Filters

10

Oplevering is meer dan top

Na mijn eerde recentie nu de laatste nav de oplevering en de laatste loodjes. Brian , Collin en Ryan hebben 4 dagen gebuffeld om alles tip top in orde te krijgen en ook de laatste dag werden echt alle puntjes op de welbekende i gezet. Alles werd na afgelopen en daar waar nodig nog afgesteld. Dus het zijn echt toppers. Dus mocht je kunstof kozijnen willen hebben kies Flexkozijn en vraag naar Brian als montage team.

 • Aanbevelen? Ja
10

Erg tevreden

Het eerste contact met Nick was fijn en na akkoord konden de kozijnen snel worden geplaatst. De monteurs dachten goed mee voor de afwerking aan de binnenzijde (Omdat we nog alles hebben laten stuken). En de opleverpunten zijn grotendeels al opgelost en voor de andere opleverpunten staan data gepland. Hiervoor netjes contact en meegedacht voor de oplossingen. Al met al, super blij met onze mooie schuifpuien!

 • Aanbevelen? Ja
10

Netjes en correct

Mooie, luxe dakkapel geleverd. Kwamen ‘S ochtends netjes op tijd. Wij zijn hier super blij mee. Aanwinst voor de woning. We kunnen niet nalaten steeds naar boven te kijken naar ons dakkapel als we buiten zijn.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top

In juni hebben we een vijftal offertes laten uitbrengen, waarbij uit eindelijk de keuze op Flex Kozijn is gevallen. Daar hebben we totaal geen spijt van. Vanaf het eerste gesprek tot en met de plaatsing liep alles uitstekend. De groep die de kozijnen plaatst, onder leiding van Brian, ook every topwerk. Niets wordt afgeraffeld, ze nemen duidelijk overal de tijd voor en alles wordt netjes achter gelaten. Dus mocht je overwegen kunststof kozijnen aan te schaffen, denk dan vooral aan Flex Kozijn.

 • Aanbevelen? Ja
8

Snel en goed geregeld

Vanaf kennismaking tot aan aflevering 2 mnd. Hier zat vakantieperiode in. Goed meegedacht over oa kleur. Heeft goed uitgepakt. Heel chic. In 2 halve dagen geplaatst. Keurig en netjes. Zowel monteurs als plaatsing. Ook alles netjes afgevoerd. Al met al zeer tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top bedrijf!

Mijn eerste ervaring met Flexkozijn was meteen goed! Nick heeft ons goed geadviseerd voor wat betreft de kleurkeuze en raamdelen. Het monteren van de kunststof kozijnen ging super snel. De monteurs Robert en Eri(c)k hebben geweldig werk afgeleverd. Bij oplevering 3 1/2 dag later leek ik wel een nieuw huis te hebben. Kortom erg tevreden met dit top bedrijf ik raad Flexkozijn Bv ten zeerste aan!

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

FlexKozijn is een aanrader. Ze hebben onze kozijn op de slaapkamers vervangen. Kort duidelijk contact, en alles netjes op tijd. Binnen 1 dag is alles gerealiseerd, met geweldig resultaat. Wij zouden opnieuw kiezen voor FlexKozijn.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super team

De kunststof kozijnen zijn super icm HR++ glas, ze dempen ook beter veel minder geluid binnen. En de montage ploeg was super snel maar accuraat in de afwerking.

 • Aanbevelen? Ja
8

Professioneel bedrijf

Voordeur en kozijnen konden op korte termijn worden geplaatst, daarnaast is het gezet door net en kundig personeel. Menselijk foutje gemaakt waardoor onze deur niet helemaal open ging, dit is netjes opgelost. Enig verbeterpuntje is de opvolging hierin, dit had wel vlotter gekund. Verder zeker aan te bevelen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Ze doen wat ze beloven.

Per toeval bij FlexKozijn uitgekomen tijdens een weekendje weg. Gelijk een goed gevoel gekregen en een offerte gevraagd. Prijs kwaliteit is zeer goed en ze konden ook nog in een redelijke tijd over gaan tot het plaatsen van de kozijnen. De monteurs Frits en Angelo weten wat ze doen en wij hebben dat als prettig ervaren. Kortom een prettig bedrijf om zaken mee te doen.

 • Aanbevelen? Ja
8

Top

Goed en kundig personeel. Duidelijk wanneer en hoe alles plaats vind. Jammer dat de kraan 2,5u op zich liet wachten, daar kon flex niks aan doen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Mooie dakkapellen, goed georganiseerd vanaf eerste gesprek tot oplevering

In totaal 3 dakkapellen laten plaatsen. Heel tevreden met het eindresultaat.

 • Aanbevelen? Ja
9

Fantastisch gedaan!

Echt vakwerk, ze weten wat ze moeten doen, 5 dagen keihard bezig geweest en het resultaat is fantastisch!, afwerking is super!, kleine dingen moeten nog hersteld worden, echt waar bij flex zit je goed!

