Maud heeft hele leuke 3 dagen gehad en ze heeft al gezegd dat ze volgend jaar weer wil komen! Super leuke leiding en goed gevuld dagprogramma! Wel had Maud flinke trek toen ze thuis kwam, dat zou misschien nog wel wat beter kunnen!
Hat sehr viel Spaß gemacht
Mijn zoon heeft weer een top week gehad. Super goed georganiseerd, hele goede en leuke begeleiding. 1 groot feest, veel hockey en geweldige andere activiteiten en leuke avonden.
Hulde voor de staff om deze week zo te laten verlopen. Hele enthousiaste dochter. Het niet toestaan van de telefoon overdag is heel goed. Je merkt dat ze veel meer interactie hebben met elkaar.
X
The program and hockey were good. The food was OK. A bit too much white bread.
De kinderen zijn alle dagen heel goed opgevangen. Ze kwamen ook zeer enthousiast weer thuis en ging met veel plezier de volgende dag weer heen. Dit is waar het om draait! Super blij mee!
Sem vond het heel leuk en ook een mooie afwisseling van hockey en gezelligheid.
Fijne staf en goede begeleiding. De leiding maakte heel leuk contact met de kinderen en lieten ze op hun gemak voelen.
Hele mooie ervaring voor onze dochter Denk dat het programma ook tot 17:00 top zou zijn. Persoonlijk tot 17.30 voor die mini’s wel lang. Verder alles top
Wederom top geregeld. Goede verhouding tussen hockey en andere activiteiten. Goede begeleiding en enthousiaste kids thuis!
het was heel leuk vooral toen Jaïr van der Horst kwam. Alleen was het wel een beetje lang, van 9-17,30 Ook was het heel goed georganiseerd
Super leuk kamp gehad. Leuke hockey trucjes geleerd en veel lol gehad. Goede begeleiding en leuke international die langs is geweest
De begeleiding was gezellig. Het eten was lekker en de activiteiten waren top!
Mijn dochter heeft het erg leuk gehad. Afwisseling van hockeyen en spelletjes. Goed verzorgd met eten en drinken. Leuke begeleiding.
Mijn dochter heeft met veel enthousiasme het hockey en spel beleeft ! Het had voor haar nog langer mogen duren . Dank je voor deze leuke ervaring.
Ik vond het super leuk alleen jammer dat we daar niet mogen slapen
Super leuke ervaring
Veel plezier gehad. Volgend jaar komen we hoogst waarschijnlijk terug !
De afwisseling tussen hockey training en het strand is heel goed. Er is een goede sfeer.
Super lieve, betrokken begeleiders met een uitgebreid en aantrekkelijk programma. Volgend jaar weer!
Alleen heel jammer dat er tijdens het kamp geen foto’s of verslagen worden doorgestuurd. Ik kan dus ook niet echt feedback geven. Ik heb geen idee wat er is gedaan.
Mijn kinderen hadden er zin in en vonden het hockeyen leuk, maar enkelen van leiding (studenten) hadden er duidelijk niet zo'n zin in. Ze lagen veel op het veld en waren veel met hun telefoon bezig. Daarnaast was het eten slecht geregeld. De kinderen, en niet alleen die van mij, hadden ontzettende honger. Al met al een tegenvaller voor dit geld.
Wat ontzettend jammer om dit te lezen. Ik heb al met onze begeleiders gesproken en ze gaan dit zeker meenemen in de toekomst. Excuses voor de slechte ervaring. Wat het eten betreft, er stond de hele dag fruit wat de kinderen konden pakken en eten. Daarnaast bestellen we altijd voldoende eten en drinken voor de lunch en pauzes tussendoor. We willen alleen niet alles buiten de koelingen leggen of brood laten uitdrogen (en het dan weg moeten gooien), soms moet dat dus even aangevuld worden vanuit de keuken, maar is er echt nog meer aanwezig.
Minder hockey dan verwacht; maar erg leuke trainingen, goeie trucjes geleerd Erg gaaf dat er een bekende hockeyer kwam Spelletjes losstaand van het hockeyen waren ook erg leuk!
Verspronckweg 63 C
2023BB Haarlem
Bovelander Hockey Camps: Pro’s on and off the Field. At Bovelander we believe that hockey is more than just a sport. It’s a culture. With that in mind, we set up our hockey camps and clinics since 1996. Hockey players not only learn to play better but also to get more fun out of everything related to hockey - both within and outside the lines of the field. Hockey isn’t a sport to play on your own. Hockey is a sport to play in a strong team. At all our hockey camps we shed light on building a real team spirit.