Verschrikkelijk!

We wachten nu al ruim 3 maanden op een bestelde stoel. Dit kan natuurlijk gebeuren, maar wij worden totaal niet geïnformeerd en moeten er continu zelf achteraan. Daarnaast worden er telkens andere beloftes gedaan die vervolgens niet worden nagekomen. Fijn dat we achteraf kunnen betalen via Afterpay, maar niet prettig dat wij nu al 4 herinneringen van Afterpay (inclusief administratiekosten!) hebben gekregen ondanks dat de bestelling nog niet is afgeleverd. Aangezien alleen Meubel en Slaaphuys dit kan laten aanpassen bij Afterpay en dit vervolgens niet wordt gedaan, krijgen wij een slechte betalingsreputatie terwijl wij hier dus niets aan kunnen doen. Is het laksheid of heeft Meubel en Slaaphuys totaal geen controle meer?!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een wouwww winkel, vanaf dat ik binnen kwam zag ik direct ' dit is het waar ik al zo lang naar zoek, prachtig, heel onze stijl'. Uren kan ik rond lopen in deze winkel, alles is mooi, je doet er heel veel inspiratie op, we zijn er al 2 keer geweest, maar ik weet dat we er nog zullen gaan, zelfs mijn man die niet graag gaat winkelen, kan er ook gerust uren in rond lopen en ziet mooie meubelen en decoratie staan. Wij komen zeker nog terug! Trouwens, heel vriendelijk mannen die als hier netjes afgeleverd hebben en de tijd namen om uitleg en tips te geven. Top voor zo'n jonge mannen hoor

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een winkel waar je netjes geholpen word, en waar je ook op je gemak kan rondkijken, zonder opdringerig personeel. Met advies wat betreft combinatie vd stoffering oa, hebben wij een gehele nwe inrichting vd woonkamer gecreëerd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mooie winkel, leuk personeel en goede bezorgservice

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heel fijn geholpen in de winkel en de bezorgers zijn zeer vriendelijk en behulpzaam top

2 vriendelijke jongens hebben ons uitstekend geholpen! Heel blij mee

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mooie winkel. Fijn geholpen en ruime keuze in alle stylen.

Bellweg 8 A

2627AW Delft