Een top bedrijf met zeer betrokken medewerkers

Een zeer betrokken bedrijf die weet wat klanten willen

ronduit tevreden

tot mijn grote schrik gaf mijn bijna 40 jaar oude bernina naaimachine het op. schuring naaimachines kwam hem ivm bij mij thuis op halen en een week later werd hij terug gebracht. een kleine reparatie en een onderhoudsbeurt voor een klein prijs zorgden ervoor dat mijn oude bernina weer geweldig naait.

• Communicatie N.v.t.

werd netjes behandeld en kreeg alles goed uitgelegd

de lewenstein naaimachine naar Julia's stoffenwinkel gebracht en een week later keurig netjes teruggekregen met een factuur er bij voor eigen administratie.

Super!!!!

Goede uitleg en service!!!!!!!!

• Communicatie

Mooie winkel , vriendelijke mensen!

We zijn prima geholpen bij het kopen van een tweede hands naaimachine!! Hij zou proberen om nog een boekje met beschrijving vd machine te vinden en zou contact met mij opnemen ! Helaas Ik heb niets meer van hem gehoord!!

Goede ontvangst, helder verhaal

Duidelijke informatie over wat er mogelijk was. En via de mail werd ik tussentijds op de hoogte gehouden, de uiteindelijke mail gaf goede informatie, inclusief de prijs.

• Communicatie

Zo blij dat mijn machine weer loopt als een trein

Professioneel en serieus

Als her-intreder heb ik mij georiënteerd op internet welke nieuwe naaimachine passend zou zijn voor mijn wensen. Aan de hand van mijn wensen (waar goed naar geluisterd werd) heb ik mede op het professionele advies van Schuring een weloverwogen keuze kunnen maken, waar ik heel blij mee ben.

• Kwaliteit N.v.t.
  • Kennis & vakmanschap N.v.t.
  • Betrouwbaarheid N.v.t.
  • Communicatie N.v.t.

Er was eerst een teleurstelling omdat iets niet goed was dus moest ik extra weer terug wat niet had gehoeven

super

Echte ouderwetse service. Niet alleen maar proberen te verkopen. Maar een goede service beurt aan een 52 jr oude machine. En hij werkt weer perfect. Super tevreden.

Vakkundig

Goed advies, vakkundig meedenken, geen onnodige verkooppraatjes, goede , vriendelijke service .

• Communicatie

Goede voorlichting, prettig contact en een goede machine.

• Communicatie

Uitstekend en deskundig geholpen en binnen 2 uur voor mij de beste Coverlock machine gekocht.

Ik kom uit het westen van het land en ga altijd voor kritische naai/lock aangelegenheden naar Enschede. De eigen werkplaats maakt voor mij het verschil t.o.v andere naaimachine winkels. Mooie en overzichtelijke zaak met een deskundig team; een aanrader.

Super service

Een hele goeie en juiste voorlichting. Er word goed naar je eisen en wensen geluisterd en samen een uitstekende machine uitgezocht. Nog steeds super blij met mijn aankoop! Raad iedereen aan( ook op facebook) om een kijkje te nemen bij schuring in enschede. Er is geen betere reclame.

Zeer goede service

De lockmachine doet het weer super

• Communicatie

prima dat zijn mensen met verstand van zaken

Ze vragen nog even verder, en dat waardeer ik, als er iets niet helemaal duidelijk is wil ik het graag nog eens uitleggen, ik werd gebeld omdat de kosten gingen oplopen, heel fijn dat je dat tevoren weet

vakkundige reparatie

Mijn naai/borduurmachine is vakkundig gerepareerd. Tevoren was het euvel juist ingeschat; er moest een onderdeel besteld worden wat door de huidige coronacrisis wat moeilijker verkrijgbaar was. Ik kan weer lekker verder.

Goede service,

Fijne winkel, Je krijgt goed advies,

Prettig

De ervaring die ik met deze zaak heb vind ik er plezierig. Vriendelijke mensen die de tijd nemen voor je. Ik zou deze zaak firma Schuring voor iedereen die een machine willen aanschaffen of een reparatie nodig hebben voor de machine zéker aanbevelen!!

• Communicatie

Perfecte service in onderhoud, technieken en inspiratie.

Onderdelen en accesoires, precise positioning, creatieve technieken, art quilting, leiden allemaal tot fantastische inspiratie. Men is daarnaast altijd bereid de tijd te nemen om verder te adviseren.

Goede en snelle service

Ik heb mijn machine nodig voor mijn werk. Er wordt alles aan gedaan om te zorgen dat de machine snel weer in orde is.

Grandioos

Een fijne keurige overzichtelijke winkel met eerlijke mensen die tijd voor je willen nemen. In alle rust wordt het gebruik van de diverse machines uitgelegd en er wordt niet gepusht. Je kunt altijd met vragen over de gekochte machine bij hun terecht.

super service

Goede service dat je machine wordt gehaald en weer teruggebracht. De machine is goed nagekeken. En bij navraag bij vrienden is ook gebleken dat jullie niet echt duur zijn.

• Communicatie

Goede en duidelijke informatie.

Goede en duidelijke informatie.

• Communicatie

Uitstekend geadviseerd. Team heeft veel kennis zeer prettig behandeld.

De Coöperatie 15 2

7514 JK Enschede

Over Schuring Naaimachines

Schuring naaimachines & inspiratie, ruim 300m2 inspiratie op een nieuwe gave locatie in de Melkhal in Enschede. Wij verkopen naaimachines, lockmachines, borduurmachines en quiltmachines, fournituren, ritsen, knopen, garens, quilt en machine accessoires. Wij zijn dealer van de top merken Pfaff, Bernina, Singer, Husqvarna-Viking, Brother, Juki, Janome, Bernette en Smarter by Pfaff. In onze eigen werkplaats staan onze technische specialisten klaar om jouw machine weer tip top in orde te maken. Veel fournituren van Prym Op zoek naar Inspiratie? Wij geven meer dan 50 workshops per seizoen in onze speciaal ingericht workshop ruimte. Kom langs in onze nieuwe winkel wij weten zeker dat je weer weggaat vol met nieuwe creatieve energie!