Filters

10

Zeer goed

Vakkundig, vriendelijk en behulpzaam personeel. Zeer tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfect

Mijn Belgisch hardstenen wastafels zien er weer mooi uit. Vriendelijke reparateur

 • Aanbevelen? Ja
8

goede service en een prima resultaat

Volgens afspraak prima op tijd en na een uitvoerige uitleg door Johan wat de werkzaamheden inhouden werd er een zogenaamd proefstuk gemaakt. Dit resultaat was boven verwachting, dus na een duidelijk offerte meteen opdracht gegeven tot het behandelen van de gehele woonkamervloer en vloer van de hal. Door de extra handjes van de behulpzame Johan, de woonkamer in twee delen opgedeeld en de meubels verplaatst. Na een ruime 4 uur is de woonkamer en de hal weer als nieuw. Nogmaals boven verwachting.

 • Aanbevelen? Ja
9

Ziet er weer top uit

Goed en netjes te werk gegaan Netje opgeruimd ook

 • Aanbevelen? Ja
8

We hebben weer een prachtvloer

Wat ben ik blij dat we jullie hebben gevonden. De vloer ziet er weer als nieuw uit

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend

Vriendelijk mensen. Werken heel secuur, nemen hun tijd om het netjes af te maken, gaan voorzichtig met mijn spullen om. Ben erg tevreden mijn vloer glans weer. Micheal is echt een ervaren persoon die weet wat hij doet. Dank jullie wel. Met vriendelijke groet, Nancy Hierde

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch resultaat!

Na het lezen van alle positieve reviews was onze reactie in eerste instantie “te mooi om waar te zijn”, maar gezien de staat van onze vloer toch de proefbehandeling aangevraagd. Het resultaat was verbluffend, de vlek ontstaan door het laten vallen van ontkalkervloeistof was helemaal verdwenen. Na de nagenoeg stofvrije en geruisloze behandeling van de hele vloer ziet die er weer uit als nieuw, het vuil, de krassen en vlekken zijn weg. Een aanrader! Davy is een uiterst behulpzame en prettig persoonlijkheid met veel vakkennis.

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfect gerestaureerde stoep

Onze natuursteenstoep was groen geworden en had flinke krassen opgelopen. Davy heeft de stoep super mooi herstelt. Eerst maakte hij een proefstuk om te kijken wat we ervan vonden. Door de behandeling is het groen helemaal weg en zijn de krassen ook nauwelijks meer zichtbaar. Ontzettend blij mee! Echt een professional.

 • Aanbevelen? Ja
10

Ontzettend blij

Onze marmeren vloer zag er niet meer uit, een uitgebeten vlek van een fles wijnazijn die kapot was gevallen en vlekken van braaksels van de katten. Daarnaast vertoonde de vloer doffe vlekken. Gisteren is er eerst een proefstuk gedaan op de grote vlek en daar waren we zo enthousiast over dat we meteen de rest hebben laten doen. De vloer ziet er weer prachtig uit. Daarnaast goede tips voor het schoonmaken gekregen

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend resultaat!

Dinsdag 19 april heeft Mike bij ons het aanrechtblad van Belgisch hardsteen behandeld. Na 8 jaar gebruik zag het aanrechtblad er dof uit met de nodige vlekken die we er zelf niet uit kregen. Na de behandeling ziet het blad er weer als nieuw uit! Mike is een hele aimabele man, netjes in het werk, geeft goed uitleg wat ie gaat doen. Al met al zijn we heel erg tevreden met het resultaat!

 • Aanbevelen? Ja
10

De vloer is weer prachtig

Davy heeft netjes gewerkt. Alles duidelijk uitgelegd.

 • Aanbevelen? Ja
10

ziet er weer netjes en keurig uit

zeer nette fijne man . legt eerst netjes uit wat hij gaat doen. doet het allemaal netjes . zeer behulpzaam.

 • Aanbevelen? Ja
10

super netjes

Goede uitleg goed gedaan en heel erg vriendelijk. Kan niet anders zeggen dan aanrader.

 • Aanbevelen? Ja
10

Klantvriendelijk en kundig

Goed advies ontvangen, werken netjes, mooi resultaat en vriendelijke medewerkers! Aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
9

Mooi resultaat, vloer weer bijna als nieuw.

