vakkundig, behulpzaam en verzorgd is alles verlopen

Duidelijk werd ik vakkundig geholpen en alles is prima verzorgd naar de wensen zoals geuit daarbij nog behulpzaam geweest bij overige keuzes. In prima sfeer en met goed vakmanschap is alles goed gegaan.

Zeer vakkundig

Ik vond dat wij als familie heel goed gehoord werden, er werd goed geluisterd naar onze wensen en die van mijn vader. Het medeleven en inlevingsgevoel was ook heel goed. Op de uitvaart zelf was alles ook uitstekend geregeld, ik had het gevoel dat wij echt ontzorgd werden.

Prima geregeld en uitgevoerd.

Zie bovenstaand bericht.

Bijzonder mooi en waardig verzorgde uitvaart !

Hartelijk dank voor de bijzonder mooie condoleance en plechtigheid verzorgd door het team van én op de prachtige locatie van Oleahof in Den Helder! Marith, bedankt voor het fijne contact en speciale dank voor Nicolay voor de hartverwarmende wijze waarop je ons begeleid hebt.

We zijn goed geholpen.

We werden stap voor stap begeleid in de moeilijke periode.

Een lichtpuntje in donkere dagen

In een van de moeilijkste periode in ons leven was Oleahof een grote steun. Vanaf het eerste moment voelde wij ons gehoord, gezien en begrepen. Geen enkele vraag was teveel en aan elk detail werd gedacht, Suset dacht mee, voelde mee en begeleide ons met een oprechte betrokkenheid die we heel erg waarderen. Door haar professionele, maar warme houding konden wij ons richten op het afscheid nemen. Mede dankzij jullie is het een mooie en warme uitvaart geworden.

Netjes, warm welkom

Fijne begeleiding en goede zorg.

Dankjewel Nicolay

Hartelijk ontvangen, goed geluisterd en mooi uitgevoerd mede door Nicolay

Fijne en warme begeleiding

Wij hebben een heel goed gevoel overgehouden aan de wijze waarop de uitvaart van onze moeder van a tot z voor ons is geregeld. Alles met respect en conform de wensen van onze moeder en onszelf. Christine heeft heel goed met ons meegedacht waar we haar erg dankbaar voor zijn. Ook de interesse in ons na de uitvaart stellen we zeer op prijs.

Een mooi en waardig afscheid van onze vader

Toen duidelijk werd dat mijn vader zou komen te overlijden, heb ik voorafgaand al contact gezocht met Oleahof. We werden warm en professioneel ontvangen, en in alle rust konden we samen de eerste contouren van de uitvaart bespreken. Dat gaf veel rust in een moeilijke tijd. Na het overlijden van mijn vader ben ik samen met mijn broers bij Oleahof op kantoor geweest om de verdere invulling te bespreken. We voelden ons gehoord en goed begeleid in alle keuzes die gemaakt moesten worden. De ondersteuning in deze periode was uitstekend. De uitvaart zelf was zeer goed verzorgd, tot in de details. Alles verliep waardig en in overeenstemming met wat we besproken hadden. Ook na de uitvaart bleef het contact prettig; de nazorg was zorgvuldig en betrokken. Ik ben dankbaar voor de begeleiding die we van Oleahof hebben ontvangen en kan hen van harte aanbevelen.

1 woord: fantastisch!

Wat hebben wij een warm gevoel overgehouden aan alle mensen in de Oleahof na het overlijden van mijn broer! Een speciaal woord van dank voor onze uitvaartleider Nicolai, vanaf het 1ste gesprek met hem wist ik dat het goed zou komen en dat is het zeker! 1000 maal dank namens mijn man en mijzelf!

Fijne begeleiding en mooie gelegenheid voor de uitvaart.

een mooie begeleiding van begin tot eind waarbij de waarde van de familie hoog wordt gehouden. ook een mooie locatie voor afscheid nemen door degene die dit wilden wat betreft locatie van de uitvaart(koffiekamer) was dit voor een klein gezelschap een heel mooie en intieme ruimte lof voor het, tijdens de uitvaart en overbrengen, betrekken van de achterkleinzoon bij het geheel.

Uitstekend,

Goede ervaring met suzet, ze is lief en liet ieder in z’n waarde,

Professioneel, warm

Het geeft een fijn gevoel, als er iemand naast je staat, die op professionele wijze de wensen om weet te zetten in een mooie waardige begrafenis.

Het voelde als een warme deken.

Mijn omschrijving over het oleahof is De mensen daar luisteren naar je,staan voor je klaar vanaf de mensen die de overledene ophaald tot uitvaardbegeleidster. Onze uitvaartbegeleidster (Suzet)is een lieve vrouw die er voor je is en tevens heerlijke humor heeft wat ook mag in deze dagen.

Goede begeleiding.

Netjes verzorgde uitvaart. Goede begeleiding door Christine. Mooi de verbinding gelegd met de onderdelen van de uitvaart.

Goed verzorgd en ontzorgd

Alles keurig voor elkaar en professioneel, maar ook zeker persoonlijk. Alle medewerkers zijn betrokken en hebben er voor gezorgd dat we de dag konden beleven zoals we het voor ogen hadden.

Flexibel, meedenkend, sturend en begripvol, bedankt Suset!

Wij kijken met grote dankbaarheid terug op de begeleiding van Suset van Lieshout tijdens het afscheid van onze moeder en oma. In een periode waarin emoties hoog opliepen, was zij een rustpunt: flexibel, meedenkend, sturend en oprecht begripvol. Suset voelde feilloos aan wat wij nodig hadden, gaf ruimte waar het kon en richting waar het nodig was. Haar warme, respectvolle en professionele aanpak heeft ons geholpen om op een liefdevolle en waardige manier afscheid te nemen. Wij bevelen haar van harte aan aan iedereen die op zoek is naar een betrokken en deskundige uitvaartbegeleider.

Tevreden over het regelen uitvaart

Uitvaartleider Nicolay heeft ons goed begeleid. Zelfs in het weekend konden wij hem benaderen voor o.a. het samenstellen van het draaiboek tijdens de uitvaart. Wij hebben nog wel enkele aanbevelingen waar U misschien iets mee kunt. Wij hadden gekozen voor het intiem compleet pakket. Daar rouwkamers niet 5 dagen beschikbaar waren is het prijsverschil met pakket Essentie behoorlijk groot. In de koffiekamer is er alleen koffie en thee beschikbaar in het intiem compleet pakket. Graag uitbreiding met water en frisdrank. Indien niet mogelijk de koeling met frisdrank in de koffiekamer afschermen.

Geweldig, lieve meelevende begeleiding, het voelt als een troostende warme omgeving.

Wij werden goed begeleidt en echt ontzorgd tijdens de uitvaart. Wat werken er lieve mensen bij de oleahof.

Zorgeloos en meedenkend

Betrokken medewerkers die de nabestaanden goed bijstaan in de wens van uitvoering van de dienst met hierbij goede suggesties.

Zinvol en zonnig

We kregen de ruimte om het naar eigen gevoel in te richten

Fijne samenwerking met een indrukwekkend resultaat!

Wij zijn fantastisch begeleid waardoor we een prachtig afscheid hebben gehad.

Prima verzorgd

Van het begin tot het einde als zeer positief ervaren .

Compleet en goed verzorgd

Binnen 6 maanden beide ouders overleden die beiden dezelfde uitvaartwensen hadden. Dat is door Oleahof en het personeel opnieuw goed verzorgd.

Ijsselmeerstraat 63 a

1784MB Den helder

Over Oleahof Uitvaartzorg

Oleahof Uitvaartzorg werkzaam in de gehele kop van Noord Holland, kent als familiebedrijf een lange traditie van aandacht, betrokkenheid en zorg die verder gaat. Maar ook van vernieuwen. Hierdoor zijn wij toonaangevend voor de regio. Om een juist beeld te krijgen van onze dienstverlening zijn de recensies uitsluitend afkomstig van familieleden/nabestaanden waarvoor Oleahof Uitvaartzorg de uitvaart heeft verzorgd.