Laden reviews...
217 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten melden regelmatig vriendelijke medewerkers en duidelijke uitleg. Reparaties en advies worden als snel en betrouwbaar ervaren. De winkel wordt geprezen om de aangename sfeer en de brede keus. Over het geheel genomen blijft de service en kwaliteit van de producten hoog gewaardeerd.
Prettig geholpen, verschillende machines kunnen uitproberen. Zodat je een goed besluit kunt nemen. Rustige en duidelijke uitleg over de machine gekregen.
11 July 2026
Maritha
Vroomshoop
Ik heb Schuring Naaimachines pas kort geleden leren kennen na verhuizing vanuit een ander deel van het land naar Twente. Ik was op zoek naar een naaimachine die bij mij past als geoefende naaister en ben hier heel goed in geadviseerd. De uitleg over de machine was prima en het is heel fijn dat ik er even mee heb kunnen werken. Natuurlijk blijkt bij thuiskomst dat er nog veel te leren valt. Daarom is het fijn te weten dat je als klant bij Schuring Naaimachines altijd welkom bent met je vragen. Ook is het fantastisch dat Schuring naaimachines workshops organiseert zodat je er steeds wat kunt bijleren.
10 July 2026
Ida
Deventer
Ze nemen de tijd om je te leren kennen en je situatie in te schatten (onder het genot van een bak koffie). Advies op maat met een stap extra. Kundige vak experts. Uitgebreid assortiment.
6 July 2026
Stijn
Enschede
Goed uitleg en communicatie,en zeer behulpzaam.
5 July 2026
L.
Wierden.
Machine goede onderhouds beurt.
2 July 2026
O.
Enschede i
Vriendelijke ontvangst. Duidelijke uitleg en de onderhoudsbeurt van mijn machine is prima uitgevoerd
1 July 2026
A.
Ruurlo
Vriendelijk en kundig. Mijn naaimachine loopt weer "gesmeerd"! Erg blij mee
30 June 2026
M.
HENGELO OV
Aandachtspunt. Mijn dochter heeft bij aankoop van 1 nieuwe naaimachine een doos met garen A 40 euro cadeau gekregen. Ik heb voor mijn vrouw een nieuwe naaimachine en nieuwe lockmachine en een rimpelvoetje voor haar en voor mijn dochter gekocht en heb een set spoeltjes gekregen met een waarde van nog geen 10 euro. Dat vind ik wel heel erg jammer. Had iets meer cadeau verwacht. Verder prima geholpen. Mijn vrouw en dochter waren wel meer enthousiast over de hulp van meneer schuring zelf.
28 June 2026
R Wijlens
Haaksbergen
Mijn naaimachine was een editie model. En een pre order. Ik werd netjes gebeld dat de naaimachine halverwege juni werd geleverd. Deze afspraak werd ook netjes afgehandeld.
25 June 2026
Anne-Marie
Oldenzaal
Zie hiervoor.
25 June 2026
D.H Mensink
Hengelo
Ik klopte online (whatsapp) bij deze winkel aan voor informatie over borduurmachines. Wat meteen opviel is dat ik zeer vlot reactie kreeg en ook bleef krijgen met al mijn vragen, haha Uiteindelijk naar de winkel toe gegaan en ook daar werd ik vriendelijk en vakkundig geholpen. Nadat ik de tot koop was over gegaan en de machine geleverd en geïnstalleerd was liep ik tegen wat problemen aan. Geheel mijn schuld overigens. De service die volgde was werkelijk uitmuntend! Als je vragen hebt zijn ze altijd bereikbaar, hoe fijn is dat! Dus zeker een aanrader deze winkel!
23 June 2026
Annelies
Daarle
Ik voelde me gehoord en begrepen bij een probleem dat mogelijk voor anderen geen probleem zou zijn.
20 June 2026
Ilse
Enschede
Je word perfect geholpen en als ze iets niet hebben bestellen ze het.
Natasha
Ament-Teusink
goed uitgelegd
ine
Hengelo
Voor onze dagbesteding zochten we een naaimachine. Netje geholpen. Wij kunnen jaren vooruit!
Ijsselzorg
Almelo
Naaimachine online besteld en in de winkel opgehaald. Vriendelijk en zelfs mee gelopen naar de auto met de naaimachine. Aangezien ik meer spullen had gekocht. Ook werd aangeboden dat ik altijd mag bellen of langs mag komen als ik vragen heb over de naaimachine. Dat was ook de reden dat ik een naaimachine hier gekozen heb, zodat ik ergens terecht kan als ik iets niet weet of er iets met mij naaimachine is.
16 June 2026
Karin
Enschede
Vlotte afhandeling en een eerlijk en goed advies
N.v.t.
N.v.t.
15 June 2026
M.
Enschede
Mijn eerste eigen naaimachine gekocht en ondanks de grote keus goed geholpen en tevreden met mijn keuze.
15 June 2026
Nancy
Hengelo
Ze zijn er vriendelijk weten waar ze het over hebben en het is snel gemaakt Ben super tevreden
12 June 2026
Doety
Enschede
Heel blij met de nieuwe machine ,prima geholpen nam de tijd ,begreep wat ik wilde.
11 June 2026
Anita
Lochem
Uitstekende service
10 June 2026
Cor
Almelo
We zijn fijn geholpen bij het maken van een goede keuze. Daarnaast de mogelijkheid voor een instructie les is helemaal top.
10 June 2026
Hester
Hengelo
Heb inmiddels de naaimachine gebruikt voor het inkorten van broeken. Even wennen, uiteindelijk heel makkelijk in gebruik.
8 June 2026
Ramona
Almelo
Mooie grote winkel met vriendelijke verkoopsters met verstand van zaken. Leuke locatie als je t eenmaal gevonden hebt.. een uithangbord zou een goed idee zijn. Blij met mijn aankoop passend bij mijn wensen.
7 June 2026
Petra
Bad Bentheim
We (kleindochter van 8 en ik) kwamen ter oriëntatie. Alle tijd werd genomen voor uitleg en zelfs mogelijkheid om te proberen. We kochten dus ook gelijk de naaimachine voor kleindochters verjaardag. Hoera.
4 June 2026
Els
Hengelo
Schuring naaimachines & inspiratie, ruim 300m2 inspiratie op een nieuwe gave locatie in de Melkhal in Enschede. Wij verkopen naaimachines, lockmachines, borduurmachines en quiltmachines, fournituren, ritsen, knopen, garens, quilt en machine accessoires.
Wij zijn dealer van de top merken Pfaff, Bernina, Singer, Husqvarna-Viking, Brother, Juki, Janome, Bernette en Smarter by Pfaff.
In onze eigen werkplaats staan onze technische specialisten klaar om jouw machine weer tip top in orde te maken.
Veel fournituren van Prym
Op zoek naar Inspiratie? Wij geven meer dan 50 workshops per seizoen in onze speciaal ingericht workshop ruimte. Kom langs in onze nieuwe winkel wij weten zeker dat je weer weggaat vol met nieuwe creatieve energie!
De Coöperatie 15 2
7514 JK Enschede