Zeer goede service door vriendelijke mensen

Een oude naaimachine snel weer als nieuw gemaakt!

Uitstekend!

Fijn advies, vaste gezichten met veel kennis. Kunnen goed meedenken en geven passend advies bij je wensen. Zowel mijn naaimachine als lockmachine hier gekocht. Hartstikke tevreden!

Prettig, snel en goed

Lockmachine paar dagen voor de workshop nog gecheckt en messen geslepen. Stond al klaar toen ik kwam! Goede service en de workshops beveel ik ook aan!

Snel en goed geholpen

De naaimachine is snel geleverd, met informatie erbij over onderhoud en dergelijke

• Kwaliteit
  • Kennis & vakmanschap N.v.t.
  • Communicatie

Super goede en snelle service

Ik bofte dat er zo snel tijd voor mij was . Super snel gerepareerd! En hij naait weer als een zonnetje

Zeer tevreden.

Duidelijke hulp en uitleg bij een probleem. Vriendelijk. Mee gedacht welke naaimachine het beste kon worden aangeschaft om projecten goed te kunnen uitvoeren.

• Communicatie

Heel snel en vakkundig geholpen.

Ik zocht een nieuwe naaimachine, eventueel 2e hands. Nou toen ik in de winkel kwam stond er een prachtige ingeruilde machine klaar voor mij. Deze was al nagekeken en al. Ontzettend blij mee.

10 met een griffel.

Genoeg tijd voor mij en snelle service qua reparatie.

Prima winkel

Aan de telefoon al prettig . In de winkel goed geïnformeerd en geholpen. Uitleg machine top .

• Communicatie

Super goed geholpen bij aankoop naaimachine

Kreeg goede uitleg bij aankoop naaimachine. Ging met andere naaimachine naar huis dan ik eerst gedacht had. Er werd goed gevraagd wat ik er mee wil gaan doen en ben dan ook sper blij dat ik naar deze winkel ben gegaan.

Gewoon top

Alles volgens afspraak, snel en betrouwbaar. Prachtige machines gekocht en ingeruild. Bernina I love it!

• Communicatie

Erg prettig en goed geholpen

In de winkel werd ik erg prettig en goed geholpen bij het uitkiezen van een naaimachine. Er werd goed geluisterd en de verschillen tussen de machines werden weergegeven. De machine kon ik ook in werking zien. Erg prettig.

• Communicatie

Prima advies, snel geholpen!

Ik kreeg prima antwoord op alle vragen en werd vlot en vriendelijk geholpen.

Goede, vriendelijke Service

Opzoek naar een nieuwe naaimachine. Goed en duidelijk geholpen. De verkoopster was heel vriendelijk en legde alles goed uit! Heel erg blij met mijn nieuwe aankoop.

• Communicatie

Heel snelle en vriendelijke service

De bestelling kon toevallig al dezelfde dag geleverd worden. In de winkel heel vriendelijk geholpen bij het uitproberen van naaimachines.

• Communicatie

Vriendelijk, deskundig en servicegericht, topmensen in een topwinkel.

One stop shopping als je aan naaimachines denkt. Deskundig en servicegericht. Geen moeite teveel om uit te leggen hoe een machine werkt en tot slot ook tal van workshops waar je onder diezelfde deskundige mensen aan de slag kunt met je machine(s). Topwinkel.

• Communicatie

Deskundige en goede uitleg.

Na een afspraak gemaakt te hebben werd ik vriendelijk geholpen en werd alle tijd genomen om mij een goede uitleg en demonstratie te geven van de Pfaff Expression 710 die ik ook heb gekocht.

Top!

Super fijn dat m’n lockmachine snel gerepareerd kon worden! Altijd vriendelijk en vakkundig!

Een hele prettige sfeer

Ik ben erg leuk geholpen bij de aanschaf van een lockmachine. Heel vriendelijk en een goede uitleg hoe de machine werkt.

Vriendelijk en behulpzaam

Ik heb een naaimachine besteld en in de winkel opgehaald. Ik werd goed geholpen, vriendelijk en behulpzaam.

• Communicatie

Fijn dat ze ook oude machines nog nalopen

Oude naaimachine toch weer mooi opgeknapt.

• Communicatie

Zeer klantvriendelijk en deskundig.

Ik kon snel een afspraak inplannen om te komen kijken naar een geschikte lockmachine. Kreeg goed en deskundig advies, service en uitleg prima. Prettige sfeer in de winkel.

• Communicatie

Snel, netjes en deskundig.

Online naaimachine gekocht. Goed door medewerkster van Schuring geïnformeerd en daarna online besteld, snelle levering. Voor vragen word je heel leuk en correct geholpen. Ik ben enorm tevreden en blij met mijn nieuwe aanwinst.

Leerzame workshop creatief met Pfaff Expression gevolgd

In juni 2021 heb ik de workshop Creatief met de Pfaff Expression gevolgd in de goed aangepaste workshop ruimte i.v.m. de nog steeds geldende Corona regels. Zeer aan te bevelen als je wat meer creatieve mogelijkheden wilt ontdekken met deze Pfaff naaimachine. Tijdens de workshop werd met de diverse technieken die we leerden, een tafelloper gemaakt, zodat iedereen na afloop met een leuk werkstuk naar huis kon gaan. Er was deskundige en vriendelijke begeleiding, met aandacht voor alle deelnemers. De workshop was zeer goed voorbereid zodat we snel aan de slag konden. We kregen een goede handleiding waarmee je thuis verder aan de slag kunt gaan met de technieken die we leerden. Alle deelnemers waren zeer enthousiast over deze workshop. Ik kom zeker nog eens terug om één of meer van de vele leuke workshops te volgen.

• Communicatie

Goede service en machine weer lekker aan het lopen.

Het wegbrengen en ophalen ging makkelijk omdat ik achter de winkel mijn auto kon parkeren. de uitleg en intake ging snel en efficient. Ook het ophalen en afrekenen verliep vlot, geen verrassingen.

De Coöperatie 15 2

7514 JK Enschede

Over Schuring Naaimachines

Schuring naaimachines & inspiratie, ruim 300m2 inspiratie op een nieuwe gave locatie in de Melkhal in Enschede. Wij verkopen naaimachines, lockmachines, borduurmachines en quiltmachines, fournituren, ritsen, knopen, garens, quilt en machine accessoires. Wij zijn dealer van de top merken Pfaff, Bernina, Singer, Husqvarna-Viking, Brother, Juki, Janome, Bernette en Smarter by Pfaff. In onze eigen werkplaats staan onze technische specialisten klaar om jouw machine weer tip top in orde te maken. Veel fournituren van Prym Op zoek naar Inspiratie? Wij geven meer dan 50 workshops per seizoen in onze speciaal ingericht workshop ruimte. Kom langs in onze nieuwe winkel wij weten zeker dat je weer weggaat vol met nieuwe creatieve energie!