Filters

10

Geweldig

Wat is alles tot in perfectie geregeld en wat was het fijn om te ervaren hoe alles zo liefdevol verliep. Wij zijn zo blij met de professionele aanpak en zullen altijd terugdenken aan deze mooie uitvaart

 • Aanbevelen? Ja
9

Was top verzorgd

Het was een kleine dienst maar heel hecht . Bedankt voor de goede zorg en voor het meedenken Gr familie van der harst

 • Aanbevelen? Ja
8

Professioneel en goed.

Professioneel en goed.

 • Aanbevelen? Ja
10

Persoonlijke en adequate uitvaartzorg!

Alle wensen die wij als familie hadden is adequaat tot uitvoering gebracht, er is snel gereageerd op wijzigingen die we op korte termijn nog graag wilden zien! Suset was onze uitvaartleider, dit contact verliep persoonlijk en warm, tevens adequaat.

 • Aanbevelen? Ja
10

Alles was keurig geregeld

We zijn hier keurig behandeld. Er wordt hier maatwerk geleverd wat je bij een uitvaart mag verwachten. Ook wordt er heel flexibel omgegaan met de wensen van nabestaande wat wij als erg prettig hebben ervaren. Christine heeft ons goed bijgestaan tijdens het hele proces van de uitvaart. Ze gaat niet in de droevige emoties zitten, maar pakt juist de positieve punten op wat ons enorm heeft geholpen. Kortom wij bevelen het Oleahof zeker aan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Waardig afscheid kunnen nemen.

Mooie locatie met rustgevende ruimtes om op passende wijze afscheid te kunnen nemen. Personeel is kundig en respectvol.

 • Aanbevelen? Ja
8

Goed luisterend oor en goede dienstverlening

Zeer professioneel en goede dienstverlening. Er wordt goed geluisterd naar de persoonlijke wensen, goed geadviseerd en geen onduidelijk heden, kaarten druk service verliep ivm Corana interactief, desalniettemin is dit soepel en goed verlopen.

 • Aanbevelen? Ja
8

mooie en warm

Alles is naar onze wensen gegaan.

 • Aanbevelen? Nee
10

Alles wordt verzorgd met liefde en oog voor detaill

We kijken terug op een mooi afscheid van onze lieve Marit. Dit komt mede door de mensen van het Oleahof die ons met liefde hebben geholpen en begeleid in deze verdrietige tijd. Een vriendelijke groet van Aat en Amber

 • Aanbevelen? Ja
9

Goed en netjes geregeld

In deze moeilijk tijd. Werden wij door Frank goed ondersteunt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Bijzonder vriendelijk en gastvrij medewerking van al Uw medewerkers en in het bijzonder Suset.

Bijzonder vriendelijk en gastvrij medewerking van al Uw medewerkers en in het bijzonder Suset.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima

Onze ervaring met Oleahof uitvaartZorg Is wederom prima! Wat steekwoorden Empathisch, zakelijk, juiste attitude, snelle correcte afhandeling van alles, duidelijke communicatie, enz enz... Waarvoor grote dank!

 • Aanbevelen? Ja
9

Warme, persoonlijke en professionele uitvaartbegeleiding

Vanaf het moment van intake tot en met de uitvaart warme, persoonlijke en professionele uitvaartbegeleiding. Een luisterend oor en rekening houdend met al onze wensen is het een indrukwekkende uitvaart geworden met een mooi en waardig afscheid. Ondanks het verdriet heeft het zeker een positieve bijdrage geleverd in de verwerking van het verlies.

 • Aanbevelen? Ja
10

Hele goede begeleiding

We zijn heel goed begeleid. De uitvaart en begrafenis waren perfect geregeld en verzorgd.

 • Aanbevelen? Ja
9

Tot in de puntjes verzorgd

Hele mooie accomodatie, zowel het uitvaartcentrum als de rouwkamers. Veel respect voor de overledene. Verwerking van aangeleverde foto's en muziek prima verlopen, even als de livestream tijdens de plechtigheid. Kundige en empathische uitvaartleidster. Één puntje van kritiek: tijdens de dagen dat ik het uitvaartcentrum kwam bezoeken lagen er vrij veel dennenappels op de looproute waarover mensen zouden kunnen vallen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Meelevend, flexibel en met gevoel voor de klant

Zeer goed ontvangen en een zeer prettig gesprek gehad waarin ik mijn wensen kenbaar kon maken. Al mijn wensen zijn naar mijn volle tevredenheid uitgevoerd en er kwamen in het gesprek goede suggesties van de kant van het Oleahof. Dikke pluim!! Een overall score van "uitstekend" is zeer zeker verdiend.

 • Aanbevelen? Ja
9

Heel tevreden

We zijn heel tevreden over de Oleahof, zo vriendelijk, lief voor ons, maar ook onze overleden vader was mooi verzorgd, op ons verzoek was aan alles gedacht. We danken Alize voor haar hulp. Audrey Coster en Jeoffrey Bakker

 • Aanbevelen? Ja
9

Commitment en drive vam Oleahof om te zorgen en ontzorgen dat de crematie goed verloopt,familie gevo

goed contact en georganiseerd, niets teveel en open , duidelijk wat wel en niet mag (corona) rustgevend

 • Aanbevelen? Ja
8

Vriendelijk, medelevend te woord gestaan en geholpen.

Door de Corona lock-down moest de uitvaart sober worden gehouden. Geen condoleance e.d. maakte de uitvaart wel eenvoudig. Maar door de RIVM-regels kon het niet anders. Mw. Christine Jellema heeft ons prima begeleid, geholpen en van advies voorzien. De door ons gevraagde muziek was goed verzorgd en ook de aangeleverde foto's zijn in juiste volgorde tijdens de uitvaart vertoond. Rest mij nog te vermelden, dat Christine de ruimte tussen de sprekers goed en met mooie woorden heeft opgevuld. Ook dank aan de medewerk(st)er van de ontvangstbalie voor de correcte ontvangst.

 • Aanbevelen? Ja
9

Voorzover een uitvaart geweldig kan zijn, dan was ie dat!

Christine was voor ons het klankbord waarbij we onze eigen ideeën konden neerleggen, daar aanvullingen of verbeteringen op gaf. Gevolg was dat de uitvaartplechtigheid echt van ons was. We hadden gevraagd om niet tussentijds sprekers aan te kondigen. Dat deed ze dus ook niet, wat het geheel een rustige uitstraling gaf. Mooi welkom en een knappe samenvatting van alle sprekers als afsluiting. Apart een dankwoord aan Denis. Een topper. Wat hij van de memoriamfoto's (slideshow) heeft weten te maken, geweldig! Niet alleen de aangeleverde foto's op volgorde, maar ook een impressie van de geboorteplaats van mijn moeder (Hellevoetsluis) uit de tijd van haar geboorte aan het begin, overgaand in een impressie van Den Helder. Daarna het levensverhaal van mijn moeder in foto's. Ook de bewerking van de foto van mijn moeder mét dijk en vuurtoren was een onverwachts genoegen.

 • Aanbevelen? Ja
8

Een zeer respectvolle begeleiding door medewerkers Oleahof

Ondanks alle corona maatregelen hebben de medewerkers, in bijzonder Alize Okel er voor gezorgd dat de uitvaart respectvol en geheel naar onze wens is verlopen.

 • Aanbevelen? Ja
8

Correcte afhandeling van de uitvaart

Helaas, door het Corona virus was er veel beperking maar wat er mogelijk was is op een zeer inlevende en correcte manier volbracht.

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer goed verzorgd

We zijn zeer goed begeleid. De medewerkers zijn betrokken en stralen professionaliteit uit.

 • Aanbevelen? Ja
9

Een warm mooi afscheid

Alize heeft namens Oleahof Uitvaartzorg precies de uitvaart voor ons geregeld zoals wij dat bedacht hadden. Ze voelde snel aan wat wij als familie wel en niet wilden en kwam zelf met voorstellen die perfect bij onze wensen paste. Wij hadden besloten om de uitvaartplechtigheid in het Oleahof zelf te houden in plaats van het crematorium en hoe fijn is dat gebleken... Een prachtige ruime en warme locatie om op ene fijne manier samen met allen die ons lief is afscheid te kunnen nemen.

 • Aanbevelen? Ja
8

Zeer goed gedaan

Dat het filmpje toch op het laatste moment gelukt is en de eerste song ook. geweldig, dank Suset voor je inzet. Moeder heeft een waardig afscheid gehad.

 • Aanbevelen? Nee

Over Oleahof Uitvaartzorg

Oleahof Uitvaartzorg werkzaam in de gehele kop van Noord Holland, kent als familiebedrijf een lange traditie van aandacht, betrokkenheid en zorg die verder gaat. Maar ook van vernieuwen. Hierdoor zijn wij toonaangevend voor de regio. Om een juist beeld te krijgen van onze dienstverlening zijn de recensies uitsluitend afkomstig van familieleden/nabestaanden waarvoor Oleahof Uitvaartzorg de uitvaart heeft verzorgd.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd