Zeer vakkundig en vriendelijk geholpen.

Ik heb een beginner naaimachine voor mijn kleindochter gekocht. Ben goed geadviseerd. Veel informatie over verschillende machines gekregen. Tevens informatie over workshops en naailessen. Machine in een prachtig roze papier met strik ingepakt. Mijn kleindochter is er super blij mee. Kortom, ben zeer tevreden!

• Communicatie

Mijn naaimachine is weer als nieuw.

Ik ben geen fanatieke naaister, mijn machine was al lange tijd niet onderhouden. Schuring heeft de machine beoordeeld, mij tussentijds een prijsopgave gedaan en op het afgesproken moment kon ik 'm weer ophalen. Heel goede service en vriendelijk personeel. En mijn machine loopt weer als een zonnetje.

• Communicatie

Mijn machines hebben een super onderhoudsbeurt gehad.

Uitstekend en vriendelijk geholpen

Uitstekend geholpen.

Vriendelijke mensen bij Schuring

Goede uitleg van de nieuwe machine gehad.

• Communicatie

Goed geholpen aan de telefoon of WhatsApp met vragen .. Dus ik ben super blij met jullie…

Zijn heel goed geholpen

Mevrouw had al nagedacht welke machine voor het repaircafe het beste was, voor de prijs die ik opgaf.

Heel fijn geholpen

Vorige week ben ik bij jullie in de winkel geweest voor mijn eerste naaimachine plus diverse benodigdheden. Ik ben daar heel netjes geholpen en meneer nam er echt de tijd voor. Ik kom er zeker nog eens terug!

Superviendelijk en behulpzaam!

Superviendelijk en behulpzaam!

Super tevreden

Bij het ophalen fijne uitleg en adviezen gekregen.

Klant gerichte service

Klant gerichte service altijd vriendelijk met kennis van zaken

Überprüfung meiner Maschinen, Reinigung und wartung

Ich bin ausgesprochen zufrieden mit dem Auftrag. Alles ist wie gewünscht erledigt worden, mir wurde erklärt, was gemacht wurde. Beim Empfang der Nähmaschinen im Geschäft wurde mur ein Kostenvoranschlag gegeben, der auch eingehalten wurde. Ich kann das Geschäft guten Gewissens empfehlen

Netjes en vriendelijk

Mijn naaimachine en lockmachine na 5 jaar stilstaan aangeboden om na te kijken. Want liepen niet echt soepel, bleken beide "overleden" (kosten hoger dan nieuwe machine). Werd netjes een voorstel gedaan wat evt de vervanging kon zijn. ( wat niet meteen de duurste werd aangeboden). Keuze gemaakt, locker was meteen mee te nemen en naaimachine moet nog komen, moest nog besteld worden, was niet in voorraad.

• Communicatie

Goede service. Alles netjes opgelost!

Positief!

Laagdrempelig

Prettige uitleg

• Communicatie

Werd goed geholpen en begeleid.

Ik kreeg uitleg en begeleiding met nieuwe lockmaschine. Goede uitleg.

zeer goed

alles is prima geregeld met vriendelijk en behulpzaam personeel

Geweldige service,

Mijn vaste adres voor de aankoop van een naaimachine en laatst zelfs een borduurmachine. Na een gezellige demo de borduurmachine meteen gekocht. Ook na ca 25 jaar nog steeds heel tevreden over service en gezelligheid als ik in de winkel kom!

• Communicatie

Goed geholpen voor een keuze in een lockmachine. Ben er erg blij mee

Ontzettend klantvriendelijk

Ik wilde graag een paspop komen kopen en belde vooraf om informatie. De medewerkster deed haar uiterste best om de juiste informatie te verstrekken. Toen bleek dat de paspop niet op voorraad was, heeft ze overlegd met de leverancier om te zorgen dat de betreffende pop toch op tijd in ons bezit zou zijn. De contacten per telefoon en app waren vriendelijk en betrokken.

uitstekende service

uitstekende service

• Communicatie

Hij doet het weer als een naaimachientje

Kan het verschil echt merken, de machine doet het weer top

• Communicatie

Vriendelijk en goede uitleg.

Heel prettig, goede uitleg, alle tijd. Prima service. Snelle levering. Je kunt ten aller tijde bellen met vragen.

Geweldig prima service

Na een val van mijn loodzware Bernina machine was ik even van slag. Gelukkig heeft Schuring de reparatie perfect uitgevoerd en mijn machine is als nieuw. Ik heb er niet lang op hoeven te wachten. Ben er super blij mee. Dankjewel.

Goed uitleg, prettig personeel

Ik kwam mijn oude brengen voor onderhoud. Maar toch een nieuwe gekocht.

De Coöperatie 15 2

7514 JK Enschede

Over Schuring Naaimachines

Schuring naaimachines & inspiratie, ruim 300m2 inspiratie op een nieuwe gave locatie in de Melkhal in Enschede. Wij verkopen naaimachines, lockmachines, borduurmachines en quiltmachines, fournituren, ritsen, knopen, garens, quilt en machine accessoires. Wij zijn dealer van de top merken Pfaff, Bernina, Singer, Husqvarna-Viking, Brother, Juki, Janome, Bernette en Smarter by Pfaff. In onze eigen werkplaats staan onze technische specialisten klaar om jouw machine weer tip top in orde te maken. Veel fournituren van Prym Op zoek naar Inspiratie? Wij geven meer dan 50 workshops per seizoen in onze speciaal ingericht workshop ruimte. Kom langs in onze nieuwe winkel wij weten zeker dat je weer weggaat vol met nieuwe creatieve energie!