Laden reviews...
3 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Vandaag lopend naar de optometristen bij Wetzel. Er zijn er zelfs meerdere. Je zou nog kunnen kiezen ook. Was lopend gegaan omdat mijn ogen onder andere gedruppeld zouden worden, de pupillen dan groot worden zodat de specialist(e) goed in het oog kan kijken, bijvoorbeeld naar het netvlies en de oogzenuw; Maar dat hoefde gelukkig niet andere metingen zonder de druppels gaven al een goed beeld wat er aan de hand is en al was. Dubbel zien. Dus ik krijg nu een verwijzing naar een gespecialiseerd ziekenhuis om verder oogonderzoek te doen. Ook werd verteld dat er links al een lichte vorm van staar zit. Hopelijk binnenkort uitsluitsel en aanschaf van de juiste bril om weer zonder vermoeid te raken te kunnen kijken. Wat geweldig dat ze dat kunnen hier. (H)eerlijk nog zo’n zelfstandig werkende vakmensen zonder de hete adem van een omzet gedreven keten van opticiëns in hun nek.
oogmeting, Optometrisch onderzoek, orthoptisch onderzoek
30 May 2026
Erasmus
Laarbeek
Jaren geleden ging ik dubbel zien (diplopie) en werd verwezen naar een oogarts. Vervolgens jaren achter elkaar naar de optometrist. Nu kan ik gewoon terecht bij een onafhankelijk werkende opticien en optometrist in Beek en Donk. Ging vroeger altijd naar een te omzet gedreven keten, u kent ze wel. Maar hier is echt een verademing om te komen. Belangrijkste is en blijft vakmanschap, zeker voor je ogen. Daar geen standaard apparatuur, maar modern ingerichte behandelkamers echt moderne apparatuur. Bij mijn vrouw merkte ik gisteren dat ze tevreden vertrok na alle metingen op haar ogen en er nog een tweede meting werd afgesproken om er zeker van te zijn dat er geen verschillen zijn. Goede ontvangst, goede koffie. En ik was daar eigenlijk gisteren voor mijn partner. Ze vertrok tevreden, anders dan de laatste keer in Den Bosch met bedragen waar je van schrikt. Vandaag ga ik voor mijn metingen naar de optometrist en er werd gevraagd om alle oude brillen mee te nemen. Daar beginnen ze bij Wetzel mee. Echt top en zin om te gaan.
oogmeting, Optometrisch onderzoek, orthoptisch onderzoek
anders
30 May 2026
Herman
Beek en Donk
ik heb onlangs nieuwe glazen in mijn bril laten zetten met een extra harde coating, zodat er minder snel krassen op de glazen komen. Om mijn brillenglazen nog preciezer voor mijn ogen te positioneren ben ik met een nieuw apparaat opgemeten. Het resultaat is super. Ik zie alles weer helder en dat is vandaag de dag heel belangrijk.
Ervaring met:
aankoop van een complete bril, aankoop van brillenglazen, aankoop van contactlenzen, oogmeting
voorbij lopen/rijden
26 October 2025
Wil Jansen
LIESHOUT
Zaterdag mijn nieuwe bril opgehaald. Super blij weer mee. De service vind ik hier altijd erg prettig. Een nieuw montuur uitzoeken is altijd best lastig vind ik maar de expertise van de medewerkers zorgen er altijd weer voor dat ik weer een mooie bril kan de dragen waar ik blij van word . Men neemt de tijd om goede metingen te doen ook als je lastige ogen hebt. Kortom een prima opticien.
Ervaring met:
aankoop van een complete bril, aankoop van brillenglazen, oogmeting, Optometrisch onderzoek, service (nieuwe neuspad, bril bijstellen), zonnebril
9 March 2025
Jenny Poppe
Amersfoort
Heel goed geholpen, luisteren goed naar wat gewenst is en pakken dit heel kundig op. Ook de meting met de apparatuur was heel precies en uitgebreid. De lenzen hadden gelijk de juiste sterkte en ook de juiste pasvorm.
aankoop van contactlenzen
26 January 2025
hs
erp
Dat het een leuk team is en zeer behulpzaam ,en alles word goed getest zeer tevreden over deze winkel Dus aanrader
Ervaring met:
aankoop van een complete bril, oogmeting, zonnebril
6 September 2024
Anja Gruijters
Gemert
Mooie winkel, zeer vriendelijk en kundig personeel, snelle service! Na 1 bezoekje weten ze je naam al, waardoor je bij een 2e bezoek al begroet word met je voornaam! Heel gezellig! Wat wil je nog meer? Onze zoon is blij zo snel zijn bril te hebben!
Ervaring met:
aankoop van een complete bril, Optometrisch onderzoek
24 August 2024
Naomi
Beek en Donk
Geweest voor een diagnostisch onderzoek. Werd alle tijd voor me genomen. Onderzoek werd deskundig uitgevoerd. Fijne sfeer in de winkel en lekkere koffie.
Optometrisch onderzoek
12 May 2023