afloop constateerden mijn vrouw en ik afzonderlijk van elkaar dat het proefstuk wel iets grondiger was schoongemaakt dan de rest van de verdieping en dat vonden wij wel afdoen aan het hele resultaat.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Nico, Bedankt voor uw eerlijke referentie en uiteraard erg vervelend dat u niet helemaal tevreden bent. Ik als eigenaar van het bedrijf kom graag bij u langs om samen met u de werkzaamheden te beoordelen en te kijken naar een passende oplossing waarbij ook u 100% tevreden bent. Ik zal u in een privé mail wat datums voorstellen. Met vriendelijke groet, Michael Gomez Varela

10

Gepassioneerde mensen met een heel mooi resultaat

Mijn marmeren vloer is weer heel mooi geworden; een hele mooie matte glans. De krassen zijn weg en de voegen weer gevuld. Ik heb hele fijne mensen over de vloer gehad met passie voor natuursteen en veel kennis over hoe dit te behandelen. Kortom; het kost een paar centen, maar dan heb je ook wat.

 • Aanbevelen? Ja
10

komt alle afspraken na !

Met ons bedrijf hebben wij per ongeluk schade gemaakt aan de vloer van onze klant natuurlijk lossen wij dat op maar hadden wel de hulp nodig van Marmer Behandelen vanaf het moment van mailen tot aan de dag van de behandeling alles liep volgens het plan van aanpak. Wij hopen nooit meer schade te maken bij onze klanten maar zowel weten we wie we bellen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Enorm tevreden

Onze vloer was erg lelijk en dof geworden. Het team van Marmerbehandelen heeft ervoor gezorgd dat de vloer weer zo goed als nieuw is. Wij zijn enorm tevreden en raden dit bedrijf aan iedereen aan. Prijs kwaliteit enorm goed.

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfect

We hebben onze gezoete natuurstenen vloer laten reinigen, strippen, schuren, polijsten en impregneren. Het resultaat is erg mooi! Mike was ook heel vriendelijk en geeft goed advies. Heel blij mee!

 • Aanbevelen? Ja
10

Weer een nette vloer…

Mijn ervaring met Dustin was positief. Hij heeft netjes gewerkt en onze zandstenen vloer ziet er nu weer fris en goed uit.

 • Aanbevelen? Ja
9

Top !!

Afspraken worden perfect nagekomen. Onze vloer was na de behandeling op 17 mei niet helemaal naar wens. Op Hemelvaartsdag 18 mei werden wij door Michael gebeld. Vanmorgen 19 mei is het probleem keurig verholpen. Helemaal blij.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend

Vloer is prachtig geworden. Er wordt netjes gewerkt en de mensen hebben duidelijk verstand van zaken. Geven ook duidelijk advies over het onderhoud.

 • Aanbevelen? Ja
9

Goed, prettig en betrouwbaar

Ik zat met een strak schema qua gewenste uitvoering en Marmer Behandelen zat vol in de communicatie en maakte de wens mogelijk. Super netjes, beschaaf en voorkomend en zo te zien: vakwerk

 • Aanbevelen? Ja
10

Prachtig resultaat

Onze marmeren tafel is perfect en deskundig hersteld. Grote (ingetrokken) wijnvlek is helemaal verdwenen. Ook diverse kleinere vlekjes ontstaan door morsen van zuren zijn verdwenen, Onze tafel is weer als nieuw dankzij het professionele en deskundige werk van Dustin.

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd