De wijze van presenteren tijdens ‘de handwerkbeurs’ in Zwolle heeft mij doen besluiten mijn nieuwe machine aan te schaffen bij Schuring in Enschede. Wat het aantrekkelijk maakte was de vrijblijvende positieve informatie zonder enige pressie. Ik heb dan ook besloten om de reistijd voor lief te nemen.
Ben tevreden over de klantvriendelijkheid
Goed geadviseerd in de aanschaf van een naaimachine.
Goede kennis, producten en service. Gratis vervangend onderdeel gekregen. Via mail, whatsapp en telefonisch snel bereikbaar en antwoord. Enkel de bezorgservice liet het pakket gedurende de dag bij de voordeur staan, dit ligt natuurlijk aan de dienstverlener dus denk aan eventueel verzendgaranties.
Goed geholpen. Goede voorlichting over de naaimachine, De mijne was oud en had een onderhoudsbeurt nodig vond ik. Of toch kijken naar een andere..? nieuwe misschien..?. Het werd een nieuwe. Diegene die we hadden uitgezocht was op dat moment niet/slecht leverbaar. Toen de andere maar gekozen, maar kregen wel het onderdeel, wat bij de duurdere gratis erbij was, ook hierbij aangeboden. Goeie deal. Fijn contact en afhandeling.
Naaimachine muurvast, dus naar Schuring voor reparatie. Er werd netjes gewaarschuwd dat het wel eens prijzig kon gaan worden als het niet met een drupje olie opgelost kon worden. Er werd aangegeven wanneer ik bericht zou krijgen over het vervolg en ook mogelijke oplossingen als het apparaat niet te repareren zou zijn (of te duur). Op de afgesproken datum een telefoontje gehad met uitleg. De reparatie werd daarna vlot en goed uitgevoerd en bij het ophalen werd weer netjes aangegeven hoe of wat. Vanwege corona stond ik wel 1x voor een dichte deur, maar dat was dag later uiteraard zo opgelost.
Goede Service
Machine is thuis opgehaald en na reparatie weer keurig afgeleverd.
Snelle levering, prima service
flink hard moeten werken om een en ander geinstalleerd te krijgen. Goed gedaan
Ik was op zoek naar m'n eerste naaimachine. Er werd doelgericht gevraagd naar mijn wensen / verwachtingen en budget. Er bleven 3 machines over die ik in aanmerking vond komen. Na een duidelijke uitleg over alle 3 de machines kon ik snel tot een beslissing komen. In 1 woord: top!
Mijn 40 jaar oude Pfaff 'tank' snort weer als een jonge blom.
Prettig en snel. Dinsdag lockmachine gebracht voor onderhoud en vrijdag kon ik hem al weer ophalen.
Ik heb mijn aankoop bij schuring als prettig ervaren! Er worden goeie en bruikbare adviezen gegeven en ik werd goed geholpen.
Naaimachine probleem. Snel afspraak kunnen maken. Keurig gebeld ivm een extra onderdeel dat vervangen moest worden ivm de kosten. Zeer goed onderhoud gepleegd, goede uitleg wat en waarom is vervangen. Netjes in de auto gezet. Het is en blijft mijn favoriete winkel. Kom ook altijd in de verleiding nog wat extra dingen te kopen. Zeer nette winkel
Goed advies nette zaak.
Snel geleverd. Goede communicatie. Er ontbraken wat accesoires en die zijn gelijk nageleverd.
Snel en goed werk geleverd. Vaak maak je een afspraak wanneer de machine sowieso klaar is. Zelf vind ik het wel prettig om een telefoontje te ontvangen als hij klaar is. Hoe sneller de machine weer terug is hoe sneller ik weer lekker bezig kan ermee.
Eerst gebeld en gevraagd of ik een demonstratie kon krijgen van de brother 1200dx. en dat kon we zijn geweest ze had al wat voorbereidingen getroffen. Goede uitleg gehad. wat heeft geresulteerd dat ik het apparaat heb gekocht. En van haar nog verschillende extra's heb gekregen. Wij zijn super goed geholpen.
Ik heb in eerste instantie via Marktplaats gereageerd op een naaimachine van Pfaff - Tweedehands. Uiteindelijk heb ik de machine via de website gekocht en dat verliep allemaal heel soepel. Telefonisch zijn er nog een aantal vragen beantwoord en ook over de chat werd enthousiast en klantvriendelijk gereageerd. De machine was de volgende dag binnen en doet het perfect!
Opgehaald en teruggebracht prima service en machine keurig nagekeken
Sinds 5 jaar ben ik klant bij Schüring, en ik heb hier zojuist mijn tweede naaimachine verkocht. Ze hebben veel kennis van zaken en geven goede voorlichting. Bovendien hebben ze een zeer uitgebreid assortiment. Omdat ik in het buitenland woon (meestal ergens waar geen goede naaimachines te koop zijn, en dus ook geen dealers) heb ik een aantal keer onderdelen en accessoires bij hen besteld, die ze dan opsturen naar een familielid in Nederland, die het dan weer voor ons kan meenemen. Dit altijd zeer snel en zonder extra kosten. Kortom, een heerlijke winkel, en als je eenmaal bij Schüring klant bent, dan blijf je klant!
Wij zochten een bepaalt type naaimachine van het merk Elna, de firma Schuring- naaimachines had zowaar er een staan, kant en klaar. Wij werden spontaan ontvangen met koffie en een rustig uitleg over de Elna naaimachine, deze service hadden niet verwacht bij de aankoop van een 2e hands naaimachine met ook nog 12 mnd. garantie. Wij zijn dan ook bijzonder blij met deze aankoop, wij hebben er wel wat kilometers voor moeten rijden, maar het ritje was het dubbel en dwars waard.
Fijne en prettige zaak. Professioneel, vriendelijk en mee denkend. Ik kom hier graag terug.
De Coöperatie 15 2
7514 JK Enschede
Schuring naaimachines & inspiratie, ruim 300m2 inspiratie op een nieuwe gave locatie in de Melkhal in Enschede. Wij verkopen naaimachines, lockmachines, borduurmachines en quiltmachines, fournituren, ritsen, knopen, garens, quilt en machine accessoires. Wij zijn dealer van de top merken Pfaff, Bernina, Singer, Husqvarna-Viking, Brother, Juki, Janome, Bernette en Smarter by Pfaff. In onze eigen werkplaats staan onze technische specialisten klaar om jouw machine weer tip top in orde te maken. Veel fournituren van Prym Op zoek naar Inspiratie? Wij geven meer dan 50 workshops per seizoen in onze speciaal ingericht workshop ruimte. Kom langs in onze nieuwe winkel wij weten zeker dat je weer weggaat vol met nieuwe creatieve energie!