Prima ervaring

Goede uitleg en service

• Communicatie

Prettig vriendelijk en goed geholpen

Goede duidelijk snel gerepareerd

• Communicatie

In een ruim opgezette zaak erg prettig geholpen.

Telefonisch werd ik al prettig en uitgebreid geïnformeerd. De naaimachine die ik wilde kopen was bij deze zaak iets duurder dan bij andere naaimachine zaken. Er werd mij keurig uitgelegd wat hier de reden van was. Omdat deze zaak mij enkele jaren geleden ook zeer uitgebreid te woord stond wilde ik graag een naaimachine bij deze zaak kopen. De vorige keer was mijn gewenste naaimachine niet meer leverbaar. De winkel was goed te vinden en rolstoelvriendelijk ingericht. Vakkundig werd ik door een zeer bereidwillige dame geholpen. Ik kreeg meerdere naaimachinevoetjes en garen cadeau. Behulpzaam werd mijn nieuwe zware naaimachine in mijn bus neergezet. Onder de streep was ik goedkoper uit dan de prijs via Internet deed vermoeden.

Bijzonder goed

Zeer goede service en ruim assortiment, goede begeleiding

Kwaliteit, goede prijs, vriendelijk

Machine voor onderhoud. Goed geregeld, machine werkt weer prima! Personeel is vriendelijk en weet veel! Duurde wel lang, dat was jammer.

SUPER, SUPER SUPER!!

Zo ontzettend lief dat ik direct geholpen werd!!

• Communicatie

Klantvriendelijk personeel, geeft uitgebreid informatie en zijn ter zake kundig. Ja ik beveel deze winkel zeker aan bij aanschaf van een naaimachine. J, Baars in Veenendaal

Zeer prettig geholpen.

Was mijn eerste kennismaking met Schuring naaimachine. Ben zeer tevreden over de uitleg van jullie werkwijze over de reparatie van mijn machine.

• Communicatie

Duidelijk en service is prima

• Communicatie

Zeer goede service door vriendelijke mensen

Een oude naaimachine snel weer als nieuw gemaakt!

Uitstekend!

Fijn advies, vaste gezichten met veel kennis. Kunnen goed meedenken en geven passend advies bij je wensen. Zowel mijn naaimachine als lockmachine hier gekocht. Hartstikke tevreden!

Prettig, snel en goed

Lockmachine paar dagen voor de workshop nog gecheckt en messen geslepen. Stond al klaar toen ik kwam! Goede service en de workshops beveel ik ook aan!

Snel en goed geholpen

De naaimachine is snel geleverd, met informatie erbij over onderhoud en dergelijke

• Kwaliteit
  • Kennis & vakmanschap N.v.t.
  • Communicatie

Super goede en snelle service

Ik bofte dat er zo snel tijd voor mij was . Super snel gerepareerd! En hij naait weer als een zonnetje

Zeer tevreden.

Duidelijke hulp en uitleg bij een probleem. Vriendelijk. Mee gedacht welke naaimachine het beste kon worden aangeschaft om projecten goed te kunnen uitvoeren.

• Communicatie

Heel snel en vakkundig geholpen.

Ik zocht een nieuwe naaimachine, eventueel 2e hands. Nou toen ik in de winkel kwam stond er een prachtige ingeruilde machine klaar voor mij. Deze was al nagekeken en al. Ontzettend blij mee.

10 met een griffel.

Genoeg tijd voor mij en snelle service qua reparatie.

Prima winkel

Aan de telefoon al prettig . In de winkel goed geïnformeerd en geholpen. Uitleg machine top .

• Communicatie

Super goed geholpen bij aankoop naaimachine

Kreeg goede uitleg bij aankoop naaimachine. Ging met andere naaimachine naar huis dan ik eerst gedacht had. Er werd goed gevraagd wat ik er mee wil gaan doen en ben dan ook sper blij dat ik naar deze winkel ben gegaan.

Gewoon top

Alles volgens afspraak, snel en betrouwbaar. Prachtige machines gekocht en ingeruild. Bernina I love it!

• Communicatie

Erg prettig en goed geholpen

In de winkel werd ik erg prettig en goed geholpen bij het uitkiezen van een naaimachine. Er werd goed geluisterd en de verschillen tussen de machines werden weergegeven. De machine kon ik ook in werking zien. Erg prettig.

• Communicatie

Prima advies, snel geholpen!

Ik kreeg prima antwoord op alle vragen en werd vlot en vriendelijk geholpen.

Goede, vriendelijke Service

Opzoek naar een nieuwe naaimachine. Goed en duidelijk geholpen. De verkoopster was heel vriendelijk en legde alles goed uit! Heel erg blij met mijn nieuwe aankoop.

• Communicatie

Heel snelle en vriendelijke service

De bestelling kon toevallig al dezelfde dag geleverd worden. In de winkel heel vriendelijk geholpen bij het uitproberen van naaimachines.

• Communicatie

Vriendelijk, deskundig en servicegericht, topmensen in een topwinkel.

One stop shopping als je aan naaimachines denkt. Deskundig en servicegericht. Geen moeite teveel om uit te leggen hoe een machine werkt en tot slot ook tal van workshops waar je onder diezelfde deskundige mensen aan de slag kunt met je machine(s). Topwinkel.

De Coöperatie 15 2

7514 JK Enschede

Over Schuring Naaimachines

Schuring naaimachines & inspiratie, ruim 300m2 inspiratie op een nieuwe gave locatie in de Melkhal in Enschede. Wij verkopen naaimachines, lockmachines, borduurmachines en quiltmachines, fournituren, ritsen, knopen, garens, quilt en machine accessoires. Wij zijn dealer van de top merken Pfaff, Bernina, Singer, Husqvarna-Viking, Brother, Juki, Janome, Bernette en Smarter by Pfaff. In onze eigen werkplaats staan onze technische specialisten klaar om jouw machine weer tip top in orde te maken. Veel fournituren van Prym Op zoek naar Inspiratie? Wij geven meer dan 50 workshops per seizoen in onze speciaal ingericht workshop ruimte. Kom langs in onze nieuwe winkel wij weten zeker dat je weer weggaat vol met nieuwe creatieve energie!