Davy van Marmer Behandelen heeft bij ons goed en vakkundig werk geleverd. De vloer shined weer als nooit te voren en kan er door de behandeling weer jaren tegen. Alle meubels zijn weer netjes door hem op zijn plaats gezet en tot slot eindigde hij met een aantal praktische onderhouds tips. De behandeling en Davy bevelen wij van harte aan.

 • Aanbevelen? Ja
10

het werk uitgevoerd volgens afspraak, snel en in prima overleg

De vloeren zien er weer fantastisch uit, alle beschadigingen bijgewerkt. We zijn zeer tevreden!

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede ervaring

Het ziet prima uit.Mooi en netjes gewerkt

 • Aanbevelen? Ja
10

Super service

Goede service goeie mannen, ook de aftersales is prima. Kortom zeker aan te bevelen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Snel en vakkundig

Afspraak maken en nakomen ging vlekkeloos. Het opschuren van de vloer ging nagenoeg geruisloos en zonder al teveel stof te veroorzaken. De vloer ziet na de behandeling prima uit.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed werk en goed resultaat

Goed werk en goed resultaat

 • Aanbevelen? Ja
8

Prima, nette service en zeer vriendelijke benadering

De heer die kwam is een uiterst nette en vriendelijke man, de zaken kundig en iemand die vertrouwen uitstraalt en het prima uitgelegd heeft

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig mooi resultaat!

Na een goed en duidelijk telefonisch info gesprek was snel een afspraak gemaakt. Johan kwam volgens afspraak op tijd en legde ons eerst alles duidelijk uit wat hij zou gaan doen. Na een “proefstukje “ waren we meteen enthousiast en kon Johan onze hele vloer behandelen. Dit verliep heel netjes en het resultaat was geweldig mooi. Blij zijn we met onze “ nieuwe vloer” en zijn dan ook benieuwd naar de lange houdbaarheid hiervan, maar dat zal de toekomst uitwijzen. Johan verzekerde ons dat we gerust mochten bellen indien er zich in de toekomst doffe plekken zichtbaar waren door kleine ongelukjes? Dit geeft ons een gevoel van een bedrijf met een groot hart voor de zaak en voor hun klanten. Johan bevelen wij zeker aan voor iedereen in de toekomst. Wat ik al eerder las in de referenties dat het niet goedkoop was klopt, maar als de vloer weer jaren meekan dan is het de prijs zeker waard. Groetjes Thea Kremers.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima bedrijf

Vanaf het moment dat ik telefonisch contact heb gehad tot aan de uitvoering is het prima en vakkundig verlopen. De natuur stenen vloer ziet er weer top uit. Was dof en met vlekjes en krasjes. Nu weer mooi glanzend.

 • Aanbevelen? Ja
9

Enorm verrast hoe onze vloer geworden is na de behandeling.

Ik ben erg tevreden over de behandeling van onze vloer. Ik was in gedachten al bezig met een vloer die over onze vloer gelegd zou moeten worden ivm veel krasjes en een vlekkerige vloer. Alsof het zo moest zijn, zag ik de advertentie van marmerbehandelen.nl op instagram. Met een proefstuk wat gedaan zou worden kon er dus eigenlijk niets misgaan. Johan heeft eerst met het proefstuk laten zien hoe het allemaal in zijn werk ging en wat het resultaat ging worden op de allerergste plek die er in de vloer zat. Daar zaten heel veel krasjes en daar zag ik een enorme verbetering. Voor mij voldoende om de hele vloer te laten doen en we zijn super tevreden. Dit over zowel het resultaat, als over hoe Johan te werk ging. Zeer correct en vriendelijk. Groetjes, Wilma

 • Aanbevelen? Ja
9

mooie werk!

Mijn harde steen tegels waren na 20 jaar erg dof geworden. ze zijn nu als nieuw en ze glimmen in de zon! De offerte was heel snel gestuurd, afsprak maken kon op korte termijn en de werkzaamheden waren binnen 2 uur gedaan in mijn gang en keuken. Het is wel een duur ingreep. Jammer anders zou ik het ieder jaar laten doen.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Florence, Aangezien uw hardsteen en marmer gekristalliseerd zijn bieden wij nader onderhoud aan voor een hele scherpe prijs. Wij adviseren dit eens in de 5 tot 10 jaar te doen maar als u dat eerder wilt kan dat uiteraard ook. Omdat er minder werkzaamheden zijn bij het onderhouden gaan de kosten uiteraard ook omlaag. Met vriendelijke groet, Michael Gomez Varela

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd