Filters

10

erg netjes, goed geregeld

het was een mooie uitvaart, goed georganiseerd door de locatie, erg respectvol.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastische ondersteuning en een fijne flexibele samenwerking

Wij zijn erg blij met de geboden uitvaartzorg. Alles wordt duidelijk doorgesproken en er wordt meegedacht waarbij de ervaring van de medewerkers van Oleahof enorm helpt om alles allemaal naar wens en goed te regelen. Enorme vriendelijkheid geduld en zeer goede uitvoering van de gemaakte afspraken. Wij waren enorm tevreden en dankbaar voor de allerbeste uitvaart die we voor onze vader en man maar konden wensen! Enorm bedankt!

 • Aanbevelen? Ja
10

Zo tevreden.

Het was alles zo goed geregeld. Alle medewerkers zo vriendelijk. En de uitvaart van me moeder wars met veel liefde van Mevrouw Alize Okel-Kooy geregeld. Ze is zo een leuke vrouw. Mijne family had zowat nooit meegemaakt omdat we out Duitsland komen en daar de uitvaart heel anders is. Bedankt voor alles. Vooral Alize Okel-Kooy.

 • Aanbevelen? Ja
10

goed

was de Cijfer vergeten voor me moeder a.c wijngaard - smit alvast bedankt john

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer professioneel volgens wensen afgehandeld

Tevredenheid over algehele ontzorging. Uitvaartleidster en andere medewerkers wist in gesprek en tijdens de uitvaart de juiste toon te vinden, welke gepast was bij ons en bij de gelegenheid. Alle zaken zijn vooraf prima besproken en na het gesprek bevestigd. Dat gaf vertrouwen dat alles onder controle was.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vertrouwd en meedenkend

Natuurlijk is het nooit leuk als je contact moet opnemen met het uitvaartcentrum maar de rust en het medeleven van de medewerkers maakt het aangenaam. Je kunt je verhaal kwijt, er is een luisterend oor. Omdat ze zeer geschikt zijn voor dit vak geven ze tips over hoe je bepaalde zaken kunt aanpakken. Wij als familie hebben de samenwerking als zeer aangenaam ervaren. Dank daar voor.

 • Aanbevelen? Ja
10

Betrokken, respectvol en professioneel

De Oleahof medewerkers waren zeer betrokken, respectvol en professioneel, en hebben ervoor gezorgd dat de uitvaart geheel is verlopen zoals wij voor ogen hadden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zoveel hulp, ervaring, rust, respect en meedenken. Fantastisch!

Oleahof Uitvaartzorg: bedankt voor alle hulp, ervaring, de rust, het respect en het meedenken. Fantastisch! Het heeft ons goed gedaan.

 • Aanbevelen? Ja
8

Oleahof Uitvaartzorg, een fijne- en betrokken uitvaartonderneming.

De medewerkers zijn betrokken, klantgericht en de uitvaart was goed geregeld.

 • Aanbevelen? Ja
10

Verbindend

Vanaf het allereerste begin dat de familie contact opnam met Oleahof heeft Frank Post alles heel goed begeleid. Op een bescheiden, rustige manier heeft hij de dingen met elkaar verbonden. Ook op een heel persoonlijke manier.

 • Aanbevelen? Ja
10

Alles netjes verzorgt

Zeer nette uitvaart.

 • Aanbevelen? Ja
7

Prima begeleiding en fijne accommodatie

De gehele begeleiding vanaf het eerste contact is prima verlopen. Ook de begeleiding naar en tijdens de uitvaartdienst was prima. Aandachtspunt: tijdens de dienst werden de begeleidende foto's niet volgens afspraak op de juiste wijze weergegeven. (Direct achter elkaar dezelfde reeks).

 • Aanbevelen? Ja
10

respectvol

Met een zeer respectvol en eerbiedig wijze is de uitvaart geschied.

 • Aanbevelen? Ja
10

totale ontzorging

.

 • Aanbevelen? Ja
3

zeer slecht ervaren

Bij deze hebben we de begrafenis van mijn vader en man zeer slecht ervaren. Geen communicatie vooraf, we werden in de hal geplaats niet echt privé. van de rouwauto naar het graf heeft ca. 20 min geduurd de begrafenis heeft ca. 5min geduurd en de medewerkster was totaal niet meegaand. de bakken met zand stonden achter het graf waardoor wij met een gehandicapte en een zeer slecht ziende over het gras heen moesten lopen omdat de karren met zand op het looppad stonden. Bij deze zouden we graag een persoonlijk gesprek willen hebben met mevr. van Lieshout dit is de ervaring van alle nabestaanden

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Wij vinden het zeer spijtig, voor u en uw familie, dat u de dag van de uitvaart zo heeft ervaren. Overeenkomstig uw wens is de afspraak met onze uitvaartleider reeds met u gemaakt.

