Precies zoals aangegeven op de website 3-5 werkdagen te leveren. Goede prijs! enige verbetering zou kunnen zijn wat documentatie factuur, retourbon etc. in het pakket insluiten maar goed heb het online ontvangen en niet dieect nodig gehad

Vakkundig, behulpzaam en ontspannen

Wat een “snoep” winkel voor de naaister. Voor mij is deze winkel niet bepaald om de hoek maar het was zeker de moeite waard dit eind te rijden. Personeel is vakkundig, behulpzaam en servicegericht en de winkel heeft een ruim assortiment

Vriendelijk en professieoneel geholpen

Vriendelijk en bekwaam

Fantastisch

Heel snel, professioneel en behulpzaam

• Communicatie

Klantvriendelijk, netjes, goede service en communicatie en betrouwbaar!

• Communicatie

Een goed luisterend oor en de vragen zijn nooit teveel en met alle geduld worden ze beantwoord. Goede kennis van zaken.

Snelle reparate naaimachine

Super snelle en uitstekende Reparatur van mijn Paraffins naaimachine. Ondanks het een oudere Modell is (30 jaar) uitstekende reparatie.

• Communicatie

Top, nemen alle tijd heel vriendelijk

Machine van mijn voorkeur stond klaar, alle tijd genomen om me alles uit te leggen, heel vriendelijk. Ook bij het ophalen nog van alles uitgelegd en heel fijn geholpen de machine in de auto te laden. Top!

• Communicatie

Ze hebben ons zeer goed geholpen!,

Toppy

Snel, vriendelijk,meedenkend, behulpzaam,goed adviserend

Ik kwam binnen met een vraag en deze is op een snelle vriendelijke meedenkende en behulpzaam en adviserende manier beantwoord. Ik kan nu naaien!!!!! ;)

Goed!

Rekening houden met budget, verschillende opties laten zien. Goede kennis.

Goed uitgevoerd

De naaimachine en lockmachine zijn goed nagekeken. Het was niet goedkoop.

Super klantvriendelijk

Fijn contact, en super goede service

• Communicatie

Zeer vakkundig en vriendelijk geholpen.

Ik heb een beginner naaimachine voor mijn kleindochter gekocht. Ben goed geadviseerd. Veel informatie over verschillende machines gekregen. Tevens informatie over workshops en naailessen. Machine in een prachtig roze papier met strik ingepakt. Mijn kleindochter is er super blij mee. Kortom, ben zeer tevreden!

• Communicatie

Mijn naaimachine is weer als nieuw.

Ik ben geen fanatieke naaister, mijn machine was al lange tijd niet onderhouden. Schuring heeft de machine beoordeeld, mij tussentijds een prijsopgave gedaan en op het afgesproken moment kon ik 'm weer ophalen. Heel goede service en vriendelijk personeel. En mijn machine loopt weer als een zonnetje.

• Communicatie

Mijn machines hebben een super onderhoudsbeurt gehad.

Uitstekend en vriendelijk geholpen

Uitstekend geholpen.

• Kwaliteit N.v.t.

Vriendelijke mensen bij Schuring

Goede uitleg van de nieuwe machine gehad.

• Kwaliteit N.v.t.
  • Communicatie

Goed geholpen aan de telefoon of WhatsApp met vragen .. Dus ik ben super blij met jullie…

Zijn heel goed geholpen

Mevrouw had al nagedacht welke machine voor het repaircafe het beste was, voor de prijs die ik opgaf.

Heel fijn geholpen

Vorige week ben ik bij jullie in de winkel geweest voor mijn eerste naaimachine plus diverse benodigdheden. Ik ben daar heel netjes geholpen en meneer nam er echt de tijd voor. Ik kom er zeker nog eens terug!

Superviendelijk en behulpzaam!

Superviendelijk en behulpzaam!

Super tevreden

Bij het ophalen fijne uitleg en adviezen gekregen.

Klant gerichte service

Klant gerichte service altijd vriendelijk met kennis van zaken

Überprüfung meiner Maschinen, Reinigung und wartung

Ich bin ausgesprochen zufrieden mit dem Auftrag. Alles ist wie gewünscht erledigt worden, mir wurde erklärt, was gemacht wurde. Beim Empfang der Nähmaschinen im Geschäft wurde mur ein Kostenvoranschlag gegeben, der auch eingehalten wurde. Ich kann das Geschäft guten Gewissens empfehlen

De Coöperatie 15 2

7514 JK Enschede

Over Schuring Naaimachines

Schuring naaimachines & inspiratie, ruim 300m2 inspiratie op een nieuwe gave locatie in de Melkhal in Enschede. Wij verkopen naaimachines, lockmachines, borduurmachines en quiltmachines, fournituren, ritsen, knopen, garens, quilt en machine accessoires. Wij zijn dealer van de top merken Pfaff, Bernina, Singer, Husqvarna-Viking, Brother, Juki, Janome, Bernette en Smarter by Pfaff. In onze eigen werkplaats staan onze technische specialisten klaar om jouw machine weer tip top in orde te maken. Veel fournituren van Prym Op zoek naar Inspiratie? Wij geven meer dan 50 workshops per seizoen in onze speciaal ingericht workshop ruimte. Kom langs in onze nieuwe winkel wij weten zeker dat je weer weggaat vol met nieuwe creatieve energie!