Filters

9

Zeer goed!

Van het eerste bezoek (offerte), opmeten tot de daadwerkelijke uitvoering. Snelle levering en het telefoontje nadat alles geleverd was, vond ik ook zeer attent.

 • Aanbevelen? Ja
7

Mooie dakkapel, communicatie kan beter

Ze hebben vakkundig een mooie dakkapel geplaatst. Helaas niet volgens afgesproken kleur. Resultaat is uiteindelijk wel mooi. Advies door "bouwkundige", die naar mijn mening geen bouwkundige was of in ieder geval niet bouwkundig heeft gekeken, niet voldoende. Vraag om terug gebeld te worden om contact daarover is na een aantal weken nog steeds niet gebeurd.

 • Aanbevelen? Ja
9

Vakwerk

Voor en achterdeur vervangen, oudere woning dus maatwerk Kwaliteit geleverd door vakmensen!

 • Aanbevelen? Ja
8

Mooi,netjes en professioneel gedaan.

Flex kozijn is van maandag tot vrijdag bezig geweest. Van begin tot eind liep alles netjes en verzorgd. De mannen weten wat ze doen en kunnen ook advies geven met en over de afwerking. Hoe wilt u het hebben, het kan zo maar ook zo! Bij vertrek wordt iedere dag de boel opgeruimd en aangegeven waar ze de volgende dag mee gaan beginnen. Hier is de gevel voor en achter plus overal kunstof kozijnen en schuifpui geplaats en geen dag voor verrassingen of extra ongemak gestaan, echt super.

 • Aanbevelen? Ja
8

Snel en vriendelijk

Snelle en goede service. Eindresultaat ziet er netjes uit.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vakkundige monteurs met een top product!

Erg vriendelijke en kundige monteurs. Keurig op tijd en prima afgestemd met het kraanbedrijf. Van offerte tot eindproduct prima gecommuniceerd en duidelijk. Geen “gladde” verkoper maar een zeer nette man die met verstand van zaken ons ook nog op een oplossing wees die voor ons beter en zelfs goedkoper uitpakte! Heel erg bedankt voor de goede service en het mooie kozijn!

 • Aanbevelen? Ja
10

Zéér tevreden over dit bedrijf!

Allemaal enthousiaste en vriendelijke medewerkers. Leveren goed werk, keurig afgewerkt en laten het ook netjes achter!

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer tevreden

Het hele proces (van intake, tot inmeting en oplevering) is zonder verrassingen en op een heel klantvriendelijke manier verlopen. Ik ben erg tevreden over de kozijnen en hoe Davey en Donovan dat in vrij korte tijd zo netjes hebben gedaan. Het ziet er strak uit (buiten en binnen) en het is schoon achtergelaten. De uitstekende prijs-kwaliteit verhouding mag ook niet onvermeld blijven.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijn bedrijf, kozijnen zijn snel en goed geplaatst.

Na een goed adviesgesprek met Nick en Stefan over het plaatsten van kunststof kozijnen, werd ons geadviseerd omdat een latei te plaatsen bij een van de kozijnen omdat er boven een scheur in de gevel zit. Hier hadden wij zelf niet bij stilgestaan. Wij zijn zeer tevreden, er konden een paar dingen niet worden afgemaakt in de week van plaatsing i.v.m het koude weer. Naderhand is dit netjes opgelost. Van ons krijgen ze een dikke 10!

 • Aanbevelen? Ja
10

Super fijn bedrijf

Wij hebben kozijnen besteld bij flexkozijn inclusief rolluiken. Hebben iets langer moeten wachten maar het resultaat mag er zijn. Jongens hadden goede sfeer bij zich, En dynamiek was super leuk. Wij zijn blij en tevreden met de samenwerking.

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfect

Gemaakte afspraken worden nagekomen. Er wordt netjes gewerkt en de voorzijde ziet er weer keurig uit.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vakkundig en professioneel

Wij zijn uitermate tevreden over Flexkozijn. Zowel in het voortraject als tijdens en na de plaatsing. Vriendelijke, vakkundige monteurs die meedenken, overleggen en waar nodig aanpassen. Werken zeer netjes en ruimen alles keurig op! Het eindresultaat is in 1 woord fantastisch! Van ons een dikke 10 en bevelen Flexkozijn ook zeer aan!

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitmuntend

Na het zoeken op internet ben ik uitgekomen bij Flexkozijn. Ik woon totaal niet in de buurt maar toch stond binnen no-time Nick op de stoep om advies te geven. I.t.t. andere bedrijven geen gladde verkoper, maar iemand met vakkennis en de capaciteit om materie helder doch technisch uit te leggen. Met het volste vertrouwen ben ik akkoord gegaan met de scherpe offerte. Het inmeten en contact tot de plaatsing verliep soepel en helder. Robert en Erik stonden op de afgesproken dag stipt op tijd (na een rit van 2! uur) voor de deur. Even kennis gemaakt, bakkie koffie gedaan en daarna gingen de jongens gelijk aan de slag. Alle 3 de dagen dat ze gewerkt hebben zijn zo verlopen en het eindresultaat is prachtig. Van verrotte houten kozijnen naar een strak afgewerkte kunststof schuifpui en kozijnen. Ik ben dik en dik tevreden. Team Flexkozijn, bedankt! En tot de volgende verbouwing.

 • Aanbevelen? Ja
10

service staat voorop bij flexkozijn

de service van flexkozijn is uitstekend alles moet naar wens zijn anders zijn ze niet tevreden we hadden de binnenkozijn van de voordeur graag antraciet willen hebben maar was wit geleverd 1 belletje en als oplossing hebben ze de witte kozijn eerst geplaatst en komen ze nog terug voor de antraciet kozijn de plaatser gingen netjes te werk en hebben goed werk afgeleverd wij zijn heel blij met flexkozijn ook mede hun goede uitleg een dikke 10 voor flexkozijn

 • Aanbevelen? Ja
10

Netjes en vakkundig

Wij zijn zeer tevreden, zeer goede ervaringen. Met zo wel als de verkoper en installateurs. Ervaren en vakkundige installateurs, werken netjes en laten als netjes achter. Echt een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Top bedrijf

Super sercives en fijne communicatie. De heren hebben netjes gewerkt en na de werkzaamheden alles netjes opgeruimd. Heel tevreden met het eind resultaat.

 • Aanbevelen? Ja
8

Prima geholpen

De monteurs waren professioneel, netjes en snel. Enige jammere was dat niet alle onderdelen waren geleverd of verkeerd waren. Het wordt wel keurig opgelost.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vakmensen

Vanaf begin tot eind goede service. Werken netjes, installeren goed en leveren de boel opgeruimd op.

 • Aanbevelen? Ja
9

Tevreden van a tot y(z moet nog gebeuren)

Wij hebben ons hele huis laten voorzien van kunststof kozijnen met triple glas. Ook is er het eea aan trespa vervangen waaronder de boeidelen van onze woning. Vanaf het 1e contact met Nick tot en met de uitvoering prettig contact gehad. Jonathan mocht het project bij ons draaien en functioneerde dan ook tijdens de 8 dagen dat ze bij ons bezig waren als aanspreekpunt. Vriendelijke kerel, open voor dialoog en bekwaam. Ik was positief verrast dat ze het huis elke dag netjes achterlieten; bezemen en ze hebben zelfs de stofzuiger gebruikt. Er rest nu nog wat klein herstelwerk zoals het afhangen van een deur en het vervangen van glaslatten die waren beschadigd tijdens het plaatsen. Hier hebben ze ons ook zelf op gewezen en ik heb er alle vertrouwen in dat dit goed komt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeker een aanrader :)

Wij hebben na een fijn gesprek gekozen voor de kozijnen van FexKozijn uit Goor. Goede communicatie met de medewerkers van het bedrijf. Al onze vragen en wensen zijn besproken. Tijdens het inmeten kregen we nog tips hoe we het nog beter konden krijgen. Dingen waar wij niet aan gedacht hadden maar heel handig waren. De monteurs kwamen. (Zelfs in de sneeuwstorm) Wat een toppers! Werken netjes. Konden met vragen bij ze terecht. Ondanks het werk, een heel gezellige week. Super blij met het eindresultaat!! We zouden dit bedrijf zeker aan andere mensen aanraden. Mvg fam. Koelewijn We zouden zeker dit

 • Aanbevelen? Ja
9

Heel erg tevreden met onze nieuwe kozijnen

Onze kozijnen en schuifpui waren dringend aan vervanging toe. Flexkozijn heeft ons huis in 1 week omgetoverd en het resultaat is prachtig. Krijgen complimenten uit de hele buurt. De monteurs staan elke ochtend op tijd voor de deur en werken keihard om alles in orde te krijgen. Bedankt Flexkozijn.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vakwerk

Vlot geplaatst, mooi werk geleverd, goed van advies voorzien en alle mogelijke opties vooraf! Zeer aan te raden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Hele goede ervaring van verkoop tot plaatsing

Van verkoop tot plaatsing een hele goede ervaring. Flexkozijn denkt goed mee en komt afspraken na.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top snelle en goede vakmannen

Super snel met slopen en opbouwen en zeer nauwkeurig top

 • Aanbevelen? Ja
10

topkozijnen en capabele installateurs

We zijn top geholpen door Flexkozijn. Alles is volgens afspraak gegaan. De installatie kostte i.v.m. problemen in het bestaande kozijn meer tijd. Uiteindelijk hebben de installateurs het alsnog dezelfde week netjes afgerond. Daarnaast komen ze nog een keer langs omdat er 3 afwerkplaten nog geplaatst moeten worden en wordt er ook gekeken of er nog iets afgesteld moet worden (i.v.m. werking kozijnen). Al met al zijn wij zeer tevreden met de kwaliteit van de kozijnen en de service.

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd