onlangs een borduurmachine gekocht. Bij de demonstratie werd gezegd dat het extra grote borduurraam extra zou zijn. Ik was er dus van uit gegaan dat de kleinere maten standaard zouden zijn. Bij aflevering bleek dit niet het geval. hierdoor moest ik een extra raam kopen. Hier baalde ik erg van, dit had ik niet ingecalculeerd en door verkeerde communicatie ben ik op het verkeerde been gezet. Echt een minpunt. de service is verder goed. ben tot op heden op een prettige en deskundige manier geholpen.
Mijn oude naaimachine was stuk na 14 jaar intensief gebruik, ook van Schuring. Dus niet moeilijk om weer voor een Schuring naaimachine te gaan.
Prettige winkel en personeel.
Zeer goed geholpen en leuke mensen allemaal
Vakkundig advies, vriendelijk, geduldig en mooie schone winkel
mijn oude naaimachine haperde regelmatig, besloten toch een nieuwe te kopen. omdat ik niet zoveel naai wou ik geen dure. prima geholpen en blij met mijn zoevende machine, heerlijk, had ik eerder moeten doen dan me ergeren.
Heb een heel onprettig gevoel aan mijn koop overgehouden. Moest moeite doen om de machine de dag na binnenkomst op te kunnen komen halen; ging bepaald niet van harte. Medewerkster stak bij mijn komst haar ergernis niet onder stoelen of banken, gaf nauwelijks extra uitleg en was eigenlijk alleen geïnteresseerd in een eventuele grotere verkoop. Poeslief tegen andere klanten, sacherijnig tegen mij. Hele nare indruk.
Beste Lucienne, bedankt dat je de moeite hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Vervelend dat het ophalen van je nieuwe machine zo is verlopen, daar is duidelijk wat misgegaan. Ik wil je graag aanbieden om een keer persoonlijk een uitleg en training op je machine te geven in onze winkel. Neem hiervoor gerust contact met mij op. Met vriendelijke groet, Michel Schuring
Snel geholpen met goede adviezen. Goede service
Ben meer dan tevreden
Makkelijk dat je zonder afspraak je machine kunt brengen voor onderhoud/reparatie.
Er is door dit bedrijf heel fijn mee gedacht met een oplossing toen ik aanvankelijk een voor mij verkeerde machine had gekocht.
Prettige winkel, deskundig personeel. Fijne naaimachine gekocht. Top.
Fijn dat je naaimachine nog technisch vakkundig nagezien kan worden, jammer dat er steeds minder plaatsen zijn waar dit mogelijk is.
Perfecte en vriendelijke service
Prachtige naaimachine (demonstratiemodel) kunnen kopen tegen zeer redelijke prijs. Alles keurig verpakt thuisbezorgd. Communicatie was vriendelijk en behulpzaam. Ben dik tevreden!
Ik ben goed en netjes geholpen. Mijn naai/ borduurmachine doet het weer prima. Ook de service ingang aan de achterkant van de winkel is ideaal. Je hoeft niet met je machine door het centrum van Enchede te lopen. Echt een fijne winkel waar ik zeker vaker zal komen.
De Coöperatie 15 2
7514 JK Enschede
Schuring naaimachines & inspiratie, ruim 300m2 inspiratie op een nieuwe gave locatie in de Melkhal in Enschede. Wij verkopen naaimachines, lockmachines, borduurmachines en quiltmachines, fournituren, ritsen, knopen, garens, quilt en machine accessoires. Wij zijn dealer van de top merken Pfaff, Bernina, Singer, Husqvarna-Viking, Brother, Juki, Janome, Bernette en Smarter by Pfaff. In onze eigen werkplaats staan onze technische specialisten klaar om jouw machine weer tip top in orde te maken. Veel fournituren van Prym Op zoek naar Inspiratie? Wij geven meer dan 50 workshops per seizoen in onze speciaal ingericht workshop ruimte. Kom langs in onze nieuwe winkel wij weten zeker dat je weer weggaat vol met nieuwe creatieve energie!