Filters

10

Zeer goed verzorgde uitvaart

Het verliep vlekkeloos. 2de uitvaart in korte tijd en beide keren was het zeer goed verzorgd. Goede communicatie, snelle reactie op mails. Werd goed naar wensen geluisterd. Mooi drukwerk. Goede, smakelijke catering. En een extra pluim voor Frank! Maar uiteraard voor de alle andere medewerkers.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een mooie herinnering

Kundige begeleiding, een waardig afscheid en de communicatie met Olea Hof was goed.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer goed geholpen en georganiseerd

De uitvaart van mijn vrouw is top begeleid door Alize. Ook Jan & Jack hebben mijn vrouw vakkundig en met zorg opgehaald en verzorgd. Zo fijn dat wij in een hele moeilijke tijd zo goed werden opgevangen en geholpen..

 • Aanbevelen? Ja
9

goed verzorgd

goed verzorgd

 • Aanbevelen? Ja
10

In woord geweldig, wij kunnen hier met glimlach op terug kijken.

Suset heeft goed naar ons geluisterd. De ontvangkamer zag er heel mooi uit, zo gezellig en sweervol . Echt op de koffie bij Hessel. Dit was precies zoals Hessel het gewild zou hebben. Suset, bedankt hiervoor Groet, Dinette, Peter, Esmyralda en Ryan, die blij was dat hij mee mocht helpen.

 • Aanbevelen? Ja
8

Alles naar wens

Alles cfm afspraken, geen verrassingen

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldige begeleiding van de begrafenis

Kundige en meelevende mensen bij Oleahof waren zeer goed bereikbaar en begaan met ons als familie. Ze hebben gezorgd dat we een hele mooie dienst hebben kunnen neerzetten.

 • Aanbevelen? Ja
10

Nog steeds een hoog niveau.

Haar bezoeken aan de open dagen en de goede ervaring bij het overlijden van haar echtgenoot waren voor onze moeder reden om weer te kiezen voor de "Oleahof". Ook deze keer bleek de inzet, professionaliteit, de locatie en vooral de betrokkenheid onverminderd. Meerdere keren werd door aanwezigen de uitvaartbegeleiding gecomplimenteerd. De familieleden kijken terug op een gedenkwaardige afsluiting van het overlijden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Men begreep precies wat wij wilden

Vriendelijk, maar toch zakelijk. Alles verliep precies zoals wij het wilden.

 • Aanbevelen? Ja
10

We hebben de uitvaartzorg als zeer positief ervaren!

Alles klopte! De begeleiding hebben we vanaf het 1e moment als heel positief, warm en betrokken ervaren. Hierbij hadden we echt het gevoel dat alles in het werk zou worden gesteld om ons te ontzorgen en samen een mooi 'afscheid' te realiseren! Onze wensen, binnen de geboden mogelijkheden, konden worden gerealiseerd en hierin is heel goed meegedacht. Het gevoel dat 'alles goed komt' hebben wij als familie gevoeld en als zeer prettig ervaren. Zo moet het ook zijn! Als dit onderdeel van een heel emotioneel proces goed verloopt, helpt het enorm bij de verdere verwerking van het verlies van een dierbare. Complimenten voor de begeleiding hierin van begin tot einde! Niet te vergeten ook de zorgmedewerkers die met groot respect en zorgvuldigheid te werk gingen en ons hierin hebben betrokken en daarnaast ook de gastvrouwen die ons altijd vriendelijk te woord stonden bij de bezoekjes. Hartelijk dank!

 • Aanbevelen? Ja
9

Helemaal goed

Goede zorg voor en na de crematie. Zeer meelevend en behulpzaam

 • Aanbevelen? Ja
10

Een mooie ervaring met de complimenten aan Alize en team

Ik ben erg tevreden over het verloop van de crematie. Alize heeft alles heel goed opgepakt en heel duidelijk gecommuniceerd. Een pluim voor Alize en een pluim voor de twee heren die mij en mijn vader hebben helpen aankleden.

 • Aanbevelen? Ja
9

Betrokken, warm, ontzorgen

Het afscheid van onze moeder kwam vrij snel na dat van onze vader. Dat was direct bekend. Er is tijd om je verhaal kwijt te kunnen en de uitvaart wordt met de grootste zorg voorbereid en uitgevoerd. Wij hebben het als “warm” ervaren, Ondanks dat het ook business is. Ze zijn er voor je.