 • Aanbevelen? Ja
10

Super fijn

Wij hebben van begin tot eind super fijn contact gehad met alle medewerkers. Van verkoop tot het team van plaatsing. Ze houden je van alles op de hoogte, je kan ze ten alle tijden appen en of bellen. En ons huis heeft echt een geweldige metamorfose gehad. Over een paar jaar gaan we zeker weer met ze in zee om de achterkant te laten doen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vanaf het eerste contact duidelijk en transparant!

Het eerste gesprek verliep zeer sympathiek waarna er ingemeten werd. Voor ons gevoel kon er zeer snel gemonteerd worden en de mannen die voor de montage kwamen waren zeer correct en vriendelijk. Er is echt topwerk geleverd!

 • Aanbevelen? Ja
8

Duidelijk, flexibel, kwaliteit en professioneel

Kunstof kozijnen met hr ++ glas laten plaatsen. Vriendelijke communicatie, goede prijs en snelle service. Monteurs zijn netjes en vriendelijk.

 • Aanbevelen? Ja
10

Levering en plaatsen was zeer snel!

Nick was bij ons geweest en we hadden er een goed gevoel bij. Ook even in goor geweest om de kozijnen en deuren te bekijken. Na de goedkeuring van de offerte was alles zo geregeld en hadden we met 2 maanden ons huis al helemaal in de nieuwe kozijnen! Briam en zijn jongens leverden netjes en goed werk! We zijn erg blij dat we met Flexkozijn in zee zijn gegaan!

 • Aanbevelen? Ja
10

Super netjes van het begin tot het einde

Het is een verschil van dag en nacht kwa geluid en tocht in huis.

 • Aanbevelen? Ja
5

Deels tevreden, deels teleurgesteld

Het allereerste contact met dit bedrijf verliep goed. De verkoper was vriendelijk en daarom heb ik hem de klus gegeven. De eerste werkdag liep alles fout vanwege de communicatie tussen de planning en de medewerkers waardoor er niet geplaatst kon worden. Ik heb zelf naar het bedrijf gebeld nadat ik de verkoper een appje had gestuurd en nauwelijks een reactie kreeg, qua communicatie absoluut niet tevreden!! Gelukkig kwamen Frits, Angelo en Anton bij mij de kozijnen en pui plaatsen en deze mannen hebben heel hard en netjes gewerkt. Over deze mannen niks dan goed, zij krijgen van mij 10 sterren. Helaas ben ik teleurgesteld in het bedrijf, een bosje bloemen was op zijn plaats geweest voor het ongemak dat zij maandag veroorzaakt hebben en de slechte communicatie. Misschien was het netjes om mij achteraf ook nog even te bellen maar ook dit is niet gebeurd. De kozijnen zijn prachtig, de mannen die plaatsen zijn vakkundig maar over de communicatie en service als iets fout gaat ben ik niet te spreken.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijne communicatie, komen afspraken na en netjes gemonteerd. Top!

5 kozijnen met glas laten plaatsen. Eerste gesprek met Nick. Snel offerte ontvangen. Communicatie plezierig en belt snel terug. Afspraken worden nagekomen. Levering snel en netjes gemonteerd door Frits en Angelo. Wat een verademing. Tis toch altijd afwachten.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super bedrijf!

Flexkozijn is een super bedrijf Komen afspraken na werken goed netjes en snel . Jeffrey en Robert en iedereen van Flexkozijn bedankt!

 • Aanbevelen? Ja
10

Een bedrijf die zijn afspraken na komt!

De opdracht wordt door vakmannen uitgevoerd met ieder zijn eigen specialiteit. Goede communicatie, ze komen na wat ze afspreken en alles wordt door het bedrijf geregeld. Mooie kwaliteit kozijnen. Zoek niet verder, vraag bij dit bedrijf een offerte aan!

 • Aanbevelen? Ja
9

Fijne werkmannen aan wie je je huis toevertrouwd

Na een snel offerte- en inmetingtraject is de dag van plaatsing toch spannend. Vreemde mensen in je huis en hoeveel rommel gaat dit geven? Ik kreeg drie gezellige mannen op bezoek die overal rekening mee hielden en heel behulpzaam waren. De rommel is netjes opgeruimd en het eindresultaat is helemaal naar wens. De enige verrassing was dat de dag van te voren zonder aankondiging een container en de ramen werden bezorgd.

 • Aanbevelen? Ja
9

Heel goed

Na een telefoontje richting FlexKozijn kreeg ik snel bezoek van de project leider hr. Vikash, na het een en ander te hebben doorgesproken kwamen wij al snel tot een overeenkomst ( grotere ramen/ nieuwe deur/ schuifpui en een dakkapel) Ongeveer 2 weken daarna werd alles opgemeten, 4 weken daarna werd alles geinstalleerd. ( in 3 dagen!) Perfect allemaal, ziet er fraai uit. Ben daar zeer tevreden over, alsof ik in een ander huis woon. Ruud Niesen

 • Aanbevelen? Ja
8

Positief

Vervangen kozijnen Professionals en harde werkers. Bij tegenslag ‘onderweg’ denken in oplossingen. Ik ben blij met het eindresultaat!

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd