Deskundige en goede uitleg.

Na een afspraak gemaakt te hebben werd ik vriendelijk geholpen en werd alle tijd genomen om mij een goede uitleg en demonstratie te geven van de Pfaff Expression 710 die ik ook heb gekocht.

• Communicatie

Super fijn dat m’n lockmachine snel gerepareerd kon worden! Altijd vriendelijk en vakkundig!

Een hele prettige sfeer

Ik ben erg leuk geholpen bij de aanschaf van een lockmachine. Heel vriendelijk en een goede uitleg hoe de machine werkt.

Vriendelijk en behulpzaam

Ik heb een naaimachine besteld en in de winkel opgehaald. Ik werd goed geholpen, vriendelijk en behulpzaam.

• Communicatie

Fijn dat ze ook oude machines nog nalopen

Oude naaimachine toch weer mooi opgeknapt.

• Communicatie

Zeer klantvriendelijk en deskundig.

Ik kon snel een afspraak inplannen om te komen kijken naar een geschikte lockmachine. Kreeg goed en deskundig advies, service en uitleg prima. Prettige sfeer in de winkel.

• Communicatie

Snel, netjes en deskundig.

Online naaimachine gekocht. Goed door medewerkster van Schuring geïnformeerd en daarna online besteld, snelle levering. Voor vragen word je heel leuk en correct geholpen. Ik ben enorm tevreden en blij met mijn nieuwe aanwinst.

Leerzame workshop creatief met Pfaff Expression gevolgd

In juni 2021 heb ik de workshop Creatief met de Pfaff Expression gevolgd in de goed aangepaste workshop ruimte i.v.m. de nog steeds geldende Corona regels. Zeer aan te bevelen als je wat meer creatieve mogelijkheden wilt ontdekken met deze Pfaff naaimachine. Tijdens de workshop werd met de diverse technieken die we leerden, een tafelloper gemaakt, zodat iedereen na afloop met een leuk werkstuk naar huis kon gaan. Er was deskundige en vriendelijke begeleiding, met aandacht voor alle deelnemers. De workshop was zeer goed voorbereid zodat we snel aan de slag konden. We kregen een goede handleiding waarmee je thuis verder aan de slag kunt gaan met de technieken die we leerden. Alle deelnemers waren zeer enthousiast over deze workshop. Ik kom zeker nog eens terug om één of meer van de vele leuke workshops te volgen.

• Communicatie

Goede service en machine weer lekker aan het lopen.

Het wegbrengen en ophalen ging makkelijk omdat ik achter de winkel mijn auto kon parkeren. de uitleg en intake ging snel en efficient. Ook het ophalen en afrekenen verliep vlot, geen verrassingen.

• Communicatie

De machine loopt weer als een tierelier

Mijn naaimachine is al een oudje en heeft ontzettend veel werk verzet. De laatste jaren voor af en toe gebruik. De machine had al vele jaren geen onderhoudsbeurt meer gehad en was er echt aan toe. Man man, wat loopt dat ding weer mooi. Het was de investering zeker waard. Hartelijk dank voor de goede service.

Vakkundig

Machine ter reparatie aangeboden na een val van de trap . Tevens periodiek onderhoud gewenst. Er werd na 3 dagen gebeld met de verwachte kosten. Top, zo weet je waar je aan toe bent. Machine keurig gerepareerd weer kunnen ophalen.

• Communicatie

Goede uitleg, klantvriendelijk en goede service

Nieuwe machine aangeschraft, kreeg een gratis borduur beginners setje, les op aanvraag en spoeltjes mee na een uitgebreide demonstratie. Veel kennis en vakmanschap!

Goed geholpen.

Fijne zaak waar ze goede informatie geven, de tijd nemen om je op weg te helpen met een nieuwe naaimachine. Heel blij met mijn Janome Skyline s7.

• Communicatie

Gastvriendelijkheid tot de top!

Een goeie service en aardig personeel met verstand van het vak

Professioneel

Nieuwe naaimachine gekocht, ik werd vriendelijk en professioneel geholpen. Goede uitleg gehad.

goede ervaring reparatie naaimachine

mijn naaimachine is goed gerepareerd

Positief

Goede ervaring, ondanks dat de eerste keer de machine niet goed was gemaakt was de tweede keer snel geregeld. Het enige nadeel was dat ik extra moest rijden van Haaksbergen naar Enschede. Wel vond ik het tel contact over afspraak minder prettig, werd in eerste instantie ingewikkeld gedaan over ophalen machine. Uiteindelijk toch goed gekomen.

prima service

vele jaren gebruik gemaakt van service altijd prima

Helemaal goed!

Wat een leuke beleving! Ik heb mijn eerste naaimachine mogen kopen. De werknemers namen alle tijd om mij de verschillen tussen de machines uit te leggen. Ik mocht de machines proberen en kreeg zelfs nog tips. Erg leuk en ik ben tot op heden heel blij met mijn aankoop. Bedankt!

• Communicatie

Klantvriendelijk, professioneel en groot assortiment.

Na eerst de website te hebben bezocht, telefonisch een afspraak gemaakt. De volgende dag zijn we heel fijn geholpen door Debbie. Alles werd goed en rustig uitgelegd. De winkel ziet er ook prachtig uit en het assortiment qua naai-accessoires is ook zeer uitgebreid. Ik heb inmiddels mijn Singer Heavy Duty in gebruik en ben hier erg blij mee. Ze zien mij in de winterperiode ook zeker voor een Workshop!

• Communicatie

reparatie aan lock, voelde me een beetje bij de neus genomen, zou gebeld worden als de reparatie duurder was dan 140 euro, wat waren de kosten,139 euro, niet echt fair.

Alles goed geregeld

Heel vriendelijk

Goede uitleg ,mooie zaak,veel keuze

• Kwaliteit N.v.t.

Uitmuntende goede service.

Mijn borduurmachine heeft een onderhoudsbeurt gehad en geüpdatet qua software. Hij loopt weer als een tierelier. En een snelle service.

Goed geholpen

Fijne en duidelijke uitleg gekregen, goed geholpen.

De Coöperatie 15 2

7514 JK Enschede

Over Schuring Naaimachines

Schuring naaimachines & inspiratie, ruim 300m2 inspiratie op een nieuwe gave locatie in de Melkhal in Enschede. Wij verkopen naaimachines, lockmachines, borduurmachines en quiltmachines, fournituren, ritsen, knopen, garens, quilt en machine accessoires. Wij zijn dealer van de top merken Pfaff, Bernina, Singer, Husqvarna-Viking, Brother, Juki, Janome, Bernette en Smarter by Pfaff. In onze eigen werkplaats staan onze technische specialisten klaar om jouw machine weer tip top in orde te maken. Veel fournituren van Prym Op zoek naar Inspiratie? Wij geven meer dan 50 workshops per seizoen in onze speciaal ingericht workshop ruimte. Kom langs in onze nieuwe winkel wij weten zeker dat je weer weggaat vol met nieuwe creatieve energie!