 • Aanbevelen? Ja
8

Prima verzorgd

Alles is goed verzorgd en geregeld door oleahof

 • Aanbevelen? Ja
9

Het was allemaal naar wens zoals me man het zou willen

Suzet je bent een topper, ik voelde me gehoord bij jou, ook namens me familie heb je het fantastisch gedaan. Nogmaals dankjewel

 • Aanbevelen? Ja
10

Een intieme uitvaart met uitstekende verzorging en begeleiding

Mooi en sfeervol rouwcentrum met invoelend personeel. De uitvaartleidster stond open voor onze wensen en had ook bruikbare aanvullingen. Er werd heel goed rekening gehouden met de coronavoorschriften. De tijdsplanning was perfect in orde, dus geen overschrijding van de kosten. De hele familie denkt met warme gevoelens terug aan deze uitvaart.

 • Aanbevelen? Ja
10

Was een hele goede service.

Zijn erg lief en geduldig, nemen alle tijd voor je.

 • Aanbevelen? Ja
10

Waardevol en warm.

Wij hadden een klein budget maar met behulp van onze uitvaartleidster Suset hebben we toch een heel mooi afscheid gehad. Open en duidelijke communicatie en goede begeleiding. Ik had vooraf niet gedacht dat er nog zo veel mogelijk was.

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfecte uitvaart

Alles is gegaan zoals afgesproken, op geen enkel punt valt iets af te dingen. Wij vonden het een waardige en prachtige uitvaart.

 • Aanbevelen? Ja
9

nette, correcte dienstverlening

De gehele begeleiding was netjes en correct. Afspraken waren helder en werden goed opgevolgd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfecte ambiance en service, volledig ontzorgt.

De uitvaart van mijn moeder is van het begin tot het eind perfect verzorgt. . Zeer goede begeleiding, meedenken, communicatie . Prachtige locatie, zeer mooi en sfeervol . Alles wat we wilden was mogelijk of werd mogelijk gemaakt . Zeer goede prijs/ kwaliteit verhouding . We liepen iets uit maar dat was absoluut geen probleem . De erg persoonlijke begeleiding door Christine was zeer prettig . Zeer goede catering We wilden voor onze moeder geen zware dienst. Maar een in memoriam waarbij we haar leven zouden vieren door geweldige herinneringen op te halen en een toost uit te brengen met champagne. Dank zij de Oleahof is een droomuitvaart werkelijkheid geworden. Dank jullie wel xx

 • Aanbevelen? Ja
10

Ongelooflijke kundige en lieve mensen

Dit is mijn eerste ervaring met het verzorgen van een uitvaart. De wijze waarop dhr Post ons op zondag de 26e juli ontving was al zeer hartverwarmend. De dagen erna , waarop er heen en weer werd gebeld , om de kaart voor de zoveelste keer aan te passen werd met zoveel compassie gedaan dat ik echt alle vertrouwen kreeg dat het een mooie uitvaart zou gaan worden. Het contact met mevr. van Lieshout gaf ook net zoveel warmte. De gesprekken waren heel duidelijk en doelgericht maar op een heerlijke menselijke manier werden onze wensen aangehoord en opgeschreven. De uiteindelijke uitvoering van het geheel was in onze beleving het mooiste wat ik mijn moeder als afscheid kon geven dankzij de inzet van alle mensen bij Oleahof voor en ook achter de schermen. Hiervoor mijn onuitsprekelijke dank.

 • Aanbevelen? Ja
8

Goede begeleiding, en zorg

Prima begeleiding, wel behoorlijk aan de prijs.

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel professioneel, zijn dichtbij maar nemen ook afstand

We zijn hartelijk ontvangen en er zijn ons heel veel zorgen uit handen genomen. Zo konden we niets belangrijks vergeten.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top team

Dankzij het team van het Oleahof te Den Helder, zijn er heel wat zorgen weg genomen. Een zeer professionele en warme begeleiding. Speciale dank gaat uit naar Alize.

 • Aanbevelen? Ja

Over Oleahof Uitvaartzorg

Oleahof Uitvaartzorg werkzaam in de gehele kop van Noord Holland, kent als familiebedrijf een lange traditie van aandacht, betrokkenheid en zorg die verder gaat. Maar ook van vernieuwen. Hierdoor zijn wij toonaangevend voor de regio. Om een juist beeld te krijgen van onze dienstverlening zijn de recensies uitsluitend afkomstig van familieleden/nabestaanden waarvoor Oleahof Uitvaartzorg de uitvaart heeft verzorgd.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd