Perfecte aanbieding van deskundige verkoper.

Een aanbieding van een machine die nagenoeg exact is wat ik zocht. Een goede vervanging voor mijn oude machine.

Top service!!

Mijn machine moest in reparatie, daar wij toch wel ruim 3 uur onderweg zijn enkele reis. Ze denken met je mee om de reparatie indien mogelijk direct te doen. Zodat we niet 2 maal af hoefden te reizen. Met alle vragen kun je bij ze terecht en krijgt snel goed en duidelijk advies.

• Communicatie

Vriendelijke en deskundige hulp bij aanschaf van mijn nieuwe naaimachine.

Vriendelijke en deskundige hulp bij aanschaf van mijn nieuwe naaimachine.

ze denken met je mee.

We kwamen met een naaimachine die kapot was. ipv kosten te maken voor reparatie adviseerden ze een 2e handsmachine. Deze doet het geweldig.

Geweldige service en kennis

Wederom goed geholpen!

Qua reparatie prima!

Maar deze enquête vind ik slecht. Onpersoonlijk! Tip. Met een kleine inspanning kan de enquête persoonlijker worden: of je hebt een naaimachine gekocht, of je hebt een reparatie laten verrichten!

Goed geholpen.

Prettig in communicatie

Voortdurend op de hoogte gehouden en allesis in overleg.

• Communicatie

Prima geholpen, uitstekend advies gekregen en fijne naaimachine gekocht.

Prima geholpen, uitstekend advies gekregen en fijne naaimachine gekocht.

• Communicatie

Na mijn basiscursus naaitechnieken zo enthousiast geworden dat ik een naaimachine heb aangeschaft, een Pfaff Smarter 260C. De naaimachine moest besteld worden, maar deze was er supersnel. En hij werkt goed. Nu lekker verder oefenen...

👍

• Communicatie

Vriendelijk, deskundig personeel en goede producten

Een naaimachinewinkel waar ik al jaren kom. Altijd vriendelijk, zeer behulpzaam en meedenkend. Goed assortiment. Kortom, ik kom er graag.

Vriendelijk personeel.

Ik heb mijn naaimachine laten repareren, plus services beurt. De naaimachine doet het weer prima.

• Communicatie

Altijd goed contact en behulpzaam.

Uitstekend Top

Goed.

Men nam alle tijd om uit te leggen dat mijn naaimachine schoon gemaakt zou worden en al snel zag men wat er gerepareerd moest worden. Men was heel vriendelijk en oprecht. De naaimachine doet het weer goed, het is een oudje maar ik ben er toch aan gehecht, gelukkig begrepen ze dat ook.

Mooie winkel

Heel prettig geholpen. Mijn oude machine was ruim 25 jaar oud, dus opzoek naar een andere. Goede voorlichting gehad over de Pfaff die ik heb gekocht. Zitten hele mooie siersteken op, dus ik ga mijn oude hobby maar eens weer oppakken.

• Communicatie

Duidelijke communicatie, snel en geen verrassingen achteraf. Precies zoals ik gewend ben van ze

• Communicatie

Goede service, overleg over kosten, helemaal tevreden met resultaat!

Erg prettig dat er contact gezocht werd over het onderhoud van de naaimachine en de daaruit voortvloeiende kosten.

Zéér prettig geholpen.

Je wordt door José zeer goed geholpen, to the point, vriendelijk en niet langdradig, ik had twee types lockmachine op het oog, die allebei getest, gelukkig hebben ze ook veelal wel het gewenste model op voorraad. Dus gelijk met de nieuwe Lock naar huis. Mocht je vragen hebben zijn ze altijd bereikbaar, en ook een latere uitgebreide uitleg behoort tot de mogelijkheden, zo vertelde José. Kortom prima!

Persoonlijke benadering

Vriendelijke mensen, persoonlijke benadering, denken met je mee.

uitstekende service

Erg vriendelijk geholpen bij de aanschaf van mijn nieuwe naaimachine. Ik kon de machine zelf uitproberen en problemen met de door mijzelf meegebrachte (lastige) stof werden gelijk begrepen. De aanschaf zelf is ook een succes ! Aanrader

• Communicatie

Wij zijn goed voorgelicht en geholpen

goed geholpen

Hele goede service

Ik heb een paspop bij jullie gekocht. Duidelijke uitleg aan de telefoon. Keurig thuis bezorgt. Ben zeer tevreden

Vakmanschap

Goede communicatie

De Coöperatie 15 2

7514 JK Enschede

Over Schuring Naaimachines

Schuring naaimachines & inspiratie, ruim 300m2 inspiratie op een nieuwe gave locatie in de Melkhal in Enschede. Wij verkopen naaimachines, lockmachines, borduurmachines en quiltmachines, fournituren, ritsen, knopen, garens, quilt en machine accessoires. Wij zijn dealer van de top merken Pfaff, Bernina, Singer, Husqvarna-Viking, Brother, Juki, Janome, Bernette en Smarter by Pfaff. In onze eigen werkplaats staan onze technische specialisten klaar om jouw machine weer tip top in orde te maken. Veel fournituren van Prym Op zoek naar Inspiratie? Wij geven meer dan 50 workshops per seizoen in onze speciaal ingericht workshop ruimte. Kom langs in onze nieuwe winkel wij weten zeker dat je weer weggaat vol met nieuwe creatieve energie!