aankoop brother naaimachine

Goede en uitgebreide uitleg van de naaimachine in de winkel.

Zeer goede service

• Kwaliteit N.v.t.

Uitstekende voorlichting en service

Ik ben goed geholpen, goede uitleg over machine. Aardige, professionele medewerkers. Ook na aankoop nog altijd kunnen terugkomen voor uitleg.

• Communicatie

zeer kundige en betrokken mensen

Een erg prettig bedrijf dat veel moeite doet voor de klant😃

• Communicatie

Prettig geholpen, vakkundig persoon, vriendelijk, staan altijd voor je klaar. Geven goede adviezen en denken mee. Zeer blij met mijn nieuwe naaimachine.

Sehr zufrieden

Ich habe bislang "nur" die Nähmaschine gekauft und hatte sonst noch keinen weiteren Kontakt. Mir hat der Umgang und die Beratung sehr gut gefallen.

• Betrouwbaarheid N.v.t.
  • Communicatie N.v.t.

Goed advies, netjes geholpen

Netjes en correct geholpen

de service is uitstekend

na telefonisch overleg de lockmachine gebracht en na enkele dagen was hij gereed. De communicatie was uitstekend. Helaas over 29 dagen kan ik de machine weer gebruiken, dus dan wordt de kwaliteit van de reparatie getest.

• Communicatie

Snelle service en reparatie.

Gg

klantvriendelijk en goede uitleg

Ik stel het erg op prijs om iets te drinken te krijgen bij binnenkomst en dan duidelijke uitleg over de naaimachines. Ik mocht zelf uitproberen of materiaal dat ik gebruik te stikken op de naaimachine, goed idee. Zo krijg ik snel helder of de machine bij mij past. Hierdoor goede keuze kunnen maken en erg blij met de aankoop.

Vriendelijk geholpen

Vriendelijk en perfect geholpen

• Communicatie

Goede informatie gekregen van deskundig personeel.

Er is rustig de tijd genomen mij voldoende te informeren over de mogelijkheden van de verschillende machines die ik op het oog had. Zo kon ik direct een keuze te maken, waar ik nog steeds tevreden over ben.

Persoonlijke, vriendelijke service

Zeer prettige service

goede duidelijke service

• Communicatie

Fijn meegedacht bij mijn langdurige zoektocht naar de perfecte machine voor mij

Ben uiteindelijk meer dan een jaar bezig geweest met uitzoeken wat voor mij de beste machine zou worden voor mijn bedrijf. Meerdere keren langs geweest en werd altijd vriendelijk geholpen met advies en opties. Uiteindelijk de machine gekozen en besteld en ben zeer tevreden met de aankoop en de bijbehorende service

• Communicatie

goede informatie, goede uitleg, prima service!

Mijn ervaring met Schuring is zeer positief.

• Communicatie

Super goede en vriendelijke service, ze staan voor je klaar!

3 machines gekocht, duidelijke uitleg met verstand van zaken. Goede deals. en een aparte afspraak na aankoop voor extra uitleg en tijd voor vragen over de machines!

Heel vriendelijk personeel.

De naaimachine die 13 jaar oud is doet het weer als nieuw.

Goed gerepareerd

Prima service! Goed gerepareerd / onderhoud gedaan.

• Communicatie

Rustig, prettig en deskundig.

Zeer prettig en deskundig advies en voorlopig ook een prima naaimachine.

• Communicatie

Heel prettig contact, zeer goede service en natuurlijk zeer vakkundig

Ik breng jaarlijks met plezier mijn beide machines voor onderhoud.

• Communicatie

Erg tevreden, hele oude naaimachine werkt weer perfect.

• Communicatie

Zeer vriendelijk en duidelijk gecommuniceerd.

Erg goed uitgelegd wat ik kan verwachten van de reparatie. Handig en makkelijk met de auto vanuit de achterdeur de machine kunnen ophalen. Snel en makkelijk afgehandeld. Goed werk! 'Maschine geht wie geschmiert!'

Prettige mensen, vlotte service

Naaimachine achtergelaten na de naaicursus en de week erop weer netjes klaar. Fijn dat dat zo kan.

Efficiënt en vriendelijk

Ik vond het proces duidelijk en efficiënt, maar had aangegeven dat ik gebeld zou willen worden als de reparatie boven een bepaald bedrag kwam en dat is niet gebeurd. Ook zou ik het niet vervelend vinden als er iets uitgebreider gecommuniceerd werd wat er gerepareerd is en eventuele uitleg van hoe iets werkt.

De Coöperatie 15 2

7514 JK Enschede

Over Schuring Naaimachines

Schuring naaimachines & inspiratie, ruim 300m2 inspiratie op een nieuwe gave locatie in de Melkhal in Enschede. Wij verkopen naaimachines, lockmachines, borduurmachines en quiltmachines, fournituren, ritsen, knopen, garens, quilt en machine accessoires. Wij zijn dealer van de top merken Pfaff, Bernina, Singer, Husqvarna-Viking, Brother, Juki, Janome, Bernette en Smarter by Pfaff. In onze eigen werkplaats staan onze technische specialisten klaar om jouw machine weer tip top in orde te maken. Veel fournituren van Prym Op zoek naar Inspiratie? Wij geven meer dan 50 workshops per seizoen in onze speciaal ingericht workshop ruimte. Kom langs in onze nieuwe winkel wij weten zeker dat je weer weggaat vol met nieuwe creatieve energie!