super bedrijf met top servis

snelle levering en top servis en installatie

Netjes geholpen.

Een tweede hands naaimachine gekocht. Is voor de geadverteerde prijs netjes compleet gemaakt met een set naalden en passende spoeltjes. Snelle service.

• Kwaliteit N.v.t.
  • Kennis & vakmanschap N.v.t.

heel tevreden!

De naaimachine werd netjes gehaald en gebracht. Ik ben heel blij met deze service.

Fijn en snel geholpen

Ben blij dat ik een goed advies heb gekregen. Ben blij met mijn Singer .

Tot nu goede service

Na bestelling van een lock machine. Is deze snel en gratis bij mij thuis afgeleverd.

Goede en snelle service

Er werd goed mee gedacht en de service was snel en correct.

Prima behand

Ik ben prima geholpen en behandeld zeker nu het best moeilijk is met al die coronaregels.

Friendly and efficient service

Michel was very responsive through email. The sewing machine I ordered was received at home within 2 days. The machine was received in perfect condition. My only wish was the option to receive the user manual in English. I received the Dutch version, but I could easily find the English version online, so it was not a big deal.

• Communicatie

Goede service en snelle levering

Er blij met de nieuwe naaimachines. Werkt goed, goed advies en snelle levering aan huis.

Goede ontvangst

Mijn ervaring: loop er altijd fijn naar binnen, je wordt er altijd goed geholpen, en zeer vriendelijk.

Snelle levering

Naaimachine voor mijn dochter online besteld. Deze werd snel geleverd. Mijn dochter is erg blij met haar naaimachine.

• Kwaliteit
  • Kennis & vakmanschap N.v.t.
  • Communicatie

Goed telefonisch contact, snelle levering.

Een mooi nieuwe pfaff 140s aangeschaft. Snelle levering na telefonisch contact. Nu nog even alles weer uitproberen na jaren niks meer te hebben genaaid, gaat vast wel lukken.

diverse naaimachines gekocht

Komen altijd hun afspraken altijd na, bellen netjes als er wat kapot is aan de naaimachine.... Ze dragen altijd advies aan ivm kopen van een machine Ik heb nu drie machines van hun gekocht

Geweldige service ondanks de Corona

Eerlijke beoordeling oude naaimachine en er werd door 2 alleraardigste mannen goed meegedacht over een bescheiden geprijsde nieuwe.

• Communicatie

Top werk, snel en service om van te dromen!!

Top service! Machines lopen weer als een zonnetje.

via Ity prima service van Schuring

Ik heb mijn machine nog niet terug, maar tot nu toe was de service prima! Een keurige prijsopgave en ze komen hem thuisbrengen in deze corona tijd ipv dat ik hem in de winkel op moet halen. Prima service danzij Ity Delden. Deze winkel ken ik al heel lang. Heb mijn machine xjaar geleden gekocht in hun winkel.

Klasse

Top Service

behulpzaam klantvriendelijk zeer professioneel

Ik ken SCHURING NAAIMACHINES sinds veel jaren. Ik heb hun altijd punctual en professioneel gevonden.

Fijn en goed contact.

De aanschaf van inmiddels mijn schalmmachine verliep uitstekend. De communicatie was perfect, ik werd goed op de hoogte gehouden en aan elke afspraak werd voldaan. Het op mijn verzoek verbouwen van de tafel is heel goed en mooi gedaan. Ook de afspraken met de monteur die de machine heeft geplaatst en mijn Pfaff naaimachine een onderhoudsbeurt heeft gegeven verliep ook uitstekend. Schuring is door vrienden aanbevolen na aanschaf van een schalmachine waarover zij zeer tevreden waren.

Van A-Z zeer tevreden

Telefonisch zeer prettig en professioneel geholpen bij de aanschaf van een naaimachine, maar ook levering heel snel en netjes. Bedankt voor het extraatje!

super!

werd goed en snel geholpen

• Communicatie

Ik heb een prima ervaring gehad bij de reparatie van mijn machine

Vooral deskundigheid, al bij het bellen en uitleg, maar was vooral blij met de haal/ breng service; zag mezelf al met de machine in de fietstas. Er werd keurig gebeld over het probleem en de kosten en er werd meegedacht over de beste keus. De reparatie was op tijd klaar en ik kreeg telefoon over het terugbrengen. Echt tiptop service!!

• Communicatie

‘S avonds besteld en de volgende dag al in huis. Super het was geen naaimachine of reparatie maar een paspop. In het verleden heb ik wel een naaimachine gekocht en daar is de service ook prima.

• Communicatie

Bedrijf met veel kennis en een hoge mate van vertrouwen uitstraalt.

Goed, duidelijk, prettig en ter zake kundig advies bij aanschaf van een nieuwe naaimachine.

Super tevreden.

Zelfs op afstand, Franeker - Enschede een super service Machine gereserveerd, afspraak in gepland. Uitleg gehad. Zelfs de nieuwe machine werd in de auto gezet. Mijn ervaring sinds jaar en dag Deskundig, servicegericht en klantvriendelijk. De reden om voor mijn nw naaimachine naar mijn geboortestad terug te keren

• Betrouwbaarheid N.v.t.
  • Communicatie N.v.t.

De Coöperatie 15 2

7514 JK Enschede

Over Schuring Naaimachines

Schuring naaimachines & inspiratie, ruim 300m2 inspiratie op een nieuwe gave locatie in de Melkhal in Enschede. Wij verkopen naaimachines, lockmachines, borduurmachines en quiltmachines, fournituren, ritsen, knopen, garens, quilt en machine accessoires. Wij zijn dealer van de top merken Pfaff, Bernina, Singer, Husqvarna-Viking, Brother, Juki, Janome, Bernette en Smarter by Pfaff. In onze eigen werkplaats staan onze technische specialisten klaar om jouw machine weer tip top in orde te maken. Veel fournituren van Prym Op zoek naar Inspiratie? Wij geven meer dan 50 workshops per seizoen in onze speciaal ingericht workshop ruimte. Kom langs in onze nieuwe winkel wij weten zeker dat je weer weggaat vol met nieuwe creatieve energie!