Originele beoordeling
Beste Familie van de Poll, Wat vinden wij het spijtig om uw review te lezen. Wij willen dan ook direct met de deur in huis vallen dat wij oprecht zijn geschrokken. Dit is absoluut niet de klantvriendelijkheid waar wij als Meubel & Slaaphuys voor staan en via deze weg willen wij laten weten dat de bezorgers in kwestie hier direct op aangesproken zijn en dat wij dit intern verder zullen oppakken. Dit gezegd hebbende willen wij namens het gehele team van Meubel & Slaaphuys onze welgemeende excuses aanbieden en uiteraard zullen wij de gebreken aan uw vloer vergoeden. Dit is een belofte. Wij zullen er alles aan doen om uw service naar tevredenheid op te lossen. Met vriendelijke groet, Meubel & Slaaphuys