Filters

10

Een geweldige betrokken kennel, ook wanneer het even mis gaat!

Mijn vriend en ik hebben een boomer teefje gekocht bij kennel de Hoeve (Guusje). Ze was meteen een schatje! Helaas ging het even mis met eten. Bij een check up bij onze eigen dierenarts gaven ze aan haar een beetje mager te vinden. We kregen ander voer mee om meteen mee te beginnen. Guusje werd echter snel een beetje ziekjes en ging overgeven en kreeg diarree. Onze eigen dierenarts sloeg alarm, ze verloor te snel te veel vocht voor haar gewicht. Volgens de dierenarts kon ze het beste bij hen opgenomen worden en een infuus en dwangvoeding krijgen. Dit alles gebeurde al na 4 dagen thuis zijn … in paniek heb ik kennel de Hoeve gebeld voor overleg terwijl we Guusje voor de opname weg hadden gebracht. Johan van kennel de Hoeve adviseerde haar een weekje terug te brengen naar hen zodat ze haar goed in de gaten konden houden en bij konden voeren. Dwangvoeding zou namelijk best traumatisch kunnen werken. Dit hebben we gedaan. Deze week was uiteraard niet leuk. We misten ons pupje maar kregen vrijwel elke dag een leuk filmpje van Johan om ons op de hoogte te houden. Na een week was Guusje goed aangesterkt en zelfs wat aangekomen! Toen we haar weer gingen ophalen kregen we nog snoepjes en extra voer mee. En de kennel voor ook nog aan alle dierenartskosten van de voorgaande week te betalen. Geweldig!! Waarschijnlijk was de stress van het verhuizen en de overgang naar de nieuwe voeding van de dierenarts te veel voor Guusje. We zijn super blij met de betrokkenheid en hulp van de kennel. Zelfs na dit alles hebben we nog een tijd app contact gehouden over hoe het nu gaat. We hadden ons geen betere service kunnen wensen! Met Guusje is alles weer goed! Echt mensen met hart voor hun werk!

 • Aanbevelen? Ja
9

geweldig

Heel netjes schoon en vriendelijk. Sky een hele lieve speelse en intelligente hond.

 • Aanbevelen? Ja
10

Hond,kennis en mens vriendelijke kennel

Kennel de Hoeve hebben wij in onze hart gesloten door hun klantvriendelijkheid en kennis. Wij kochten onze Bolonga Zwetna genaamd Moos 1 jaar geleden en zijn vanaf dat hij bij ons is smoorverliefd op hem, hij is lief en zeer pienter. Wij raden dan ook een ieder die een pup wil aanschaffen aan om Kennel de Hoeve niet te vergeten. Familie van der Wereld.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vertrouwd

We werden erg goed geholpen met het uitkiezen van een puppy. Ze is precies zoals we graag wilde. Daarnaast konden we altijd terecht met vragen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

Het is heel moeilijk om een goede kennel te vinden met betrouwbare mensen en pups. Er is zoveel mis in deze tijd maar hier klopt alles. Zo n fijne mensen geven vertrouwen en weten ook welke pup bij je past. Ik heb zaterdag mijn pup gehaald. Een heel goed gesocialiseerde pup. Ben erg blij en ze heet Marie

 • Aanbevelen? Ja
9

Hele fijne mensen

Het zijn hele fijne mensen. De eerste dagen vond ik het heel spannend en was erg onzeker. Geen vraag was te gek en werd heel vriendelijk te woord gestaan en kwamen zij met oplossingen. Wij zijn zo gelukkig met ons nieuwe gezinslid. Nola is nu alweer 2 maanden bij ons en is echt een heerlijk meissie ;o) Ze past qua karaktertje ook helemaal in ons gezin, we genieten elke dag van haar. Wij zijn jullie zo dankbaar, ik kan niet in woorden beschrijven wat Nola voor ons betekend. Dank jullie wel.

 • Aanbevelen? Ja
10

Topkennel met erg sociale hondjes

Na lang nadenken over het aanschaffen van een hondje kwamen we bij Kennel de Hoeve uit. Na een prettig telefoongesprek volgde al snel de kennismaking. De zaak was schoon en opgeruimd. Straalde rust uit. Ook de eigenaresse was erg rustig en kon veel informatie delen over de honden. De hondjes waren erg schoon, lief en sociaal. Meteen een goed gevoel. Zijn erg netjes behandeld. Ook als we nu een vraag hebben staan ze ons in alle rust te woord. Echt een super kennel. Inmiddels is onze hond Harley 5 maanden oud en een echte aanwinst voor mijn zoon en mij. Harley is enthousiast en sociaal. Zowel naar mensen als naar andere honden. Hij is erg geliefd in de buurt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel tevreden!

Prettige ontvangst en duidelijke uitleg over het opvoeden van een pup! Ook de uitleg en tips/adviezen op de site zijn waardevol. Ons 2e hondje hier gekocht omdat we heel tevreden zijn.

 • Aanbevelen? Ja
9

Fijne kenner om een puppy te gaan halen.

Prettige ervaring. Geen maandenlange wachttijden. Wij en onze kinderen en kleinkinderen zijn superblij met ons hondje. Hartelijk dank.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een nette kennel met vriendelijke mensen

Wij gingen onze pup (Bertje) een boomertje ophalen. De kennel zag er super netjes uit. We werden hartelijk ontvangen en we kregen een goede uitleg over Bertje. Ze namen alle tijd voor je. Wij zijn erg blij met Bertje, het is een gezonde lieve en actieve pup. Wij zijn vol lof over kennel de Hoeve. Wat ons betreft een echte aanrader.

 • Aanbevelen? Ja
8

Prima.

Heel goed. Goede uitleg en super lieve boomer DEX gekocht.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede Kennel, ze geven om hun hondjes.

Op 25 juli zijn we kennis gaan maken met een boomer uitgekozen van de foto. Dat was liefde op het eerste gezicht. Dus we namen Jara mee naar huis in de auto. Toen begon het avontuur. We moesten best een eind rijden maar uiteindelijk werd ze wat rustiger. We hebben een Bench gekocht en die afgedekt met een badhanddoek zodat ze zich veilig voelt en zo mooi vanaf de voorkant kan kijken. Toen kwam de avond, ik besloot de bench mee te nemen naar de logeerkamer. Ik was bij haar.. Ze heeft de hele nacht doorgeslapen en na een week hebben we haar naar beneden gebracht best spannend maar ze sliep gelijkt de hele nacht door. Ze is nu al bijna helemaal zindelijk, het is een super intelligent hondje, en is erg lief en sociaal. Ik kan wel blijven vertellen maar heb geen ruimte meer. Vriendelijke groeten

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch!

Onze drie hondjes komen van Kennel de Hoeve: Spike, Jimmy en Billy. Alledrie superlieve, mooie, gezellige, gezonde hondjes. Heel sociaal en goed in contact met mensen en andere honden. We worden altijd heel goed en fijn geholpen door Miranda bij Kennel de Hoeve. Ze begrijpt precies wat voor hondjes bij ons passen, maar ook welke hondjes goed bij elkaar passen. Heel blij mee!

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig kennel

Hoi, Ik heb alleen maar lof over dit kennel. Zeer klant vriendelijk en erg behulpzaam. Goede zorg ook voor de hondjes. Wij zijn blij met onze Bodie!

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer goede kennel goed geregeld met de aflevering van de pup.

Heb kennel de hoeve als zeer goed ervaren. Heb duidelijke uitleg gehad over mijn puppy Womba. Met Womba gaat alles goed. Heel speels leuke pup en aparte kleur oven.

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede service met veel liefde voor de pups!!!

Eind mei mochten wij Beau, onze boomer pup, ophalen bij kennel de Hoeve. We werden gastvrij ontvangen en kregen uitgebreid info. Er werd ruim de tijd voor ons genomen, omdat dit voor ons onze eerste pup is, was dit heel fijn. Alles zag er schoon en verzorgd uit in de kennel. Beau zag er gezond en levendig uit en had alle inentingen al gehad, alle papieren waren op orde en inzichtelijk. Duidelijk was de liefde voor de pups merkbaar. Ook de interesse na een paar weken, hoe het met Beau gaat, werd gewaardeerd. Al met al, een aanrader!!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer goed

Goed geholpen

 • Aanbevelen? Ja
10

Super !!! Heel tevreden met onze Max

Het is reeds ons 3 de hondje van de Kennelhoeve , toen onze Lucca 14 jaar oud overleden is , hebben we voor onze Milo 5 jaar oud en nieuw vriendje wees halen in Kennel de Hoeve. We zijn super gelukkig met onze kleine Max en bedanken Miranda voor de goeie zorg. Het hondje zag er heel gelukkig en speels uit toen we het haalden en heel netjes en verzorgd. Thanks

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijne goede kennel

Vanaf begin goed contact met Miranda gehad! Kregen filmpjes toegestuurd, mochten komen kijken alles zag er schoon en netjes uit hondjes zagen er goed verzorgt uit! Met ophalen goede informatie over hoe verder en waar we op moesten letten, kregen zakje voer mee en druiven suiker voor de eerste dagen en als er evt wat zou zijn mochten we meteen contact opnemen! Ons hondje was al volledig ingeënt en alles stond netjes in het paspoort! Intussen is Semmie paar weekjes bij ons en genieten volop! Het is een super leuk lief hondje en doet het super goed!

 • Aanbevelen? Ja
10

Opmerkelijk goede service en interesse!

In maart 2019 zochten wij met zorg een speels hondje uit. Er was ruim voldoende keuze. Wij kochten een combinatie van Boomer en Beewer, een soort Yorkshire terriër, geboren op 4 januari 2019. In juli 2019 merkten wij steeds vaker dat Trix huppelde. Bij een controle door onze dierenarts bleek een afwijking aan haar pootje rechtsachter. Wij dachten: daar beginnen de problemen. Natuurlijk was het vervelend dat Trix niet gezond was, maar mij werd verzekerd dat met haar alles goed zou komen na een operatie. Die kon echter pas worden uitgevoerd als Trix volgroeid was, dus dat werd nog even wachten. De reacties van deze fokker, hondjes.nl, waren zo meelevend en meedenkend, dat zowel onze eigen dierenarts als de gespecialiseerde orthopedische dierenarts waarnaar wij werden doorverwezen hier op een positieve manier opmerkingen over maakten. De kennel vergoedt ook alle kosten. Bovendien zijn wij gedurende de wachtperiode meermaals meelevend opgebeld. Onze complimenten voor deze fokker. Gelukkig geeft deze fokker ook aan dat afwijkingen dank zij hun fokprogramma en controles zelden voorkomen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

Wat een lieve mensen met rechte pure passie voor hun hondjes Aanrader !!👍👍👍👍👍👍👍

 • Aanbevelen? Ja
8

Goed.

Ik werd rustig te woord gestaan en er werd alle tijd voor me genomen. Voelde goed. Vooral voor een onervaren persoon zoals ik ben en nog helemaal zoekende ben..........

 • Aanbevelen? Ja
9

betrouwbare fokker

Wij hebben Bobbie nu 3 weken en hij is al bijna zindelijk. Alle papieren en het paspoort waren in orde. Ook had Bobbie alle inentingen gehad. Wij bevelen deze fokker zeker aan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Hele fijne kennel, goede informatie, gezond hondje

Wij hebben bij de kennel aangegeven wanneer we een hondje konden komen halen. Daarop hebben wij een afspraak gemaakt en heeft Miranda de hondjes bij elkaar gezet die per die datum weg mochten naar een nieuw baasje. Bij die afspraak hebben wij onze Diesel (een Boomer Bolonka) uitgezocht en mijn zus heeft toen Pip (een Bolonka) uitgekozen. Drie weken later mochten we ze pas ophalen. Miranda heeft ons in die tussentijd nog een filmpje doorgestuurd van onze hondjes (dat was echt heel fijn). Toen eindelijk de grote dag was aangebroken en wij Diesel en Pip eindelijk mee naar huis mochten nemen, heeft Miranda heel veel tips en nuttige informatie gegeven. Ook fijn dat in de kennel alles te koop is wat nodig is bij de aanschaf van een hondje. Met 12 weken zijn we bij de dierenarts geweest en ook deze gaf aan dat dit gezonde hondjes waren. We zijn ontzettend blij met onze Diesel en Pip. We zullen jullie kennel zeker aanraden.

 • Aanbevelen? Ja
10

We werden opgewacht door Miranda in een leuke ruimte waar ons gereserveerde al op ons zat te wachten

Op 4 april hebben wij onze pup bij jullie opgehaald die we de naam Kai hebben gegeven. Wil jullie even laten weten dat we een superpup hebben. Ook onze dierenarts is zeer tevreden. Kai is al zindelijk en speelt graag met andere honden. Groot of klein maakt hem niet uit. Ook met onze kleinkinderen kan hij het prima vinden. Om het kort te houden......een superhond waar we heel blij mee zijn en hopen dat we lang van elkaar mogen gaan genieten.

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd