Laden reviews...
223 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten melden regelmatig vriendelijke medewerkers en duidelijke uitleg. Reparaties en advies worden als snel en betrouwbaar ervaren. De winkel wordt geprezen om de aangename sfeer en de brede keus. Over het geheel genomen blijft de service en kwaliteit van de producten hoog gewaardeerd.
Een mooie ruime winkel met een gigantisch aanbod aan lock- en naaimachines en meer. Ik wist niet waar ik kijken moest! Ik werd fantastisch geholpen door een echte vakman (Michel) en heb een Bernina lockmachine voor een hele goede prijs gekocht. Met de service en hulp bij problemen heb ik nog geen ervaring maar ik hoor van iedereen dat die uitstekend is. TOPWINKEL!
9 September 2026
Astrid
Hengelo
Snel, vriendelijke en zeer behulpzaam
5 September 2026
E.
Königsbrunn
Betrouwbaar en goed in service
3 September 2026
A.
Wierden
Duidelijke uitleg van de producten. Vriendelijk personeel
2 September 2026
Riet
Ahaus
Ik was toe aan een nieuwe naaimachine en ik had mij verheugd op een Singer naaimachine, mijn oude Pfaff heb ik kunnen inleveren. Maar ik had mij blind gestaard op het uiterlijk van de Singer en ik kon er totaal niet mee overweg. Uiteindelijk na een wat lastige start heeft de eigenaar van Schuring meegedacht en heb ik mijn aangeschafte Singer in kunnen ruilen voor een Pfaff naaimachine. Wel een upgrade, ook in kosten maar ontzettend blij dat eigenaar Michel dit mogelijk heeft kunnen maken. Mijn oude hobby kan weer opgepakt worden! Genieten geblazen. En hij werkt fantastisch!
Debbie
Vaassen
Onderhoudsbeurt van mijn naaimachine.
M.
Enschede
Ik kan altijd terecht met mijn machines, ze vinden altijd wat er mis is en repareren het dan.
Ariane
Almelo
Er werd goed geluisterd naar mijn wensen omtrent mijn nieuwe naaimachine. Daarbij werden een aantal machines getoond die bij mijn wensen pasten. Ik mocht deze machines ook testen en daarna heb ik een weloverwogen keuze kunnen maken.
Jacqueline
Noordijk
Netjes en goed geholpen, goede uitleg gekregen.
28 August 2026
Silvia
Oldenzaal
Heel goed had een vraag over onderdeel van mijn borduurmachiene met dag had ik antwoord en gelijk kunnen bestellen en met een week in huis En ze zijn erg vriendelijk top bedrijf
28 August 2026
Tjitske
Dalfsen
Zeer deskundige en vriendelijk personeel.
26 August 2026
M.B. peelen/ holtkamp
Enschede
Ben uitermate goed geholpen, totaal geen verstand van naaimachines, moest ze aanschaffen voor school. Goed advies gekregen en snelle levering!
26 August 2026
Monique
Enschede
Ik kreeg goed advies over verschillende machines en mocht ze ook uitproberen. Deskundige personeel en erg vriendelijk.
23 August 2026
S.
Hengelo
Fijne omgang en goede tekst en uitleg
22 August 2026
L.
Ekkel-Dogger
De Singer van mijn moeder hield er na 'honderd' jaar mee op. Dus op onze zoektocht naar een nieuwe Singer kwamen we terecht bij Schuring Naaimachines. De website is helder en toegankelijk, de mails zijn vriendelijk en duidelijk en de bestelling was er eerder dan was toegezegd! We vonden een mooie roze en die heb ik inmiddels in gebruik, zo blij mee!
21 August 2026
Shar van den Brink
Driebergen
met duidelijke info en ik ben correct geholpen
20 August 2026
Rikie
Delden
Heb bij Schuring een Bernina 325 gekocht. Vriendelijk personeel die alle tijd voor je neemt om de machine duidelijk uit te leggen maar ook om deze te vergelijken met andere naaimachines. Kortom fijne winkel!
18 August 2026
Marieke Horsthuis
Rossum
Erg goed advies, er werd geluisterd naar waar ik naar vroeg en er werd meegedacht om mij tevreden te stellen, niet om zoveel/duur mogelijk te verkopen.
17 August 2026
Nardy
Zeer begrip vol geholpen
14 August 2026
S.HUVE
De LUtte
Goed advies gekregen bij aanschaf van nieuwe naaimachine.
13 August 2026
Annet
Haaksbergen
Bij binnenkomst vriendelijk, behulpzaam en vrolijk ontvangen. Gelijk vragen naar wat je zoekt en waarmee ze kunnen helpen. Ik kreeg nette en duidelijke antwoorden op al mijn vragen. Als ze iets niet goed vonden of een naaimachine niet bij je vonden passen kwa wensen dan gaven ze goede alternatieven en goed persoonlijk advies welke ze wel zouden adviseren, ook gaven ze verschillende prijs klassen als opties. Er is echt genoeg keuze in de winkel, ze hebben van alles zoals, garen in allerlei kleuren, tools en allerlei naaimachines, borduurmachines en lockmachines.
12 August 2026
Rosalie
Almelo
Fijne medewerker en goed uitleg over de naaimachine
12 August 2026
Annette
Almelo
Mooie naaimachine veel mogelijkheden, nog meer dan ik gedacht had. Ik ben blij met mijn aankoop
8 August 2026
Karin
Hoensbroek
Ik vond de hulp en klantenbenadering fijn en prettig
6 August 2026
Henriette
Scheemda
I had my sewing machine serviced. Everything from drop off to pick up was clear and understandable. The store was really bright and nicely set up. The people I emailed and spoke with were all friendly and professional. I felt very comfortable leaving my Toyota in their care. And lastly reasonable pricing.
16 July 2026
Amy
Hengelo
Schuring naaimachines & inspiratie, ruim 300m2 inspiratie op een nieuwe gave locatie in de Melkhal in Enschede. Wij verkopen naaimachines, lockmachines, borduurmachines en quiltmachines, fournituren, ritsen, knopen, garens, quilt en machine accessoires.
Wij zijn dealer van de top merken Pfaff, Bernina, Singer, Husqvarna-Viking, Brother, Juki, Janome, Bernette en Smarter by Pfaff.
In onze eigen werkplaats staan onze technische specialisten klaar om jouw machine weer tip top in orde te maken.
Veel fournituren van Prym
Op zoek naar Inspiratie? Wij geven meer dan 50 workshops per seizoen in onze speciaal ingericht workshop ruimte. Kom langs in onze nieuwe winkel wij weten zeker dat je weer weggaat vol met nieuwe creatieve energie!
De Coöperatie 15 2
7514 JK Enschede