10

In één woord fantastisch

O - de "O" van oprecht L - de "L" van liefdevol E - de "E" van empathie A - de "A" van aandacht H - de "H" van hulpvaardig O - de "O" van opmerkzaam F - de "F" van fantastisch U - de "U" van uitzonderlijk I - de "I" van inlevingsvermogen T - de T" van tevreden V - de "V" van vakkundig A - de "A" van attent A - de "A" van aanvoelen R - de "R" van respectvol T - de T" van toegankelijk Z - de "Z" van zorgzaam O - de "O" van ontspannen R - de "R" van regelen G - de "G" van geweldig Door de meer dan warme en betrokken begeleiding van Suset hadden wij ons geen mooier afscheid kunnen wensen!

 • Aanbevelen? Ja
10

perfect

Uitvaart werd verzorgd door Mw Alize. Een warm, meedenkend, correct, professioneel, serieus maar ook met veel humor. Dit is dé manier van begeleiden!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Mooi verzorgde uitvaart

Prima verzorgd op alle fronten, zeer tevreden!

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig in begeleiding

Een prettige respectvolle warme omgang met de nabestaanden

 • Aanbevelen? Ja
9

Meelevend, warm en zeer professioneel

Frank heeft ons op heel fijne wijze begeleid bij dit moeilijke proces. Hij was altijd bereikbaar voor vragen en dacht fijn mee. Heel fijn dat alles geregeld is (kaarten met envelop EN postzegels bijvoorbeeld) waardoor wij ons als gezin konden richten op het afscheid zelf. Ook de plechtigheid en de samenkomst daarna waren tot in de puntjes verzorgd. Heel veel dank daarvoor!

 • Aanbevelen? Ja
10

Meer heb je niet nodig!

Het Oleahof is een zeer professionele uitvaart organisatie. Heel vriendelijk personeel, behulpzaam, eerlijk, meelevend en mee denkend. De werknemers helpen je goed door het proces heen en staan je vanaf het begin bij. Inmiddels een paar keer ‘zaken’ moeten doen met het Oleahof. In mijn ervaring niks aan of op te merken.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super begeleiding

We kijken tevreden terug op de uitvaart van m’n vader. Suset heeft ons met veel geduld en kunde begeleid en was altijd beschikbaar voor raad en advies.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een warme deken, eervol en professioneel.

We hebben de uitvaart en de periode vooraf aan de uitvaart als zeer waardevol ervaren. De mensen van de Olea Hof zijn stuk voor stuk professionals die hun vak verstaan. Geruisloos wanneer dat nodig is en aanwezig zonder het te vragen op de momenten dat dit gewenst is. De communicatie verliep uitstekend en ook bij telefonisch contact met andere collega’s dan Christine was iedereen van alles op de hoogte. Dat geeft vertrouwen. Christine is voor ons een absolute heldin in het verhaal en heeft ons zeer goed aangevoeld. We hopen nu een hele tijd niet in de Olea Hof te komen maar mocht dit onvermijdelijk zijn dan zullen wij zeker weer voor jullie kiezen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Met een goede begeleiding en ondersteuning een waardig kunnen nemen van onze dierbare

Zorgzaam duidelijk en medelevend

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed

Heel goed. Lieve mensen, goede zorg, alles snel geregeld. Zeer flexibel en alles bespreekbaar. Suset heeft ons fantastisch bijgestaan.

 • Aanbevelen? Nee

Over Oleahof Uitvaartzorg

Oleahof Uitvaartzorg werkzaam in de gehele kop van Noord Holland, kent als familiebedrijf een lange traditie van aandacht, betrokkenheid en zorg die verder gaat. Maar ook van vernieuwen. Hierdoor zijn wij toonaangevend voor de regio. Om een juist beeld te krijgen van onze dienstverlening zijn de recensies uitsluitend afkomstig van familieleden/nabestaanden waarvoor Oleahof Uitvaartzorg de uitvaart heeft verzorgd.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd