Filters

10

Zeer goed

Vriendelijk, warm, netjes, zeer professioneel, persoonlijke en respectvolle begeleiding.

 • Aanbevelen? Ja
10

Dankbaarheid

Warm, dankbaarheid, liefdevol en rust voor ons maar ook naar mijn moeder/oma toe. De ceremonie/draaiboek voorbereiden was in alle rust en fijn om te doen. Onze kinderen hebben dat fantastisch gedaan onder begeleiding van Christine. Zelf de kamer van mijn moeder/onze oma indelen met onze huiselijke spullen gaf veel voldoening voor ons allemaal. Namens de kinderen was dit een prachtige manier om afscheid te nemen. Wat wij wel erg jammer vonden was dat we in de avond niet naar haar konden, dat miste wij allemaal wel. Het was erg fijn geweest als alle rouwkamers in de avond ook een uurtje open konden zijn . Gaf ons langer de gelegenheid om bij haar te zijn. Zeker in het weekend was het erg kort, juist omdat ze donderdag laat in de middag daar kwam waren het maar 4 dagen om lekker bij haar te kunnen zitten. De 24 uurs familiekamer was bezet. Mijn moeder/onze oma lag er keurig netjes bij en zeker complimenten voor wie dit heeft gedaan. Ik kan bijna een boek schrijven over de Oleahof, dus dat zegt genoeg.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een uitvaart door Oleahof verzorgd met aandacht en respect

Deze uitvaart heeft de vele aanwezige mensen diep geraakt. Sfeervol, prachtige aula en al onze wensen waren mogelijk. De live muziek was hier een belangrijk onderdeel van, net als de foto en film serie. Ook de periode vooraf in de familiekamer werd door ons ervaren als heel bijzonder en troostvol. Met name de zorg en aandacht van Suset van Lieshout heeft ons door deze zeer verdrietige en moeilijke periode heen geholpen, waarvoor onze grote dank.

 • Aanbevelen? Ja
9

Zorgzaam, behulpzaam, professioneel

Suset, bedankt voor je begeleiding. Het was hartverwarmend.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer respectvol en uitstekende organisatie

Voorbereidingen op de uitvaart werden met veel aandacht en begrip uitgevoerd. We konden al onze wensen neerleggen en die konden ook allemaal worden ingewilligd. Mijn echtgenoot was heel mooi opgebaard. De uitvaart zelf was zeer respectvol en uitstekend georganiseerd, ondanks twee wijzigingen vlak voor tijd. We willen in het bijzonder Suset van Lieshout zeer bedanken voor haar empathie en organisatorische vaardigheden.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Dank voor uw positieve waardering. Ons zorgteam is dankbaar dat u de opbaring van uw echtgenoot als heel mooi waardeert. Samen met uw uitvaartleider heeft u de uitvaart voorbereid. Het is goed om te vernemen dat uw wensen allemaal konden worden ingewilligd. Dat is ook ons streven. Daarbij is een goed contact met de uitvaartleider van groot belang en zeer waardevol. Mede daardoor is het ook mogelijk wijzigingen, zelfs op het laatste moment, te laten plaatsvinden. Wij willen u veel sterkte toewensen.

10

Uitstekende begeleiding

Van het 1ste contact tot nu nog kan men altijd bellen met vragen en het afscheid keurig geregeld. Ook chapeau voor de service met het geregel er omheen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vriendelijke mensen en een prachtige dienst!

Iedereen bij Oleohof was heel vriendelijk. Suset, de uitvaartleider, heeft mij ontzettend goed geholpen met het draaiboek voor de dienst. Een hele lieve uitvaartleider. Het was heel fijn om dit met haar te doen in zo’n moeilijke tijd.

 • Aanbevelen? Ja
8

Hele uitvaart van begin tot einede is prima verlopen.

Goed en duidelijk te woord gestaan bij de uitvaart van mijn moeder. Alles goed georganiseerd. Vriendelijke en meedenkende medewerkers, die heel goed omgaan met de situatie en de nabestaanden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Hardverwarmend

Onze ervaring met Oleahof was een fijne samenwerking. In het bijzonder de voorbesprekingen met mevr. van Lieshout De uiteindelijke begeleiding tijdens de uitvaart, het voordragen door Suzet het zelf geschreven levensverhaal van ons moeder heeft menig aanwezige ontroerd. Wij willen jullie hier voor hartelijk bedanken. Suzanne en Elise

 • Aanbevelen? Ja
10

Liefdevolle verzorging

Door de goede begeleiding door het Oleahof hebben wij op een mooie manier afscheid kunnen nemen van onze man/vader.

 • Aanbevelen? Ja
9

Prima en respectvol geregeld

Overledene zeer respectvol opgehaald, ook al was het midden in de nacht. Er werd toch netjes voor de auto uitgelopen. Betrokken en meedenkende uitvaartleider in de persoon van Frank Post. Verder alles prima verlopen.

 • Aanbevelen? Ja
7

De uitvaart van mijn vrouw was netjes en goed verzorgt

De uiteindelijke uitvaart was erg mooi en goed geregeld maar we moeten helaas toch wel aangeven dat er een paar dingen fout waren gegaan, deze dingen zijn allemaal door onze uitvaart begeleider opgelost zodra we ze opbrachten maar als er van te voren iets meer aandacht voor die punten was geweest, had het niet nodig geweest om het op te lossen. -Na het ophalen van overledene hadden wij meteen een uur later een gesprek al, we kregen later te horen dat we er ook voor hadden kunnen kiezen dat de volgende dag pas te doen. (hierdoor hadden wij geen vragen klaar en vergaten een hoop te vragen) -informatie in het gesprek over aula enzo duidelijker. wij kregen d'op kamer, door hoe dit aan ons werd uitgelegd dachten wij dat dat de koffiekamer was, kwamen door de site achteraf er pas achter dat het de kleinere aula was. (meerdere informatie ging zo fout, iets duidelijker uitleggen wat alles is en betekent, op meerdere momenten wisten wij niet waar we mee akkoord gingen. wij gaven een te korte tijd aan omdat we dachten dat dat de tijd voor alleen de koffiekamer was en blijkbaar was het voor alles samen, etc.) -Informatie die familie geeft, iets beter aantekeningen, het werd opgelost maar onze uitvaard begeleider had per ongeluk bijv de tijd dat ze getrouwd waren fout door aannames in plaats van doorvragen. -Kaart voorbeelden een mee naar huis neem formaat voor vinden, desnoods pdf op website. Wij hadden een kaart gekozen in snelle haast maar wouden eigenlijk de andere opties nog zien en andere foto mogelijkheden maar hadden hier geen kans meer toe. Met voorbeelden dus pdf op website of als meeneem boek zoals rouwteksten. -Duidelijkere informatie over foto/video en geluids materiaal doorgeven, gelukkig was 1 van de regelaars hier een icter die het snapte , maar vele normale mensen zouden hier problemen mee kunnen hebben. Uitvaardbegeleider (Frank) is erg netjes, meelevend en meedenkend, alles meteen opgelost. Problemen zijn algemeen, niet Frank persoonlijk!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Dank voor uw beoordeling. Inmiddels heeft uw uitvaartleider contact met u opgenomen om de punten, die u in uw beoordeling schetst, te bespreken. Zoals telefonisch aangegeven wordt er altijd in overleg met u een geschikt moment voor de eerste bespreking gekozen. Dat u met veel vragen na de bespreking achterblijft is vervelend maar niet onomkeerbaar. Wij zijn voor vragen dan ook altijd op ons vaste nummer bereikbaar. Vervelend om te horen dat er een misverstand is ontstaan met betrekking tot de ruimte waar u gebruik van wilde maken. Gelukkig zijn er nooit meerdere uitvaarten tegelijk in onze locatie en kan er dan ook altijd van ruimte gewisseld worden, zolang het aantal familieleden en belangstellenden niet meer is dan waar de ruimte voor geschikt is. De uitvaartleiders maken altijd aantekeningen van een gesprek en verwerken deze in het digitale dossier. Hierbij is een fout gemaakt. Dit spijt ons zeer. Uw uitvaartleider heeft dan ook zijn excuses hiervoor aangeboden. Het is helaas niet mogelijk om voorbeelden voor kaarten mee naar huis te geven. Dit omdat het van belang is dat er, bij voorkeur, dezelfde dag een kaart gekozen wordt. Zo kan de drukker de kaart gaan maken en dezelfde of volgende dag de kaart drukken en leveren. Op deze manier kan de kaart binnen een redelijk tijdsbestek worden verstuurd en komt deze ook op tijd bij de genodigden aan. Een digitale versie is mogelijk maar kan door de verschillende instellingen van computers een ander beeld dan het origineel geven. Wij betreuren het dat u dit zo ervaren heeft. Wij hebben de feedback met betrekking tot onze aanleverspecificaties van beeld en geluid niet eerder ontvangen maar zullen gaan onderzoeken hoe wij deze duidelijker kunnen formuleren. Fijn om te horen dat deze punten tijdig zijn opgelost zodat u hier tijdens de uitvaart geen hinder van ondervonden heeft. Nogmaals bedankt voor uw feedback zodat wij onze dienstverlening kunnen verbeteren.

10

Uitstekend

Prettig overleg, voorbereiding gedegen en helder, uitvoering volledig volgens afspraak en afronding prettig.

 • Aanbevelen? Ja
10

Volgens wens verlopen

Vanaf het eerste moment zijn de contacten met uitvaartverzorging Oleahof prettig en volgens wens verlopen, het overlijden van mijn man, (schoon)vader, opa en overgrootvader kwam onverwacht. Zijn wensen hebben we gerespecteerd en zo is zijn uitvaart ook verlopen, met respect en o.b.v. zijn wensen hebben wij als nabestaanden een mooi en respectvol afscheid georganiseerd. We zijn zowel voor, tijdens als na de uitvaart zeer goed geholpen door de uitvaartverzorgster en medewerkers van de Oleahof, alle vragen rondom de verzorging en overlijden zijn naar volle tevredenheid uitgevoerd en beantwoord.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hartelijk dank voor uw reactie. U heeft voor uw man, (schoon)vader, opa en overgrootvader een mooi en waardig afscheid kunnen organiseren. De uitvaartverzorgster en onze medewerkers doen hun uiterste best om u als familie te ondersteunen. Respect voor uw wensen staat hoog in ons vaandel. Wij zijn dankbaar dat u vanaf het eerste moment tot na de uitvaart met volle tevredenheid terug kunt kijken op de uitvaart en dat wij daar onze bijdrage aan hebben kunnen leveren. Wij wensen u veel sterkte voor de komende periode.

8

Goed

We zijn op een fijne manier begeleid de gehele periode. Er was goed contact en er werd naar ons geluisterd.

 • Aanbevelen? Ja
9

Geweldig

In deze moeilijke tijd heel goed opgevangen,geadviseerd en begeleid door deze moeilijke tijd heen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Warme betrokkenheid in een nare tijd.

Helaas was ik al eerder betrokken bij het regelen van een uitvaart. Daardoor konden we snel door het 'regel-proces' heen. Aan de dingen waaraan wij niet dachten, dacht de uitvaartbegeleidster wel. Zij had ook oog voor de emoties die erwaren. Alle lof voor haar (Alize). Mijn zus mocht helpen bij het afleggen en werd ook daarin goed begeleid. Ook overige medewerk(st)ers waren vriendelijk, behulpzaam en respectvol.

 • Aanbevelen? Ja
9

Rustig en integer

Oleahof heeft volledig meegedacht met onze wensen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Vol medeleven en inleving van alle betrokken medewerkers

Wij hebben dit ervaren als zeer inlevend. Daarnaast een zeer goede begeleiding bij de noodzakelijke administratieve afhandelingen. Medewerkers zeer vriendelijk en begripvol. Konden met al onze vragen terecht. De uitvaart was vol liefde verzorgd. Hiervoor onze welgemeende dank.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

Suzet, een geweldige vrouw die precies begrijpt wat je wilt. Aan een half woord genoeg. Een mooi persoon op de juiste plaats. Ook alle dank aan het zorgteam door wie wij hartelijk ontvangen werden. Iedereen van Oleahof, bedankt voor alles. Een warme groet, Familie Lute Foodstation Avanti

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima organisatie, professionele medewerkers, veel mogelijkheden en vooral klantvriendelijk

Uitstekende en respectvolle begeleiding waarbij alles vooraf goed is doorgesproken en conform plan is gerealiseerd. Hierbij viel op dat alle medewerkers bijzonder vriendelijk en hulpvaardig waren. Ook het aanbod aan mogelijkheden was ruim zoals een interne drukker voor de kaartjes (met photoshop-deskundigheid) en multimedia mogelijkheden in verschillende zalen en catering. Ook de rouwkamers zijn keurig verzorgd. Eigenlijk werd aan alles gedacht zoals een kaartje bij de rouwkamer, het bijvullen van de bloemen en de verzorging van het condoleanceregister. Onze hartelijke dank, Familie Akkerman

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed verzorgd

Nemen de tijd. Goede uitleg Meedenkend

 • Aanbevelen? Ja
10

Gewoon helemaal verzorgt, top.

Gewoon helemaal verzorgt. Gewoon top.

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer tevreden!

We zijn zeer tevreden over hoe alles gegaan is. Alles was van het begin tot het eind heel goed geregeld en netjes verzorgd. Mede dankzij de warme en goede inzet van Suzet van Lieshout is het een heel mooi afscheid geworden van mijn vader!

 • Aanbevelen? Ja
8

Goede zorg en zeer meedenkend

x

 • Aanbevelen? Ja

Over Oleahof Uitvaartzorg

Oleahof Uitvaartzorg werkzaam in de gehele kop van Noord Holland, kent als familiebedrijf een lange traditie van aandacht, betrokkenheid en zorg die verder gaat. Maar ook van vernieuwen. Hierdoor zijn wij toonaangevend voor de regio. Om een juist beeld te krijgen van onze dienstverlening zijn de recensies uitsluitend afkomstig van familieleden/nabestaanden waarvoor Oleahof Uitvaartzorg de uitvaart heeft verzorgd.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd