Filters

9

het ziet er weer fantastisch uit onze vloer

Duidelijke informatie vooraf met proefstukje waardoor je echt het verschil al zag met het niet gedane gedeelte. Wij kozen voor kristalliseren op advies van Jesse. Hij was eerlijk dat niet de gehele kamer gedaan moest worden, maar voornamelijk de veel belopen stukken. De dag is stres loos verlopen en zijn blij met het behaalde resultaat. Met Dank aan Jesse!

 • Aanbevelen? Ja
9

Vriendelijk geholpen, professionele service en een heel mooi resultaat

Uitstekende service! Betrouwbaar en een heel mooi resultaat!

 • Aanbevelen? Ja
10

Alle verwachtingen overtroffen

Vlotte afspraak en ook datum en tijd nagekomen! Normaal geef ik nooit een 10 ,maar de hele behandeling was uitstekend. We hopen nog lang van het mooie resultaat te genieten!

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijne samenwerking

Als aannemer is het altijd een gok zaken te doen met partijen die je niet kent. Gelukkig hebben wij een hele goede ervaring met dit bedrijf. Bedankt

 • Aanbevelen? Ja
10

Prachtig geworden!

Onze verzekeraar heeft dit bedrijf langs gestuurd. Alle vlekken en krassen zijn uit de vloer verdwenen en ook glanst de vloer weer als nieuw! Wij zijn dik tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
7

Erg tevreden

Flink karwei, maar onze marmeren vloer ziet er prima uit. Medewerker komt nog terug voor het vullen van enkele gaatjes en voegen. Had spul niet bij zich ook al was afspraak dat dit zou worden gedaan. Ik ga ervan uit dat dit binnen de prijs valt, want je betaalt best een flink bedrag. Al met al goede ervaring

 • Aanbevelen? Ja
9

mijn vloer ziet er weer uit als nieuw

Ik ben prima geholpen,

 • Aanbevelen? Ja
10

Boven verwachting met een oude nooit onderhouden marmeren vloer

juiste advies, deskundigheid en ervaring medewerker heeft onze vloer teruggebracht waar t hoort, kwaliteit en glans, met 5 jaar garantie!

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima service

Afspraken zijn goed nagekomen. Aardige mensen ook. Vloer is prachtig geworden. Zeer tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Klantvriendelijk en goed geholpen, met uiteindelijk een prachtig resultaat.

Mijn vrouw zei tegen mij: "Onze marmeren vloer moet weer eens worden schoongemaakt". Ik keek op de website en belde een paar bedrijven op. Van de firma "Marmerbehandelen" kreeg ik direct respons en zij maakten direct een afspraak. Precies op de afgesproken tijd stonden Michael en Charl voor de deur. Zij vroegen naar onze wensen en stelden voor om een proefstukje te behandelen. Zowel schoonmaken met water en daarna kristalliseren. Pas toen mijn vrouw het resultaat zag van de hele keuken, besloten we om ook de rest van de woonkamer te laten doen. Het meubilair werd aan de kant gezet en de woonkamer zag er na een paar uur weer glad en glanzend uit. Een mooi resultaat, echt vakwerk.

 • Aanbevelen? Ja
10

Ik heb een prima resultaat .De keuze om met hun in zee te gaan was een juiste.

Het is een goede keuze geweest om met dit bedrijf zaken te doen. De medewerker heeft ons erg goed geholpen en de test resultaten om te laten zien hoe het zou worden sprake voor zich. Ik kan iedereen aanraden om met dit bedrijf zaken te doen.

 • Aanbevelen? Ja
8

Resultaat is erg mooi

Henk was er op tijd. Uitleg over verder onderhoud werd duidelijk uit gelegd. De leisteen vloer werd grondig in meerdere stappen gereinigd en de vlekken waren weg. Na drogen kwam de impregneer er over. Na 24 uur is hij goed beloopbaar. Ik hoop dat de vloer zo mooi blijft . Dat is afwachten. Loop er nu nog met mijn sokken over heen.

 • Aanbevelen? Ja
7

Prachtig resultaat en vlotte afwerking

Zeer prettig en vlotte afhandeling van de werkzaamheden aan de vloer. Zeer bekwame werknemer

 • Aanbevelen? Ja
10

Er kwam een verrassend mooie vloer tevoorschijn

Keurige jongen die goed luisteren naar de klachten en wensen. Proefstuk gedaan en daarna rustig doorwerkend totdat het klaar is. Alles netjes afgewerkt en de spullen weer terug geplaatst. Geen stress of slordig werk.

 • Aanbevelen? Ja
8

Schoon en glimmende marmeren vloer

Wij zij heel erg blij dat Henk de Bruin is geweest om onze marmeren vloer schoon te maken. Het glimt helemaal. Top Henk...

 • Aanbevelen? Ja
10

Vloer is prima gekristaliseerd.

Na het kristaliseren waren er een paar plekjes nog kaal. Dit is in overleg prima opgelost.

 • Aanbevelen? Ja
9

Heel tevreden

Michael was iets later als afgesproken maar het resultaat mag er zeker wezen. Fijn dat de meubels in huis kunnen blijven staan en dat de vloer direct weer Beloopbaar is. Wij raden dit bedrijf zeker aan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Absolute aanrader

Hele positieve ervaringen met Marmerbehandelen in Amsterdam. Deskundig advies. Men denkt goed mee. Goed overleg tussendoor. Er wordt erg netjes gewerkt. Prachtig resultaat. Aardige mensen. Alle afspraken worden nagekomen. Topbedrijf!

 • Aanbevelen? Ja
10

echte professionals

De communicatie was goed. Goed werk afgeleverd. Goede prijs/kwaliteit verhouding!

 • Aanbevelen? Ja
10

goede afspraken hele kundige en prettige medewerker en vloer heel mooi!

Zoals boven. Paar plekjes vergeten maar hier is al een afspraak voor gemaakt om dit bij te werken.

 • Aanbevelen? Ja
9

Ik ben zó blij met mijn "nieuwe vloer", met dank aan Marmer Behandelen.

Mijn vloer was al jaren dof en vlekkerig. Hoe vaak ik ook dweilde, steeds zag je voetafdrukken en hondenpootafdrukken. Het leek steeds erger te worden, niet schoon te houden. Nou ja, het was wel schoon maar zag er niet schoon uit, heel frustrerend. Ik stuurde een mail naar Marmer Behandelen en werd al na een paar dagen gebeld. Informatie uitgewisseld en men kon gelijk een prijsindicatie geven. Doordat onze vloer nogal wat obstakels heeft (meerdere opstapjes, houten stutbalken) bleek bij aankomst op de afgesproken dag dat de vloer niet in één dag te behandelen zou zijn. Een vervolgafspraak werd direct gemaakt, zonder dat dit invloed had op de afgesproken prijs. Wat ben ik blij met mijn "nieuwe" vloer! Hij glanst weer en ziet er schoon en fris uit. Ook goed advies gekregen voor het onderhoud: gewoon schoon water gebruiken. Weg met de zeep en de dure speciaalmiddelen. Ik heb de vloer nu een paar maal met water gedweild en het resultaat is geweldig. Droogt zonder strepen of vlekken op. Ik ben héél erg tevreden over dit bedrijf. Goede, eerlijke informatie, afspraken worden nagekomen, klantvriendelijk en leuke medewerkers. Bedankt Jesse en Axel!!

 • Aanbevelen? Ja
8

Prachtig resultaat van onze Perlato vloer

100% tevreden over de geleverde dienst! Vloer ziet er weer prachtig uit! Waar ik opmerkingen over heb zijn de kosten en dat wil ik graag even delen. Vooraf gesproken over 36m2. Wordt een prijs genoemd van €650 tot €850 excl. Dit was incl het bijwerken van voegen en stoppen van gaatjes. Uiteindelijk waren het 3 uurtjes werk, niets hoeven te herstellen en waren de kosten €800 Excl. Ik heb dit ook aan de medewerker kenbaar gemaakt. Reactie was dat dit incl. service en garantie was. Dit wilde ik toch even delen! Het blijft natuurlijk moeilijk om via de telefoon een indicatie van prijs te geven, maar maak de prijsstelling dan iets transparanter.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een mooi resultaat en dus heel tevreden

Onze marmer vloer ligt er al 17 jaar in en was sterk vervuild, met name de voegen. De mannen zijn begonnen met een proefstuk. Dit zag er schitterend uit. Er werd eerlijk verteld dat de voegen als nieuw maken niet mogelijk was, maar ze hebben er wel een hoop vuil af kunnen halen. Er werd secuur en prettig gewerkt. Grote complimenten voor Jesse en zijn broer Axel. Hele prettige mensen om binnen te hebben. Groet Maarten en Germa

 • Aanbevelen? Ja
8

Prima werk geleverd!

Werd duidelijk aangegeven wat wel en niet kon. Er werden geen verwachtingen geschapen die niet konden waargemaakt. Werd rustig gewerkt waardoor er ook secuur werk werd geleverd. Op- en aanmerkingen werden meteen zonder morren ter harte genomen en meteen verwerkt. Onze vloer ziet er weer keurig uit en zijn zeer tevreden. Jesse is een leuke man die een goede uitleg geeft en regelmatig aangeeft wat hij gaat doen. Kan hem aanbevelen evenals het bedrijf. Het is een flinke som geld maar wij vinden het dubbel en dwars waard, temeer er ook een stukje garantie wordt gegeven.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer tevreden

Op het afgesproken uur stond het team van Marmebehandelen.nl voor de deur. Het proefstuk overtuigde ons meteen! Onze travertinvloer werd volledig onder handen genomen en ziet er weer super uit. Ook een stuk in graniet werd behandeld en ook dat ziet er weer perfect uit. Zaken die in de weg staan worden verplaatst en weer terug gezet. Enkel een beetje stof blijft achter op de vloer, maar dat was het minste. Supertevreden van jullie werk, marmerbehandelen.nl !!

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd