7

Alles goed geregeld in rare tijd.

Een bizarre uitvaart in een bizarre tijd, waar jullie ook niets aan kunnen doen. Verder alles goed geregeld.

 • Aanbevelen? Ja
8

Heel prettig verlopen

Kleine kanttekeningen Jullie hebben geen streaming service Aanbieden van drankjes mag iets explicieter. Ik moest zelf vragen of ik nog een biertje kon krijgen

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Fijn dat u tevreden bent over onze dienstverlening en met een goed gevoel kunt terugkijken op de uitvaart. Het live streamen was helaas nog niet actief. Vanaf deze week is dit wel het geval. Dat u om een drankje moest vragen had te maken met ons protocol in verband met het coronavirus.

10

Betrokken en professioneel

De medewerkers van de Oleahof zijn betrokken én professioneel. En dat is precies wat je nodig hebt in zo'n moeilijke periode. Wij kozen voor thuisopbaring, alles verliep prima in overleg en met goede begeleiding waar nodig.

 • Aanbevelen? Ja
10

In 1 woord super en heel goed teamwork

Mijn moeder is uit bed gevallen en heeft een week in het ziekenhuis gelegen en is daar ook overleden haar gezicht zag er niet uit met een grote hoofdwond maar onze complimenten gaan uit naar de mensen die haar zo mooi hebben opgebaard echt super wij wisten niet wat wij zagen. Ook hebben wij 3 keer een andere uitvaartbegeleider gehad i.v.m. ziekte maar echt alle 3 goed op elkaar ingesteld dus teamwork.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Dank voor uw reactie met complimenten voor ons zorgteam en onze uitvaartleiders. Het doet ons goed te horen dat uw moeder, ondanks haar ongelukkige val, op een mooie wijze door ons zorgteam is opgebaard. En fijn dat u kunt terugkijken op een goed geregelde uitvaart. Bij onze uitvaartleiders is onderlinge communicatie en overdracht van essentieel belang. Met name bij ziekte komt dit des te meer naar voren.

10

Het was een goed en waardig afscheid

Wij werden zeer goed begeleid in deze moeilijke tijd om de juiste keuzes te kunnen maken. De uitvaartleidster was aardig, zeer vakkundig en zeer menselijk.

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel goed

Alles is perfect geregeld door Oleahof medewerkers.

 • Aanbevelen? Ja
10

Ontzorgen met een hoofdletter O

tot in de kleinste details is alles piekfijn geregeld geweest, nogmaals dank daarvoor

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldige ondersteuning

Wat een lieve vrouw. We hebben alle hulp en steun gekregen die we nodig hadden. We hebben een hele fijne ervaring gehad met Suset. Had niet beter gekunt. Dankjewel

 • Aanbevelen? Ja
9

Uitmuntend!

Met veel zorg en medeleven, meedenkend en heel veel uit handen nemend. GEWELDIG, het gehele team. Met speciale dank aan Chirstinne Jellema!

 • Aanbevelen? Ja
9

Meedenkend, flexibel, professioneel

Meedenkend, flexibel, professioneel.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer professioneel en waardig

Een uitvaart regelen. Er komt zoveel op je af. En dan ben je dankbaar dat er kundige mensen zijn die je helpen en ondersteunen en wijzen op zaken waar je gewoon niet over nadenkt. De mensen van het Oleahof zijn zeer vakbekwaam en regelen alles tot in de puntjes.

 • Aanbevelen? Ja
10

Tot in de puntjes verzorgd

Vanaf het eerste contact had ik een heel goed gevoel en dat heb ik nog steeds nu het prachtige afscheid van mijn moeder alweer een paar dagen geleden is. Suset van Lieshout luistert goed, is betrokken en respectvol. De afscheidsceremonie in de koffiekamer van de Oleahof was mooi, intiem en sfeervol. Mijn moeder stond in het licht van de vuurtoren, mam zou het geweldig hebben gevonden! Heel veel dank voor de goede begeleiding en aandacht. Het afscheid van mijn moeder was uniek en onvergetelijk!

 • Aanbevelen? Ja
10

Ales was perfect geregeld

Vanaf het eerste contact tot het laatste is en was alles prima geregeld. Vooral de warme persoonlijkheid van de begeleider was rustgevend.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima geregeld!

Mooie locatie, fijne uitvaartverzorger, mooi afscheid.

 • Aanbevelen? Ja
8

Erg betrokken

De uitvaartverzorger Frank die wij hadden was erg betrokken en gaf goede adviezen. De uitvaart is netjes en volledig naar onze wensen verlopen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Betrokken, warm, professioneel.

Betrokken, warm, professioneel.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een bedrijf dat onze zorg volledig uit handen heeft genomen

Een bedrijf dat onze zorg volledig uit handen heeft genomen. De begeleiding en de logistiek was van de dag van overlijden tot na de uitvaart tot in de puntjes verzorgd. Er werd serieus geluisterd naar de wensen van de nabestaanden en eventuele latere aanpassingen werden moeiteloos ingevuld.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch begeleid door Suset v Lieshout

Niet veel aan toe te voegen, Oleahof is prachtig om te zien. Personeel uiterst vriendelijk. Onze uitvaartverzorgster (Suset van Lieshout) heeft alles fantastisch en naar onze wens gerealiseerd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfect geregeld allemaal

Zeer tevreden alles was naar wens

 • Aanbevelen? Ja
8

Alles perfect geregeld

Uitvaart tot in de puntjes geregeld. Maar ook daarvoor en daarna alles heel fijn verlopen. Het enige minpuntje voor ons was dat wij zelf de muziek moesten aanleveren dat was erg lastig om te regelen. Verder onze complimenten, was een mooie uitvaart.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Geachte mevrouw, Hartelijk dank voor uw goede beoordeling. Wij begrijpen dat het lastig kan zijn om zelf muziek aan te leveren. De Oleahof is niet in bezit van een online muziekboek, echter hebben wij vele muziekstukken in onze database. Maar helaas zullen nabestaanden zelf het muziekstuk moeten aanleveren wat wij niet in bezit hebben.

8

Fantastisch geregeld.

Het is zo fijn dat als je in zo’n emotionele rollacoaster komt dat er iemand is die je erdoorheen leidt. Wij hebben een heel mooi afscheid kunnen geven. Een mooie herinnering wat bijdraagt aan de verwerking van ons verlies. Suset heeft ons geweldig begeleidt en voelde heel goed aan wat wij wilden en gaf ons het vertrouwen dat het goed zou komen. Met last minute wijzigingen ging zij heel relaxt mee om , waardoor het geheel heel natuurlijk en ontspannen verliep. Complimenten👍🏼, ook van veel familieleden die haar voor het eerst hadden ontmoet complimenten hoe zij het geheel respectvol en relaxed leidde. Ook vond ik de heren die mij hielpen mijn moeder aan te kleden zo professioneel en respectvol en dachten actief met mij mee. Ook was het zo ontzettend fijn dat ik een keuze kon maken in welke rouwkamer ik mijn moeder mocht plaatsen. De dames van de receptie, ook heel goed hoe wij keer op keer werden ontvangen en hoe er werd meegedacht en geholpen hoe de bloemen het best tot hun recht kwamen. Jullie hebben echt het gevoel gegeven dat jullie er speciaal voor ons waren. Ga vooral zo door, succes.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een prettige en fijne samenwerking.

Bij het regelen van de uitvaart van onze moeder zijn we uitermate goed bijgestaan door de medewerkers van het Oleahof. Er werd op een fijne manier meegedacht waardoor we een mooie uitvaart konden samenstellen. Het contact en alles daaromheen hebben wij als zeer prettig ervaren!

 • Aanbevelen? Ja
10

De verzorging was geweldig

Zeer goede begeleiding. We kijken ,er een dankbaar gevoel op alles terug. In het bijzonder dank aan Suzet

 • Aanbevelen? Ja
8

Goed contact met Cristine

We zijn tevreden en het was fijn dat we ook onze eigen inbreng konden doen , we werden goed geholpen met vragen en de afhandeling was netjes👍

 • Aanbevelen? Ja
10

Ondanks het verdriet, geweldig.

Het verdriet dat ik kon delen met Christine Jellema en het meedenken van de mogelijkheden hebben wij als zeer waardevol ervaren. Ook de andere medewerkers hebben er voor gezorgd dat wij een heel warm gevoel aan het afscheid hebben over gehouden.

 • Aanbevelen? Ja

Over Oleahof Uitvaartzorg

Oleahof Uitvaartzorg werkzaam in de gehele kop van Noord Holland, kent als familiebedrijf een lange traditie van aandacht, betrokkenheid en zorg die verder gaat. Maar ook van vernieuwen. Hierdoor zijn wij toonaangevend voor de regio. Om een juist beeld te krijgen van onze dienstverlening zijn de recensies uitsluitend afkomstig van familieleden/nabestaanden waarvoor Oleahof Uitvaartzorg de uitvaart heeft verzorgd.

Klantenvertellen Reviews

• Alle klanten mogen beoordelen
• Beoordelingen moeten voldoen aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren controles uit om valse beoordelingen zoveel mogelijk tegen te gaan: lees meer
• Onvoldoendes (reviewscore lager dan 6) zijn 7 dagen na plaatsing zichtbaar op deze pagina